- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Evet o imza evlilik adı resmen bu ev bizi bitirdi boğdu öyle diyeyim eve mutsuz giriyoruz
Uzun uzun konuşmak neredeyse imkansız eşim sessizliği bense konuşmayı sohbet etmeyi severimya şaka bir yana da... güzel giden evliliğinizi heba etmeyin. mutluluk nedir ki? oturun bi bunun üzerine konuşun
Yok inanın eşimden başkası bana erkek gibi bile gelmiyorAcaba başka birini seviyo olablrmsnz veya ? Hani yanlış anlamyn karakterli bir sevgi ye saygım var aldatmakta değildir bu belki başka birinden elektrik aldnz size çok çok yakın geldi olamaz mı söylemek istmysnz sanki tekrar diyorum yanlış anlamyn hersey çok yolunda dediğiniz için bu fikrimi sundum
Teşekkür ederim çok sağolunKendi rızasıyla medenice boşanan iki kişi. Kimseye laf düşmez herkesin hayattan beklentisi farklı. Dayak yiyip susup oturan, aldatılan sineye çeken, her gün kavga edip ayrılamayanlar da kendi seçtikleri hayatı yaşıyor siz de. Herkesin hayatı kendine. Kimseyi ilgilendirmez yargılama hakkı vermez.
Yeni hayatınızda mutluluklar...
Teşekkür ederim çok sağolunKendi rızasıyla medenice boşanan iki kişi. Kimseye laf düşmez herkesin hayattan beklentisi farklı. Dayak yiyip susup oturan, aldatılan sineye çeken, her gün kavga edip ayrılamayanlar da kendi seçtikleri hayatı yaşıyor siz de. Herkesin hayatı kendine. Kimseyi ilgilendirmez yargılama hakkı vermez.
Yeni hayatınızda mutluluklar...
Ben yorumlara açığım açık olmadığım tek şey rahat battı şu bu yorumları bir kadın olarak önce biz kendimize değer vermeliyız insanlar büyük olaylar bekliyor boşanma için ama mutsuz olmak da büyük bir olaydır bunu kimse anlamıyor şu rahat battı şu bu yorumu yapanların evliliklerinde belli ki onlara da batan şeyler var ama kendine değer verebilmek kendini sevmek neye layık olduğunu bilmek işte herkeste olabilecek bir şey değil demek kiBiz yarglmyrz ki kısmeyi konu sahibi bu yorumlara açık olmasa zaten konu açmaz sadece neden nasıl die soruyo insanlar ......
Tabi ki yine En son kararı onlar verecek
Düşündük mune abla zaten ortada aşk varsa bir gün bir yerde yine olur ama şu an bana mutsuzluk getiren bir şeyi yaşamak istemiyorum inan şurada herkese her düşünceye saygım var ama rahat battı çapkınlık mi yapamıyorsunuz tarzı yorumlar insanlık dışı gerçekten bizim toplumumuzda kadının değerini düşüren yine kadınHanımlar lütfen üsluplara dikkat ediniz.
Boşanma deyince geçerli sebep olarak acı çeken, hergün eşinden şiddet gören, aldatılan, kısıtlanan bir kadın mı olması gerekiyor illa ki?
Karşımızdakine duyduğumuz sevgiyi aşk mı arkadaş sevgisi mi, alışkanlık mı diye tanımlayamayıp karşılıklı mutsuz olmakta boşanma nedenidir.
Üstelik eşi de ayrılmayı istiyorken sizler neden direkt kadını yargılıyorsunuz?
Beautifulkillers, umarım etraflıca düşünüp karar vermişsinizdir, hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
bunu da düşündük ama bizi bu eve bağlayan çeşitli ve ciddi sebepler vardı olmadıAy taşının başka eve geçin ne bilim ayrılmayın ben çok üzüldüm
Uzun uzun konuşmak neredeyse imkansız eşim sessizliği bense konuşmayı sohbet etmeyi severim
Bak benim ablamsiniz dediklerinız çok değerli ablacım bende çok üzülüyorum bak diyorum ya biz bu evlilik için çok büyük şeyler feda ettik bende istemem yıkılsın yuvam bu yuvayı kurmak için az uğraşmadım ama gerçekten her şeyden mutsuzum artık karşı taraf da öyle ben o yokken acaba nasıl olur diye düşünmedim daha o kısmı düşünecek cesaretim belki yok kendisi pazar günü ayrılacak evden onu da yaşayıp göreceğim ama inan ki birden böyle oldu bu adam benim eskiden sabah 5 lere kadar sohbet ettiğim adamdı ama birden sıfıra düştü her şeyGayet olgun ve medenisiniz tamam, buraya kadar güzel
Ancak bu adam sessizliği birden sevmedi değil mi, bu onun yapısı ve bilerek evlendiniz
İnsan mutsuzsa ayrılmalı mantıken , evlilikten ilk beklenti mutluluk çünkü ama sizin durumunuzda ben sevgi görmedim, öyle anlattığınız gibi , insan sevdiği zaman paylaşım yok gibi bir sebepten 6 aylık evliliğini bitiremez. Çok fırtınalı bir hayatın ardından 36 yaşında evlendim, yüzlerce duygu fırtınası geçirdim ama her sabah uyandığımda yanımda yatan adama bakıp yok dedim onsuz bir hayat istemiyorum. Paylaşamamak sorununu biz de yaşadık, iki yıl sonra rayına oturdu bir şeyler, evlilik için 6 ay çok az bir zaman. Bence önce duygularınızdan emin olun, eşinizi hayatınızdan çıkardıktan sonrasını hayal edin, eğer sevgi varsa düşündüklerinize tahammül edemeyeceksiniz inanın. Yuva kurmak kolay bir şey değil, ilk yıllar fırtınalı, biraz mücadele etmek lazım, boşanmak çözümsüz kalındığı yerde gelmeli, bence bir daha düşünün. Hatta biraz ayrılık provası yapın, ayrı ayrı gidin bir yerlere, telefonla da irtibat kurmayın, bir kaç gün deneyin, çok üzülüyorum tazecik evliliklerin bitmesine
Bak benim ablamsiniz dediklerinız çok değerli ablacım bende çok üzülüyorum bak diyorum ya biz bu evlilik için çok büyük şeyler feda ettik bende istemem yıkılsın yuvam bu yuvayı kurmak için az uğraşmadım ama gerçekten her şeyden mutsuzum artık karşı taraf da öyle ben o yokken acaba nasıl olur diye düşünmedim daha o kısmı düşünecek cesaretim belki yok kendisi pazar günü ayrılacak evden onu da yaşayıp göreceğim ama inan ki birden böyle oldu bu adam benim eskiden sabah 5 lere kadar sohbet ettiğim adamdı ama birden sıfıra düştü her şey
bunu da düşündük ama bizi bu eve bağlayan çeşitli ve ciddi sebepler vardı olmadı
Anladigim, evliliginiz boyunca o cok degisti... o degisincede siz degistinizBak benim ablamsiniz dediklerinız çok değerli ablacım bende çok üzülüyorum bak diyorum ya biz bu evlilik için çok büyük şeyler feda ettik bende istemem yıkılsın yuvam bu yuvayı kurmak için az uğraşmadım ama gerçekten her şeyden mutsuzum artık karşı taraf da öyle ben o yokken acaba nasıl olur diye düşünmedim daha o kısmı düşünecek cesaretim belki yok kendisi pazar günü ayrılacak evden onu da yaşayıp göreceğim ama inan ki birden böyle oldu bu adam benim eskiden sabah 5 lere kadar sohbet ettiğim adamdı ama birden sıfıra düştü her şey
Bak benim ablamsiniz dediklerinız çok değerli ablacım bende çok üzülüyorum bak diyorum ya biz bu evlilik için çok büyük şeyler feda ettik bende istemem yıkılsın yuvam bu yuvayı kurmak için az uğraşmadım ama gerçekten her şeyden mutsuzum artık karşı taraf da öyle ben o yokken acaba nasıl olur diye düşünmedim daha o kısmı düşünecek cesaretim belki yok kendisi pazar günü ayrılacak evden onu da yaşayıp göreceğim ama inan ki birden böyle oldu bu adam benim eskiden sabah 5 lere kadar sohbet ettiğim adamdı ama birden sıfıra düştü her şey
Zaten bunlar ihtimal dahilinde boşanıyoruz diye her şey bitmedi düşman değiliz tamam sevgili de değiliz ama iletişim devam edecek belki bir gün yine aynı şeyleri hissederizBelki bir süre uzaklaşmak iyi gelir ikiniz için de.Bence ayrı ayrı düşünmeniz sizin için daha iyi olur,sürekli birbirinizin suratına bakıp ne yapıyoruz biz demekten daha iyi olabilir.Bir süre sonra tekrar konuşursunuz,belki çok özlersiniz belki de özlemezsiniz o zaman fark edersiniz gerçek duygularınızı bence.
Gerçekten bilmiyorum hani o yaşların psikolojisi ne olur o yaşlarda elimde ne olur hiç bilmiyorumKesinlikle zaman verin boşanmayı onsuz kalan hayatın çok mu mutlu olacak suan ki durumundan.
Zıt kutuplar birbirini çeker derler biri sessiz olacak ki iki kişi de çok konuşursa olmaz.
Hem hayat yalnız çok zor şimdi 24 yaşındayım ama 34 44 dede bu şekilde hissedecek misin
O birden içine kapandı ben bunu istemiyordum benim istediğim aynı evde yaşadığım adamAnladigim, evliliginiz boyunca o cok degisti... o degisincede siz degistiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?