• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma arefesinde ,karşı taraftan aile ziyareti

canım konuyu editledim okuyabilrisin ama anlatayım
babam yanlız yaşamam konusunda eşimden daha çok baskıcı onun soyadını alacakmışım
kimse ile görüşmeyecekmişim ben dul kadın olacakmışım 24 yaşında dul kadın kız arkadaşı olmazmış evime kız arkadaşım bile gelemezmiş aradığında arkadaşımdayım lafı duyarsa beni mahvedermiş beni arkadaşlarımdan toplayamazmış iş arkadaşı falan bilmezmiş
Ay bu ne ya! Zorla mi evli kalacakmissin?
Ben kadin siginma evine giderdim yine de bosanirdim, gercekten

Of Vega okudukça inanamıyorum ya... Ailen ana baban Nasıl insanlar? Kocanın söylediği o ahlaksızca laflara, kumara rağmen hala Nasıl boşanamazsın derler? Elalemin ne dediği bu kadar mı önemli :KK57: boşanmak ne haram ne günah neyi gözlerinde bu kadar büyütüyorlar ki...
Allah kolaylık versin sana... Bir de çocuğun var ne yapsan da hayatının sonuna kadar irtibatını kesemeyeceksin o adamla ama hiç değilse aynı evde yaşamaktan aynı yatakta yatmaktan kurtulursun en kısa zamanda umarım
canım şu süretle kendi ailemin yaptıkları ınana daha çok canımı acıtıyor ya annem babam diyip sığınacak kımsem yok

Ay bu ne ya! Zorla mi evli kalacakmissin?
Ben kadin siginma evine giderdim yine de bosanirdim, gercekten
baktım yok burda dayak yemeyini almıyorlarmış
ya canım bunlar babamın dedikleri ya eşim bile diyorki sana küçük bir ev tutarım guvenlı bi mahllede fln diyor ama benım babam ağzıma etti resmen

Ekonomik özgürlüğünü eline alana kadar eşine tahammül etmekten başka yol görünmüyor :(

baktım yok burda dayak yemeyini almıyorlarmış
ya canım bunlar babamın dedikleri ya eşim bile diyorki sana küçük bir ev tutarım guvenlı bi mahllede fln diyor ama benım babam ağzıma etti resmen
Canim ekonomik acidan sartlarini duzeltmeye bak bir an once
Sonra bosan

Ekonomik özgürlüğünü eline alana kadar eşine tahammül etmekten başka yol görünmüyor :KK43:
banada öyle geliyor ama iki yıl var okulun bitmesine iş olsa en azından bırıkım fln yaparım yada oğlum büyük olsa başa şehre taşıncam ya ama oğluma kım bakacak

Sadece senin yazina bakarak yorum yapiyorum esini ailelerin hatrina deniycem ve beni uzecek seyler yapmamak sartiyla deseen olurmu seviyorsan tabi dene derim

Sakin ol sakin cinnet gecirme:KK66:
geçen arabada geçirdim terafik tıkandı burnum fln kanadı çevredekiler çok korkmuş epilepsi falan sanmışlar beni arabayı çekmiş biri en son 10 kişiye iyiyim iyiyim deyip kaçtığımı hatırlıyorum deli sandılar belkide beni

banada öyle geliyor ama iki yıl var okulun bitmesine iş olsa en azından bırıkım fln yaparım yada oğlum büyük olsa başa şehre taşıncam ya ama oğluma kım bakacak

Öğrenci misin ? Bölüm nedir is garantisi varmı mezun olur olmaz yada bir iş tecruben var mı? oğlun kreş yaşında mi yada bi süreçte 2 yaş olur mu?

Öğrenci misin ? Bölüm nedir is garantisi varmı mezun olur olmaz yada bir iş tecruben var mı? oğlun kreş yaşında mi yada bi süreçte 2 yaş olur mu?
oğlum 15 aylık iş garantisi var ama devlette değil ve bölüm bittikten iki yıl sonra uzman olabilirim ve asıl o zaman çok iyi kaznacım olur işte şimdi iyi bir iş imkanı var bölge müdürünü soktum devreye ön mulakata gideceğim orası olursa en azında nafaka ile başımdan aşar bana ama vardiyalı bebeği bırakacağım iki kişi var annem ve kvdem kesin bakarlarmı bilmiyorum iş netkelşmeden bir şey demek istemiyorum engel olmasınlar diye

geçen arabada geçirdim terafik tıkandı burnum fln kanadı çevredekiler çok korkmuş epilepsi falan sanmışlar beni arabayı çekmiş biri en son 10 kişiye iyiyim iyiyim deyip kaçtığımı hatırlıyorum deli sandılar belkide beni
Stresten iste, hasta olacaksin bak dikkatli olman lazim, aksama anlat bunlari ailelere, seni rahat biraksinlar

Acaba eşinizle konuşup aynı evde bi süre ayrı kalalım arkadaş gibi yasayalim. zaman gösterir ilerisini desen biraz kendini düze çıkartmak için zaman kazansan yoksa sanki ailen hayatı sana zindan etmek için elin
den geleni yapicakmis gibi:(

ya zaten cisellik pek yaşamıyordum aslında şu an en önemli olan evladım diyorum ya şuan sırf uyku yapmasın diye pskiyatri ilacımı bile almıyorum
yanii terapıyı de kabul edıyorsa kendını zorlayıp bıraz ugrasssan ama hergun kavga etmmek konusunda kendınle bas edebıleceksen (ÇOCUĞUN İÇİN - sonucta ıyıbır babaymıs )

Simdi bakinca.
Eski konularini biliyorum herkesle beraber soke oldum burda.
O cinsellik mevzusunda yani.
Ama merak ediyorum kocana bu konuyu acinca neler dedi kocan??

Back