- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.243
- 448
içime sinmiyor canım evet bir çok iyi yanı var ama şu son yaptığı içime sinmiyor
canım eşim özünde iyi biri buna inanıyorum evi temizler işten gelir yorgunum demez bebeğe bakar
para lafı etmez ne dersem yapar eline sağlık der
tamam kandırılmış herkes dolandırılır ama hiç mi aklı yoktu ya bizim rızkımızı nasıl yer ben herşeyin hasabını yaparken bunu sindiremiyorum
adam buna tatlı tatlı anlatmış bu da ınanmış ya kumardan sayısaldan kim iflah olmuş ki
evet bahçeli ev istiyordum bunun hayalı vardı ama artık bu hayal yok içimde
fark etmedim çünki evden işe işten eve bi adam bi saat arkadaşları ile takıldığını bilmem
işten izin alıp yapmış tüm bunları kaybettiklerimi kazanırım sanmış derken senetleri bulmuş önunde
canım şu süretle kendi ailemin yaptıkları ınana daha çok canımı acıtıyor ya annem babam diyip sığınacak kımsem yok
Eşinizin iyi biri olduğunu söylüyorsunuz. İlk problemi halletme yolundaydınız, halletme ihtimaliniz vardı. İkincisi de (dolandırılma) halledilmeyecek bir şey değil aslında. Eşiniz dersini almıştır diye tahmin ediyorum. Şimdi bu iki problem üst üste gelince kötü oldu. Yoksa ikisiyle de baş edebilirdiniz tek tek. Bir de ailenizin bu kadar üstünüze gelmesi de kötü. Ters etki yapacak. Onlar öyle istiyor diye bir şey yapmayın zaten.
Son bir karar vermeden önce bir kere daha psikoloğa gitseniz? Mesajlarınızda eşinizden bayağı iyi bahsetmeye başlamışsınız. İstemezseniz yine ayrılırsınız. Psikoloğun ailenizin kurduğu baskıyla baş etmede de faydası olabilir. Bir de söyleyin, bu ilaç uyku yaptı, uyku yapmayanından verin deyin. Ayrıca sanırım psikiyatriste gittiniz, psikolog çok daha iyi olabilir.