Şimdi ben benim kocam beni seviyor diyorum ama tabi ki kimse sevildiğinden yüzde yüz emin olamaz tabi ki sizin dediğiniz gibi olabilir çoktan içinde bitirmiştir belki vazgeçmiştir ama bana bunu hiç hissettirmedi sadece içine kapandığını hissettim sevgisizlik hissetmedim benim zaten istediğim bir karşılıktı sohbet etmeye çalıştığım zaman gerekirse hayır ya ben böyle düşünmüyorum dese bile tamam canım o zaman öyledir diyebilirdim ama boş boş duvara konuşur gibi konuşup hı hı evet duymaktan çok boğuldum işten bir heyecan günümü anlatıp eğlenmek için geldiğimde onun TV bakmasından yoruldum belki oda kendine göre haklı ne bileyim bu gün ne yaptın derim o sohbet bile yürümez sosyal medya olayı da şu biz ortak hesap kullanıyorduk ve ben hesabı sildim dedim ki bunu siliyorum sen kendine ait bir tane al ne şifre ne mail ben bilmeyeyim yarın bir gün bir şey olur birbirimizden şüphe olmasın oda hemen açtı o açınca bende açtım tuttuk birbirimizi ekledik benim listemde sadece o var mesela şu an ama ben dikkat ettim o arkadaşlarını falan eklemiş yani olabilir buda sorun değil sadece demek istediğim şunu diyebilirdi neden şüphe duyacak bir şey olsun ki biz birbirimizi tanıyoruz mesela bunu duymayı dilerdim ama işin açığı ben olmuyor galiba dediğim zaman oda evet olmuyor farkındayım dediği dk içime su serpildi kendimi bunu sadece ben hissediyor gibi suçluluk hissediyordum