Boşanıyoruz

Tabi ki anlatmadığım çok şey var biz geçmişte çok şeyler yaşadık ettik her insan gibi tartışma da yaşadık.
Bizim her hesabımız ortaktı her şeyi ayıralım diyip bu şekilde yaptık.
Belki de koyacak yokluğu belki üzüleceğim bilmiyorum ama tek bildiğim bu evlilik bana mutluluk vermedi

Aynen öyle işte hani sabredeyim belki düzeliriz ya yarın ne olacağı belli olmaz diyemem mutsuz muyum evet bitti o zaman ama diyorum ya hala benim için hayattaki en değerli insan
ikizler burcunun ortası yoktur, uçlardadır. ya aktır ya karadır.
kendimden biliyorum. herşeyi netleştirmek ister, bekleyelim görelim yoktur.

Biz bu evi kurmak için evlenmek için çok çaba sarfettik çok şey kaybettik emin olun tırnağımızla yaptık ama iki insan da çaba göstermeye değer bulmuyor bunu anlatıyorum

Ya evliliğin bana kattığı bir sorumluluk yok bunu niye anlatamıyorum kimseye beraber yaşama niyetimiz de yok herkes kendi yoluna sadece mesele mutlu olmayı istemek ben mutluluğu hak ettiğimi düşünüyorum mutsuz olmak istemiyorum

Bu yazı belki de çok doğru olabilir benim maddi manevi ailevi hiçbir sorunum yok evliliğimde şu an bile aklımın ucundan başka biri kelimesi bile geçmiyor benim tek derdim mutlu olmak ama s artık mutlu değilim bu evde. Beni mutlu eden şeyler bir erkek aşk meşk değil çok daha farklı isteklerim var hayattan çoğu şeyi yanlış ifade etmiş olabilirimnihayetinde bir ayrılık söz konusu yanlış anlatmış olabilirim bazı şeyleri yanlış anlamışda olabilirim

Tebrik ediyorum çok medenice olmuş anlayışınıza hayran kaldım beş yıllık evliyim evlendiğimden beri kavga gürültü Patirti walla biz böyle olmayı hiç beceremedik ve boşanmayı da beceremedik walla canim gönülden tebrik ediyorum sizleri...

Tutkunuz bitti bence sebep bu ama yine de bu sitede gordugum en medeni ciftsiniz. Ben bir de burclari merak ettim ikiniz de hava grubusunuz gibi geldi

İşte ben bunu burdaki çoğu kadına anlatamıyorum kocan aldatmıyorsa ciddi sorun yoksa boşanmak suç gibi mutlu değilse bir insan sevgi şu bu hiçbir yaraya merhem olmuyor

Sadece sevgi her şeyi çözmüyor

Sırf benden kötü durumda da olanlar var diye mutsuz bir evlilige devam edemem gerçekten kötü şeyler yaşayan insanlara üzülüyorum ama ben bunu hak etmiyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun ama lütfen pişman olma ihtimalini göz ardı etmeyin. yarın başka bir ilişkiye kalkıştığınızda eşinizdeki olumlu yönlerin tümünü bir arada bulabilme olasılığınız, bu erkek kalabalığı içinde o kadar düşük ki.. Ayrıca eşiniz çok genç ve illaki hayatına biri girecek. Bu olduğunda yaşayacağınız vicdan azabının altından kalkmak çok çok zor olabilir

Yazdıklarınızdan hepsi doğru olabilir evet evliliğin bir suçu yok biz paylaşımı bitirdik komple bitti seviyoruz kırmaya bile korkuyoruz ama bu bize artık mutluluk vermiyor evet evlilik kararımızı neredeyse iki ayda aldık çok sevdik çok aşık olduk 8 ay birlikte kaldık her şey süperdi. Birden bıçak gibi kesildi oda mutsuz ben onun gözünden anlıyorum mutsuz olduğunu bende mutsuzum ve kimse mutsuz olmayı hak etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…