- Konu Sahibi ImTheDevil
Şöyle diyeyim akrabalar kv v.s allah razı olsun benim kaynanam gelmeden bir gün önce arar on kere müsait misin diye sorar öyle bir kadın evime geldi mi oturduğu yerden kalkmaz melek gibi kadın ki buna rağmen sorunlar olduğu zaman hep alttan alan taraf o olmuştur iş çıkışı giderim çayıma suyuma kadar aman sen yorgunsun al der yaşı da genç daha 40 kusurlu yaşlarda geçen bayram biz gitmedik mesela çoğu yere bayram ziyaretine kimse gönül koymadı çalışan insansınız tatil yapın biraz derler ,kadın daha cebimize para koyar alın bununla gidin dışarıda eğlenin gidin giyim kuşam alın diye hani benim bir çocuğum olsa hayat derdi çocuk bakma derdi olma gibi bir durumu yoktu şu budan ziyade kendime hep şunu dedim ben bir insanı sıfırdan yetiştirebilir miyim ben kendimi o düzeyde görmedim eşimi de hiç o düzeyde görmedim önce hayattan tat alalım bütün nefsimiz körelsin dedik ama biz köreldik
Sorun hubdabdrgikse ki bundevurde boyke kaynana cidden nimet. Sirf kaynana için bile bosanmam.
Sahsen benimki kac yüz km oteden evinizin içinde gibiydi.
Çalışıyorum nobet tutuyorum umurunda degil.
Bulunmaz nimet oğlunu kıskanmayan kaynana.
Korelmedigin tükenmeyen evlilik yok. İnan cevrendeki hicbir evlilik senin hayalimdeki gibi degil. Hepsi dert ettiğin seyden muzdarip.
Ama geneli kanaat ediyor. Yeter diyor. Hani dedin ya i benim sevdigim filmi sevmez bende onun sevdiğini sevmem cok konuşmamaya başladık.
Kiminle evlenirsen evlen boyle olacak.
Ayy kaynana olayina bittim bence bur daha düşün. Bosver tukenmeyi korelmeyi. Tekrar eski haline getirebilirsiniz. Burdan kac yazi okudum icime dogan sizin kesinlikle ayrilmamaniz