- 30 Mayıs 2014
- 1.908
- 1.523
- 133
canım çok teşekkür ederim ilgin için uzun uzun yazmışsınhmm.
Vegacim bastan beri takip ediyorum konularini.
Bilmiyorum ya, basta oha cus dedik mevzuyu duyunca.
Ama su son konunda biraz tereddutte kaldim ben.
Amaci seni mutlu etmekti demekki. Karima az gelmiyim, onu memnun ediyim yatakta diye kendince bi yontem gelistirmis kafasinda. Cok gorulmedik bi yontem. Aciklamasida bi hayli zor. Kulaga cok sacma ve sapikca geliyor. Ben basta eger simdi seni baska erkeklerle hayal ediyosa ilerde trio teklif eder diye dusunmedim degil. Ama mevzu biraz degisik.
´Senle cinsellik yasarken senin karisi oldugunu unutup baska baska hayallere daliyor, kotu kadin muamelesi yapiyor´ gibi gozuksede bu mevzu. Aslinda tam olarak ´ senin karisi oldugunu cok net biliyor, senin gibi bi karisi varken onu mutlu etmek icin cabaliyor, seni doruklara cikarabilmek icin yontemler gelistiriyor´. Ve nihayetinde boyle bi yontem buluyor.
Kimine gore yanlis kimine gore zafere giden her yol mubahtir. Burdaki zafer noktasida sizin yatak odasi hayatinizi diri tutmak. Bi baska dille; seni mutlu etmek.
Vegacim sesli dusundum, niyetim asla senin kafani karistirmak degil. Tabi o iliski sirasinda agzindan nasil cumleler cikti, hal ve hareketleri nasildi, nasil bi adama donustu bilmiyorum. Bunu sen biliyosun. Yukarda altini cizdigim cumlelerin hangisi sizin durumda gecerli sen biliyosun.
Tabi diger taraftan hadi cinsel mevzusu bi kenara, senin adina kredi cekmek felan...
Burda bariz bi guven sarsilmasi var.
Biliyorum iyimi kotumu ettim su yorumumla belli degil.
Ben okuduklarimdan yola cikaraktan cok cok iyi bi baba oldugunu, ve hic baskici, kisitlayici bi es olmadigini gozlemledim. O yuzden sana bu konudada ayni diger konuladaki gibi bosan bosan diyemedim.
Ama bilki zaten burda herkesin dusncesi farkli.
Hayat senin, senin dogrularin yanlislarin, geri donusu olmayan yasanmisliklarin var su noktaya gelmene sebep.
Insallah hakkinda hayirlisi olur.
evet beni mutlu etmeye çabalıyor mesela şimdi arasam açım ben desem hiç üşenmez
güvenim sarsıldı ilk konuyu aslında olayın iç yüzünü bilmeden açtım detay gireyim
bu işe giderken servise bindiği yerde jahve var çay ve simit için oraya uğruyordu orada bı adam gelmiş buna bir oyun salonundan söz etmiş borçlarımı sildim ev aldım araba aldım falan demiş aklına girmiş tabi bunlar bir gnde olmuyor
sonra, salona davet etmiş bunu tufaya düşürmüşler önce kaşıkla vermişler buna
bu da sevinmiş sonra işi büyütmüşler ve daha büyük para demişler önce senet imzalamış herkes tabi herkes durumun farkında birtek benımki değil herkes imzalayınca buda imzayı basmış ve haliyle kaybetmiş
ilk bir ay evin yolunu kesmişler
buda çok çeresiz kalmış
ve krediler çekmiş benim altınları hupletmiş
patronu iş bağlayacaktı yüklü miktar para alacaktı onla öderim diye düşünmüş evdeki hesap çarşıya uymayınca herşey gün yüzüne çıktı
ben ilk duyunca bu paraları aldı ohh güle oynaya yedi sandım