• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz

2 yil beraber yasadik.
3 yıl uzak mesafe ilişkisi sonunda evlendik.
Aynı konuşmayı evliliğimizin 7. Ayında yaptık. Akşamına arkadaşlarımızla içmeye gittik.
Sonuç mu? 11 yıllık evlilik 2 çocuk 1 kedi.
Aşk tutku şehvet cok onemli.
En az dostluk, saygı ve güven kadar.

Evlilik kutsalligi neden Yitip gitti anlayabiliyorum , beraber yaşarken çok iyiyidinizde adı evlilik oluncamı triplere girdiniz bosversenize evlenince kendi kendinizi triplere sokuyorsunuz sonrada suçu evliliğe atıyorsunuz . İki çift kelam edemeyen adam birlikte senelerce yaşarkende edemez , evlenince ne değişti çok saçma . Evliliği güzel hale getirmek insanların elinde ben evlendim deyip Karalar baglamissiniz resmen artık heyecan yok deyip deyip tüm enerjiyi tuketmissiniz madem birlikte bişey yapmaktan zevk almiyosunuz bu zamana kadar nasıl birlikteydiniz . Allah aşkına bu tarz triplere girecek insanlar evlenmesin ya hem boşanmalar hat safhalarda evlilik kutsalligi diye bişey kalmadı hemde binbir emekle 50 yıl 40 yıl evliliklerini surdurenlere büyük saygısızlık .. size rahat batmış ..

Ya ne bileyim insanin bir kopegi olsa 6 ayda ona baglanir aralarinda bir bag olusur. Ve 6 aysonra vermek zorunda olsa insan bunalima girer.. ne olursa olsun bir insan ile bag kuramadiysan demekki hic sevgi yasanmamistir diye dusunuyorum bende.
Bende size katılıyorum sevgi değil bu aşk da değil aralarında bı bağ kuramamış kar hiç olmamış

Aynı evdeyken çok iyiydik her şeyden zevk alan insanlardık ortak her şeyi konuşurduk ederdik beraber oyunlar oynardık zaten böyle güzel olduğu birbirimizi bırakmak istemediğimiz için evlendik
İşte arkadaşım herkesin sorduğu da aynı konu çok iyi anlaşıyoruz ama imza attık sıkıldık bişey paylaşamıyoruz.
Burdan da zaten işin içinde başka bişey olduğu ve açıklamadığınız belli.

Paylaşım yok diye boşanıyorsanız, boşanıp iletişimde kalıp birbirinize yeni sevgililerinizi anlatırsınız artık yeni bir konu sonuçta ... Neyse hayırlısı olsunn

2 yil beraber yasadik.
3 yıl uzak mesafe ilişkisi sonunda evlendik.
Aynı konuşmayı evliliğimizin 7. Ayında yaptık. Akşamına arkadaşlarımızla içmeye gittik.
Sonuç mu? 11 yıllık evlilik 2 çocuk 1 kedi.
Aşk tutku şehvet cok onemli.
En az dostluk, saygı ve güven kadar.
Nasıl toparladınız ki

İşte arkadaşım herkesin sorduğu da aynı konu çok iyi anlaşıyoruz ama imza attık sıkıldık bişey paylaşamıyoruz.
Burdan da zaten işin içinde başka bişey olduğu ve açıklamadığınız belli.

Paylaşım yok diye boşanıyorsanız, boşanıp iletişimde kalıp birbirinize yeni sevgililerinizi anlatırsınız artık yeni bir konu sonuçta ... Neyse hayırlısı olsunn
Başka bir şey olsa açıklamaktan çekinmem merak etmeyin

Bence kıymetini bilmelisiniz hayatnzn Eşinizin bakın sevgi de bir süre sonra yerine gelir bir hareketi yeter bazen veya ne bileyim ayrı kalın mesela bir süre özlem girer belki de araya onu kaybetmek istmdgnz anlarsnz ama ne olursa olsun boşanmak ağır bir olay belki suan size kolay glydr ama ağır travmalar yasarsnz be bilim yaaaa eş ne demek eş yani ♡ ortada bişey de yokmuş incir çekirdeğini doldurck kadar aşk sevgi yerine gelir ama kötü olaylar olmuş olsaydı kolay toplrlnmzdnz belki ama şans verin birbirnz yeniden yine bir daha ....

Bence siz insan olarak sevmeye başlamışsınız.Hani herhangi bir insanı çok seversiniz ya öyle bir sevgi bu da.O yüzden aranızdaki o çekim pek kalmamış gibi.

Tabi bilemem belki de yanılıyorumdur,duygularınızı en iyi siz anlarsınız.

İyi ölçüp tartın bence.Ama bundan daha iyisi yok deyip de mutsuz bir şekilde devam etmeyin evliliğe,ben evliliğin mutluluk olmadan önemli falan olduğunu düşünmüyorum,önemli olan çiftlerin rahatlığı ve mutluluğu.Yoksa adı yuva falan olmuyor zaten.Ha var ha yok.

Acaba başka birini seviyo olablrmsnz veya ? Hani yanlış anlamyn karakterli bir sevgi ye saygım var aldatmakta değildir bu belki başka birinden elektrik aldnz size çok çok yakın geldi olamaz mı söylemek istmysnz sanki tekrar diyorum yanlış anlamyn hersey çok yolunda dediğiniz için bu fikrimi sundum

Kendi rızasıyla medenice boşanan iki kişi. Kimseye laf düşmez herkesin hayattan beklentisi farklı. Dayak yiyip susup oturan, aldatılan sineye çeken, her gün kavga edip ayrılamayanlar da kendi seçtikleri hayatı yaşıyor siz de. Herkesin hayatı kendine. Kimseyi ilgilendirmez yargılama hakkı vermez.
Yeni hayatınızda mutluluklar...

Nasıl toparladınız ki
Kolay kurulan kolay olan ne var ki hayatta?
Her evliliğin dinamiği farklıdır. Reçetelerin pek bir anlamı yok bu yuzden.
Ama mademki sordunuz söyleyeyim. En basitinden kimseyle aynı olmadığımızı bildiğimiz için evliligimizi de beklenti ve normlar üzerine kurma düşüncesinden vazgectik. Hayat bize ne sunduysa (aci da dahil) iliklerimize kadar hissederek yaşadık. Böyle yaptık ki yaşadığımızı anladik. Her günümüz heyecan dolu diyemem ama huzurlu. Güven dolu. Kendi sınırlarınızda sizin kurallarınız vardir. Hepsi bu. Bu kadar...

Biz yarglmyrz ki kısmeyi konu sahibi bu yorumlara açık olmasa zaten konu açmaz sadece neden nasıl die soruyo insanlar ......

Tabi ki yine En son kararı onlar verecek

Hanımlar lütfen üsluplara dikkat ediniz.
Boşanma deyince geçerli sebep olarak acı çeken, hergün eşinden şiddet gören, aldatılan, kısıtlanan bir kadın mı olması gerekiyor illa ki?
Karşımızdakine duyduğumuz sevgiyi aşk mı arkadaş sevgisi mi, alışkanlık mı diye tanımlayamayıp karşılıklı mutsuz olmakta boşanma nedenidir.
Üstelik eşi de ayrılmayı istiyorken sizler neden direkt kadını yargılıyorsunuz?

Beautifulkillers, umarım etraflıca düşünüp karar vermişsinizdir, hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

Back