- Konu Sahibi ImTheDevil
Eskisiyle aynı oranda onda artış olmadı zaten telefonda biz ikimiz online oyun falan oynuyoruz yani o yüzden yalnız hissetmiyorumTelefonla ya da bilgisayar la çok mu ilgileniyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eskisiyle aynı oranda onda artış olmadı zaten telefonda biz ikimiz online oyun falan oynuyoruz yani o yüzden yalnız hissetmiyorumTelefonla ya da bilgisayar la çok mu ilgileniyor
yok ben hep aynıyım konuştuk hani ikimizin ağzından çıkan ortak söz şu bu evlilik olayı bizlik değil galiba ya dedik yani bariz bir neden yok
Bunu söylemediler bize ilk davada iki taraf da hazır olsun şahit lazım mümkünse iki kişi siz iki kişi o ilk celse de hallederiz gelin ofiste daha ayrıntılı konuşalım dediEvet şiddetli geçimsizlik olarak bosaniliyor fakat dava çekişmeli oluyor o da uzar durur. Bir sene dolmadan anlaşmalı ve tek celsede bosanmaniz imkansız. Ben de boşanmaya niyet etmiştim oradan biliyorum. Bu sureyi biraz daha denemek için kullanabilirsiniz.
bende istemem yıkılmasın ama öncesinde de 8 ay beraber yaşadık sırf 6 ay değil evet seviyorumDiğer sayfaları okumadım.
Öncelikle seviyor musunuz? 6 ay birbirinize alışmak için çok erken. Bence biraz daha deneyin, bir yuva bu kadar kolay yıkılmasın ya
Bazen o insani seversin anlasirsinda aşk tutku ile degil.ole birşey galiba.
Ikinizde ayni hislerde oldugunuzdan normal sonrasinda oturup konuşmanız tabi ki.hayirlisi olsun sizin icin
Bana göre değil. Neden yok olsa niçin söylemeyeyim? Burada beni tanıyan yok eden yok ki tanısa bile umrumda olmaz söylememek için bir sebep yok paylaşım bitti tek neden buYa imza bizi bogdu cok klasik bir cumle degil mi?Illa vardir nedenleri bize soylemiyorsunuz.Nedir bu nedenler?
İlla karşımdaki insan iyi hoş diye şükür diyip oturmak benlik bir durum değil konuşacak iki çift lafımız yok işte denedik sinemaya da gittik telefonları kapatıp sohbet etmeye de çalıştık çocuk planımız hiç olmadı ben daha bir insan eğitecek yeterlilikte görmüyorum kendimi çocuk için çok erken. Ayrılınca illa birini bulmak gibi bir şey yok tek seçenek bu değil ha oldu ki buldum illa kötüsü denk gelecek diye bir şey yok ben mutsuzum diye evlilik bitirip daha kötü biriyle devam edecek bir insan gibi mi duruyorum kimsenin nazını tribini çekemem ben mutsuzsam olay biter benim için çok çok üzülürüm ağlarım kimse kimseden ayrıldı diye ölmedi yaİnsanın konuşacak iki çift lafı nasıl olmaz ya?Hiç mi ilerki zamana dair bir düşünceniz yok çocuk mesela?Yada mesela ikinizin bir hobisi sinemaya gitmek bir filmi yorumlamak?Ayrılınca ne olacak ya sizi üzecek birini bulacaksınız ya aileler sorun çıkaracak ya farklı problemler yaşanacak.Şükür etmek bu kadar zor değil ki hiçbir hakimin sizi boşayacağına inanmıyorum.
Bence ikinizde kafanızı çok duvara vurursunuz.İlla karşımdaki insan iyi hoş diye şükür diyip oturmak benlik bir durum değil konuşacak iki çift lafımız yok işte denedik sinemaya da gittik telefonları kapatıp sohbet etmeye de çalıştık çocuk planımız hiç olmadı ben daha bir insan eğitecek yeterlilikte görmüyorum kendimi çocuk için çok erken. Ayrılınca illa birini bulmak gibi bir şey yok tek seçenek bu değil ha oldu ki buldum illa kötüsü denk gelecek diye bir şey yok ben mutsuzum diye evlilik bitirip daha kötü biriyle devam edecek bir insan gibi mi duruyorum kimsenin nazını tribini çekemem ben mutsuzsam olay biter benim için çok çok üzülürüm ağlarım kimse kimseden ayrıldı diye ölmedi ya
Bakın sakın yanlış anlamayın hayat tercihlerin getirisidir zorluk çeken memnun olmayan varsa boşansın bu benim problemim değil illa daha sorunlu evlilikler var diye kendimi teselli edip mutsuz olduğum bir şey yapamam hayata bu açıdan bakarsam zaten ohooo neleri var iyi o zaman evsiz insanlar var sokakta ev satınalmayalım bu nasıl bir lüxtür desem olur mu?herkesin çevresi mizacı karakteri farklıdır on kere aldatılan kadın gördüm ben bu kk da daha 1 ay olmadı iyi o zaman 1 kere aldatsın affedelım on kere aldatılan var.Yanlış anlamayın gerçekten şaşırdığım için söylüyorum. bu nasıl bir lüks.yani insanlar (bu insanlara bende dahilim) nelere rağmen evliliklerini yürütüyorlar.yokluk, sıkıntı yerine göre büyük acılara rağmen boşanmıyorlar siz hiç bir somut sebep yokken sıkıldım istemiyorum diyorsunuz üstelik iki taraflı bir düşünce bu.tekrar söylüyorum eleştiri değil sadece şaşkınlık.
İnşallah vurmayızBence ikinizde kafanızı çok duvara vurursunuz.
Belli birşey yani rahat batmış yazık günah.İnşallah vurmayız
Bakın bu rahat batmış lafını hakaret olarak alıyorum lütfen kullanmayınBelli birşey yani rahat batmış yazık günah.
Hayır hakaret değil rahat olmak sizi rahatsız etmiş olsun o zaman gerçekten bu hayatta o kadar şükredilecek şeyiniz varken bilmiyorum gerçekten üzüldüm.Bakın bu rahat batmış lafını hakaret olarak alıyorum lütfen kullanmayın
O zaman neden mucadele etmediniz? Hayat bir mucadeledir.. konusmaliydiniz bence sizde susarak belkide ona ayak uydurmaya calistiniz.. o nasil istiyorsa kendinizide o kaliba sokmaya calismissiniz gibi geldi bana... sadece sunu soyleyebilirim; seviyorsaniz mucadele edin.. yoksa ayrildktan sonra cok pisman olabilirsinizTabi ki etti ben bir hayat paylaşalım diye evlendim
Çocuk olabilirim 24 küçük bir yaş burada kimseye ben çok doğru yapıyorum da demiyorum geldim derdimi paylaştım hiçbir cümleyi özenle süsleme çabasında da bulunmadım ben normal hayatta da böyleyim konuşma tarzım da bu yazım tarzımda bu ve evet eşimle biz bir evlilik yürütemedik diğer konulardan farkı da olmayabilir sorun değil boşanayım mi diye de sormadım zaten boşanıyorum bir başkasının hisleri size bilimsel açıklama Cool olma çabalası geliyorsa üzgünüm ama yapabileceğim bir şey yok benim problemim değil çünküOlgunluğa erişmemiş, yaşının verdiği "toyluk" ile hareket eden, aslında karakter olarak eş ile hiç anlaşacak yapıya sahip olmayan, paylaşım alanı bulunmayan, eşinin hoşlandığı şeyleri yaparken zevk almayan ve hayatını yaşamak isteyen bir profil canlandı gözümde. Cümleleri süsleyip pusleyip servis etmişsiniz herkes de "ne kadan da medeni" diyerek alkış tutmuş. Diğer üyelerin "kocamla anlaşamıyoruz, kocam beni mutlu etmiyor" diyerek actigi başlıklardan hiçbir farkı yok.
Sözün özü karakter yapınız birbirine uymuyor ve zevkleriniz hobileriniz zıtlık gösteriyor neticede de ayrılmaya karar vermişsiniz. Ne gerek var böyle bilimsel bilimsel açıklamalar yapıp cool havada takılmaya. Cocuksunuz daha büyüyünüz litfen!!!
Ve evet boşanın.
Bakın ben 6 ayda çok mücadele ettim bu bir gecede öyle mi hadi bb olan bir şey değil çok görmezden geldim çok şey yapmaya çalıştım ama karşımdaki insanda olmayınca olmuyor bakın iyi biri hoş biri hiçbir ters lafı yok v.s ama mutluluk da yok mücadele edeyim dediğim zaman ayak uydurma yok hep ben hep ben nereye kadar çaba göstereyim onunda çaba göstermesi lazım evlilik tek benim tekelimde değilO zaman neden mucadele etmediniz? Hayat bir mucadeledir.. konusmaliydiniz bence sizde susarak belkide ona ayak uydurmaya calistiniz.. o nasil istiyorsa kendinizide o kaliba sokmaya calismissiniz gibi geldi bana... sadece sunu soyleyebilirim; seviyorsaniz mucadele edin.. yoksa ayrildktan sonra cok pisman olabilirsiniz
Tabi ki etti ben bir hayat paylaşalım diye evlendim
Şöyle diyeyim akrabalar kv v.s allah razı olsun benim kaynanam gelmeden bir gün önce arar on kere müsait misin diye sorar öyle bir kadın evime geldi mi oturduğu yerden kalkmaz melek gibi kadın ki buna rağmen sorunlar olduğu zaman hep alttan alan taraf o olmuştur iş çıkışı giderim çayıma suyuma kadar aman sen yorgunsun al der yaşı da genç daha 40 kusurlu yaşlarda geçen bayram biz gitmedik mesela çoğu yere bayram ziyaretine kimse gönül koymadı çalışan insansınız tatil yapın biraz derler ,kadın daha cebimize para koyar alın bununla gidin dışarıda eğlenin gidin giyim kuşam alın diye hani benim bir çocuğum olsa hayat derdi çocuk bakma derdi olma gibi bir durumu yoktu şu budan ziyade kendime hep şunu dedim ben bir insanı sıfırdan yetiştirebilir miyim ben kendimi o düzeyde görmedim eşimi de hiç o düzeyde görmedim önce hayattan tat alalım bütün nefsimiz körelsin dedik ama biz köreldikNeredeyse tum yorumunu okudum cidden fikrim değişti. Düşünsene çocuk oldu hayat gayesi yüzünüzü aksamdan aksama göreceksiniz. O zaman daha cok depresyona girersin.
Çünkü bende 6 aylik evlilik gecirdim seninkinden tamamen farklıydı ama sonumuzu goruyordum. Çoluk cocuk kaynana bayram ziyareti saçma sapan bi hal alıyordu.
6 ayda yapamayan bunlari hic yapamaz elestirmek icin demiyorum
Nasıl yani evlilik bitince yine beraberlik mı olacak6 aylık evliliğin sonu boşanma...
Kavga ,gürültü yok sadece oturup konuştuk ve evet biz evliliği kaldıramıyoruz dedik ve bitti güle eğlene konuştuk karar verdik hatta bu konu bittikten sonra oturduk sohbet ettik eskiden ne kadar güzel olduğundan bahsettik evlilik öldürdü aşkımızı oysa sevgiliyken her şey çok güzeldi üstelik bu adamla aynı evde aylarca yaşadım ben ikimizin aile tarafından bir problemi yok maddi problemler yok şükür geçimimiz iyi ama hani bazen karşındaki insanla konuşacak iki çift lafın olmaz ya öyleydik işte.
İkimizde konuşurken bunu hak etmediğimizi fark ettik.
Dostça konuştuk her şeyi ortak borçları paylaştık kendimize yeni sosyal medya hesapları açtık birbirimizi ekledik çok garip bir gece.
Sadece rahatlamış sırtından yük inmiş hissediyorum ve içimi dökmek istedim dünyaya yeniden gelsem yine eşimle tanışmak aşk yaşamak isterim ama evlilik asla....