• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma arefesinde ,karşı taraftan aile ziyareti

hmm.
Vegacim bastan beri takip ediyorum konularini.
Bilmiyorum ya, basta oha cus dedik mevzuyu duyunca.
Ama su son konunda biraz tereddutte kaldim ben.
Amaci seni mutlu etmekti demekki. Karima az gelmiyim, onu memnun ediyim yatakta diye kendince bi yontem gelistirmis kafasinda. Cok gorulmedik bi yontem. Aciklamasida bi hayli zor. Kulaga cok sacma ve sapikca geliyor. Ben basta eger simdi seni baska erkeklerle hayal ediyosa ilerde trio teklif eder diye dusunmedim degil. Ama mevzu biraz degisik.
´Senle cinsellik yasarken senin karisi oldugunu unutup baska baska hayallere daliyor, kotu kadin muamelesi yapiyor´ gibi gozuksede bu mevzu. Aslinda tam olarak ´ senin karisi oldugunu cok net biliyor, senin gibi bi karisi varken onu mutlu etmek icin cabaliyor, seni doruklara cikarabilmek icin yontemler gelistiriyor´. Ve nihayetinde boyle bi yontem buluyor.
Kimine gore yanlis kimine gore zafere giden her yol mubahtir. Burdaki zafer noktasida sizin yatak odasi hayatinizi diri tutmak. Bi baska dille; seni mutlu etmek.

Vegacim sesli dusundum, niyetim asla senin kafani karistirmak degil. Tabi o iliski sirasinda agzindan nasil cumleler cikti, hal ve hareketleri nasildi, nasil bi adama donustu bilmiyorum. Bunu sen biliyosun. Yukarda altini cizdigim cumlelerin hangisi sizin durumda gecerli sen biliyosun.
Tabi diger taraftan hadi cinsel mevzusu bi kenara, senin adina kredi cekmek felan...
Burda bariz bi guven sarsilmasi var.

Biliyorum iyimi kotumu ettim su yorumumla belli degil.
Ben okuduklarimdan yola cikaraktan cok cok iyi bi baba oldugunu, ve hic baskici, kisitlayici bi es olmadigini gozlemledim. O yuzden sana bu konudada ayni diger konuladaki gibi bosan bosan diyemedim.
Ama bilki zaten burda herkesin dusncesi farkli.
Hayat senin, senin dogrularin yanlislarin, geri donusu olmayan yasanmisliklarin var su noktaya gelmene sebep.
Insallah hakkinda hayirlisi olur.
canım çok teşekkür ederim ilgin için uzun uzun yazmışsın
evet beni mutlu etmeye çabalıyor mesela şimdi arasam açım ben desem hiç üşenmez
güvenim sarsıldı ilk konuyu aslında olayın iç yüzünü bilmeden açtım detay gireyim
bu işe giderken servise bindiği yerde jahve var çay ve simit için oraya uğruyordu orada bı adam gelmiş buna bir oyun salonundan söz etmiş borçlarımı sildim ev aldım araba aldım falan demiş aklına girmiş tabi bunlar bir gnde olmuyor
sonra, salona davet etmiş bunu tufaya düşürmüşler önce kaşıkla vermişler buna
bu da sevinmiş sonra işi büyütmüşler ve daha büyük para demişler önce senet imzalamış herkes tabi herkes durumun farkında birtek benımki değil herkes imzalayınca buda imzayı basmış ve haliyle kaybetmiş
ilk bir ay evin yolunu kesmişler
buda çok çeresiz kalmış
ve krediler çekmiş benim altınları hupletmiş
patronu iş bağlayacaktı yüklü miktar para alacaktı onla öderim diye düşünmüş evdeki hesap çarşıya uymayınca herşey gün yüzüne çıktı
ben ilk duyunca bu paraları aldı ohh güle oynaya yedi sandım

canım çok teşekkür ederim ilgin için uzun uzun yazmışsın
evet beni mutlu etmeye çabalıyor mesela şimdi arasam açım ben desem hiç üşenmez
güvenim sarsıldı ilk konuyu aslında olayın iç yüzünü bilmeden açtım detay gireyim
bu işe giderken servise bindiği yerde jahve var çay ve simit için oraya uğruyordu orada bı adam gelmiş buna bir oyun salonundan söz etmiş borçlarımı sildim ev aldım araba aldım falan demiş aklına girmiş tabi bunlar bir gnde olmuyor
sonra, salona davet etmiş bunu tufaya düşürmüşler önce kaşıkla vermişler buna
bu da sevinmiş sonra işi büyütmüşler ve daha büyük para demişler önce senet imzalamış herkes tabi herkes durumun farkında birtek benımki değil herkes imzalayınca buda imzayı basmış ve haliyle kaybetmiş
ilk bir ay evin yolunu kesmişler
buda çok çeresiz kalmış
ve krediler çekmiş benim altınları hupletmiş
patronu iş bağlayacaktı yüklü miktar para alacaktı onla öderim diye düşünmüş evdeki hesap çarşıya uymayınca herşey gün yüzüne çıktı
ben ilk duyunca bu paraları aldı ohh güle oynaya yedi sandım

Canim benim ne demek, insallah azda olsa kafa karisikliligini gideririz.
Acikcasi yinede korkuyorum su an sana kocani akliyormus gibi yazmaktan. Amacim kocani aklayip ´ yuvalar yikilmasin´ felsefesiyle sizi birlestirmek degil. Cunku cok sacma seyler yapmis, o cinsellik mevzusu gercektende cus detirticek bi mevzu. Ama herseyin sebebi vardir, bu sbeplerin ardindan degerlendirme yapilmalidir. Senin beyninde su an hersey karman corman, mantik, zeka, kalp, yavrunun gelecgi, hersey karisik. Ben uzaktan gozlemleyen birisi olaraktan bi onceki yorumumda yazdiklarimi dusunuyorum. Sebepler onemli, niyetler onemli. Cinsellik mevzusunda kocanin niyeti kotu degilmis( burda yine yalan soyluyor olabilicegini goz onunde bulunduralim aslinda, koru korune kocan sutten cikmis ak kasik diyemem kesinlesmeden)

Su an sen borc mevzusunu yazdigindada yine dusuncem ayni kaldi. Ben yine suc bulamadim kocanda.
Kandiriliyor insanlar, hep kandiriliyorlar. Profesorler docentler var kac yuz bin lira para kaptiran.
Paralarini kaptirdilar diye karilari/ kocalari bosadi bu profesoru diyelim. Mantikli bisey olurmu bu?
Dersinki ´ne demek yani? kandirildi diye koca bosanilirmi ya?´.
Bende oyle derim cunku.
Yine tekrarliyorum, herseyi yasayan sensin. O cinsel iliski sirasinda dusuncelerini agiza dokuyor demistin.
Ben duymadim neler dedigini, sen duydun sen biliyosun.
Dolandirilmak herkesin basina gelebilicegini biliyosun, ama senin beyninde su an herseyi zorlastiran mevzu cinselliginde olmasi. 2 hata yan yana geldi.

Ama sunuda belirtiyim.
Egerki cinsellik mevzusu birinci hata olsaydi, ikinci hata olrakta kocanin jigololarla iletisime gectigini ogrenseydin.
Yada ne biliyim googledan aramasi bile yeterdi.
Iste TAM o zmn bu ikili yanlis;herseyi, tum baglari, tum dogrulari bitirirdi.
Anlata bildimmi bilmiyorum.

Not: dikkatimi cekti, borc mevzusunda kocani suclamiyosun su son yazdigin yazina bakarsak, dogrumu?

Acikcasi yinede korkuyorum su an sana kocani akliyormus gibi yazmaktan. Amacim kocani aklayip ´ yuvalar yikilmasin´ felsefesiyle sizi birlestirmek degil. Cunku cok sacma seyler yapmis, o cinsellik mevzusu gercektende cus detirticek bi mevzu. Ama herseyin sebebi vardir, bu sbeplerin ardindan degerlendirme yapilmalidir. Senin beyninde su an hersey karman corman, mantik, zeka, kalp, yavrunun gelecgi, hersey karisik. Ben uzaktan gozlemleyen birisi olaraktan bi onceki yorumumda yazdiklarimi dusunuyorum. Sebepler onemli, niyetler onemli. Cinsellik mevzusunda kocanin niyeti kotu degilmis( burda yine yalan soyluyor olabilicegini goz onunde bulunduralim aslinda, koru korune kocan sutten cikmis ak kasik diyemem kesinlesmeden)

Su an sen borc mevzusunu yazdigindada yine dusuncem ayni kaldi. Ben yine suc bulamadim kocanda.
Kandiriliyor insanlar, hep kandiriliyorlar. Profesorler docentler var kac yuz bin lira para kaptiran.
Paralarini kaptirdilar diye karilari/ kocalari bosadi bu profesoru diyelim. Mantikli bisey olurmu bu?
Bende oyle derim cunku.
Yine tekrarliyorum, herseyi yasayan sensin. O cinsel iliski sirasinda dusuncelerini agiza dokuyor demistin.
Dolandirilmak herkesin basina gelebilicegini biliyosun, ama senin beyninde su an herseyi zorlastiran mevzu cinselliginde olmasi. 2 hata yan yana geldi.

Ama sunuda belirtiyim.
Egerki cinsellik mevzusu birinci hata olsaydi, ikinci hata olrakta kocanin jigololarla iletisime gectigini ogrenseydin.

Not: dikkatimi cekti, borc mevzusunda kocani suclamiyosun su son yazdigin yazina bakarsak, dogrumu?
Valla hanımefendi ne söylersen söyle iğne ucu kadarda olsa kocasını masumlaştıracak bir olay görmüyorum veganın yaşadıklarında kesinlikle tutulur bir tarafı yok bu kadın bu saatten sonra bu adama mümkünatı yok güven duyamaz ve asla isteyerek birlikte olamaz böyle fantazi olmaz arkadaşlarıyla hayal etmek demek ne demek!cinsellik deyince bu kadar pislikleşe bilen bir adamdan herşey beklenir yani ne kadar diğer huyları düzgün olsada bu herşeyi bitiriyor bide seni mutlu etmek için değişik fantazilere başvuruyor demişsin hangi kadının böyle bir fantazi hoşuna gider benim bunu ne aklım,ne beynim,nede midem almıyor.

Valla hanımefendi ne söylersen söyle iğne ucu kadarda olsa kocasını masumlaştıracak bir olay görmüyorum veganın yaşadıklarında kesinlikle tutulur bir tarafı yok bu kadın bu saatten sonra bu adama mümkünatı yok güven duyamaz ve asla isteyerek birlikte olamaz böyle fantazi olmaz arkadaşlarıyla hayal etmek demek ne demek!cinsellik deyince bu kadar pislikleşe bilen bir adamdan herşey beklenir yani ne kadar diğer huyları düzgün olsada bu herşeyi bitiriyor bide seni mutlu etmek için değişik fantazilere başvuruyor demişsin hangi kadının böyle bir fantazi hoşuna gider benim bunu ne aklım,ne beynim,nede midem almıyor.

Hanimefendi alinti yaptigniz yazimdada bi onceki yazimdada ´ ama vega tekrar soyluyorum, o an kocanin agzindan neler cikti ben bilmiyorum, sen ordaydin sen biliyosun herseyin detayini´ diye belirttim.
Su an benim beynim algilayamiyor bi erkek neler diye bilir o anda.
Ne kdar ileriye gitmis olabilir veganin kocasi kestiremiyorum.
Bu sbepten zaten tekrar ve tekrar ´ sen bilyosun herseyin detayini´ dedim.
Arkdasiyla hayal etmis kocasi diyosunz.
Bak orayi kacirmisim, arkdasiylami? acarmisiniz orayi?

içime sinmiyor canım evet bir çok iyi yanı var ama şu son yaptığı içime sinmiyor
Vegacim sana birşey söyleyimmi eşinin son yaptığı en affedilebilir şey diğeri yanında. Eğer içinde duzelebilme umudu varsa. Bir aile toplantısı da sen düzenle. Herkese deki ben şimdi yuvami bu adamın tüm Rezillik lerine rağmen kurtarmak için ugraşıcam. Anladım ki bu adamın bana yaptığını kimse nanussuz luk olarak görmüyor iki aile içinde bu normal. Babamı dolandırdı evet ama bana bunu reva gören babamı 200 bin dolandırsa bile az babam haketmiştir. Şimdi ben eşimle barışıcam tek falso görürsem birdaha sakın iki tarafta bana karşı durmasın. Annen le baban sa bence aile olarak değil torun göstermek reddedilmeyi bile hakediyor lar. Ben kv kp e hiç kızmadim onları duyunca. Gerekirse eşini de şöyle ailenden uzak durun. Ve çalış. Para biriktir. Ne olur ne olmaz diye gelecek için hep kenarında paran olsun.

Ama eşin için evet bir kere daha deneyebilirim diyorsan. Dene. Ama aileleri toplayıp bu resti cekmen şart. Sen konuşmaya barısmayı kabul edeceğin ile başla onlar o şokla geri kalan lafların arasında ezilip kalsın. Dedigim gibi iyiki yürütmüş babanın parasını. Ohhh

Ehhh yeter ama olayı soruyorsun vegacım burda sana cevap verecek kişilerın yas aralıgını sor ılk önce evlı olup olmadıkları cocukları varmı yokmu kımlerden ne mantıklı cevap vereceklerını kendın dengelemen lazım 19 sayfa sana ayrıl dıyenlerın hiç biri ayrılınca yanında olmıycak agladıgında burdakı kımse elınden tutmuycak,sen yapayanlızsın vega:(sen yek basına karar vereceksın ben 28 yasında ıkı cocuklı bı anneyım benım yasadıgım bana göre senın anlatıkların ckm komık:)))ama ben tasımısım sen kaldıramazsın gülüm Allah herkeze aynı kişiligi vermemıs.ilk önce sor kendıne esımden ayrılınca dahamı mutlu yasıycam?tek basına her yerde her kadın yasar bunu sormuyorum.esının hatası sana göre büyük ama esının saflıgını dile cok kez getırmıssın cok büyükde evlılıgın mutluymus.ha yok ben de sevgi saygı bitti dıyorsan dırek bosan ,,,sevgi olmayan saygı olmayan yerde aıle denılen olay olmaz sokak kavgacıları varya ha işde o olur.ailenin ne dedıgıne bakma bazen bazı aılelr eski düşünceli olabılıyor.senın için bir hata yapan adam ayrılınması gerekıyorsa ve pısmanlıgını bı kez dahi göstermedıyse kosa kosa ayrıl.1-sevgi saygı2- pişmanlık bunlar yoksa ayrıl yoksada affet derım nedenı ise senın canını yakmamıs,sana yavruna gözü gıbı bakmıs küfürü yok ne demek bılıyormusun sen ??saygılı bı ınsan her zaman ailesını tutan adamdır.para hersekılde ödenır köpek gıbı calısır yıne öder.ama mutlu yuvayı ıkıncı defa bulamazsın Allah her zaman aynı sansı vermez....

Hanimefendi alinti yaptigniz yazimdada bi onceki yazimdada ´ ama vega tekrar soyluyorum, o an kocanin agzindan neler cikti ben bilmiyorum, sen ordaydin sen biliyosun herseyin detayini´ diye belirttim.
Su an benim beynim algilayamiyor bi erkek neler diye bilir o anda.
Ne kdar ileriye gitmis olabilir veganin kocasi kestiremiyorum.
Bu sbepten zaten tekrar ve tekrar ´ sen bilyosun herseyin detayini´ dedim.
Arkdasiyla hayal etmis kocasi diyosunz.
Bak orayi kacirmisim, arkdasiylami? acarmisiniz orayi?
Evet evlerine girip çıkan erkek arkadaşlarıyla hayal ediyormuş karısını bundanda zevk alıyormuş

Vegacığım bir kere çok kuvvetli bir kadınsın bütün olumsuz baskılara rağmen hala kendinden vazgeçmediğn için seni tebrik ediyorum sürekli ailelerin bu duyarsız tutumlarından dolayı onlarada söyleyecek söz çok ama buraya yazamıyorum sadece onlara seni bu kadar kırgınlıklara uğrattıkları için Yazıklar olsun diyorum eşin içinde gözden ve gönüldende düşmek için elinden geldiğini yapmış sen bence kendin ve çocugun içinde ne daha iyiyse onu yap seni ne ailen nede eşin olacak hak etmiş Allahım yolunu hep açık ve hayırlı eylesin inşallah amin

gittim canım şimdi geldim konu başlıkları
biz gelinimizi çok seviyoruz
biz damadımızı çok seviyoruz
bir hata olmuş hatasız insan olmaz vega sen peygamber misin senın hatan yok mu?
geçmişi silin atın vega kin tutma
vega istersen şehir dışına çık tatil yap
ölümü çığne boşanma
bebeğine yazık benım oğlum eşeklik etti
eşim babamdan özür diledi el öptü
herkes oğluma bakarak bu çocuğa yazık diye ağladı
Bence senin tek sorunun cinsellik bence bir evliliğin %80 i cinsellik , eşleri birbirine bağlayan arada ki Sevgi'yi koruyan şey cinsellik, e siz de bu yok ise çok Zor

Yorumların hepsini okumadım ama Sanki baba evinde herşey daha çok kabusa dönecekmiş gibi geliyor bana:KK57:keşke ayrı yaşayabilseniz daha iyi olacak gibi:KK51:

Vegacim sana birşey söyleyimmi eşinin son yaptığı en affedilebilir şey diğeri yanında. Eğer içinde duzelebilme umudu varsa. Bir aile toplantısı da sen düzenle. Herkese deki ben şimdi yuvami bu adamın tüm Rezillik lerine rağmen kurtarmak için ugraşıcam. Anladım ki bu adamın bana yaptığını kimse nanussuz luk olarak görmüyor iki aile içinde bu normal. Babamı dolandırdı evet ama bana bunu reva gören babamı 200 bin dolandırsa bile az babam haketmiştir. Şimdi ben eşimle barışıcam tek falso görürsem birdaha sakın iki tarafta bana karşı durmasın. Annen le baban sa bence aile olarak değil torun göstermek reddedilmeyi bile hakediyor lar. Ben kv kp e hiç kızmadim onları duyunca. Gerekirse eşini de şöyle ailenden uzak durun. Ve çalış. Para biriktir. Ne olur ne olmaz diye gelecek için hep kenarında paran olsun.

Ama eşin için evet bir kere daha deneyebilirim diyorsan. Dene. Ama aileleri toplayıp bu resti cekmen şart. Sen konuşmaya barısmayı kabul edeceğin ile başla onlar o şokla geri kalan lafların arasında ezilip kalsın. Dedigim gibi iyiki yürütmüş babanın parasını. Ohhh
Tam iyi niyetli olmaya çalışıyorum adam 30 yaşında ya nasıl olurdan çıkıyorum şimdi uyandım hüngür hüngür Ağlıyorum bosanacagim diyorum şu şartlar altında çok zor evlilik diyorum adamın yüzü batıyor bana ya boyu post batıyor sanki hersey yalanmis gibi ya diyorum param olsa oğlumu alır k açarım buradan

Ehhh yeter ama olayı soruyorsun vegacım burda sana cevap verecek kişilerın yas aralıgını sor ılk önce evlı olup olmadıkları cocukları varmı yokmu kımlerden ne mantıklı cevap vereceklerını kendın dengelemen lazım 19 sayfa sana ayrıl dıyenlerın hiç biri ayrılınca yanında olmıycak agladıgında burdakı kımse elınden tutmuycak,sen yapayanlızsın vega:KK43:sen yek basına karar vereceksın ben 28 yasında ıkı cocuklı bı anneyım benım yasadıgım bana göre senın anlatıkların ckm komık:)))ama ben tasımısım sen kaldıramazsın gülüm Allah herkeze aynı kişiligi vermemıs.ilk önce sor kendıne esımden ayrılınca dahamı mutlu yasıycam?tek basına her yerde her kadın yasar bunu sormuyorum.esının hatası sana göre büyük ama esının saflıgını dile cok kez getırmıssın cok büyükde evlılıgın mutluymus.ha yok ben de sevgi saygı bitti dıyorsan dırek bosan ,,,sevgi olmayan saygı olmayan yerde aıle denılen olay olmaz sokak kavgacıları varya ha işde o olur.ailenin ne dedıgıne bakma bazen bazı aılelr eski düşünceli olabılıyor.senın için bir hata yapan adam ayrılınması gerekıyorsa ve pısmanlıgını bı kez dahi göstermedıyse kosa kosa ayrıl.1-sevgi saygı2- pişmanlık bunlar yoksa ayrıl yoksada affet derım nedenı ise senın canını yakmamıs,sana yavruna gözü gıbı bakmıs küfürü yok ne demek bılıyormusun sen ??saygılı bı ınsan her zaman ailesını tutan adamdır.para hersekılde ödenır köpek gıbı calısır yıne öder.ama mutlu yuvayı ıkıncı defa bulamazsın Allah her zaman aynı sansı vermez....
ya sen nasıl atlattın nasıl sine ye çektin canım özelden de anlatabilirsin nasıl unutayım nasıl olmamış gibi davranayım off bilemiyorum

Bende oyle derim cunku.

Ama sunuda belirtiyim.

canım hataydı dıyor kendıde pişman ama işte daha hazı değilim onu eve almaya

Evet işte hirslaniyormus açıklama bunu yapti
Canım çok zor durumdasın sanırım ailende destek çıkmıyor eğer herşeye rağmen bu adama karşı hissin varsa al karşına Allaha karşı büyük bir tövbe etsin ve tekrar imam nikahınızı tazeleyin çok çok dua edin haketmesede şuanki zor durumunuzdan ötürübir şans daha verin önce Allaha sonra sana affettirsin kendini ve birkez daha böyle bişey söylerse hiç bir şekilde düzelmediğine kanaat getirirsen boşan gitsin Allah yar ve yardımcın olsun canım

Bence de ilk kez yaptıysa sorun yok eğer bir daha yapmayacağına söz verip tutarsa.Bnm babamı da küçükken kahveden çook çağırdığımı bilirim ama babam çay parasına oynardı evinin erzağını eksik etmezdi.Annem çok sabırlıydı babam genç yaşlarında oynamış sıkılmış şimdi 70 yaşında annemde senin gibi düşünseydi bizim gibi kızlarına sabrı öğretemezdi.Bizler de sabırlıyız,madem eşin iyi bir baba bence işe gir ayaklarının üzerinde dur o da çalışsın borçlarını ödesin ailen çok ısrar ediyorsa o borçları siz ödeyin ozaman de onlara.Bnce sen dik dur mutlaka çalış,eşini de inşallah akıllandırırsın boşanmak için çok büyük sebeplerin yok kendimi senin yerine koyuyorum iyi bir baba kolay bulunmuyor çünkü

Bu adamın elle tutulacak yanları sadece iyi olması mi şimdi ?

Iyi ama neye göre, kime göre iyi ?

Adam eşini başka erkeklerle hayal ediyor
Adam kayinbabasini dolandiriyor

Pardon dövmedigi için iyi olan erkek algimizin toplumsal sorunumuz olduğunu unutmuşum

Bu adamın elle tutulacak yanları sadece iyi olması mi şimdi ?

Iyi ama neye göre, kime göre iyi ?

Adam eşini başka erkeklerle hayal ediyor
Adam kayinbabasini dolandiriyor

Pardon dövmedigi için iyi olan erkek algimizin toplumsal sorunumuz olduğunu unutmuşum
Canım sana sonuna kadar katılıyorum ama kadına aile destek çıkmıyor ayrı eve çıkmasını baba kabul etmiyor onların yanındada zindana dönecek hayatı hatta boşanırsan asla başka biriylede evlenemezsin diyormuş babası kız baskı altında dahada psikolejisi bozulacak çok zor durumda olduğu için evinde dursun sadece rahatı ve çocuğu için zaten kocası olacak insanada karılık kolay kolay iyice kendini düzelttiğine adam olduğuna inanmadan yapmasın sadece evinde otursun çocuğuyla uğraşsın

canım hataydı dıyor kendıde pişman ama işte daha hazı değilim onu eve almaya

Eve almaya derken? Eve almak demek affetmek demek. Canim benim, vegacim, sen bosanmak istiyomsun? Yoksa bi sans daha dusunuyomusn? Burda bi onceki konulari bi kenara at. Biliyorm bi onceki konularinda bosanmaya odakliydi hersry. Ama tukurdgunu yalama flan diye dusunme asla. Dumduz soylermsin sen ne yapmak istiyosun? Aklindan gecenler ne?
Burda kk hanimlari beni caydi bilmesin diye dusunme. Sende bilirsin burda ovende vardir sovende vardir her zman.
Hayat yine senin hayatin.

Back