• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz

Şimdi ben benim kocam beni seviyor diyorum ama tabi ki kimse sevildiğinden yüzde yüz emin olamaz tabi ki sizin dediğiniz gibi olabilir çoktan içinde bitirmiştir belki vazgeçmiştir ama bana bunu hiç hissettirmedi sadece içine kapandığını hissettim sevgisizlik hissetmedim benim zaten istediğim bir karşılıktı sohbet etmeye çalıştığım zaman gerekirse hayır ya ben böyle düşünmüyorum dese bile tamam canım o zaman öyledir diyebilirdim ama boş boş duvara konuşur gibi konuşup hı hı evet duymaktan çok boğuldum işten bir heyecan günümü anlatıp eğlenmek için geldiğimde onun TV bakmasından yoruldum belki oda kendine göre haklı ne bileyim bu gün ne yaptın derim o sohbet bile yürümez sosyal medya olayı da şu biz ortak hesap kullanıyorduk ve ben hesabı sildim dedim ki bunu siliyorum sen kendine ait bir tane al ne şifre ne mail ben bilmeyeyim yarın bir gün bir şey olur birbirimizden şüphe olmasın oda hemen açtı o açınca bende açtım tuttuk birbirimizi ekledik benim listemde sadece o var mesela şu an ama ben dikkat ettim o arkadaşlarını falan eklemiş yani olabilir buda sorun değil sadece demek istediğim şunu diyebilirdi neden şüphe duyacak bir şey olsun ki biz birbirimizi tanıyoruz mesela bunu duymayı dilerdim ama işin açığı ben olmuyor galiba dediğim zaman oda evet olmuyor farkındayım dediği dk içime su serpildi kendimi bunu sadece ben hissediyor gibi suçluluk hissediyordum
Ben bir şey merak ediyorum. Tüm bunlar olurken.. Ayrılık kararı alırken de ya da bu kararı almaya getiren süreçte. Ağladığın oldu mu? Çünkü işin bu tarafından hiç bahsetmedin? Şöyle üzülüyordum ama geçti artık üzülmüyorum. Böyle ağladım ama artık hissizleştim gözümden bir damla yaş akmıyor, gibi biraz da bu yönünden bahsedersen ilişkiyi daha net anlayabiliriz. Ama tabi sen bilirsin anlatıp anlatmamakta

Şimdi ben benim kocam beni seviyor diyorum ama tabi ki kimse sevildiğinden yüzde yüz emin olamaz tabi ki sizin dediğiniz gibi olabilir çoktan içinde bitirmiştir belki vazgeçmiştir ama bana bunu hiç hissettirmedi sadece içine kapandığını hissettim sevgisizlik hissetmedim benim zaten istediğim bir karşılıktı sohbet etmeye çalıştığım zaman gerekirse hayır ya ben böyle düşünmüyorum dese bile tamam canım o zaman öyledir diyebilirdim ama boş boş duvara konuşur gibi konuşup hı hı evet duymaktan çok boğuldum işten bir heyecan günümü anlatıp eğlenmek için geldiğimde onun TV bakmasından yoruldum belki oda kendine göre haklı ne bileyim bu gün ne yaptın derim o sohbet bile yürümez sosyal medya olayı da şu biz ortak hesap kullanıyorduk ve ben hesabı sildim dedim ki bunu siliyorum sen kendine ait bir tane al ne şifre ne mail ben bilmeyeyim yarın bir gün bir şey olur birbirimizden şüphe olmasın oda hemen açtı o açınca bende açtım tuttuk birbirimizi ekledik benim listemde sadece o var mesela şu an ama ben dikkat ettim o arkadaşlarını falan eklemiş yani olabilir buda sorun değil sadece demek istediğim şunu diyebilirdi neden şüphe duyacak bir şey olsun ki biz birbirimizi tanıyoruz mesela bunu duymayı dilerdim ama işin açığı ben olmuyor galiba dediğim zaman oda evet olmuyor farkındayım dediği dk içime su serpildi kendimi bunu sadece ben hissediyor gibi suçluluk hissediyordum
Bu boşanmak İçin bir sebep bence. İlla ki kavgaya, şiddete, hakarete gerek yok. Hakkınızda hayırlısı olsun mutlaka üzülürsünüz kaç yıllık ilişki sonuçta fakat mutlu olacağınız yerde bulunmanız en önemlisi. Mutlu olmanız dileğiyle

Bunu yazacagimi dusunmezdim ama seni anliyorum.anlatilamayan hissi ben de yasadim.ben cocuk yaptim hopp ikinci siraya dustu.
Sorun yok..ama koca bosluk oluyordu
Ben de ruh esim zannettigim biri ile evli olmadigimi ilk 6 ay da anladim.
Cesaretim olsa biterdi.yillar gecince alisiyorsun.
Bence de karsi taraf da anliyor da severken ayrilmak zor.
Size mutluluklar dilerim.

Demek edebi bozmadan da ayrilabiliyormus insanlar.İnsallah pişman olmazsiniz.Gelismeleri yazarsanız sevinirim.
Mesela evleri ayirinca ne hissedeceksiniz merak ediyorum.

Sevgimiz var eşimi az önce sarılarak uyuttum güler oynar bir haldeyiz sevgisizlik değil mesele mesele farklı bir şey paylaşım bitti oturduk konuştuk ikimizde aynı şeyi en baştan beri hissetmişiz bu evlilik işinin olmayacağını ama birbirimizi üzmemek adına seviyoruz diye devam etmişiz olsun diye uğraşmışız ama olmadı işte ikimizde bunu hak etmediğimizi düşündük
Çok merak ettim. Bundan sonra ne yapmayı planlıyorsunuz? Tekrar ilişki yaşar mısınız? Ya da evlenir misiniz? Bu sefer yapmadığınız farklı ne yapmak isterdiniz?

Ben sizin yasadiginiz durumu idafe edis tarzinizi cok begendim.Durumu öyle güzel anlatiyorsunuz ki aslinda , soru sormaya gerek kalmiyor.
Umarim bundan sonra sizi mutlu edecek insanlarla karsilasirsiniz.

Soguk kanliliginizi tebrik ediyorum.bu duygularda ki insanlar evlenmese daha iyi.ben esime baktikca yuzunu sevdikce icimden konusuyorum bir de nasil sevdigimi kendi icime anlatiyorum :) sizinki aliskanlikmis

Ben bir şey merak ediyorum. Tüm bunlar olurken.. Ayrılık kararı alırken de ya da bu kararı almaya getiren süreçte. Ağladığın oldu mu? Çünkü işin bu tarafından hiç bahsetmedin? Şöyle üzülüyordum ama geçti artık üzülmüyorum. Böyle ağladım ama artık hissizleştim gözümden bir damla yaş akmıyor, gibi biraz da bu yönünden bahsedersen ilişkiyi daha net anlayabiliriz. Ama tabi sen bilirsin anlatıp anlatmamakta
Bu kararı almaya beni getiren süreçte iş yerinde bile ağladığım oldu defalarca çünkü bunu sadece ben hissediyorum da eşime bir yanlış yapıyorum gibi hissettim konuşurken de sadece gözlerimiz doldu karşılıklı

Bu boşanmak İçin bir sebep bence. İlla ki kavgaya, şiddete, hakarete gerek yok. Hakkınızda hayırlısı olsun mutlaka üzülürsünüz kaç yıllık ilişki sonuçta fakat mutlu olacağınız yerde bulunmanız en önemlisi. Mutlu olmanız dileğiyle
Teşekkür ederim

Evet yarın ilk işm boşanma davası açmak olcak de bakalm hatta hazrlan şmdi gidiyorm de. Eğer sana engel olmazsa hiç kendini kandırma o adam seni hiç sevmemiş
Blöf yapamam çünkü tutmazsa beni ilk işim boşanma davası açmak olmaz daha için biraz zaman var daha o tutmaz ben gitmezsem bana bir gr güveni kalmaz demekki hepsi beni test içinmiş der yani olayın ciddiyetini anlamaz ben konuştuğumuz gece telefonla avukatı aradım öylece izledi

Çok merak ettim. Bundan sonra ne yapmayı planlıyorsunuz? Tekrar ilişki yaşar mısınız? Ya da evlenir misiniz? Bu sefer yapmadığınız farklı ne yapmak isterdiniz?
Şu an ikisini de istemiyorum gerçekten aklımda yok ama geleceği tabi ki göremem sadece bir daha biriyle bir şey olacak olursa yıllar sonra bile olsa aman seviyorum ya dört dörtlük olmasa da olur demeyeceğim hayatında kitap şiir okumamış sinema kültürü olmayan cinsiyetci yaklaşımı olan fikirleri bana çok zıt gelen kendini konuşarak rahat ifade edemeyen biriyle artık olmaz mesela çünkü ilk günkü anlayış olmuyor gerçekten fikirlere saygılı olmak çok zor daha çok çok noktalar var ama artık hiçbir zaman küçük şeyleri geçmeyeceğım sonra onlar çığ oluyor insan altında kalıyor

Back