Boşanıyoruz.. Nolur yardım edin

Konuşup anlaşmalımıyız? Yoksa boşanmalı mı?

• Boşanın

• Boşanmayın

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
valla benden 10 yaş küçük olduğundan sana kızım diyorum saçmalama diyorum rahtmı battı diyorum. kavgayı çıkaran yerinde durmayan sensin. keskin sirkesin küpüne zarar veriyorsun. yapma kendine başka uğraş bul. adam gezmeyi sevmiyor yapçak bir şey yok onun dışında dövmesi sövmesi psikolojik baskısı varmı? ilgisizliği? başkası var diyebiliyormusun sen ona bak.

Bu kadar sacma bosanma konusu gormedim ne demek gezdirmiyo diye bosanmak ise girin cikin gunduz arkadaslarinizla bulusun gezin esiniz yoruluyo demekki cikmak istemiyo ben napsam acaba 2 cocuk var 4 duvar arasinda esim yorgun geliyo asla cikamayiz disari bakkala gideriz bakkalda kapinin onunde pazar gunleri calismiyo o zamanda carsiya cikariz carsida 10 dk evimize parka gotururuz cocuklari geliriz tatilmis seymis gitsem nolur gitmesem nolur zaten heryeri gezmissiniz gitmediginiz sehir yer kalmamis kendiniz demissiniz evlenip bosanmak cocuk oyuncagi degil bence bunun icin bosanilmaz

Birincisi anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz, eşiniz çalışıyor ve cumartesi akşamı da çalışıyor, e bir insaf edin de adam da arada evinde dinlensin yazıktır günahtır ya, gezmediğimiz yer kalmadı demişsiniz daha ne istiyorsunuz ki, hayat ve evlilik gezmekten mi ibaret sizce? kocanızı seviyorsanız o çamaşırları bile seve seve yıkarsınız ,aklınızı başınıza alıp eşinizden özür dileyin ve kıymetini bilin bence, boşanırsanız eşinizin gururu kırılır ve pişmanlıktan ölseniz de size geri dönmez o adam öyle bir profil çizildi kafamda, ona göre mantıklı davranın

Esinin neden boyle bir cevap verdigini sen soylemissin zaten asiri gururlu demissin ondan burnunu dusurmemistir yere. Eskisi kadar sevmeye gelince zateb evlilimlerin cogu boyle zamanla heyecan bitiyor aliskanliklar saygi vs gibi nedenlerle yuruyor evlilik. Bu sebeple bosanmayin cunku daha cok uzulursunuz heleki seviyorsaniz eşinizi bence aksam guzel bir yemek yapin guzelce giyinin ona onu ne kadar sevdiginizi soyleyin birbirinize bir sans daha verin sizde esinizi gezeli diye cok yıpratmayın

Birincisi anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz, eşiniz çalışıyor ve cumartesi akşamı da çalışıyor, e bir insaf edin de adam da arada evinde dinlensin yazıktır günahtır ya, gezmediğimiz yer kalmadı demişsiniz daha ne istiyorsunuz ki, hayat ve evlilik gezmekten mi ibaret sizce? kocanızı seviyorsanız o çamaşırları bile seve seve yıkarsınız ,aklınızı başınıza alıp eşinizden özür dileyin ve kıymetini bilin bence, boşanırsanız eşinizin gururu kırılır ve pişmanlıktan ölseniz de size geri dönmez o adam öyle bir profil çizildi kafamda, ona göre mantıklı davranın

Sende haklısın hazır çocuk yokken evliliğin ilk yıllarında gezelim tozalım diyosun zaten çocuk olunca biyer gezmek cehennem oluyo e bide çalışmıyosanda sıkıntıdan haliyle haftasonları gezmek istiyosun ama erkekler evlenince para derdine düşüyo daha bi cimrileşiyo yada evi zor geçindiriyo yada para biriktirmek istiyo. Sana tavsiyem ya hemen çocuk yap ozaman yorgunluktan ayda 1 bile çikmak istemiyceksin gerçekten çok yorucu bi iş ya işe gir çalış yada spora falan kayıt yaptır orada at enerjini

21 yaşında evlenmen çokmu gerekliydi acaba,gezmen dolaşman iş hayatında olman gerekiyorken evlilik sorumluluğu almak bu kadar kolay olmamalıydı evlat...

Bosanmayida iyice cocuk oyuncagina cevirdiniz. Kendine macera aramissin çetrefilli bir macera olmus ama sizinki.
Evliliginizde biraz daha olgun davranin.
Esiniz gayet olgun biri anlattiginiza gore.
Ama siz guzelim hayallerinizi kendiniz mahvetmeye calisiyorsunuz malesef.

Evlilikte bu tarz bunalimlar olur ara ara ama kalkip bosanmayi dusunecek kadar buyutulur mu? Tabii ki hayir. Bende evliyim 25 yasindayim benimde esim genelde evde oturup film falan izlemeyi sever. Illa buyuk aktivitelere gerek yok bi yuruyus yapmak bile iyi geliyor insana. Suan evde mesela esim uzanmis uyukluyor ne yapayim bosanayim mi?!! Esiniz de hicbir problem yok bence hatta evine bagli oldugu belli siz kendi psikolojinizi bozmussunuz. Doktorluk bir durumda yok aslında insan bu tur vakalarda kendi kendini tedavi edebiliyor. Hersey kendi icinizde halledelir o yuzden toplayin kendinizi. Neler okuyoruz goruyoruz aldatan doven kufreden kocalar var. Kiymetini bilin esinizin.

Hepsini okumadim ama ben bunlarda bosanacak birsey bulamadim. Bence siz evliligin ne oldugunu anlamamissiniz.

Acilen ise girip calisin. Bosluktan ne yapacaginizi sasirmissiniz. Fazla rahatlik da iyi degil iste...

hayatta hiç zorluk çekmeyen biri olduğun çok belli. Sen de büyüyeceksin üzülme

Ne bileyim canım ben 22 yaşımda üni.den yeni mezun olmuştum, hayata yeni yeni çalışarak atılma planları yapıyordum. Bana çok küçük geliyor 20li yaşların başı
Tabiki haklisin canim... kesinlikle katılıyorum ama evlenildiyse bi sekilde olgun dusunmek gerekio eften puften ayrilik dusunulmemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…