• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz

Her şey bu kadar duzgunden bosanmaniza cok uzuldum. Su an yasadiginiz seyi her evlenen yasiyor zaten. Bu alisma sureci. Bikac yil durduktan sonra da birbiriniz olmadan duramayacaktiniz. Bence yazik ediyosunuz. Bosanmis biri olarak soyluyorum lanet bir evlilikten 2 ayda bosandm ona ragmen cok zorluk yasadim. Siz bu kdr severken bu kadar duzgunken ziyan ediyorsunuz. Bence biraz daha dusunmelisiniz kari koca. Insanlar şoyle duzgn bir evliligi olsun diye neler verecek durumdalar...

Bundan ayrilip baskasiyla olsaniz onun da baska seylerine katlancaksiniz. Kusursuz insan yok. Artilari fazlaysa eksilerine goz yumma olayi bu.
Bende kimseyle birlikte olmam ne yapayım biriyle mutsuz olmaktan daha iyidir

Kavga bile etmedik diyo. Biz eşimle sürekli birbirimizi yeriz 5dakika sonra ya o gelir ya ben giderim ona ne o benden vazgeçer ne ben ondan,asla yani. Onsuzluğu asla düşünmem be. Sorun tam olarak kimde?
Sorun karşımdaki insanla hiçbir paylaşım olması kavga etmeye razıyım inanın yeter ki paylaşacak bir şey olsun

Aslinda insanlar neden bu kadar büyük tepki veriyor biliyor musunuz? Çünkü evlilik zaten basli basina matah olmaya bir kurum. Her aşk biter her evlilik monotonlasir. Eger bu sebeplerden evlilik bitiriyorsaniz demek ki evlilik kurumu hic size göre degil. Ama 30 lu yaslarda daha farkli olacağınıza inanıyorum. Bunu da yasamadan bilemeyiz elbette. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Çağa yön verecek bir şeyle hayatımı devam ettireceğim şey arasında kıyas biraz fazla oldu bence her şeyi ben tek başıma denemek zorunda değilim deneme yaptığım zaman karşımdaki insandan kaç defa dönüş alamadan yapmaya devam edebilirim? Tamam karşımdaki insan beni kırmıyor kötü bir lafı sözü yok ama ben paylaşım için çabaladıkça içine kapanma var bu evlilik sadece benim değil ikimizin.
İlgi derken?
Uzun cümleni uygun zamanım olursa
Okuyup değerlendiririm.
Nihayetinde benim yazdıklarım şekil vermeyecek ilerki duruma.
İyi geceler :))

Aslinda insanlar neden bu kadar büyük tepki veriyor biliyor musunuz? Çünkü evlilik zaten basli basina matah olmaya bir kurum. Her aşk biter her evlilik monotonlasir. Eger bu sebeplerden evlilik bitiriyorsaniz demek ki evlilik kurumu hic size göre degil. Ama 30 lu yaslarda daha farkli olacağınıza inanıyorum. Bunu da yasamadan bilemeyiz elbette. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Herkes hakkında hayırlısı olsun belki de ilerleyen zamanlarda farklı olurum

Herkes böyle boşansa keşke. Ne güzel oturup konuşmuşsunuz. Ama böyle olunca da insanın "duruun, boşanmayınn" diye haykırası geliyor. İstiyoruz ki şiddet olsun aldatma olsun uçmalı kaçmalı aksiyonlar olsun da öyle boşansın insanlar. Mutsuzluk en geçerli sebebi aslında boşanmanın, onu düşünemiyoruz.

Boşanmak her ikinize de mutluluk getirir umarım :KK200:

Herkes böyle boşansa keşke. Ne güzel oturup konuşmuşsunuz. Ama böyle olunca da insanın "duruun, boşanmayınn" diye haykırası geliyor. İstiyoruz ki şiddet olsun aldatma olsun uçmalı kaçmalı aksiyonlar olsun da öyle boşansın insanlar. Mutsuzluk en geçerli sebebi aslında boşanmanın, onu düşünemiyoruz.

Boşanmak her ikinize de mutluluk getirir umarım :KK200:
çok teeşekkkür ederim gerçekten sağolun

1 yıl aynı iş yerinde daha sonra 2 ay uzak ilişki 8-9 ay aynı ev 6 ay evlilik
Heyyy daha 6 aylık evlisiniz çok hızlı ilerlemiyor musunuz???
Biraz daha düşünün bence ya hiç sebep yok ortada.. belki eşin şaka yapıyor... daha 6 ayda ne yaşadıniz ki sıkıldınız?? Bide aynı yatakta yatıyorsunuz öyle boşanmak mı olur canım ya...

Birebir bir suçlama değil içimden yaptım suçlamamı neden çaba göstermiyor neden acaba bana karşılık vermiyor diye diye
Evet ben de içten gelen bir suçlamayı kastettim. Sizin bu duruma gelmenizin evlilikle nikahla imzayla alakası yok ki.Sizin ki tamamen eşinizin karakteri. Bilemiyorum belki içine attığı bir şeyler vardır. Ki bu yüksek olasılık adam gördüğüm kadarıyla hiç konuşmuyor

6 aylık evliliğin sonu boşanma...
Kavga ,gürültü yok sadece oturup konuştuk ve evet biz evliliği kaldıramıyoruz dedik ve bitti güle eğlene konuştuk karar verdik hatta bu konu bittikten sonra oturduk sohbet ettik eskiden ne kadar güzel olduğundan bahsettik evlilik öldürdü aşkımızı oysa sevgiliyken her şey çok güzeldi üstelik bu adamla aynı evde aylarca yaşadım ben ikimizin aile tarafından bir problemi yok maddi problemler yok şükür geçimimiz iyi ama hani bazen karşındaki insanla konuşacak iki çift lafın olmaz ya öyleydik işte.

İkimizde konuşurken bunu hak etmediğimizi fark ettik.
Dostça konuştuk her şeyi ortak borçları paylaştık kendimize yeni sosyal medya hesapları açtık birbirimizi ekledik çok garip bir gece.

Sadece rahatlamış sırtından yük inmiş hissediyorum ve içimi dökmek istedim dünyaya yeniden gelsem yine eşimle tanışmak aşk yaşamak isterim ama evlilik asla....
çok enteresansınzı bence sızın aşk sandıgınız şey geçici bir hevesmiş yoksa çoğu kişinin evliliği manatın, çoğunda iletişim eksikliği var yada hiç yok, bir çok kişinin maddi sıkıntıları ve akabinde ailevi sıkıntıları var kimse aldatma,şiddet, kumar vs kötü alışkanlıklar yoksa birbirinden ayrılmıyor ve tabiki ciddi anlamda sevgisizlik yoksa...
hakkınızda hayırlısı olsun, ama bu nedenden boşanmak saçma olmuş demekki sizler evliliğin sorumluluğunu kaldıracak insanlar değilmişsiniz..

Çağa yön verecek bir şeyle hayatımı devam ettireceğim şey arasında kıyas biraz fazla oldu bence her şeyi ben tek başıma denemek zorunda değilim deneme yaptığım zaman karşımdaki insandan kaç defa dönüş alamadan yapmaya devam edebilirim? Tamam karşımdaki insan beni kırmıyor kötü bir lafı sözü yok ama ben paylaşım için çabaladıkça içine kapanma var bu evlilik sadece benim değil ikimizin.
İlgi derken?

Eşiniz depresyona girmiş olabilir, evlilik sevgililiğin süregelmesi değil ki, bazen fedakarlık yapmak lazım pes etmeden. Eşinizi kazanmak varken neden ayrılık? Adı evli olunca belki akrabalardan bunaldı belki misafirlikten yahut söyleyemediği başka şeyde olabilir. Sizin yerinizde olsam 1 hafta otel ayarlayıp eşimde alır tatile çıkarım, telefonları da kapatırım. Gezip tozup vakit ayırıp evli gibi değil sevgili gibi yaşarım. 6 ay çok erken, hele ki daha önce birlikte yaşayıp birbirini seven bir çift için

iki taraf da mutluysa sorun yok, hayırlı olsun ikiniz için de. ben evliliklerin sürdürülmesi gerektiğini düşünüyorum sevgi var maddiyat sorunu yok ailelerde sorun yok bu kadar güzel bir hayat varken neden sonlandırmak. eskiden ne zorluklarla yaşanıyormuş ama aileler dağılmııyormış. artık iyice bireyselleştik, aile olmak yerine kendi hayatumız bireysel olarak daha önem arz etmeye başladı tahammülsüzleştik toplumca..
ama bu benim görüşüm tabi size saygım var. en azından çocuk olmadan yürütemeyeceğini anlamışsınız bu da iyi birşey

Eşiniz depresyona girmiş olabilir, evlilik sevgililiğin süregelmesi değil ki, bazen fedakarlık yapmak lazım pes etmeden. Eşinizi kazanmak varken neden ayrılık? Adı evli olunca belki akrabalardan bunaldı belki misafirlikten yahut söyleyemediği başka şeyde olabilir. Sizin yerinizde olsam 1 hafta otel ayarlayıp eşimde alır tatile çıkarım, telefonları da kapatırım. Gezip tozup vakit ayırıp evli gibi değil sevgili gibi yaşarım. 6 ay çok erken, hele ki daha önce birlikte yaşayıp birbirini seven bir çift için
ayneeennn

Heyyy daha 6 aylık evlisiniz çok hızlı ilerlemiyor musunuz???
Biraz daha düşünün bence ya hiç sebep yok ortada.. belki eşin şaka yapıyor... daha 6 ayda ne yaşadıniz ki sıkıldınız?? Bide aynı yatakta yatıyorsunuz öyle boşanmak mı olur canım ya...
Şaka yaptığını hiç sanmıyorum işte hiçbir şey yaşamadık yaşamamız lazımdı dolu dolu olmamız lazımdı ama olmadı

Back