Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakin olmayı deneyin kavga etmek yerine birbirinizi anlamaya çalışın ve eşinizi tekrar yazanmayı deneyin. Son gelişmeyi yazarsanız sevinirim.Eşimin işten gelmesini bekliyorum kıyafetlerini almaya gelecekmiş o sıra konuşmayı düşünüyorum ama tam olarak ne diyeceğimi bilmiyorum
Ayy hadi yine iyisin sayemde yorum kraliçesi olucaksinNe boş muhabbet yapmışsınız ya
Boşanıcam çünkü kocam beni gezdirmiyor.
Yaşınıza veriyorum, evliliğinize heyecan gelsin istiyorsunuz herhalde karıkoca
Bence guzel sozler soyle ikimizde abarttik kapatilim unutalim bu konuyu diyebilirsin anlattigina gorede askiniz bole basit nedenlerden biticek kadar ucuz degildir sevginizede yakismazEşimin işten gelmesini bekliyorum kıyafetlerini almaya gelecekmiş o sıra konuşmayı düşünüyorum ama tam olarak ne diyeceğimi bilmiyorum
Çok kararsızım eskisi gibi olur muyuz acaba yoksa soğukluk olurmu hep aramızda diye korkuyorumBence guzel sozler soyle ikimizde abarttik kapatilim unutalim bu konuyu diyebilirsin anlattigina gorede askiniz bole basit nedenlerden biticek kadar ucuz degildir sevginizede yakismaz
Belkide daha cok kenetleniceksiniz biraz tahammul ve hosgoruyle hersey daha guzel olucak birbiriniz icin biraz taviz verinÇok kararsızım eskisi gibi olur muyuz acaba yoksa soğukluk olurmu hep aramızda diye korkuyorum
Gönlünü almak iste yeterki unutulur herşey .Çok kararsızım eskisi gibi olur muyuz acaba yoksa soğukluk olurmu hep aramızda diye korkuyorum
Ayy hadi yine iyisin sayemde yorum kraliçesi olucaksin
Henüz gelmedi beklemedeyim inşallah gelirHadi cani. Baristik demeni bekliyoruz
Ee sen mesaj at cagir bekliorum de bi kahve icelim de??? Ayyy barisin yaahuuuu :)Henüz gelmedi beklemedeyim inşallah gelir