• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma arefesinde ,karşı taraftan aile ziyareti

Bu adamın elle tutulacak yanları sadece iyi olması mi şimdi ?

Iyi ama neye göre, kime göre iyi ?

Adam eşini başka erkeklerle hayal ediyor
Adam kayinbabasini dolandiriyor

Pardon dövmedigi için iyi olan erkek algimizin toplumsal sorunumuz olduğunu unutmuşum
kesinlikle öyle aslında olması gereken şeyleri abartıyoruz ama benım durumum çok daha farklı
zaten editte yazdım babam ayrı dert eşim ayrı dert ikiside aynı aradan teker geçmiş
ha evet eşim iyi insan olarak ama bu yaptıklarını örtmez
ve içimde ki nefreti hayal kırıklığını gidermez diyorumya
veganın bir dunyası vardı yuvası vardı artık evi vardı evine giderken acaba gene ne kavga var diye gitmiyordu
annem evi terk mi etmiş demiyordu çünki veganın anahtarı vardı
bu dunya başıma yıkıldı boşanma konusunda hala aynıyım ama
babam benım soyadımı alıyorsun benle yaşayacaksın diyor arkadaşın olmayacak diyor giyimin kuşamın benı ilgilendirir diyor
bekarken karışmazdım ama artık dul diyecekler diyor diyor da diyor
oğlumun babamla aynı ortamda büyümesini istemiyorum
yaşadığım yer küçük ve geçengün 1+1 ev sordum kira yemın ederim 900 dedi sadece kıraya şok oldum
vaga ne halt edeceğini şaşırdı
bugun 5 yere daha iş başvurusu yaptım allahtan ehliyet var artık ehliyetsiz istemiyorlar bile 2 yıl kaldı okulum bitecek
inşallah bu hafta iş görüşmem güzel geçer

Eve almaya derken? Eve almak demek affetmek demek. Canim benim, vegacim, sen bosanmak istiyomsun? Yoksa bi sans daha dusunuyomusn? Burda bi onceki konulari bi kenara at. Biliyorm bi onceki konularinda bosanmaya odakliydi hersry. Ama tukurdgunu yalama flan diye dusunme asla. Dumduz soylermsin sen ne yapmak istiyosun? Aklindan gecenler ne?
Burda kk hanimlari beni caydi bilmesin diye dusunme. Sende bilirsin burda ovende vardir sovende vardir her zman.
Hayat yine senin hayatin.
canım boşanmak istiyorum tabiki ama babamları anlattım ya boşanınca oh be diyeceğimi bilsem buraya konu açıp dertleşmem bile boşanınca bitse keşke
belki boşanma olayı uzun sürer o sıra işim olur fln o zaman zaten beklemem
görümcem gelecek ailesi ile eşime kalacak yer yok daha görümcem bile bilmiyorum kvdem beni aradı
evine al eşini diye yok dedim ben ona yemek yapamam çamaşırını yıkayamam dedim
içimden gelmiyor

Bence de ilk kez yaptıysa sorun yok eğer bir daha yapmayacağına söz verip tutarsa.Bnm babamı da küçükken kahveden çook çağırdığımı bilirim ama babam çay parasına oynardı evinin erzağını eksik etmezdi.Annem çok sabırlıydı babam genç yaşlarında oynamış sıkılmış şimdi 70 yaşında annemde senin gibi düşünseydi bizim gibi kızlarına sabrı öğretemezdi.Bizler de sabırlıyız,madem eşin iyi bir baba bence işe gir ayaklarının üzerinde dur o da çalışsın borçlarını ödesin ailen çok ısrar ediyorsa o borçları siz ödeyin ozaman de onlara.Bnce sen dik dur mutlaka çalış,eşini de inşallah akıllandırırsın boşanmak için çok büyük sebeplerin yok kendimi senin yerine koyuyorum iyi bir baba kolay bulunmuyor çünkü
canım borç fln mesela değil bende kımseye muhtaç olmadım inşallah dua edin de işim olsun ben kötü bir baba ile büyüdüm 4 yaşımda götürdüğü tatili başıma kalkan bir baba
isterimki benım evladım sağlıklı bir ortamda büyüsün
aşağı tukursen sakal yukarı tükürsen bıyık

Tam iyi niyetli olmaya çalışıyorum adam 30 yaşında ya nasıl olurdan çıkıyorum şimdi uyandım hüngür hüngür Ağlıyorum bosanacagim diyorum şu şartlar altında çok zor evlilik diyorum adamın yüzü batıyor bana ya boyu post batıyor sanki hersey yalanmis gibi ya diyorum param olsa oğlumu alır k açarım buradan
Eger ki cinsel hayattaki sorunu atlatabilecekse bababin parasını alması her türlü affedilir diyorum bende. Ama kusura bakma canım bu olayları sineye çekmeye çalışan ailenle de eşin gibi yollarını ayırmayacaksan eşine haksızlık olur. Eşini temize çekmiyorum yanlış anlama beni. Biraz yanlız kalıp düşün sadece. Para olayı evet çirkin ama asıl önemli olan diğer olayda bir anormallik olduğunun farkına varması. Kusura bakma lütfen ama ben ailenden daha çok tiksindin konu boyunca.

Bence sen biraz daha düşün. İlk eşini al konuş. Psikolog için ikna et bu huyundan vazgeçsin. Bu cinsel açığın getirdiği bir hastalık. kontrol etmeyi bilmiyor aşırılaşıyor demekki.

Ama yok ben her cinsel yaklaşımda aklıma gelip iğrenirim örtemem diyorsan ailen de aynı şeyi hakediyor sonuna kadar.

Ehhh yeter ama olayı soruyorsun vegacım burda sana cevap verecek kişilerın yas aralıgını sor ılk önce evlı olup olmadıkları cocukları varmı yokmu kımlerden ne mantıklı cevap vereceklerını kendın dengelemen lazım 19 sayfa sana ayrıl dıyenlerın hiç biri ayrılınca yanında olmıycak agladıgında burdakı kımse elınden tutmuycak,sen yapayanlızsın vega:KK43:sen yek basına karar vereceksın ben 28 yasında ıkı cocuklı bı anneyım benım yasadıgım bana göre senın anlatıkların ckm komık:)))ama ben tasımısım sen kaldıramazsın gülüm Allah herkeze aynı kişiligi vermemıs.ilk önce sor kendıne esımden ayrılınca dahamı mutlu yasıycam?tek basına her yerde her kadın yasar bunu sormuyorum.esının hatası sana göre büyük ama esının saflıgını dile cok kez getırmıssın cok büyükde evlılıgın mutluymus.ha yok ben de sevgi saygı bitti dıyorsan dırek bosan ,,,sevgi olmayan saygı olmayan yerde aıle denılen olay olmaz sokak kavgacıları varya ha işde o olur.ailenin ne dedıgıne bakma bazen bazı aılelr eski düşünceli olabılıyor.senın için bir hata yapan adam ayrılınması gerekıyorsa ve pısmanlıgını bı kez dahi göstermedıyse kosa kosa ayrıl.1-sevgi saygı2- pişmanlık bunlar yoksa ayrıl yoksada affet derım nedenı ise senın canını yakmamıs,sana yavruna gözü gıbı bakmıs küfürü yok ne demek bılıyormusun sen ??saygılı bı ınsan her zaman ailesını tutan adamdır.para hersekılde ödenır köpek gıbı calısır yıne öder.ama mutlu yuvayı ıkıncı defa bulamazsın Allah her zaman aynı sansı vermez....
çok güzel yazmıssın :KK9::KK9::KK9:
küfürsüz adam lütuf artık ne yazıkki :KK34:

Her konuda olduğu gibi burdada bosan bence diyenler olmuş sasirmadim. .

Konularını biliyorum Vega
Iyi düşündün mu tek basinasin kaldirabilirmisin bu yükü kendinde o güç var mı aile desteği olmadan

Ehhh yeter ama olayı soruyorsun vegacım burda sana cevap verecek kişilerın yas aralıgını sor ılk önce evlı olup olmadıkları cocukları varmı yokmu kımlerden ne mantıklı cevap vereceklerını kendın dengelemen lazım 19 sayfa sana ayrıl dıyenlerın hiç biri ayrılınca yanında olmıycak agladıgında burdakı kımse elınden tutmuycak,sen yapayanlızsın vega:KK43:sen yek basına karar vereceksın ben 28 yasında ıkı cocuklı bı anneyım benım yasadıgım bana göre senın anlatıkların ckm komık:)))ama ben tasımısım sen kaldıramazsın gülüm Allah herkeze aynı kişiligi vermemıs.ilk önce sor kendıne esımden ayrılınca dahamı mutlu yasıycam?tek basına her yerde her kadın yasar bunu sormuyorum.esının hatası sana göre büyük ama esının saflıgını dile cok kez getırmıssın cok büyükde evlılıgın mutluymus.ha yok ben de sevgi saygı bitti dıyorsan dırek bosan ,,,sevgi olmayan saygı olmayan yerde aıle denılen olay olmaz sokak kavgacıları varya ha işde o olur.ailenin ne dedıgıne bakma bazen bazı aılelr eski düşünceli olabılıyor.senın için bir hata yapan adam ayrılınması gerekıyorsa ve pısmanlıgını bı kez dahi göstermedıyse kosa kosa ayrıl.1-sevgi saygı2- pişmanlık bunlar yoksa ayrıl yoksada affet derım nedenı ise senın canını yakmamıs,sana yavruna gözü gıbı bakmıs küfürü yok ne demek bılıyormusun sen ??saygılı bı ınsan her zaman ailesını tutan adamdır.para hersekılde ödenır köpek gıbı calısır yıne öder.ama mutlu yuvayı ıkıncı defa bulamazsın Allah her zaman aynı sansı vermez....

' keske bi konu acilsada bosan desek agiz tadiyla" diye bekleyen uyeler var burda sahiden. Insanlar cok kolay konusuyor ya. Bende cok takilirim bu bence bosan yazanlara. Ben bekarim, 21 yasindayim ve hic evlenmedimde zaten. Ama ben farkindayimki benim surya yazdgim her kelime konu sahibinin hayatindaki taslari yerinden oynaticak.
Bilincli yazin ya, cahil cahil yazmayin.
Hele ve helede konuya girip " bosan" gibi tek kelimelik yorum yapip gidenlere sesleniyorum, lutuf etmis yzmissiniz, keske yazmasaydiniz!

' keske bi konu acilsada bosan desek agiz tadiyla" diye bekleyen uyeler var burda sahiden. Insanlar cok kolay konusuyor ya. Bende cok takilirim bu bence bosan yazanlara. Ben bekarim, 21 yasindayim ve hic evlenmedimde zaten. Ama ben farkindayimki benim surya yazdgim her kelime konu sahibinin hayatindaki taslari yerinden oynaticak.
Hele ve helede konuya girip " bosan" gibi tek kelimelik yorum yapip gidenlere sesleniyorum, lutuf etmis yzmissiniz, keske yazmasaydiniz!
Hep düşündüğüm şeyi dile getirmişsiniz burdakiler erkeğin her hatasında boşan diyorlar boşansınlarda aileler kusursuz değil ki çoğunun ailesi eşinden kötü eş kahrı çekilirde anne baba sözü bakışı ağır gelir..maalesef çoğu Zaman kadınlarda erkekler kadar suçlu oluyor ama burda hep tek tarafı dinliyoruz(konu Sahibi vegan sözüm kesınlıkle size değil) hep diğer tarafı merak etmişimdir..

Hep düşündüğüm şeyi dile getirmişsiniz burdakiler erkeğin her hatasında boşan diyorlar boşansınlarda aileler kusursuz değil ki çoğunun ailesi eşinden kötü eş kahrı çekilirde anne baba sözü bakışı ağır gelir..maalesef çoğu Zaman kadınlarda erkekler kadar suçlu oluyor ama burda hep tek tarafı dinliyoruz(konu Sahibi vegan sözüm kesınlıkle size değil) hep diğer tarafı merak etmişimdir..
Canim emin ol bende kendim de suç aradım acaba ben doyumsuz biz esimiyim
Acaba çok mu isteğim oldu diye
Söylediklerini aynen aktarıyorum
Sen oğlumuz olduktan sonra hiç kendin için bir şey istemedi vega üzerindeki kıyafetleri bile benim istigimle aldık kendini hiç suçlama dedi
Ben sadece ay sonunu düşünmeni istemedim bir kerede sen birseyler bakarken aman alayım ay sonu sorun olmaz demen için yaptım dedi

Aynen gülüm öyle bosanmayi kolay haline getirdilerki adam hastayim desee bosaniyorlar sevmiyorum kardesim kocami diyceksin konu bu seven affeder seven sans verir seven sonuna kadar bosanir ben suan bosaniyorum ama bir tane keskem yok.keske sunu yapsaydim keske böyle olsaydim diyebilecegim tek bir tane konum yoktur.evlilik iyi günde kltü günde diye baslaniyorsa kötü gün gelince hemen bi sebep bulup bosaniliyorsa orda benim midem bulaniyor isde,,yazik yazik ortada cocuklara büyüdüklerinde cevaplarimiz neler olacak her cocuk sorgulamaya cekiyor ailesini ,aaa yavrum baban cok safdi bi gün oturmus kredi cekmis kumarda yemis:(((bende bi sogudum ondan bitti isde evliligimiz ne yani bumu olmali cevap.vega kusura bakma bacim sen bu yuvayi yikmakda haklisin ama esinin saf oldugunu dile getirmissin ,hatasi sana karsi olsa neyse kendi yemis parayi kendi köpek gibi calisip ödesin.ama sende bu yuvayi dagitmak icin sanirim kolluyormussun,,,,ayaklarin saglam basiyormu ?devlet sana sahip cikiyormu,?ya ailenin evine dönünce evlen diye tuttururlarsa gencsin dha diye ordan sonra neler olur biliyormusun ?evden bile kacarsin Allah korusun .hani desem caliss cabala parani biriktir evini esyani barkini kur yine ok de bos boss nereye ayriliyorsun?

Aynen gülüm öyle bosanmayi kolay haline getirdilerki adam hastayim desee bosaniyorlar sevmiyorum kardesim kocami diyceksin konu bu seven affeder seven sans verir seven sonuna kadar bosanir ben suan bosaniyorum ama bir tane keskem yok.keske sunu yapsaydim keske böyle olsaydim diyebilecegim tek bir tane konum yoktur.evlilik iyi günde kltü günde diye baslaniyorsa kötü gün gelince hemen bi sebep bulup bosaniliyorsa orda benim midem bulaniyor isde,,yazik yazik ortada cocuklara büyüdüklerinde cevaplarimiz neler olacak her cocuk sorgulamaya cekiyor ailesini ,aaa yavrum baban cok safdi bi gün oturmus kredi cekmis kumarda yemis:KK43:((bende bi sogudum ondan bitti isde evliligimiz ne yani bumu olmali cevap.vega kusura bakma bacim sen bu yuvayi yikmakda haklisin ama esinin saf oldugunu dile getirmissin ,hatasi sana karsi olsa neyse kendi yemis parayi kendi köpek gibi calisip ödesin.ama sende bu yuvayi dagitmak icin sanirim kolluyormussun,,,,ayaklarin saglam basiyormu ?devlet sana sahip cikiyormu,?ya ailenin evine dönünce evlen diye tuttururlarsa gencsin dha diye ordan sonra neler olur biliyormusun ?evden bile kacarsin Allah korusun .hani desem caliss cabala parani biriktir evini esyani barkini kur yine ok de bos boss nereye ayriliyorsun?
Sende çok mantiklisin en iyisi biraz daha beklemek canım ya sen neden bosaniyorsun

Sende çok mantiklisin en iyisi biraz daha beklemek canım ya sen neden bosaniyorsun
Sonunda mantikli bi sese kulak verdin:))) bak ben 10 yillik yuvayi bozuyorum ve benim nedenlerim bir degil bin konu aklina gelebilecek herseyi yasadim 5 yilimi cabalayarak gecirdim bi yandan calisdim birikim yaptim bi yandan yuva icin cocuklar icin sonradan pisman olmamak icin bütün keskelerimi yerine getirdim :((kolay degildi vegacim.inan cok zordu gülüm ama benim cocuklarima verecek cok cevabim olucak.yuva yapmak kolayda yikmak seven icin zordur.ben öyle biliyorum öyle gördüm hayatta savasmadan sonuca varmak ne demektir biliyormusun?kendini intihar et daha iyidir yani.:(ilk esine yuvana sahip cik kurallarini koy pismanmi bi bak.hergün de bu olayi onun kafasina kakma ama bu davranis ters teper :(gerekirse ek is bulsun ama o borcu sana hic bir zaman hissettirmesin.kurallar cok basit kabulse al evine temiz bir sayfa acarak baslayin ondan sonrasi onun maharetine kalmis ya düzelir ya düzelir düzelmeyene yok vermek cok kolay canim sende bu arada ne olur. Ne olmaz is bul calis birikim yap yaptigin birikimi bakkk iyi dinle beni annene bile deme.az cok basla isde.esin cocugun ailen arkadaslarin bilmiycek.simdiden kimsenin midesini bulandirmana gerek yok cünkü demesinler bu affetti nunarasi yapio oysaki para biriktirp cekip gidecek diye kimsenin diline böyle bisey verme sakin Allah yardimcin olsun gülüm

İpler bir kere koptu sende tekrar birleşmesi zor
Babandan korkup hayatınımı zindan edeceksin gerekirse bırak cocuğu babasına toparlanana kadar yıluna koyarsan alırsın ama o cahil babana boyun eğme

Sonunda mantikli bi sese kulak verdin:))) bak ben 10 yillik yuvayi bozuyorum ve benim nedenlerim bir degil bin konu aklina gelebilecek herseyi yasadim 5 yilimi cabalayarak gecirdim bi yandan calisdim birikim yaptim bi yandan yuva icin cocuklar icin sonradan pisman olmamak icin bütün keskelerimi yerine getirdim :KK43:(kolay degildi vegacim.inan cok zordu gülüm ama benim cocuklarima verecek cok cevabim olucak.yuva yapm ak kolayda yikmak seven icin zordur.ben öyle biliyorum öyle gördüm hayatta savasmadan sonuca varmak ne demektir biliyormusun?kendini intihar et daha iyidir yani.:KK43:ilk esine yuvana sahip cik kurallarini koy pismanmi bi bak.hergün de bu olayi onun kafasina kakma ama bu davranis ters teper :KK43:gerekirse ek is bulsun ama o borcu sana hic bir zaman hissettirmesin.kurallar cok basit kabulse al evine temiz bir sayfa acarak baslayin ondan sonrasi onun maharetine kalmis ya düzelir ya düzelir düzelmeyene yok vermek cok kolay canim sende bu arada ne olur. Ne olmaz is bul calis birikim yap yaptigin birikimi bakkk iyi dinle beni annene bile deme.az cok basla isde.esin cocugun ailen arkadaslarin bilmiycek.simdiden kimsenin midesini bulandirmana gerek yok cünkü demesinler bu affetti nunarasi yapio oysaki para biriktirp cekip gidecek diye kimsenin diline böyle bisey verme sakin Allah yardimcin olsun gülüm
valla şu yazını her gun okourum
ablacım tamam haklısın bekleyeceğim sakinleşeğim zaten annem de rest çekti artık beni arama dedi boşansam başka bir cehennem yaşacağim iş konusu zaten olmazsa olmaz artık haklısın ablacım umarım senın için de herşey güzel olur

İpler bir kere koptu sende tekrar birleşmesi zor
Babandan korkup hayatınımı zindan edeceksin gerekirse bırak cocuğu babasına toparlanana kadar yıluna koyarsan alırsın ama o cahil babana boyun eğme
canım annem aradı ve bir daha benı arama dedi kapattı
eşim pişmanım diyor yüzüme bakamıyor istediğin kadar tek kal ben msraflarını karşılarım benı bırakma diyor oyy oyy vega ne halt etsin

Bu duruma esiniz olacak adamın tepkileri nedir? Ailenizin sizi döndürmek için yapmadığı kalmamış ne varsa bu damatta! Sizde eşinizi Yıldırın Bitti der belki Kimse sizi daha fazla zorlayamaz Olmaz mı böyle bişey.

Bu duruma esiniz olacak adamın tepkileri nedir? Ailenizin sizi döndürmek için yapmadığı kalmamış ne varsa bu damatta! Sizde eşinizi Yıldırın Bitti der belki Kimse sizi daha fazla zorlayamaz Olmaz mı böyle bişey.
damat diyorki istediğin kadar tek yaşa ben masraflarını karşılarım diyor affet diyor pişmanım dşyor ...
ama ailem arkamda değil yanı ne olursa olsun boşandığımda arkamda olmadıkları gibi birde huzur vermeyecekler

Anlaşılan o ki sizin önce anne ve babanızdan bosanmaniz gerekmekte.. Allah kolaylik versin..

Aynen gülüm öyle bosanmayi kolay haline getirdilerki adam hastayim desee bosaniyorlar sevmiyorum kardesim kocami diyceksin konu bu seven affeder seven sans verir seven sonuna kadar bosanir ben suan bosaniyorum ama bir tane keskem yok.keske sunu yapsaydim keske böyle olsaydim diyebilecegim tek bir tane konum yoktur.evlilik iyi günde kltü günde diye baslaniyorsa kötü gün gelince hemen bi sebep bulup bosaniliyorsa orda benim midem bulaniyor isde,,yazik yazik ortada cocuklara büyüdüklerinde cevaplarimiz neler olacak her cocuk sorgulamaya cekiyor ailesini ,aaa yavrum baban cok safdi bi gün oturmus kredi cekmis kumarda yemis:KK43:((bende bi sogudum ondan bitti isde evliligimiz ne yani bumu olmali cevap.vega kusura bakma bacim sen bu yuvayi yikmakda haklisin ama esinin saf oldugunu dile getirmissin ,hatasi sana karsi olsa neyse kendi yemis parayi kendi köpek gibi calisip ödesin.ama sende bu yuvayi dagitmak icin sanirim kolluyormussun,,,,ayaklarin saglam basiyormu ?devlet sana sahip cikiyormu,?ya ailenin evine dönünce evlen diye tuttururlarsa gencsin dha diye ordan sonra neler olur biliyormusun ?evden bile kacarsin Allah korusun .hani desem caliss cabala parani biriktir evini esyani barkini kur yine ok de bos boss nereye ayriliyorsun?

Evet haklisin abla. Buyuk ihtimal tepki cekicem bu yorumumla.
Ama ben veganin yerinde olsam son bir kez daha denerdim.
Tamam bazi hatalar olmus, ama kocasi cok pisman( ne kadar pisman bunu yine vega biliyor ben bilmiyorum).
Ama ben mesela veganin yerinde olsam ve kocam bu hatalari yapmis olsaydi, ve pismanligina inandiysam sebeplerden oturu hemen bosanmazdim.
Yinede cok cok cok pis burnunu surterdim.
´sana olan askim, ilgim, hersey bitti. Ben bosanmayi dusunuyorum, ama ilerde bebegime herseyi denedim demek icin bir sans daha veriyorum. Bunu sans olarakta gorme pek. Sadece gormek istiyorum senin pismanligin ne kdar, neleri goze alip bana kendini affetiriceksin gorelim bakalm. Senle cinsellik asla, ben istemedikce dokunmuycaksin bana. Bi muddet normal bi aile gibi ayni evde kalicaz ama bu sadece gorunurde oyle olucak. Iki kari koca gibi degil. Uzaktan herkes oyle sanicak. Ama biz gercekte sadece bi surece giricez. Bosanma karari surecine´

Ben tam olarak bunu yapardim.
Gormek isterdim o borclari kapatmak icin neler yapicak, ne kadar calisip didinicek.
Onun yani sira bana kendini affettirme konsunda ne kadar caba sarfedicek.
Denedin olmadimi??
Gonul rahatliyla bosan vega.
Ilerde ogluna ´ ben herseyi denedim annecim, ama babana degmezmis´ demek icin.

Ben mesela eski sevgilime en son bi sans daha vermistim zamaninda. Ve yine ayni hatayi yapti. Ve ardindan yuzde 5000% emin oldum ´bu adamdan hayir gelmez´ dedim.
O mevzuyu tamamen kapattim ve onume bakiyorum.
Yasadim gordum, sende yasa ve gor.
Ve emin ol.

Son düzenleme:
Back