• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma arefesinde ,karşı taraftan aile ziyareti

içime sinmiyor canım evet bir çok iyi yanı var ama şu son yaptığı içime sinmiyor

canım eşim özünde iyi biri buna inanıyorum evi temizler işten gelir yorgunum demez bebeğe bakar
para lafı etmez ne dersem yapar eline sağlık der
tamam kandırılmış herkes dolandırılır ama hiç mi aklı yoktu ya bizim rızkımızı nasıl yer ben herşeyin hasabını yaparken bunu sindiremiyorum
adam buna tatlı tatlı anlatmış bu da ınanmış ya kumardan sayısaldan kim iflah olmuş ki
evet bahçeli ev istiyordum bunun hayalı vardı ama artık bu hayal yok içimde
fark etmedim çünki evden işe işten eve bi adam bi saat arkadaşları ile takıldığını bilmem
işten izin alıp yapmış tüm bunları kaybettiklerimi kazanırım sanmış derken senetleri bulmuş önunde

canım şu süretle kendi ailemin yaptıkları ınana daha çok canımı acıtıyor ya annem babam diyip sığınacak kımsem yok

Eşinizin iyi biri olduğunu söylüyorsunuz. İlk problemi halletme yolundaydınız, halletme ihtimaliniz vardı. İkincisi de (dolandırılma) halledilmeyecek bir şey değil aslında. Eşiniz dersini almıştır diye tahmin ediyorum. Şimdi bu iki problem üst üste gelince kötü oldu. Yoksa ikisiyle de baş edebilirdiniz tek tek. Bir de ailenizin bu kadar üstünüze gelmesi de kötü. Ters etki yapacak. Onlar öyle istiyor diye bir şey yapmayın zaten.

Son bir karar vermeden önce bir kere daha psikoloğa gitseniz? Mesajlarınızda eşinizden bayağı iyi bahsetmeye başlamışsınız. İstemezseniz yine ayrılırsınız. Psikoloğun ailenizin kurduğu baskıyla baş etmede de faydası olabilir. Bir de söyleyin, bu ilaç uyku yaptı, uyku yapmayanından verin deyin. Ayrıca sanırım psikiyatriste gittiniz, psikolog çok daha iyi olabilir.

görüşmeye gitmeyin eğer evi basmaya kalkarlarsa polisi arayın
hatta gerekirse savcılığa şikayet edip komple bütün aile hakkında uzaklaştırma talep edin

Hatırlıyorum önceki konunu ilgimi çeken tek şey babaniz aileniz esinizin neler yaptığını bildikleri halde ısrarla boşanma diyorlar onu geçtim eğer kurtarilacak şekilde ise düsünün

Valla Can'ım bir şans ver derim ben gercekten iyi yönleri varmış, yine aynı hatayı yaparsa kesin bitir, baksana baban huzur vermeyecek. Boyle ne karışırlar ki herseye offff

aileniz de sanki bu zamana kadar size ne yararı oldu ki onların lafını dinleyeceksiniz
tek dertleri ya başımıza kalırsa diye
en iyisi herkesten uzaklaşmak

küçük bir çocuk var, anlayışsız anne baba,
babayı sindiremeyen bir evlat, ve terapistin basit dediği problem

bu durumda eşinin düzelmesini beklemek yada düzelmesini bekliyomuş gibi yapmak daha mantıklı.

eşinin maddi durumu iyi sanırım bence sen biraz birikim yap bi süre eşinde terapiste gitsin gelsin çocuğunda kreş/okul yaşına gelsin.

yani düzelene kadar evarkadaşı olun hani öyle bilsin herkes.

Konu sahibi once allah yardimcin olsun,soyle bir gercek varki esim aslinda iyi diorsun ama icime sindiremiorm diosn,aslinda var bir umut ama insan o erkek o adam profilden birazdaha fazlasini umuyor arkanda dag gbi duran bir profil istior insan takma akilli gbi kumarda parasni harcayan biri degil.eger gercekten istedigin bosanmaksa diren ne babana bak ne annene millet neder teziyle ebemizi aglatti aileler dul olmani duymak istemiorlarmis sende dul olmak icin evlenmedin ama insanin icine sinmiorsa sinmior arkadas,ailenden cekinir halin var biraz dik dur onlra muhtacim olrak kendni kisitlama genc kadinsn calisirsin yaparsin,ve cocugunu uce dorde bolme,hafta bir iki babayi gorsun babasida alsin anasina gotursun birgun ona birgun buna o ne ya,dengeyi kur cocuk senin cocugun herkesn hevesi gecer o cocugun piskolojisi bozuldugunda al bak bosandn bole oldu derler hemen ellerini cekerler.allah yardimcin olsun ama dik dur allaha duaa et yardimcin olsun kendine guven.ve eger sans vericeksende ya tam ver ya hic inatla yapma ama optmmm

Hiç olmadı boşanma milleti ters köşeye yatir sora birikim yap kendini geliştir öyle ayrıl bu aileden sana Hayır yok cnm rahat vermezler

yanii terapıyı de kabul edıyorsa kendını zorlayıp bıraz ugrasssan ama hergun kavga etmmek konusunda kendınle bas edebıleceksen (ÇOCUĞUN İÇİN - sonucta ıyıbır babaymıs )
canım her şeyi kabul ediyor seni döverim desem döv diyor o kadar yani bilmiyorum yeni geldim eve ziyaret gerdi beni

Simdi bakinca.
Eski konularini biliyorum herkesle beraber soke oldum burda.
O cinsellik mevzusunda yani.
Ama merak ediyorum kocana bu konuyu acinca neler dedi kocan??
canım sadece hırsa kapılıyorum dedi bende çok cinsel istek yok eşim başkası ile oluyor hırsına kapılıyorum dedi

Hiç olmadı boşanma milleti ters köşeye yatir sora birikim yap kendini geliştir öyle ayrıl bu aileden sana Hayır yok cnm rahat vermezler
bir aklımda onu diyor bir sene oyna sonra çat diye bırak ama yakışmaz ki bana

Eşinizin iyi biri olduğunu söylüyorsunuz. İlk problemi halletme yolundaydınız, halletme ihtimaliniz vardı. İkincisi de (dolandırılma) halledilmeyecek bir şey değil aslında. Eşiniz dersini almıştır diye tahmin ediyorum. Şimdi bu iki problem üst üste gelince kötü oldu. Yoksa ikisiyle de baş edebilirdiniz tek tek. Bir de ailenizin bu kadar üstünüze gelmesi de kötü. Ters etki yapacak. Onlar öyle istiyor diye bir şey yapmayın zaten.

Son bir karar vermeden önce bir kere daha psikoloğa gitseniz? Mesajlarınızda eşinizden bayağı iyi bahsetmeye başlamışsınız. İstemezseniz yine ayrılırsınız. Psikoloğun ailenizin kurduğu baskıyla baş etmede de faydası olabilir. Bir de söyleyin, bu ilaç uyku yaptı, uyku yapmayanından verin deyin. Ayrıca sanırım psikiyatriste gittiniz, psikolog çok daha iyi olabilir.
canım aslında ilk ben şımarıklıkmı ediyorum konumda da eşimden söz ettim
diyorumya dışarıdan görsenız aaa bu bunları yapmaz dersiniz herkes çok sever
ama gene aynı kapı iki yanlış tüm doğruyu götürdü
annem bugun bana diyor ki yoksa birini mi buldun diyor
ya ben o karakterde olsam 3 haftadır evde tekim ya biri dışarıda bana baktığında hakaret gibi geliyor
kadını er i değil ar ı korur

bir aklımda onu diyor bir sene oyna sonra çat diye bırak ama yakışmaz ki bana
Bu ztn sıradan bi evlilik deil deneme süreci hem çocuk için bi süre katlan bence baba evinde o çocuk heba olur çalışır birikim yaparsın kimseyi kandirmiyosun

şu işe bir gir de kendi ayaklarının üstünde boşan gerçekten
devletin avukatları var durumu olmayanlara bakan onlardan da yardım alırsın
boşver gitsin huzurunu kaçırma daha fazla azıcık daha sıkıntı çekersin sonra rahatlarsın
inşallah bir iş durumun olsun da kesin

görüşmeye gitmeyin eğer evi basmaya kalkarlarsa polisi arayın
hatta gerekirse savcılığa şikayet edip komple bütün aile hakkında uzaklaştırma talep edin
gittim canım şimdi geldim konu başlıkları
biz gelinimizi çok seviyoruz
biz damadımızı çok seviyoruz
bir hata olmuş hatasız insan olmaz vega sen peygamber misin senın hatan yok mu?
geçmişi silin atın vega kin tutma
vega istersen şehir dışına çık tatil yap
ölümü çığne boşanma
bebeğine yazık benım oğlum eşeklik etti
eşim babamdan özür diledi el öptü
herkes oğluma bakarak bu çocuğa yazık diye ağladı

Bu ztn sıradan bi evlilik deil deneme süreci hem çocuk için bi süre katlan bence baba evinde o çocuk heba olur çalışır birikim yaparsın kimseyi kandirmiyosun
iş durumuna bağlı canım işte istediğim yer olur para biriktiririm dua et olsun be canım

şu işe bir gir de kendi ayaklarının üstünde boşan gerçekten
devletin avukatları var durumu olmayanlara bakan onlardan da yardım alırsın
boşver gitsin huzurunu kaçırma daha fazla azıcık daha sıkıntı çekersin sonra rahatlarsın
inşallah bir iş durumun olsun da kesin
canım devlet avukatı için 22 banka 7 de resmi kurum dolaştım
ama kesin vermiyormuş ya durumum olsa zaten uğraşmam deli etti beni bu devlet

canım devlet avukatı için 22 banka 7 de resmi kurum dolaştım
ama kesin vermiyormuş ya durumum olsa zaten uğraşmam deli etti beni bu devlet
eğer izin verirsen bir arkadaşıma soracağım bu gibi durumlara bakıyor
gönüllü avukat olarak

Back