- 30 Kasım 2019
- 11.840
- 37.567
Çağırmayın. Boşanma kararı aldığınız herif nerde yatarsa yatsın.Ben ne yapayım diyorum millet sekste takılı kaldı Allahım sabır
Benim gururum önde gelir sizi bilemem. Beni gözden çıkaran bir herifi geri yatağa çağırmamda üzülmemde. Siz böyle aşırı duygusala bağlandığınız için adam sizi kendi cebinde görüyor zaten. Yoksa size böyle hat hut davranamazdı.Yani sonuç itibariyle yine de kocam, gitmesini istemediğiniz birine git dersiniz ama içten içe gitmesini istemezsiniz. Beşeriyiz ya hani. Sekste değil adı üstünde, öpüşme dahi yok içerisinde. Yarı yoldan dönülüyor, Hayatta herşey oluyor. Boşanalım dedik, oldu bitti MaşAllah mı bu? Ben anlamadım
Kadın erkek yanyana olunca düşmanı bile olsa seks yapıyor insan.tuhaf gelmiyor bana.Ayrılmayi düşündüğüm adamla neden seviseyim? Hamile kalmaya falan mı çalışıyorsunuz? Hani bazen insanlar çok mutlu oldukları için çocukla taçlandırmak istiyor, sizde öyle misiniz?
Haklısın valla.kadın erkek aynı yerde kanlı bıçaklı düşmanı da olsa seks yapıyor.böyle yaratılmışız işte.ne bu tepki?Ben ne yapayım diyorum millet sekste takılı kaldı Allahım sabır
Valla ben oyle benzin dökülmüs gibi gezmedigim icin anlayamadim bu durumuKadın erkek yanyana olunca düşmanı bile olsa seks yapıyor insan.tuhaf gelmiyor bana.
Valla ben benzin dökülmüş gibiyim.o istekle karşımda kim olursa olsun inanılmaz bir istek geliyor bana.doğru diye söylemiyorum ama lipidosu herşeyin önüne geçen kadınlar da var.hani bazı konularda miden nasıl alıyor, kızınca yüzünü bile görmek istemiyorumcu tayfa vardır ya onlardan olmayanlar da var.ne yaşarsak yaşayayım cinsel istek hep var bende.haa yatağa çağırmazdım ayrı mesele.Valla ben oyle benzin dökülmüs gibi gezmedigim icin anlayamadim bu durumu²
Irade diye birsey var hani birseye sinirlenince yemek yiyemez ya insan, midesi almaz
Onun gibi birsey yani
Ha kocanla tartisirsin gerilirsin sonrasinda boyle birsey yasanir o evliligin dinamigiyle alakali der gecerim ama bosanalim diyip avukat arastirildiktan sonra bunun yasanmasi pek normal degil
Ama dikkat et, ne yasarsan yasa hic hayir demedigin icin suistimal edilme olasiligin cok yuksekValla ben benzin dökülmüş gibiyim.o istekle karşımda kim olursa olsun inanılmaz bir istek geliyor bana.doğru diye söylemiyorum ama lipidosu herşeyin önüne geçen kadınlar da var.hani bazı konularda miden nasıl alıyor, kızınca yüzünü bile görmek istemiyorumcu tayfa vardır ya onlardan olmayanlar da var.ne yaşarsak yaşayayım cinsel istek hep var bende.
Ah ablacım kusura bakma ama bu kafayla daha çok kazık yersin.Yani sonuç itibariyle yine de kocam, gitmesini istemediğiniz birine git dersiniz ama içten içe gitmesini istemezsiniz. Beşeriyiz ya hani. Sekste değil adı üstünde, öpüşme dahi yok içerisinde. Yarı yoldan dönülüyor, Hayatta herşey oluyor. Boşanalım dedik, oldu bitti MaşAllah mı bu? Ben anlamadım
Ferhans savaşma seviş diyorsun yaniKadın erkek yanyana olunca düşmanı bile olsa seks yapıyor insan.tuhaf gelmiyor bana.
Ferhans hanım tamamen pragmatist ve hedonist bir hanım cinsel zevk faydası var ise dur durak dinlemiyorFerhans savaşma seviş diyorsun yani
hayvanlar bile birbirine kur yapıyor ayol, insanlar neden bodoslama sevişsin?
Bu kadar kontrolsüz sex bana zührevi hastalıklari hatırlatıyor, bi garip oluyorum ciddi anlamda... bence korkunç, Allah korusun 2 dk zevk alicam diye hastanelerde sürün durFerhans hanım tamamen pragmatist ve hedonist bir hanım cinsel zevk faydası var ise dur durak dinlemiyor
Nedir bu ülkenin ne bu hastalık korkusu ben de onu anlamıyorum.ne geldi başınıza bu kadar arkadaş?Bu kadar kontrolsüz sex bana zührevi hastalıklari hatırlatıyor, bi garip oluyorum ciddi anlamda... bence korkunç, Allah korusun 2 dk zevk alicam diye hastanelerde sürün dur
Abla sen fena kaşınıyorsun bu hastalık konusunda, sakınan göze çöp batar okey de bu kadar sakınmayana çöpten fazlası batacak haberin olsun. He ne bu takıntın dersen, doktorum ondan biliyorum, fazlasıyla arttı bu hastalıklar . Öyle herkesle aynı yatağa girme yani, sen bilirsin ya da geç dalganı bizimle, aynen takıl devamNedir bu ülkenin ne bu hastalık korkusu ben de onu anlamıyorum.ne geldi başınıza bu kadar arkadaş?
Adam sizden 10 yaş büyük olduğu için sizi bu derecede etkilemesi normal sanırım. Kolay yönlendirilirsiniz yani. Keşke bu kadar erken evlenmeseymişsiniz. Sizin de ilişkinizi yönetme konusunda daha çok şansınız olurdu.
İYİ Kİ BİR KOCAMLA AYNI YATAĞA GİRDİK YANİ KONUYU NEREYE GELDİAbla sen fena kaşınıyorsun bu hastalık konusunda, sakınan göze çöp batar okey de bu kadar sakınmayana çöpten fazlası batacak haberin olsun. He ne bu takıntın dersen, doktorum ondan biliyorum, fazlasıyla arttı bu hastalıklar . Öyle herkesle aynı yatağa girme yani, sen bilirsin ya da geç dalganı bizimle, aynen takıl devam
Ablam kocan seni sevmiyor. Gözünde değerin yok. İstersen yatağından çıkma da kendini daha ne kadar gözünde değersizleştirebilirsin yaşa gör. Kocan senden büyük sanırım. Milletin hayatını yaşadığı yaşta böyle elin heriflerinin yatağa gelmesi için yalvarın boyle daha iyi çünkü.İYİ Kİ BİR KOCAMLA AYNI YATAĞA GİRDİK YANİ KONUYU NEREYE GELDİ
Temkinli ve tek eşli olduğum için başıma gelen bişey yok ama AIDS, hpv, bel soğukluğu, hepatit B vb bir sürü hastalık kapabilir insan. Gerek var mı? Bende 'bu atın ölümü arpadan olsun' mantığını anlamıyorum, ölmeyi bayılmak sanıyorsun galibaNedir bu ülkenin ne bu hastalık korkusu ben de onu anlamıyorum.ne geldi başınıza bu kadar arkadaş?