Aynen gülüm öyle bosanmayi kolay haline getirdilerki adam hastayim desee bosaniyorlar sevmiyorum kardesim kocami diyceksin konu bu seven affeder seven sans verir seven sonuna kadar bosanir ben suan bosaniyorum ama bir tane keskem yok.keske sunu yapsaydim keske böyle olsaydim diyebilecegim tek bir tane konum yoktur.evlilik iyi günde kltü günde diye baslaniyorsa kötü gün gelince hemen bi sebep bulup bosaniliyorsa orda benim midem bulaniyor isde,,yazik yazik ortada cocuklara büyüdüklerinde cevaplarimiz neler olacak her cocuk sorgulamaya cekiyor ailesini ,aaa yavrum baban cok safdi bi gün oturmus kredi cekmis kumarda yemis
((bende bi sogudum ondan bitti isde evliligimiz ne yani bumu olmali cevap.vega kusura bakma bacim sen bu yuvayi yikmakda haklisin ama esinin saf oldugunu dile getirmissin ,hatasi sana karsi olsa neyse kendi yemis parayi kendi köpek gibi calisip ödesin.ama sende bu yuvayi dagitmak icin sanirim kolluyormussun,,,,ayaklarin saglam basiyormu ?devlet sana sahip cikiyormu,?ya ailenin evine dönünce evlen diye tuttururlarsa gencsin dha diye ordan sonra neler olur biliyormusun ?evden bile kacarsin Allah korusun .hani desem caliss cabala parani biriktir evini esyani barkini kur yine ok de bos boss nereye ayriliyorsun?
Evet haklisin abla. Buyuk ihtimal tepki cekicem bu yorumumla.
Ama ben veganin yerinde olsam son bir kez daha denerdim.
Tamam bazi hatalar olmus, ama kocasi cok pisman( ne kadar pisman bunu yine vega biliyor ben bilmiyorum).
Ama ben mesela veganin yerinde olsam ve kocam bu hatalari yapmis olsaydi, ve pismanligina inandiysam sebeplerden oturu hemen bosanmazdim.
Yinede cok cok cok pis burnunu surterdim.
´sana olan askim, ilgim, hersey bitti. Ben bosanmayi dusunuyorum, ama ilerde bebegime herseyi denedim demek icin bir sans daha veriyorum. Bunu sans olarakta gorme pek. Sadece gormek istiyorum senin pismanligin ne kdar, neleri goze alip bana kendini affetiriceksin gorelim bakalm. Senle cinsellik asla, ben istemedikce dokunmuycaksin bana. Bi muddet normal bi aile gibi ayni evde kalicaz ama bu sadece gorunurde oyle olucak. Iki kari koca gibi degil. Uzaktan herkes oyle sanicak. Ama biz gercekte sadece bi surece giricez. Bosanma karari surecine´
Ben tam olarak bunu yapardim.
Gormek isterdim o borclari kapatmak icin neler yapicak, ne kadar calisip didinicek.
Onun yani sira bana kendini affettirme konsunda ne kadar caba sarfedicek.
Denedin olmadimi??
Gonul rahatliyla bosan vega.
Ilerde ogluna ´ ben herseyi denedim annecim, ama babana degmezmis´ demek icin.
Ben mesela eski sevgilime en son bi sans daha vermistim zamaninda. Ve yine ayni hatayi yapti. Ve ardindan yuzde 5000% emin oldum ´bu adamdan hayir gelmez´ dedim.
O mevzuyu tamamen kapattim ve onume bakiyorum.
Yasadim gordum, sende yasa ve gor.
Ve emin ol.