- 30 Kasım 2019
- 11.840
- 37.567
Ha evet geri yatağa çağırma detayını eleştirmeyi unuttum doğru.Adam sırnaşmıyor yanlız konu sahibi adamı zorla yatağa getiriyor, ilginç bir şekilde yufka yüreği ayrı yatmasına dayanamıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha evet geri yatağa çağırma detayını eleştirmeyi unuttum doğru.Adam sırnaşmıyor yanlız konu sahibi adamı zorla yatağa getiriyor, ilginç bir şekilde yufka yüreği ayrı yatmasına dayanamıyor.
sogfusjfghdhVeda seksi
Ben ne yapayım diyorum millet sekste takılı kaldı Allahım sabırHa evet geri yatağa çağırma detayını eleştirmeyi unuttum doğru.
Bence rahatlığına değil ona koşulsuz cok sevgi göstermissiniz yani adam asiri cepte görüyor zaten calisan birisiniz illa ki destek oluyorsunuzdur adam sizi gözden çıkarmış meselenin sadece borc olduğunu düşünmüyorumNe hissettiğimi bilmiyorum ki, mental olarak çöküşteyim. Dışada yansımaya başladı. O evden gidince bir rahatlıyorum ama bilmiyorum. Avukatlık olmuş bir bankada. Dedim ki eve haciz gelmez maaşını keserler dedim. Ben de zamanında aile evindeyken borç içindeydik. Oda bu rahatlığıma kızıyor aslında.
Adamlarda kaybetme korkusu kalmadı kiBence rahatlığına değil ona koşulsuz cok sevgi göstermissiniz yani adam asiri cepte görüyor zaten calisan birisiniz illa ki destek oluyorsunuzdur adam sizi gözden çıkarmış meselenin sadece borc olduğunu düşünmüyorum
Evet görünen o zatenAdamlarda kaybetme korkusu kalmadı ki
Yani sonuç itibariyle yine de kocam, gitmesini istemediğiniz birine git dersiniz ama içten içe gitmesini istemezsiniz. Beşeriyiz ya hani. Sekste değil adı üstünde, öpüşme dahi yok içerisinde. Yarı yoldan dönülüyor, Hayatta herşey oluyor. Boşanalım dedik, oldu bitti MaşAllah mı bu? Ben anlamadımHa evet geri yatağa çağırma detayını eleştirmeyi unuttum doğru.
Çoğu konuda öyle. Ben kendi evliliğimde de biraz bunu görmeye başladım. Her şeyle adama güvence veriyoruz maddi manevi. Hep yanında olduğumuzu hissettiriyoruz. Sonra böyle oluyorEvet görünen o zaten
Haklısınız duygusal olarak Kadınlar yıpranıyorSiz boşanalım diyince tamam diyen adam sabah sırnaşmaya başladığından kendine gel diyecektiniz bu arada. Yorum sahipleri haklı. Erkekler aşık olmadıkları zaman bizim gibi duygusal falan olmazlar. Kendinizi koruyun ve akıllı hareket edin. Sonra pişman olursunuz.
Anlamadım nerede görünüyor kiYaşınız doğru mu
Profilinizde 22 yazıyorAnlamadım nerede görünüyor ki
23Profilinizde 22 yazıyor
Eşiniz de mi aynı yaşta ?
Aaa yaşın çok ufakmış, o zaman kesinlikle boşan. Zaten niye bu yaşta evlendiniz o ayrı konu. Ama küsen iletişime kapalı insanlar hayat boyu öyle gidiyor. Hayatı boyunca ayda 1-2 hafta, bazen aylarca küsen yatak ayıran sözde evli insanlar var bildiğim. Emin ol yorar yaşlandırır yol yakınken çocuk yokken önüne bak
Tam boşanıcakken eşimin gay olduğunu öğrendim olmasındaTam bodanicakken hamile oldugumu ogrendim jxjxjxj
Milletin okulu yeni yeni bitirdiği, o konserden bu konsere aktığı, o ülkeden öbür ülkeye o şehirden öbür şehire gezdiği yani gençliğin zirvesindeki bir yaşta evlenirsen ayrılık kaçınılmaz olur. Hayat tecrübeniz yok bir kere.Aaa yaşın çok ufakmış, o zaman kesinlikle boşan. Zaten niye bu yaşta evlendiniz o ayrı konu. Ama küsen iletişime kapalı insanlar hayat boyu öyle gidiyor. Hayatı boyunca ayda 1-2 hafta, bazen aylarca küsen yatak ayıran sözde evli insanlar var bildiğim. Emin ol yorar yaşlandırır yol yakınken çocuk yokken önüne bak
Ben ne yapayım diyorum millet sekste takılı kaldı Allahım sabır