Siz delirdiniz mi mantıklı mi düşünüyorsunuz vallahi esimle benimde gırtlağa kadar borcumuz var ama tutup boşanmayı düşünmüyoruz kusura bakmayin ama esiniz sizi kafasinda çoktan boşamis bitirmiş sevgi dilenmeniz de bu yüzden ay siz beni cildirtacakmisiniz hala bosanip para gondericem diyorsunuz gidin o parayla psikolojik destek alin yapmayın yahu bunu kendinizebir konu açarak zaten durumumu izah etmiştim.
son 2 gündür birbirimizle hiç konuşmadık ve dün bir kaç borcu vardı onları bir kağıda yazıp bana gösterdi. Dedim ki bu miktar bir borç için dert etme. Elbet toparlanırız vs. Tabii ben tek başıma yapıyorum herşeyi zaten diye bir imada bulundu. Kavga etmedik çünkü sanki ikimizinde kavga etmeye hali yok gibiydi. Üzüldüm, yapabileceklerimizi sıraladım ama olmadı. Bayadır kendimi hırpaladığımı farkettim. Resmen eşimden sevgi dileniyordum. Direnmedim, artık sonunda seni sevmiyorum dedim. (eminde değilim sevip sevmediğimden inanın) canını acıttımı emin değilim, tamam dedi boşanalım. Google baktı avukata ihtiyaç yokmuş, birlikte aile mahkemesine gidip yapabiliyormuşuz dedi. Peki dedim, sonra konuşmadık. O dışarı çıktı nereye gittiğini bilmiyorum. Ben de biraz yürüyüş yapacaktım ama mecalim yoktu. Oturup biraz ağladım. ya da kendimi zorladım bilmiyorum. Geldiğinde ben duştan yeni çıkmıştım yine konuşmadık, gece benimle yatmadı. gel dedim ama gelmedi. sonrasında 5 sularında kaldırdım yatağa geç diye, geldi. 5-10dk bir sevişme gerçekleştirdik o sıra ben ağlamaya başladım ama hüngür hüngür değil. içimden. Sevişmeninde bir anlamı yoktu. Hissetmedim bir şey. sonra sabah oldu işe gidecektik beni işyerine bırakırken işinden izin al bugün dedi. Ben de bunu daha ailelere söylemek var. biraz daha araştıralım karar verip haberleşiriz dedim. Bir şey demedi. İnanın yoruldum mu, beklentim mi vardı eşimden, cesaretim mi yok. Bilmiyorum. Boşanmak istiyorum ama onu arkamda bırakmak istemiyorum hatta çalışıp para göndermeye devam etme planı var aklımda. Ben ona üzülüyorum, benim yüzümden olmuş gibi hissediyorum. Yardım edin lütfen.
Ne hissettiğimi bilmiyorum ki, mental olarak çöküşteyim. Dışada yansımaya başladı. O evden gidince bir rahatlıyorum ama bilmiyorum. Avukatlık olmuş bir bankada. Dedim ki eve haciz gelmez maaşını keserler dedim. Ben de zamanında aile evindeyken borç içindeydik. Oda bu rahatlığıma kızıyor aslında.Siz delirdiniz mi mantıklı mi düşünüyorsunuz vallahi esimle benimde gırtlağa kadar borcumuz var ama tutup boşanmayı düşünmüyoruz kusura bakmayin ama esiniz sizi kafasinda çoktan boşamis bitirmiş sevgi dilenmeniz de bu yüzden ay siz beni cildirtacakmisiniz hala bosanip para gondericem diyorsunuz gidin o parayla psikolojik destek alin yapmayın yahu bunu kendinize
Peki ben şuan ne yapmalıyım? Ailelere söyleyelim dedim. Annem şehir dışında, beklemeli miyim yoksa telefonda söylemeli miyim?Eşiniz sizi sevmiyor. Üzülmenize gerek yok. Para falanda göndermeyi düşünmeyin ne münasebet? Yeterince tepenize çıkartmışsınız. Sizden kaç yaş büyüğüm böyle davransa eşim sokağa atarım çok ciddiyim. Eski konunuzu okuyup geldim.
Nasıl tepki verir aileniz ona göre karar verin.Peki ben şuan ne yapmalıyım? Ailelere söyleyelim dedim. Annem şehir dışında, beklemeli miyim yoksa telefonda söylemeli miyim?
Ailem mutsuzsan gel kızım der, üstelemez. Hayırlısı buymuş der.Nasıl tepki verir aileniz ona göre karar verin.
Aynen biraz fazla romantize etmiş olayı konu sahibi. Eşinin aynı hissiyatla yaklaştığını sanmıyorum hemen soğukkanlı şekilde tamam demesinden bile öyle anlaşılıyor. Boşanacağınız adamla ne sevişmesi yani film mi bu diyeceğim olmayacak. Hakkında hayırlısı olsun diyelimSevisecekseniz korunun bari gider ayak hamile kalmayın neyin kafası bu . Lütfen soğuk mantık ile düşünün. Birde ne parası saçmalamayın lütfen neyin borcu bu mahkemede sonuna dek hakkınızı da alın .
Aynen biraz fazla romantize etmiş olayı konu sahibi. Eşinin aynı hissiyatla yaklaştığını sanmıyorum hemen soğukkanlı şekilde tamam demesinden bile öyle anlaşılıyor. Boşanacağınız adamla ne sevişmesi yani film mi bu diyeceğim olmayacak. Hakkında hayırlısı olsun diyelim
Hayır, sevişme derken içime girme olayı olmadı. Dediğiniz gibi neden öyle bir şey yapayım? Her ikimizde uyku sersemiydik. Kendisi yaklaştı itelemedim. Öpme koklamadan bahsediyorum. Öpüşme dahi olmadı.Ayrılmayi düşündüğüm adamla neden seviseyim? Hamile kalmaya falan mı çalışıyorsunuz? Hani bazen insanlar çok mutlu oldukları için çocukla taçlandırmak istiyor, sizde öyle misiniz?
Adam gider ayak haftalık boşalma ihtiyacini karşılayıp borcu kitleyecek. Sözlerim çok kaba geliyor kulağa farkındayım ama erkeklerin olayı bu yani . . Hadi sevişmesi neyse konu sahibesinin de bu durumdan faydası var ama borcu kabul etmek olmaz . Mahkeme salonundan çıktığı an borcu olmayan bekar bir erkek olarak sahalara mutlu ve hızlı dönecek konu sahibesi de bu kafayla kendine senelerce gelemeyecek belkide. Hemcinslerime çok üzülüyorum. Erkeğe merhamet eden kadın kaybeder .Aynen biraz fazla romantize etmiş olayı konu sahibi. Eşinin aynı hissiyatla yaklaştığını sanmıyorum hemen soğukkanlı şekilde tamam demesinden bile öyle anlaşılıyor. Boşanacağınız adamla ne sevişmesi yani film mi bu diyeceğim olmayacak. Hakkında hayırlısı olsun diyelim
Ya madem bir boşanma yoluna girdiniz bunlara gerek yok bunlar insanın hislerini kabartip acısını artirir . Madem öyle defolupngitsin evden hıyar ağası .borç falan da ödemeyin müşterek birşeyin borcu değilse.Hayır, sevişme derken içime girme olayı olmadı. Dediğiniz gibi neden öyle bir şey yapayım? Her ikimizde uyku sersemiydik. Kendisi yaklaştı itelemedim. Öpme koklamadan bahsediyorum. Öpüşme dahi olmadı.
Borçları zaten ben altınları vererek yarıla dedim, benim akılsızlığım. Şimdi amacım tabii ki birlikte edindiğimiz yani hem benden hem ondan çektiğimiz borçlara yardım etmek. Zaten bütün herşeyi çeyizim hariç kendisi yaptı. Onları satacak ama dediğiniz gibi ben merhamet ediyorum. Huyuma tüküreyim gerçekten. Ama en baştan beni dinlememek bizi bu duruma getirdi. Çünkü benim hiçbir şeyde gözüm yoktu.Adam gider ayak haftalık boşalma ihtiyacini karşılayıp borcu kitleyecek. Sözlerim çok kaba geliyor kulağa farkındayım ama erkeklerin olayı bu yani . . Hadi sevişmesi neyse konu sahibesinin de bu durumdan faydası var ama borcu kabul etmek olmaz . Mahkeme salonundan çıktığı an borcu olmayan bekar bir erkek olarak sahalara mutlu ve hızlı dönecek konu sahibesi de bu kafayla kendine senelerce gelemeyecek belkide. Hemcinslerime çok üzülüyorum. Erkeğe merhamet eden kadın kaybeder .
Bakın merhamet etmeyin bu saatten sonra evden gönderin. Hiçbir şeyinizi de sattirmayin ne münasebet siz satıp cebinize koyun o almış olsa dahi herşey sizin gibi davranıp adamı evden gönderin . Ya çok üzülüp çok sinirleniyorum toz bezi kadar kiymetiniz yok mu ya . Altın kaldı mı elinizde ? Kalanları vermeyin lütfen.Borçları zaten ben altınları vererek yarıla dedim, benim akılsızlığım. Şimdi amacım tabii ki birlikte edindiğimiz yani hem benden hem ondan çektiğimiz borçlara yardım etmek. Zaten bütün herşeyi çeyizim hariç kendisi yaptı. Onları satacak ama dediğiniz gibi ben merhamet ediyorum. Huyuma tüküreyim gerçekten. Ama en baştan beni dinlememek bizi bu duruma getirdi. Çünkü benim hiçbir şeyde gözüm yoktu.
Teşekkür ederimBir şey hissetmediyseniz yapacak bir şey de yoktur muhtemelen karşı taraf da tamamen refleks ve içgüdü olarak sevişmeye yanaştı. Hakkınızda hayırlısı olsun. Süreci uzatmak sadece zarar verir diyip kenara çekileyim
Daha önceki konumu okudunuz mu bilmiyorum, biz bir ev satın aldık. Daha doğrusu bana miras kaldı. O eve geçecektik. ve aileminde kendi evi var. Yani benim ihtiyacım yok. Gerçekten yok, alıp kötü kadın olarak ilan edileceğim ilan edilsemde sıkıntı yok. Ama inanın gram uğraşmak istemiyorum. Ben kendi eşyalarımı elbette alacağım. Toz bezi kadar kıymeti ise, hayat arkadaşım olarak tanımladığım bir insandan bu denli iletişimsizlik beni üzüyor. Bu kıymetsizlik değil, çabalamak. Çabalıyorsam ve olmuyorsa , olmuyordur. Merhamet ediyorum çünkü ben böyleyim. Evet yanlış düşünüyorum belki ama ben içim nasıl rahat edecekse. Belki de yapmayarak içim rahat edecek bilmiyorum. Ben sadece duygularımı paylaştım. Yapacağımı söylemedim ki.Bakın merhamet etmeyin bu saatten sonra evden gönderin. Hiçbir şeyinizi de sattirmayin ne münasebet siz satıp cebinize koyun o almış olsa dahi herşey sizin gibi davranıp adamı evden gönderin . Ya çok üzülüp çok sinirleniyorum toz bezi kadar kiymetiniz yok mu ya . Altın kaldı mı elinizde ? Kalanları vermeyin lütfen.
Veda seksiAyrılmayi düşündüğüm adamla neden seviseyim? Hamile kalmaya falan mı çalışıyorsunuz? Hani bazen insanlar çok mutlu oldukları için çocukla taçlandırmak istiyor, sizde öyle misiniz?