• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz

İlla karşındaki insan iyi diye oturup şüktetmemelisin evet!!
Ortada sevgi, saygı, 'ten uyumu olmasa bu cümlende haklısın..
Ama seviyorum diyorsun ya; sevgi var en güzeli saygımız sonsuz diyorsun..
Pastanın en güzel tarafı cinsel uyumumuz süper diyorsun..
Yargılamak için söylemiyorum bunlar varsa insan daha ne ister ki??
Şimdi paylaşımımız yok diyeceksin; evlilik öyle her adımda 7/24 kocanla dip dibe bir aktivite içinde olmak değil ki .
Yeri gelir susup otursa bile yanında olması iyi gelir.
Yeri gelir; ayrı ayrı bir şeyler yapmak istersin..
Özellikle de bu kadar güzel bir şekilde oturup boşanma kararını konuştuktan sonra da sarılabiliyorsanız; paylaşımınız mutlaka var..
Siz sadece alışma evresinde olabilecek bir şeyi çok fazla gözünüzde büyütmüşsünüz..
Belki de siz haklısınız bilemiyorum ki artık kafam çok karıştı

İlla karşındaki insan iyi diye oturup şüktetmemelisin evet!!
Ortada sevgi, saygı, 'ten uyumu olmasa bu cümlende haklısın..
Ama seviyorum diyorsun ya; sevgi var en güzeli saygımız sonsuz diyorsun..
Pastanın en güzel tarafı cinsel uyumumuz süper diyorsun..
Yargılamak için söylemiyorum bunlar varsa insan daha ne ister ki??
Şimdi paylaşımımız yok diyeceksin; evlilik öyle her adımda 7/24 kocanla dip dibe bir aktivite içinde olmak değil ki .
Yeri gelir susup otursa bile yanında olması iyi gelir.
Yeri gelir; ayrı ayrı bir şeyler yapmak istersin..
Özellikle de bu kadar güzel bir şekilde oturup boşanma kararını konuştuktan sonra da sarılabiliyorsanız; paylaşımınız mutlaka var..
Siz sadece alışma evresinde olabilecek bir şeyi çok fazla gözünüzde büyütmüşsünüz..
İnanın nerdeyse 500 yorum var ve en iyisi buydu çok haklısınız. Kuzum sana gelince günümüzde çoğu kadın aşk yok heyecan bitti gibi birşeyi bahane olarak görmez. Çalışıyorsa kimseye muhtaç etmiyorsa en iyi koca odur. Bardağa bide dolu tarafından bakmayı deneyin.

İnanın nerdeyse 500 yorum var ve en iyisi buydu çok haklısınız. Kuzum sana gelince günümüzde çoğu kadın aşk yok heyecan bitti gibi birşeyi bahane olarak görmez. Çalışıyorsa kimseye muhtaç etmiyorsa en iyi koca odur. Bardağa bide dolu tarafından bakmayı deneyin.
Deneyeceğim teşekkür ederim

Öyle tatlı tatĺı karar almışsınız ki bi an niye hala evliyim ben diye düşündüm?:KK14:
Şaka bir yana paylaşım yok demişsiniz ya siz bu kadar sert bir kararı bile sohbet havasında paylaşabiliyorken, kararın ardından sarılıp uyuyacak kadar sıcak duygulara sahipken nasıl bir paylaşım aradığınızı merak ettim doğrusu. Acaba evli olmanın yarattığı beklentiler mi ağır geldi? Umuyorum sizin için en guzelı neyse o olur.

6 aylık evliliğin sonu boşanma...
Kavga ,gürültü yok sadece oturup konuştuk ve evet biz evliliği kaldıramıyoruz dedik ve bitti güle eğlene konuştuk karar verdik hatta bu konu bittikten sonra oturduk sohbet ettik eskiden ne kadar güzel olduğundan bahsettik evlilik öldürdü aşkımızı oysa sevgiliyken her şey çok güzeldi üstelik bu adamla aynı evde aylarca yaşadım ben ikimizin aile tarafından bir problemi yok maddi problemler yok şükür geçimimiz iyi ama hani bazen karşındaki insanla konuşacak iki çift lafın olmaz ya öyleydik işte.

İkimizde konuşurken bunu hak etmediğimizi fark ettik.
Dostça konuştuk her şeyi ortak borçları paylaştık kendimize yeni sosyal medya hesapları açtık birbirimizi ekledik çok garip bir gece.

Sadece rahatlamış sırtından yük inmiş hissediyorum ve içimi dökmek istedim dünyaya yeniden gelsem yine eşimle tanışmak aşk yaşamak isterim ama evlilik asla....

"hani bazen karşındaki insanla konuşacak iki çift lafın olmaz ya öyleydik işte. " Keşke sevgiliyken sadece aşk yaşamayıp eşinizin renklerini, zevklerini gözlemleyip onu hakiki anlamda tanımaya çalışsaydınız.. Evlilik doğru kişiyle güzel. Anlaşabildiğiniz insanla guzel..Aşk heyecan tabii ki ilk zamanlarda ki gibi kalmıyor ama sevgi, saygı eşliğinde tükenmeyecek birşey.. Henüz evlenmemiş arkadaşlarım bu tür vaka lardan ibret alıp evlilik düşündüğü şahısa genel olarak yaklaşımı ("hıyııııııırr.. sen kapat..") olmasın... bu diyaloglara ara verip huyunu suyunu gözlemleyin. gönül kaptırırken gelecekte olusabılecek sorunları gözardı etmeyin.... Sonra evlilik aşkı öldürüyor deyip yanlış seçimlerinizle EVLİLİĞİ LEKELEMEYİN...

Öyle tatlı tatĺı karar almışsınız ki bi an niye hala evliyim ben diye düşündüm?:KK14:
Şaka bir yana paylaşım yok demişsiniz ya siz bu kadar sert bir kararı bile sohbet havasında paylaşabiliyorken, kararın ardından sarılıp uyuyacak kadar sıcak duygulara sahipken nasıl bir paylaşım aradığınızı merak ettim doğrusu. Acaba evli olmanın yarattığı beklentiler mi ağır geldi? Umuyorum sizin için en guzelı neyse o olur.
Sohbet etmeyi bekliyorum TV izlemeyi gerekirse kavga etmeyi karşılıklı bir şeyler içmeyi uzun süredir yaptığımız tek sohbet bu konuşmaydı

"hani bazen karşındaki insanla konuşacak iki çift lafın olmaz ya öyleydik işte. " Keşke sevgiliyken sadece aşk yaşamayıp eşinizin renklerini, zevklerini gözlemleyip onu hakiki anlamda tanımaya çalışsaydınız.. Evlilik doğru kişiyle güzel. Anlaşabildiğiniz insanla guzel..Aşk heyecan tabii ki ilk zamanlarda ki gibi kalmıyor ama sevgi, saygı eşliğinde tükenmeyecek birşey.. Henüz evlenmemiş arkadaşlarım bu tür vaka lardan ibret alıp evlilik düşündüğü şahısa genel olarak yaklaşımı ("hıyııııııırr.. sen kapat..") olmasın... bu diyaloglara ara verip huyunu suyunu gözlemleyin. gönül kaptırırken gelecekte olusabılecek sorunları gözardı etmeyin.... Sonra evlilik aşkı öldürüyor deyip yanlış seçimlerinizle EVLİLİĞİ LEKELEMEYİN...
Ben onu tanıdığımı düşünmüştüm 8 ay bir evde insan nasıl yalandan davranabilir? Yemeğine kadar neyi sevmez neyi sever bilirdim zoruma giden de bu birden farklı biri çıktı karşıma

Cocuklar duymasindaki Meltemle Haluk gibi..dert yok tasa yok para çok e siz de haklisiniz ne diyelim yine dunyaya gelsem senle evlenirdim ama ayrilalim kafasi:KK48: garibime gidiyor benim ya evlilik bu degil bence de ayrilin hayirli olur

Ee konu sahibi esin bugun gitti mi yoksa barismaya mi karar verdiniz?
eve geldi yine ve yine yarın söz gideceğim dedi ben yarın gidiyorum zaten mecburen gidecek kendisine eşyalarını al haber ver kapı kilidini değiştireceğim dedim.
Gitmeme nedeni de kv aradı bir gece daha kalsın dedi bu yüzden evde mi değilmiş neymiş anlamadım

eve geldi yine ve yine yarın söz gideceğim dedi ben yarın gidiyorum zaten mecburen gidecek kendisine eşyalarını al haber ver kapı kilidini değiştireceğim dedim.
Gitmeme nedeni de kv aradı bir gece daha kalsın dedi bu yüzden evde mi değilmiş neymiş anlamadım

İyi hadi hayırlısı olsun yarin giderse haberinizi bekliyorum. Aksam evde tek başıniza kalinca ne hissedeceginizi merak ediyorum yazin lütfen. Barisirsaniz onu da yazin.

Bunu anlatamıyorum işte kimseye hele çirkin imalar yapanlar var gerçekten şok oldum

Kendilerine değer vermenin anlamını bılmediklerinden ..Siz onlar için bu kadar sorunsuz (onlara göre)bi hayatı geri tepıyorsunuz ; onlar evliliklerinde sorunların tillahi ile boğulurken sizin verdiğiniz kararı veremiyorlar hınçları bundandır .

Kendilerine değer vermenin anlamını bılmediklerinden ..Siz onlar için bu kadar sorunsuz (onlara göre)bi hayatı geri tepıyorsunuz ; onlar evliliklerinde sorunların tillahi ile boğulurken sizin verdiğiniz kararı veremiyorlar hınçları bundandır .
Ayakta alkışlayacağım gerçekten

Back