• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz

Siz 'üzerimden yük kalktı' diyorsunuz ama ben üzüldüm açıkçası bu evliliğin bitmesine. Burada öyle şeyler okuyoruz ki. Sevgi oluyor cinsellik olmuyor ,cinsellik oluyor saygı olmuyor , saygı oluyor maddi sıkıntılar oluyor vb. Her şey tamam olan bir evlilikte imza mı bozuyor bütün artıları?
Tabiki bunlar benim anlamlandırmadığım noktalar. Beni aydınlatmak zorunda değilsiniz.
Ama merak ettiğim şu. Bundan sonra hayatınızı nasıl sürdüreceksiniz? Yeni birileri girecek hayatınıza ama bir süre sonra yine paylaşım bitmez mi? Ve belki yeni insanlarla eşinizle olan uyumu saglayamayacaksınız.
Umarım dilediğiniz gibi bir yaşam sürersiniz...
Şu an yeni birini istemiyorum sütten ağzım yandı hesabı olacak çünkü çok isteyerek yuva kurdum aklımda hiç evlilik yokken evet dedim umut ettim olmadı dilim yandı

Böyle bir dönem bizde geçirdik
Karşılıklı koltuklarda aylarca tek kelime etmeden televizyon seyrettik
Kavga gürültü yok ama aşkım çay koydan ibaretti ilişkimiz
Sonra fark ettim ki biz yorulmuşuz, çok uzun bir yol ve bir sürü sorun aştık ama kendimizi ihmal etmişiz
Bir süre daha sabır gösterdim, sonra yavaş yavaş toparlanmaya başladık, şimdi iyiyiz çok şükür
Belki sizde böyle bir dönem geçiriyorsunuz, insanoğlunun her günü aynı olmuyor, bir kalıba bağlamayın kendinizi
Evlilik bir yaşam biçimi, bazen iletişim çok yüksek oluyor bazen tempo düşüyor, birlikte yaşamak gibi değil, çalışmak, stres, zorunluluklar, çevre, mecburiyetler evliliğin sınavları bunlar, hemen vazgeçmeyin lütfen, azıcık daha deneseniz olmas mı ya =( Bir kere ayrılık girdiği zaman zor toparlamak, araya soğukluk girer, başka fikirler girer, yazık emeğinize
Hak veriyorum ben o riski göze aldım araya illaki soğukluk girecek bakalım hayat bana ne getirecek

Boşanıp sevgili olarak yaşamaya devam edin bence :) biz de evlenmeden önce birlikte yaşamıştık ve evlenince benzer şeyleri ben de hissetmistim. İki yıl oldu o hisler geçti yani evliliğe alıştım ama sevgililik zamanlarimizi çok özlüyorum hala.. bu arada bilmiyorum biliyor musunuz ama bir yıl dolmadan anlaşmalı olarak ayrilamiyorsunuz.

Boşanıp sevgili olarak yaşamaya devam edin bence :) biz de evlenmeden önce birlikte yaşamıştık ve evlenince benzer şeyleri ben de hissetmistim. İki yıl oldu o hisler geçti yani evliliğe alıştım ama sevgililik zamanlarimizi çok özlüyorum hala.. bu arada bilmiyorum biliyor musunuz ama bir yıl dolmadan anlaşmalı olarak ayrilamiyorsunuz.
Dün gece avukata konuştuk telefonda bir yakınımızla kendisi şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanilabiliyor dedi. Sevgili olsak da paylaşacak bir şeyimiz yok

Dün gece avukata konuştuk telefonda bir yakınımızla kendisi şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanilabiliyor dedi. Sevgili olsak da paylaşacak bir şeyimiz yok

Evet şiddetli geçimsizlik olarak bosaniliyor fakat dava çekişmeli oluyor o da uzar durur. Bir sene dolmadan anlaşmalı ve tek celsede bosanmaniz imkansız. Ben de boşanmaya niyet etmiştim oradan biliyorum. Bu sureyi biraz daha denemek için kullanabilirsiniz.

Diğer sayfaları okumadım.
Öncelikle seviyor musunuz? 6 ay birbirinize alışmak için çok erken. Bence biraz daha deneyin, bir yuva bu kadar kolay yıkılmasın ya :110:

Bazen o insani seversin anlasirsinda aşk tutku ile degil.ole birşey galiba.
Ikinizde ayni hislerde oldugunuzdan normal sonrasinda oturup konuşmanız tabi ki.hayirlisi olsun sizin icin

6 aylık evliliğin sonu boşanma...
Kavga ,gürültü yok sadece oturup konuştuk ve evet biz evliliği kaldıramıyoruz dedik ve bitti güle eğlene konuştuk karar verdik hatta bu konu bittikten sonra oturduk sohbet ettik eskiden ne kadar güzel olduğundan bahsettik evlilik öldürdü aşkımızı oysa sevgiliyken her şey çok güzeldi üstelik bu adamla aynı evde aylarca yaşadım ben ikimizin aile tarafından bir problemi yok maddi problemler yok şükür geçimimiz iyi ama hani bazen karşındaki insanla konuşacak iki çift lafın olmaz ya öyleydik işte.

İkimizde konuşurken bunu hak etmediğimizi fark ettik.
Dostça konuştuk her şeyi ortak borçları paylaştık kendimize yeni sosyal medya hesapları açtık birbirimizi ekledik çok garip bir gece.

Sadece rahatlamış sırtından yük inmiş hissediyorum ve içimi dökmek istedim dünyaya yeniden gelsem yine eşimle tanışmak aşk yaşamak isterim ama evlilik asla....
İnsanın konuşacak iki çift lafı nasıl olmaz ya?Hiç mi ilerki zamana dair bir düşünceniz yok çocuk mesela?Yada mesela ikinizin bir hobisi sinemaya gitmek bir filmi yorumlamak?Ayrılınca ne olacak ya sizi üzecek birini bulacaksınız ya aileler sorun çıkaracak ya farklı problemler yaşanacak.Şükür etmek bu kadar zor değil ki hiçbir hakimin sizi boşayacağına inanmıyorum.

Back