Hayırlısı olsun hakkınızda gerçekten arkadaş denen şeyde iyi seçilmeli kötü yola sürüklenmesi çok anormal değil çevresi de öyleyse.Bir ara arkadaşları üzerinden oynuyordu, belki o yüzden olabilir. Tam da inceleyemedim ama zaten ufak tefek durumlarda dahi yalan söylediği belli. Ben cafeye gidecek diye adamı öldürecek değilim. haftada 1 mutlaka gitmiş e arkadaşlarıyla ayrıca çıkıyor. Bana söylemediği haftada 1 şeklinde 400-500 arası hep. Evden ayrıldım zaten dün itibariyle ailemin yanına geçtim. Arayıp sormadı. Bende de bir rahatlık bir hüzün. Normal olarak karşılıyorum
Mesele miktar değil aslında size yalan söylenmesi. Maddi bi sıkışıklık içindeyiz sürekli dışarı çıkan gezmeyi seven eşim evden çıkmak istemiyo para gidicek diye. Görüşmek istediğimiz arkadaşlarımızı eve davet ediyoruz. Geçen aylardır ilk defa çorba içmeye gittik 4 kişi birer tabak çorbaya 1000 lira verdik döndük. İçimiz acıdı biraz. Sürekli yapsak ki bi dönem sürekliydi gideni siz hesap edin.
Size yalan söyleyen adamdan ayrılmak en uygunu zaten hep devam edicek hiç şaşmaz. Umarım çabuk atlatır çok mutlu olursunuz. Bir an önce bi avukatla konuşup adım atın derim.