Boşanıyoruz

Şu an yeni birini istemiyorum sütten ağzım yandı hesabı olacak çünkü çok isteyerek yuva kurdum aklımda hiç evlilik yokken evet dedim umut ettim olmadı dilim yandı

Hak veriyorum ben o riski göze aldım araya illaki soğukluk girecek bakalım hayat bana ne getirecek

Boşanıp sevgili olarak yaşamaya devam edin bence :) biz de evlenmeden önce birlikte yaşamıştık ve evlenince benzer şeyleri ben de hissetmistim. İki yıl oldu o hisler geçti yani evliliğe alıştım ama sevgililik zamanlarimizi çok özlüyorum hala.. bu arada bilmiyorum biliyor musunuz ama bir yıl dolmadan anlaşmalı olarak ayrilamiyorsunuz.

Dün gece avukata konuştuk telefonda bir yakınımızla kendisi şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanilabiliyor dedi. Sevgili olsak da paylaşacak bir şeyimiz yok

Dün gece avukata konuştuk telefonda bir yakınımızla kendisi şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanilabiliyor dedi. Sevgili olsak da paylaşacak bir şeyimiz yok

Evet şiddetli geçimsizlik olarak bosaniliyor fakat dava çekişmeli oluyor o da uzar durur. Bir sene dolmadan anlaşmalı ve tek celsede bosanmaniz imkansız. Ben de boşanmaya niyet etmiştim oradan biliyorum. Bu sureyi biraz daha denemek için kullanabilirsiniz.

Diğer sayfaları okumadım.
Öncelikle seviyor musunuz? 6 ay birbirinize alışmak için çok erken. Bence biraz daha deneyin, bir yuva bu kadar kolay yıkılmasın ya

Bazen o insani seversin anlasirsinda aşk tutku ile degil.ole birşey galiba.
Ikinizde ayni hislerde oldugunuzdan normal sonrasinda oturup konuşmanız tabi ki.hayirlisi olsun sizin icin

İnsanın konuşacak iki çift lafı nasıl olmaz ya?Hiç mi ilerki zamana dair bir düşünceniz yok çocuk mesela?Yada mesela ikinizin bir hobisi sinemaya gitmek bir filmi yorumlamak?Ayrılınca ne olacak ya sizi üzecek birini bulacaksınız ya aileler sorun çıkaracak ya farklı problemler yaşanacak.Şükür etmek bu kadar zor değil ki hiçbir hakimin sizi boşayacağına inanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…