Boşanıyoruz.. Nolur yardım edin

Konuşup anlaşmalımıyız? Yoksa boşanmalı mı?

• Boşanın

• Boşanmayın

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Durumumda yoktu ama okudum.
Prenses değil premseslerpremsesininpremsesi sendromu bu.

Eşimin işten gelmesini bekliyorum kıyafetlerini almaya gelecekmiş o sıra konuşmayı düşünüyorum ama tam olarak ne diyeceğimi bilmiyorum
Sakin olmayı deneyin kavga etmek yerine birbirinizi anlamaya çalışın ve eşinizi tekrar yazanmayı deneyin. Son gelişmeyi yazarsanız sevinirim.

Eşimin işten gelmesini bekliyorum kıyafetlerini almaya gelecekmiş o sıra konuşmayı düşünüyorum ama tam olarak ne diyeceğimi bilmiyorum
Bence guzel sozler soyle ikimizde abarttik kapatilim unutalim bu konuyu diyebilirsin anlattigina gorede askiniz bole basit nedenlerden biticek kadar ucuz degildir sevginizede yakismaz

Bence guzel sozler soyle ikimizde abarttik kapatilim unutalim bu konuyu diyebilirsin anlattigina gorede askiniz bole basit nedenlerden biticek kadar ucuz degildir sevginizede yakismaz
Çok kararsızım eskisi gibi olur muyuz acaba yoksa soğukluk olurmu hep aramızda diye korkuyorum

Çok kararsızım eskisi gibi olur muyuz acaba yoksa soğukluk olurmu hep aramızda diye korkuyorum
Belkide daha cok kenetleniceksiniz biraz tahammul ve hosgoruyle hersey daha guzel olucak birbiriniz icin biraz taviz verin

Çok pişman olacaksın çoook!!! Eğer boşanırsan senin ki şımarıklıktan başka hiç birşey değil kusura bakma

Şaka mı diye bir kaç sefer okudum. Gerçekten kusura bakmayın ama bu nasıl bir çocukluk. Evde duruyor ama şunu da belirtiyor beraber film izlemek daha iyi diyor. Adam tek başına kalmak falan istemiyor yine sizi istiyor yani sonuçta. Sizi sevmesinin ölçütü sizi dışarı çıkarması mı yani? Zaten bu ufacık meseleden konu boşanmaya geldiyse boşanmak isteyen kişiye niye yalvarsın adam demek ki eyvallahı yok. Ama size bir şey söyleyeyim bu kafayla bu kadarcık sorunla iş boşanmaya geliyorsa destansı aşk diye bir şey yokmuş kendinizi oyalamışsınız. sorumluluklar gelince de bocalamışsınız. Bir karı koca arasına eğer boşanma lafı girdiyse ve iki taraf da bu durumu bu kadar çabuk kabullendiyse(eşyalarınızı evden alışınızın hayalini kürüyorsunuz ya) boşanmanız mantıken de duygusal bağlamda da en doğru olanı. Ama bu paragraftan çıkarım yaparak şunu söylemeliyim ki bu şımarıklık ile biten evlilik için evliliğin bitiminin hemen ardından birleşme istemek isteyeceksiniz gibi hissettim. Çünkü sizin gibi ne oldum delisi olanlar bir şeyleri hep kaybettikçe sever.

Ayy hadi yine iyisin sayemde yorum kraliçesi olucaksin:KK70::KK70::KK70:

O ne demek anlamadım, döndüm yazdığıma baktım yorumu beğenmişler diye mi dedin? Beğeni bildirimleri kapalı görmüyorum ki alıntı yapılmadıkça :)
Neyse senin sorunun çözülsün de benim kraliçeliğim eksik kalsın. Boşanmaktan vazgeçmişsindir umarım. 21 yaşında evlendim ben, ilk yıllarda bazı saçma şeylere üzüldüğüm oldu ama boşanmak gibi büyük bir karar da vermedim. Daha aklıselim olursan sen kazanırsın...

Ay gereksiz ayrıntı dolu bu kadar ayrıntıya neden girdiğinizi anlamadım neyse. Siz boşanma kararını açıklamışsınız eşinize. Adam ne yapsın ne desin. Ortada doğru düzgün de bir şey yok ufak tefek şeylere takılmışsınız. Emek vermişsiniz bence bir daha düşünün. Gerekirse adım atın eşinize.

Yani okuduğum en saçma boşanma nedeni kusura bakma da canım para biriktiriyoruz demişsin ayda iki kere şehir dışına para mı dayanır ben ailelere gitmiyorum şu an şehir dışı diye bırak gezmeyi birikim yapma derdin varsa , bence sen erken evlenmişsin bende 22 yaşında evlendim ama böyle bir derdim yoktu bir de çalışmadığın için habire ilgi gezme bekliyorsun ben işten gelince zor kaldırıyorum kafamı bırak ilgi beklemeyi

Adama ayrılalım deyip sonra tamam dedi diye trip atıyorsunuz! Ne saçmalık bu.
Adam evinde senle takılarak keyif alıyor diye bi lanetlemediğin kalmış.
Bence boşan. Adamın daha fazla zamanını çalma çünkü sen daha olmamışsın.
Neden çamaşır yıkıyorum diye insan ağlar mı?
Bu nasıl şımarıklık.. dert bulamamaktan bunlar..

Pembis gelinlikten bi çıkın gerçek hayata dönün. Ufak çocuk değilsin.. ne öyle sürekli pohpohlanacak mısın?

Kocan sana yine iyi sabretmiş.. biri bana bu kadar kapris yapsa çoktan boşamıştım.

Senin değil ama kocanın ayrılmak için çok sağlam nedenleri var bence.. acilen kendine çeki düzen vermen lazım

X