- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.737
- 198
- Konu Sahibi ImTheDevil
Valla canım demek ki sevgi yok aşk yok ozaman hayırlısı olsun...Şaka yaptığını hiç sanmıyorum işte hiçbir şey yaşamadık yaşamamız lazımdı dolu dolu olmamız lazımdı ama olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım demek ki sevgi yok aşk yok ozaman hayırlısı olsun...Şaka yaptığını hiç sanmıyorum işte hiçbir şey yaşamadık yaşamamız lazımdı dolu dolu olmamız lazımdı ama olmadı
Ama öncedenEvet ben de içten gelen bir suçlamayı kastettim. Sizin bu duruma gelmenizin evlilikle nikahla imzayla alakası yok ki.Sizin ki tamamen eşinizin karakteri. Bilemiyorum belki içine attığı bir şeyler vardır. Ki bu yüksek olasılık adam gördüğüm kadarıyla hiç konuşmuyor
Ya da demekki mutlu olmayı önemseyen insanlarız mutsuzluk da bu saydıklarınız kadar kötüçok enteresansınzı bence sızın aşk sandıgınız şey geçici bir hevesmiş yoksa çoğu kişinin evliliği manatın, çoğunda iletişim eksikliği var yada hiç yok, bir çok kişinin maddi sıkıntıları ve akabinde ailevi sıkıntıları var kimse aldatma,şiddet, kumar vs kötü alışkanlıklar yoksa birbirinden ayrılmıyor ve tabiki ciddi anlamda sevgisizlik yoksa...
hakkınızda hayırlısı olsun, ama bu nedenden boşanmak saçma olmuş demekki sizler evliliğin sorumluluğunu kaldıracak insanlar değilmişsiniz..
Yok sevgi varmış.. Hatta ayrıldıkları için üzülüyorlar. Ama burda erkek kişisi pek bi umursamaz. Hatta konu sahibi arkadaşımız konu açmaya ihtiyaç duyduğuna göre o hala umursuyor ama karşı taraf içine kapanık. Çok merak ettim bu karşı taraf ne burcu ya? ImTheDevilValla canım demek ki sevgi yok aşk yok ozaman hayırlısı olsun...
gercektene aşık olsa ıdınız esınıze sustugunda bıle onunla mutlu olabılırdınız bence...Ama önceden
Ya da demekki mutlu olmayı önemseyen insanlarız mutsuzluk da bu saydıklarınız kadar kötü
Eşiniz depresyona girmiş olabilir, evlilik sevgililiğin süregelmesi değil ki, bazen fedakarlık yapmak lazım pes etmeden. Eşinizi kazanmak varken neden ayrılık? Adı evli olunca belki akrabalardan bunaldı belki misafirlikten yahut söyleyemediği başka şeyde olabilir. Sizin yerinizde olsam 1 hafta otel ayarlayıp eşimde alır tatile çıkarım, telefonları da kapatırım. Gezip tozup vakit ayırıp evli gibi değil sevgili gibi yaşarım. 6 ay çok erken, hele
evde oturup bir şeyler konuşmak birlikte bir şeyler yapmak yoktu ben konuşsam sadece dinleme başka tepki yok şuraya gidelim desem en iyisine götürür ama benim aldığım gibi tat almak eğlenmek yokNe paylaşımı tam olarak? Ten uyumu var sevgi var saygı var anlaşmak var.. Hangi paylaşım yoktu?
İnşallahŞimdi anladım yaşlarınız çok küçük bence biraz erken evlenmişsiniz ben de 24 yaşında olsam aşksız olmaz hayat derim.. Ama bu sorunsuz ilişkiyi (evliliği) ileride inşallah aramazsınız.. Mutlu olun
Teşekkür ederim herkes için hayırlısı olsunValla canım demek ki sevgi yok aşk yok ozaman hayırlısı olsun...
İkimizde ikizlerYok sevgi varmış.. Hatta ayrıldıkları için üzülüyorlar. Ama burda erkek kişisi pek bi umursamaz. Hatta konu sahibi arkadaşımız konu açmaya ihtiyaç duyduğuna göre o hala umursuyor ama karşı taraf içine kapanık. Çok merak ettim bu karşı taraf ne burcu ya? ImTheDevil
Hiçbir zaman aşığım aşığız demedim sevgiden bahsettim hepgercektene aşık olsa ıdınız esınıze sustugunda bıle onunla mutlu olabılırdınız bence...
Ikizler burcuymuş... bence iki tarafta çok rahat valla... neyse artık ya aileler ne tepki verdi acaba onu merak ettim... onlarda normal karşilarsa bu sebepsiz boşanmayı daha çok şaşıracağım :)))Yok sevgi varmış.. Hatta ayrıldıkları için üzülüyorlar. Ama burda erkek kişisi pek bi umursamaz. Hatta konu sahibi arkadaşımız konu açmaya ihtiyaç duyduğuna göre o hala umursuyor ama karşı taraf içine kapanık. Çok merak ettim bu karşı taraf ne burcu ya? ImTheDevil
Sadece rahatlamış sırtından yük inmiş hissediyorum ve içimi dökmek istedim dünyaya yeniden gelsem yine eşimle tanışmak aşk yaşamak isterim ama evlilik asla....Hiçbir zaman aşığım aşığız demedim sevgiden bahsettim hep
Kendi ailemin normal karşıladığını söylemiştim söz kv de oda eşim gidince öğrenecekIkizler burcuymuş... bence iki tarafta çok rahat valla... neyse artık ya aileler ne tepki verdi acaba onu merak ettim... onlarda normal karşilarsa bu sebepsiz boşanmayı daha çok şaşıracağım :)))
Evet aşk yaşamak isterim ama diyorum ki evlilik asla evlendik bitti bu eve girdik bitti o tanıdığım adam gittiSadece rahatlamış sırtından yük inmiş hissediyorum ve içimi dökmek istedim dünyaya yeniden gelsem yine eşimle tanışmak aşk yaşamak isterim ama evlilik asla....
ikizler burcu çok zor bir burç ya. çok da sıkılgan gerçekten eşinden sıkılmış olabilir.Ikizler burcuymuş... bence iki tarafta çok rahat valla... neyse artık ya aileler ne tepki verdi acaba onu merak ettim... onlarda normal karşilarsa bu sebepsiz boşanmayı daha çok şaşıracağım :)))
işiniz çok zormuş kardeşim yüksek zeka yüksek sıkılganlık. zaten evlilik size göre değilmiş ki. bir de bir şey söyleyeceğim. siz boşanın birbirinizi bir zaman sonra deli gibi özleyeceksiniz yerinize kimseyi koyamayacaksınızİkimizde ikizler
benim için böyle oldu ama evlendikten sonra bu hale geldiEvlilik kurumu size kötülük yapabilecek bir organizma değil,beraber de yaşamışsınız ekstra ne şaşırtmış olabilir ki.. Ne çılgınlık yaparsanız yapın ama sonunda suçu lütfen “evlendik öyle oldu,imzadan sonra böyle oldu” diyerek evliliğe atmayın.Hakkınızda hayırlısı olur umarım.
Öyle olacağını hiç sanmıyorum kiişiniz çok zormuş kardeşim yüksek zeka yüksek sıkılganlık. zaten evlilik size göre değilmiş ki. bir de bir şey söyleyeceğim. siz boşanın birbirinizi bir zaman sonra deli gibi özleyeceksiniz yerinize kimseyi koyamayacaksınız
İlla karşımdaki insan iyi hoş diye şükür diyip oturmak benlik bir durum değil konuşacak iki çift lafımız yok işte denedik sinemaya da gittik telefonları kapatıp sohbet etmeye de çalıştık çocuk planımız hiç olmadı ben daha bir insan eğitecek yeterlilikte görmüyorum kendimi çocuk için çok erken. Ayrılınca illa birini bulmak gibi bir şey yok tek seçenek bu değil ha oldu ki buldum illa kötüsü denk gelecek diye bir şey yok ben mutsuzum diye evlilik bitirip daha kötü biriyle devam edecek bir insan gibi mi duruyorum kimsenin nazını tribini çekemem ben mutsuzsam olay biter benim için çok çok üzülürüm ağlarım kimse kimseden ayrıldı diye ölmedi ya