- 10 Kasım 2017
- 57
- 344
- 8
- 38
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
sana katılıyorum canım çok haklısınHakkınızda hayırlısı olsun ama lütfen pişman olma ihtimalini göz ardı etmeyin. yarın başka bir ilişkiye kalkıştığınızda eşinizdeki olumlu yönlerin tümünü bir arada bulabilme olasılığınız, bu erkek kalabalığı içinde o kadar düşük ki.. Ayrıca eşiniz çok genç ve illaki hayatına biri girecek. Bu olduğunda yaşayacağınız vicdan azabının altından kalkmak çok çok zor olabilir
Gerçekten çok sağolun bu yazı için insanlar illa büyük sorun olunca bir şeyleri bitirmez ki mutsuz olmak zaten en büyük sorundurEvlilik de biraz böyle bir şey değil mi zaten? İmza atarak bir şeylere, ortak bir hayat kurabilmeye söz veriyorsun. :)
Ben yaptığınızı anormal bulmadım, bazen insanlar çift terapisine sırf "Nasıl birbirimizi incitmeden ayrılabiliriz?" sorusunun cevabını bulmaya geliyorlar. İlişkinin öldüğünü fark edip yürütemediğinize karar vermişsiniz demek ki, belki de evlilik çeşitli sebeplerden ötürü ikiniz için de doğru olan şey değildi o an. Bundan sonrası ikiniz için de hayırlısı olsun dilerim. Evlilikten korkuyorum diyenler olmuş bence bundan değil "Severek evlendik ama beni dövdü sövdü tekme tokat kapıdan kovdu" yazanlardan korkmalısınız. Keşke böyle ayrılabilse herkes.
Paylaşımınız kalmadı ise nasıl sohbete devam ettiniz , nasıl sarılıp uyudunuzSevgimiz var eşimi az önce sarılarak uyuttum güler oynar bir haldeyiz sevgisizlik değil mesele mesele farklı bir şey paylaşım bitti oturduk konuştuk ikimizde aynı şeyi en baştan beri hissetmişiz bu evlilik işinin olmayacağını ama birbirimizi üzmemek adına seviyoruz diye devam etmişiz olsun diye uğraşmışız ama olmadı işte ikimizde bunu hak etmediğimizi düşündük
Yaptığın paylaşım zevk vermiyorsa sevgi bir şeyleri halletmiyor
Gerçekten keşke herkes bunun bilincinde olsa bu benim hayatım ve bir koca evlilik beni mutlu etmedi hedeflerim isteklerim beni mutlu eden şeyler farklı ve bu evlilik değil ben adamı da gerçekten kötüleyemem mükemmel bir insan ama hayatımın amacı nokta yer bu değil ben daha mutlu olmalıyım ama bir erkekle sevgili ile değil kendime yetmeliyim ve öyle mutluyum yıllarca tek yaşadım tek mücadele ettim yokluk çektim ama çok mutluydumSeni ve evliliğini senden iyi kimse bilemez.Keza duygularını ve beklentilerini de.Aldırma.Hayat senin karar senin.Ola ki pişman oldun.O da senin aldığın bir risk.Senden başkasını ilgilendirmez.
Bunu da yaşayarak gördük işte hala sabahtan beri konuşuyoruz mesaj atıyoruz birbirimize bizim birbirimizle kötü bir anıya ihtiyacımız yok gerçekten değerli buluyoruz birbirimiziO zaman aslında çoğu şey zaten yolunda değilmiş.. Arkadaşlık yürür bu şekilde ama evlilik malesef çok zor..
Ben bir de burclari merak ettim ikiniz de hava grubusunuz gibi geldi
İkimiz de ikizler teşekkür ederimTutkunuz bitti bence sebep bu ama yine de bu sitede gordugum en medeni ciftsiniz. Ben bir de burclari merak ettim ikiniz de hava grubusunuz gibi geldi
Artık ayrıldık gitmenin bir manası yok biz zaten kendi başına çok garip iki insanız bize normal geliyor yani tamam boşandık ama sonuçta daha evden gitmedi sarılıp uyuyabilirizPaylaşımınız kalmadı ise nasıl sohbete devam ettiniz , nasıl sarılıp uyudunuz
Medeniyetiniz garip gelmedi de bana boşanma kararı sonrası sarılıp uyumanız , güle oynaya sohbet etmeniz garip geldi. Evlilik terapistine bir gitseniz? Evliliği çok Farklı anlamış ve strese girmişsiniz gibi duruyor burdan.
Yok almam benim karakterim bu ben o arkadaşımla kahve içtiğimde sohbeti beni bayarsa sevdiğim arkadaşımda olsa zevk almam ben mutsuzsam geri kalan hiçbir şeyin önemi olmaziyide sevdiğin insanla ne yaparsan yap zevk verir. siz sevgimiz var diyorsunuz ama bence sevgi falan kalmamış muhtemelen alışkanlığı sevgi zannnediyorsunuz.
zira sevdiğiniz bir arkadaşınızla bir kahve içseniz bile zevk alabilirsiniz.
Fazla mantıklıEvlilik kavramını çok kurcalamışsınız. Mutluluk kavramını da öyle. Kavramlarla kavga eden insanlar onları deneyimleyemez.
“Mutluluk nedir?”
“Ben mutlu muyum?”
Bu soruları çok sık sorarsanız mutlu olamazsınız. Teoride fazla zaman harcıyorsunuz gibi geldi bana, pratik yapmayı boşlamışsınız.
Söylediklerim mantıklı geliyor mu?
Biliyodum!! Aynı evlilikten bende de var.İkimiz de ikizler teşekkür ederim
Ciddi misin? Tam olarak ne var bizim gibi mi?Biliyodum!! Aynı evlilikten bende de var.
Yok almam benim karakterim bu ben o arkadaşımla kahve içtiğimde sohbeti beni bayarsa sevdiğim arkadaşımda olsa zevk almam ben mutsuzsam geri kalan hiçbir şeyin önemi olmaz
Sabahtan beri konuşup mesajlaşırken nasıl paylaşacak bişeyiniz olmadığını düşünüyorsun? Evliliği siz çok yanlış anlamışsınız bence. O imzayı da çok ciddiye almışsınız. Ben hayatımda bir erkek olmadan mutlu olmalıyım diyorsunuz da olun zaten evlilik neden engel ki buna? Ben eşim olmadan da mutluyum eşim olduğunda daha da mutluyum. Eşimin varlığı beni yalnızken mutsuz etmiyor ki...Bunu da yaşayarak gördük işte hala sabahtan beri konuşuyoruz mesaj atıyoruz birbirimize bizim birbirimizle kötü bir anıya ihtiyacımız yok gerçekten değerli buluyoruz birbirimizi
Çok inandirici ve mantık li bir konu yok burda ne alaka anlayisiyoruz seviyoruz uyuyoruz ama ev boğuyor değiştir ozman evi sıkıcı ysa renk katmayı dene hayatina bosanmayi en son çare gormelisiniz çeliskili anlatiminiz niye bosanmak istedigini zi bile geveleyip duruyorsunuz izah edemediniz bir6 aylık evliliğin sonu boşanma...
Kavga ,gürültü yok sadece oturup konuştuk ve evet biz evliliği kaldıramıyoruz dedik ve bitti güle eğlene konuştuk karar verdik hatta bu konu bittikten sonra oturduk sohbet ettik eskiden ne kadar güzel olduğundan bahsettik evlilik öldürdü aşkımızı oysa sevgiliyken her şey çok güzeldi üstelik bu adamla aynı evde aylarca yaşadım ben ikimizin aile tarafından bir problemi yok maddi problemler yok şükür geçimimiz iyi ama hani bazen karşındaki insanla konuşacak iki çift lafın olmaz ya öyleydik işte.
İkimizde konuşurken bunu hak etmediğimizi fark ettik.
Dostça konuştuk her şeyi ortak borçları paylaştık kendimize yeni sosyal medya hesapları açtık birbirimizi ekledik çok garip bir gece.
Sadece rahatlamış sırtından yük inmiş hissediyorum ve içimi dökmek istedim dünyaya yeniden gelsem yine eşimle tanışmak aşk yaşamak isterim ama evlilik asla....
Peki o sevgi bitmiyorsa bu nedir biz aylardır mutsuzuz zevk almıyoruz ama onun gece üstü açıksa ben hisseder uyanıp örterim ben canım şunu istedim desem anında olur ona baktıkça sevgi hissediyorum yani bitmiyor ama gitmiyordaaslında aynı şeyi söylüyoruz ama siz çok düz bakıyorsunuz.
bu sefer keyif almazsınız diğerinde alırsınız ha hiç bir seferinde almıyorsanız zaten sevmeye devam etmenin anlamı yok bir süre sonra sevgi biter.
bilmem anlatabildim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?