- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.857
- 198
Ne oldu aile görüşmesi Gittinizmi sizişte inşallah iyi biri düşer canım ya bakalım avukat tanıdığım el atacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne oldu aile görüşmesi Gittinizmi sizişte inşallah iyi biri düşer canım ya bakalım avukat tanıdığım el atacak
canım babmla olmaz zatenPsikolog normal karşıladı dediniz ya, ya erkekler veya bazı insanlar için bu yaygın bir sapkın düşünceyse, sadece sizin eşiniz saflık edip dillendirdiyse diye düşündüm.
Tabii ki hiç ama hiç normal karşılamıyorum.
Boşansanız huzurunuz olacak mı?
Birçok şeyle birden mücadele etmek zorunda kalacaksınız, yorulacaksınız.
Hani duygu kırıntıları da varsa eğer, şans vermek değil de yabancı gibi veya içinizden geldiği gibi aynı evde yaşasanız.
Çok rahatsız ediyorsa kalsın annesinde.
Bu süreçte tek tek ve çift olarak terapi alsanız hemen bıkıp bırakmadan.
Okulunuz bitse, işiniz daha sağlam olsa.
Sonra da olmuyorsa bitse.
Sorun bir değil, iki değil, hepsi de tek tek ciddi sorunlar.
Ama eşiniz düzelmez mi?
Pişmanlığı samimi olabilir.
Siz de zamanla belki değişimini olumlu kabul edersiniz, içiniz almıyorsa da ayrılırsınız.
Benim bile kafam nasıl karıştı, ne haldesiniz kim bilir.
Babanızla daha kötü bir hayatınız olacakmış gibi hissettim...
canım 14. sayfada yazıyor ne olduğuNe oldu aile görüşmesi Gittinizmi siz
canım babmla olmaz zaten
boşansam ne olacak baba evi zindan olacak her şey laf olacak eve mutlu girsem kimleydinde mutlu geldin diyecekler
evet pişmanlığı samimi ağlıyor fln ama sanki erken daha aynı evde tahammül edemem şimdi çok büyük hayal kırıklığı oldu
bebeğim olmasa göbeğim bağlı değil der çıkarım işin içinden hiç bir şey bilmiyorsam başka şehirde öğrenci ev arkadaş bulur askeri ücretle çalışırım ama yok ya delirmek üzereyim ama tutuyorum öyle bir durumdayım ki psikolojımın bozulması diye bir lüksüm yokMaalesef içinde yaşadığım bu akıl hastası dolu kadın düşmanı toplumdan iğreniyorum.
İmkanım olsa beş dakka durmam.
Allah yardımcın olsun.
barodan avukat bekliyorum evrak verdimDava açacak mısınız?
insan umduğuna kırılırmış ya canım ben bir dünya kurmuştum kendime annem gibi olamayacktım benım oğlum mutlu büyüyecekti babası ile büyüyecekti evimi çok sevdim eşimi çok sevdim bebeğim oldu evet şimdi aile olduk dedim ve herşey balıma yıkıldı be canımvega tavrini en basindan beri takdir ettim ve yazmistim animsarsin oglunu karistirmayin de oyle ilerleyin diye... oglun adina tesekkur ederim ki hala haftada bir babasina yollayip kadin erkek sorunlariniz disinda anne baba olabilmeye imkan tanidigin icin.
vegacigim bu bir surec, ayrilma diye tum siddetle uzerine gelecekler ama yilma. keske o habersiz krediler olmasaydi, o vakit diger seyler terapist ile asilabilinirdi. ama geriye bakip uzulmek yok. Allah yar ve yardimcin olsun
siz fal bakıyormusunuzDava açacak mısınız?
insan umduğuna kırılırmış ya canım ben bir dünya kurmuştum kendime annem gibi olamayacktım benım oğlum mutlu büyüyecekti babası ile büyüyecekti evimi çok sevdim eşimi çok sevdim bebeğim oldu evet şimdi aile olduk dedim ve herşey balıma yıkıldı be canım
barodan avukat bekliyorum evrak verdim
siz fal bakıyormusunuz
ya geçen gün oğlumu almaya anneme gittim bi baktım ki kendi üzerimi değil oğlumunkini çıkartıyorum güya ben dışardan geldim montum üzerimde tuttum oğlanı soydum atleti çıkarıtken fark ettim çok kötüyüm ama diyorum ya psikolojımın bozulması lüks benim için bilmiyorum ne yapacağım çünki bunlar daha fragman aile büyükleri öğrenince film kopacak asılvega ne yeni bir baslangic umuttur, ne de mutlak bir bitis yikim. sizin kendinizi nerede gordugunuz dik tutar catinizi her sey ve herkese ragmen. ayrilmak istememenizi, bundan korkmanizi hakli bulurum; icerisinde oldugunuz kosullar ile. keza ayrilmak da elzem degildir hayatta, insanlar neler neler yasarlar... ama eger gercekten ayrilmak istiyorsaniz da asla kendinizi yipratmayin. bosanmis anne baba cocugu olmak degil, bosanirken kendini gomen annenin cocugu olmak yipratir en cok. dik durun.
bilmem sorayım dedim kahve telvesi ya hani :)Hayır, nerden çıktı?
canım kendisinin libidosu düşük olduğu için sanki beni başkası ile mutlu oluyorum diye düşünüp hırsa kapılıyormus ben mutlu ederim karımı diye
ya geçen gün oğlumu almaya anneme gittim bi baktım ki kendi üzerimi değil oğlumunkini çıkartıyorum güya ben dışardan geldim montum üzerimde tuttum oğlanı soydum atleti çıkarıtken fark ettim çok kötüyüm ama diyorum ya psikolojımın bozulması lüks benim için bilmiyorum ne yapacağım çünki bunlar daha fragman aile büyükleri öğrenince film kopacak asıl
bilmem sorayım dedim kahve telvesi ya hani :)
amin canım pazartesi terapiye gitcemİşte onu erteleseniz mi acaba dedim...
Allah hayırlı kararlar aldırsın.
Zor süreç.
yok canım bizim ailede o işler öyle olmuyor konsey ttoplanır herkes işi gücü bırakır ağızlarının suyu akarak gelirlervega onlara ne? lutfen, sen sadece kendi anne babane haber ve evladina da hesap vermekle yukumlusun.
canım kendisinin libidosu düşük olduğu için sanki beni başkası ile mutlu oluyorum diye düşünüp hırsa kapılıyormus ben mutlu ederim karımı diye