• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma arefesinde ,karşı taraftan aile ziyareti

küçük bir çocuk var, anlayışsız anne baba,
babayı sindiremeyen bir evlat, ve terapistin basit dediği problem

bu durumda eşinin düzelmesini beklemek yada düzelmesini bekliyomuş gibi yapmak daha mantıklı.

eşinin maddi durumu iyi sanırım bence sen biraz birikim yap bi süre eşinde terapiste gitsin gelsin çocuğunda kreş/okul yaşına gelsin.

yani düzelene kadar evarkadaşı olun hani öyle bilsin herkes.
canım tek maaşla para birikmez ama iyi durumu çok abartı da değil benım o yuızden calışmam lazım gizliden kenara koymam lazım

bi tanıdığım avukat var ben baroya ön ayak olurum dedi dosyayı vereli bir hafta oldu haftaya belli olur ona göre size donuş yaparım
tamam o halde inşallah yolunda gider her şey ,bol şans:)

keşke durumum olsa da resimlerimizi koysam bi yorum yapsanız eşim hakkında dışardan bakılınca harbi efendi saf duruyor

Konu sahibi once allah yardimcin olsun,soyle bir gercek varki esim aslinda iyi diorsun ama icime sindiremiorm diosn,aslinda var bir umut ama insan o erkek o adam profilden birazdaha fazlasini umuyor arkanda dag gbi duran bir profil istior insan takma akilli gbi kumarda parasni harcayan biri degil.eger gercekten istedigin bosanmaksa diren ne babana bak ne annene millet neder teziyle ebemizi aglatti aileler dul olmani duymak istemiorlarmis sende dul olmak icin evlenmedin ama insanin icine sinmiorsa sinmior arkadas,ailenden cekinir halin var biraz dik dur onlra muhtacim olrak kendni kisitlama genc kadinsn calisirsin yaparsin,ve cocugunu uce dorde bolme,hafta bir iki babayi gorsun babasida alsin anasina gotursun birgun ona birgun buna o ne ya,dengeyi kur cocuk senin cocugun herkesn hevesi gecer o cocugun piskolojisi bozuldugunda al bak bosandn bole oldu derler hemen ellerini cekerler.allah yardimcin olsun ama dik dur allaha duaa et yardimcin olsun kendine guven.ve eger sans vericeksende ya tam ver ya hic inatla yapma ama optmmm
canım adam öyle bir şey yapsınki herşeyi unutayım ama bu da imkansız şu durumda

Eger boşanmak tan vazgecersen sehir değiştir her iki ailerden uzak bir yere tasın
Zamanla yoluna girecek hersey evini dağıtma babanla oturma isterse evlatlıktan red etsin sen kendi kararların arjasında dur

Eger boşanmak tan vazgecersen sehir değiştir her iki ailerden uzak bir yere tasın
Zamanla yoluna girecek hersey evini dağıtma babanla oturma isterse evlatlıktan red etsin sen kendi kararların arjasında dur
ben kararlarımın arkasındayımda arkamda duran kımsem yok çok yanlız bıraktılar beni

canım adam öyle bir şey yapsınki herşeyi unutayım ama bu da imkansız şu durumda
Hayat senin hayatin ama inatla murat alinmaz biraz isin ya yalnizlik desteksizlik kismindan dolayi tirsiorsun yada sevdiginden sans vermek istediginden.bu ikisi arasnda cok ince bir cizgi vae bu aksam iyice dusun aslinda ayrilmaktanmi korkuyorsun sevdigin icin yoksa yalnizliktan desteksizliktenmi.buna en iyi sen karar verirsin .eger sevdigin icinse bir dene derim.yok sevgi bitti desteksizlikten diyorsan,devlet var maas var herturlu imkanlar var artik senin mutlulugun el nederden cok daha onemli emin ol.

keşke durumum olsa da resimlerimizi koysam bi yorum yapsanız eşim hakkında dışardan bakılınca harbi efendi saf duruyor

Bence fotoğraf eklemeyin. Tanıdık biri çıkar vs, sonra pişman olmayın. Bir de hukuki açıdan da sorun olmasın.

Eşiniz gerçekten de harbi efendi ve saf olabilir. Yani hem onları yapıp hem de böyle olabilir. Belki de libidosu neredeyse hiç yok (ki kendi öyle bir şey demiş sanırım) ve kendini gaza getirmek için böyle bir şey düşünmüş olabilir (ki kendi öyle demiş sanırım). Hiç ama hiç hoş değil tabii. Bence libidosuyla ilgili hormon tedavisi vs olsa hem bunu düşünmesine gerek kalmaz hem de sizi kıskanabilir gibi geliyor. Öyle de olmayabilir tabii. Tanımıyorum sonuçta. Ama o konuya kadar çok saf, temiz, iyi bir insan olarak tanımışsınız ya, o yüzden olabilir de.

Son düzenleme:
Vega butubn konularini takip ettim hatta nedendir bilmem ama yorumlarinda hep dikkatimi ceker. Her neyse..
Koca denecek adami neresinden tutsan elinde kaliyor. Haydi affettin diyelim yine ayni sorunlar olacak saniyorum. Umarim bu sapkini affetmezsin. Ailende sana kostek oluyor madem baban dul kizim var demeyi kendine yediremiyor kizim yok desinde sende rahatla. Sonucta kendi basina akli basinda bir bireysin ve cok guclusun herseyin ustesinden yalniz basinayken cok daha kolay gelecegini dusunuyorum. Artik dul kadin evli kadin bekar kiz vs. Ayrimi yok hepimiz insaniz.uzulme biraz daha dayan guzel gunler yakinda

merhaba hanımlar
benım konularımı biliyorsunuz artık eşimle iki büyük sorunumuz vardı
cinsellik kısmı için pskologla görüştüm ve pek anormal bulmadı aşılır bu sorun dedi daha kötü örnekler verdi terapiste başladık ama açıkçası daha çok çocuğum içindi
çünki eşim iyi bir baba idi
sonra üzerine eşimin dolandırıldığı ve kumar masasına oturduğu ortaya çıktı
dolandırcılar bunu saf bulup aklını çelmiş eee salak herif senın kumar oynamak neyine kazanacağınımı sandın
dünya başıma yıkıldı babam adına kredi çekmiş kendi adına çekmiş 20 binlira buhar oldu
tabi ki evden kovdum
baroya belgeler verdim avukat bekliyorum kararım kesin
ailem arkamda değil damatlarını çok seviyorlar boşanacağım dedim diye etmedikleri beddua küfür kalmadı
akabınde iş başvuruları yaptım iyi bir yerden torpil buldum hafta içi görüşmem var
kvdem kpderimle bu olaylar olana kadar büyük bir sorunumuz olmadı
ama oğlum 3 e bölündü hafta da bir gün bababnnede bir gün babada kalan zamanlar bende benim ailemde alıyor arada özlüyorlar
arkamda kimsem yok daha aile büyükleri bilmiyorlar öğrenseler taşlarlar beni
bu arada devamlı kadın dediğin ........ ile başlayan bir ton laf işitiyorum
en hafifi kadın dediğin yuvasına sahip çıkarmış
erkek dediğin ne halt ediyor ?
kvdem kpderim hala muhabbet kurmaya çalışıyorlar hatta alttan alttan tehdit var gibi
dehşet baskı altındayım anlayacağiniz konumuza gelelim
karşı taraf ailemın boşanmamı desteklemediğini biliyor ve annem kvdemlere gidip geliyor gizli görüşüyorlar
bugun akşam herkes annemlere toplanacakmış amaç nedir bilmiyorum babam aradı
akşama bize gel dedi pat kapattı teli mesaj attım
baba ben gelmek istemıyorum dedım
mesaj atmış sen benım evladım değilsin benım kızım efendidir bilmem ne gelmezsen ben senı getirim fln dedı
bu ziyaret benım açımdan hiç hoş olmadı
annem hala diyor ki millette ne kocalar var dövdümğ sövdümü açmı bıraktı deyip duruyor
resmen adam sütten çıkma ak kaşık bende yuva yıkan kadın oldum ha
EDİT: baba evine dön diyenler için yazıyorum
babam huysuzdur
oğlumu küfürle sever bizide tokat atarak severdi sevmeyi bilmez yani
huzursuzluk çıkartır
kafasında kurar ve bunlara inanır
insanların kendisine hizmet için yaratıldıklarını sanar
bizi hiç adam yerine koymaz ama gelinimizin her isteğini yapar neymiş o el kızıymış
kardeşleri ile küs teyzemlerle kavgalı dayımı eve sokmaz tek kendi doğru
ilgi ister yemek yapsan beğenmez tatlı yapsan ikinci gün öf der
tuvalet hariç yerinden kalkmaz devamlı evde
eşimde bu huyların hiç biri yok
ütü beklemez kendi yapar
yemek beklemez ekmek yer eline sağlık der
iş beklemez yapar
hesap soramaz oğlumla ilgilenir küfür etmez
uyum sağlar surat yapmaz tribe girmez amaa 2 yanlış tüm doğruları götürdü
evimi dağıtmak istemiyorum boşandıktan sonra aynı evimde kalayım eşyalarrı evım fln dursun diyorum çünki dağıtırsam toplayamam ayrı ev fıkrıne herkes karşı başta babam başladı
senın kımle görüştüğün önemli benim soyadımı alıyorsun sonuçta ben her dakıka senın evinin önünde bekleyemem kim girdi diyemem kız bile olsa evine alırken 50 kere düşüneceksin senı arkadaşlarından toplayamam dul kadının kimsesi olmaz işine bak o evde kafana göre kalamazsın dedi

vega tavrini en basindan beri takdir ettim ve yazmistim animsarsin oglunu karistirmayin de oyle ilerleyin diye... oglun adina tesekkur ederim ki hala haftada bir babasina yollayip kadin erkek sorunlariniz disinda anne baba olabilmeye imkan tanidigin icin.

vegacigim bu bir surec, ayrilma diye tum siddetle uzerine gelecekler ama yilma. keske o habersiz krediler olmasaydi, o vakit diger seyler terapist ile asilabilinirdi. ama geriye bakip uzulmek yok. Allah yar ve yardimcin olsun

canım devlet avukatı için 22 banka 7 de resmi kurum dolaştım
ama kesin vermiyormuş ya durumum olsa zaten uğraşmam deli etti beni bu devlet
Eve polis gelir.zaten calismiyosun tek yasiyosun bence verirler.bir ayda sonuclanir.bankada paran tabuda biseyin yoksa.poliste zaten sorar ev kirami ustune bisey varmi diye.ama pek ilgilenmiyolar bu gonullu avukatlar.isin cabuk bitsin diye nafaka tazminat bile alma diyolar.pek konusmuyolar bile.insallah iyi bi avukat denk gelir.

canım sadece hırsa kapılıyorum dedi bende çok cinsel istek yok eşim başkası ile oluyor hırsına kapılıyorum dedi

O nasil kendini aklama seklidir ya.
Ben anlamadim tam.
"Karim baskasi ile birlikte oluyor diye dusunuyorum ve ben hirsa kapilip karima ben o erkekten daha iyiyim yatakta diye gostermeye cabaliyorum" dusuncelerimi sariyormus kocani? Yani aklina istemedigi kotu dusunceler geliyormus ve bu sebepten hirslaniyormus?

Yada tam tersi hirsin ardindan performanssinin arttigni dusundugu icinmi hirsi bi arac olarak kullniyor? Yani o dusunceleri bilerek yasiyor beyinde.

Hangisi?

içime sinmiyor canım evet bir çok iyi yanı var ama şu son yaptığı içime sinmiyor
Bence ilk kumar oynamasi boyle buyuk bir patırtı ya ve maddi olarak büyük cesmekes e surukledigi icin daha cesaret edemez oynamaya.
Gizli, ufak bi mebla ile başlayıp hep bu sefer kazanırım umuduyla yeniden yeniden oynama yok sonucta.
Bence bu evlilik bitmeye layık değil. Bir şansı hakediyor gibi..
Allah hakkınızda hayirlisini etsin insallah.

O nasil kendini aklama seklidir ya.
Ben anlamadim tam.
"Karim baskasi ile birlikte oluyor diye dusunuyorum ve ben hirsa kapilip karima ben o erkekten daha iyiyim yatakta diye gostermeye cabaliyorum" dusuncelerimi sariyormus kocani? Yani aklina istemedigi kotu dusunceler geliyormus ve bu sebepten hirslaniyormus?

Yada tam tersi hirsin ardindan performanssinin arttigni dusundugu icinmi hirsi bi arac olarak kullniyor? Yani o dusunceleri bilerek yasiyor beyinde.

Hangisi?
canım kendisinin libidosu düşük olduğu için sanki beni başkası ile mutlu oluyorum diye düşünüp hırsa kapılıyormus ben mutlu ederim karımı diye

Eve polis gelir.zaten calismiyosun tek yasiyosun bence verirler.bir ayda sonuclanir.bankada paran tabuda biseyin yoksa.poliste zaten sorar ev kirami ustune bisey varmi diye.ama pek ilgilenmiyolar bu gonullu avukatlar.isin cabuk bitsin diye nafaka tazminat bile alma diyolar.pek konusmuyolar bile.insallah iyi bi avukat denk gelir.
işte inşallah iyi biri düşer canım ya bakalım avukat tanıdığım el atacak

Maalesef içinde yaşadığım bu akıl hastası dolu kadın düşmanı toplumdan iğreniyorum.
İmkanım olsa beş dakka durmam.
Allah yardımcın olsun.

Back