- 4 Aralık 2015
- 9.873
- 23.426
- 348
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
rabbim akil versin ne diym kiŞimdi hiçbir şey yapamıyoruz ruh gitti mutlu hissetmiyoruw
Bende size katılıyorum sevgi değil bu aşk da değil aralarında bı bağ kuramamış kar hiç olmamışYa ne bileyim insanin bir kopegi olsa 6 ayda ona baglanir aralarinda bir bag olusur. Ve 6 aysonra vermek zorunda olsa insan bunalima girer.. ne olursa olsun bir insan ile bag kuramadiysan demekki hic sevgi yasanmamistir diye dusunuyorum bende.
Kesinlikle... insan ayrilir ama boyle rahat relax donuk olamaz... o gonul bagi hic ama hic kurulamamisBende size katılıyorum sevgi değil bu aşk da değil aralarında bı bağ kuramamış kar hiç olmamış
İşte arkadaşım herkesin sorduğu da aynı konu çok iyi anlaşıyoruz ama imza attık sıkıldık bişey paylaşamıyoruz.Aynı evdeyken çok iyiydik her şeyden zevk alan insanlardık ortak her şeyi konuşurduk ederdik beraber oyunlar oynardık zaten böyle güzel olduğu birbirimizi bırakmak istemediğimiz için evlendik
Ne diyelim umarım mutlu olur yada bı kaç ay sonra kocamı özledim konusunu goruruzKesinlikle... insan ayrilir ama boyle rahat relax donuk olamaz... o gonul bagi hic ama hic kurulamamis
Nasıl toparladınız ki2 yil beraber yasadik.
3 yıl uzak mesafe ilişkisi sonunda evlendik.
Aynı konuşmayı evliliğimizin 7. Ayında yaptık. Akşamına arkadaşlarımızla içmeye gittik.
Sonuç mu? 11 yıllık evlilik 2 çocuk 1 kedi.
Aşk tutku şehvet cok onemli.
En az dostluk, saygı ve güven kadar.
Başka bir şey olsa açıklamaktan çekinmem merak etmeyinİşte arkadaşım herkesin sorduğu da aynı konu çok iyi anlaşıyoruz ama imza attık sıkıldık bişey paylaşamıyoruz.
Burdan da zaten işin içinde başka bişey olduğu ve açıklamadığınız belli.
Paylaşım yok diye boşanıyorsanız, boşanıp iletişimde kalıp birbirinize yeni sevgililerinizi anlatırsınız artık yeni bir konu sonuçta ... Neyse hayırlısı olsunn
Hemde kara büyü Oww :)Bacım size büyü yapmışlar
ya şaka bir yana da... güzel giden evliliğinizi heba etmeyin. mutluluk nedir ki? oturun bi bunun üzerine konuşunHemde kara büyü Oww :)
Kolay kurulan kolay olan ne var ki hayatta?Nasıl toparladınız ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?