Belki borçlu hissetme psikolojiniz baba evinden kaynaklanıyordur diye düşündüm ama değilmiş. Adam sizi manipüle ediyor. Eve geliyor surat 5 karış, evde maruz kaldığınız adamın gülümsemesini ister, elinizden geleni yaparsınız ama yok ,geçmiyor. Siz direndikçe o uzatıyor. Kullanıyor bu durumu.
Borç olayınız da karışık geldi ama siz evi geçindiriyorken onun borcu ödeyememesi, yok yapılandırma yok bilmem ne... Bana da para başka yere gidiyor gibi geldi. Hem evi geçindirse hem borç ödese tamam diyeceğim.
G*tünüzün kalktığı evinizde gidip oturun, çekmeyin bu adamı. Yaşınız da gençmiş. Ne borcu varsa kendi ödesin.
Yatak tarafında arkadaşlar çok takılmış gibi duruyor sizin cephenizden, boşanma arefesinde hamile kalan bir sürü kadının konusunu okuyoruz. Hamilelik, doğum, çocuk büyütmek... Yalnız bir anne olmak hiç kolay değil. Bunun bir de ergenliği var. Baba olabilecek düzgün bir adamla evlenip çocuk yapın, çocuğa yazık diyor arkadaşlar.
Özetle herkes size bu adamı çekmeyin, erken yaşlanır yine eninde sonunda boşanırsınız diyor. +1 de ben. :)) Düzelir derseniz bilemem tabi. En iyi siz bilirsiniz eşinizi.