Boşanıyoruz.. Nolur yardım edin

Konuşup anlaşmalımıyız? Yoksa boşanmalı mı?

• Boşanın

• Boşanmayın

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çokkkk şımarıksin çok. Okurken sinirlendim. Istedigin olmadi bosanalim bence de bosanin..

Senin bu anlattıklarına halk arasında rahat batması deniyor güzelim. Sanki evlenmemissinde evcilik oynuyoruz sıkıldım oynamaktan der gibi dert yanmışsın. Bencede boşanın belki adam sacma sapan simarikliklarla ugrasacagina ona gerçekten değer verecek bir kadın bulur.

Kardeş aklını başına topla. Azcik büyü. Sevgililik ile aynı evde yaşamak(evli olmak) çok farkli.
Tamam kapris yap ama aşırıya kaçma. Evlilikte hep bir kişinin istekleri olursa olmaz. Orta yolu bulmaya çalışın. böyle sebeplerle bosanilmaz. Kocan eve gelince otur konuş. Ama ortaya koşullar şartlar sürme. Ve kendine oyalanacak bir iş bir hobi kurs da birşey bul. Giysilerimiz kirlenince mecbur birisi yikayacak bunu herkes yapıyor. Herkes yemek yapıyor binle dert etme.

Okurken içim huzur doldu resmen çok teşekkür ederim. Bundan sonra ne yapmalıyım
Yüreğin herzaman huzur dola inşallah.
Şimdi sen biraz olumlu yorumlara odaklan ,kalbini eşine karşi sevgiyle doldur.
Onu ne kadar çok sevdiğini ve ne kadar değer verdiğini hisset .
Sonra eşinle sakince konuş :
Benim ağizimdan istemiyerek boşanma sözü cikti .Özür dilerim ,ben galiba evcil hayata alişamadim ama bizim için uğraşacağim .ayda sadece bir iki kere bir değişik şehire, bölgeye gezmeye gidersek sende beni mutlu edersin .
Seninde benden talep ettiğin bir şey varmi?"
Rüyalar gör hayeller kur ,sen müziği acmişsin oynayarak ziplayarak evi temizliyorsun .Neşe dolusun ,gururla bakiyorsun ettrafa,burasi işte benim evim
Benim güzel huzurlu mutluluk dolu evim.
Sonra ona yemek yapiyorsun .Eşin eve geliyor ve çok şaşiriyor sana sarilip öpüyor.
Yemekten sonra beraber uzanmiş film izliyorsunuz,onun kollarinin arasinda yüzünde nefesi .
Bu hafta sonu beraber rutin hayat yaşarken(alişverìş,yemek,temizlik vs..)
Gelecek haftasonu için plan yapiyorsunuz.
Bunu şimdiden takvimine yaz ,en iyisi duvarda asili not olarak.
O tarihi gördükce heveslenip ve sevineceksin .
Yilmaz Erdoğanin bir şiiri var cok severim:
Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim.
Sende biraz gezmeye gitme ihtimalini sev!

Boşanmak için çok geçerli sebeplerin varmış gerçekten,
adam her hafta degil de ayda yılda bir gezdiriyormuş
şiddet uygulayıp ,aldatsaydı bunun kadar geçerli gelmezdiçünkü gezme evliligin olmazsa olmazıdır

Anam millet bahar sendurumunami girdi napti saçmalıyor lar resmen arkdasim kendine dertmi ariyon ben ortada bosanmak icin bi sebeb nie goremiyorum cok bencilsiniz

Siz bence aşkınıza güvenip evliliği fazla büyütmüşsünüz gözünüzde yada evleneceğiniz adamı toz pembe gözlüklerle tanımışsınız sevgililik döneminde olanlara sürekli söylüyorum asla evlenince daha iyisi olmaz hayat toz pembe kalmaz diye tavsiye veremem sizin hayatınız ama hiç bi erkek boşanmayı istemez siz sorumluluklarınızı yerine getiremiyorsunuz o kafasına göre bi düzen oluşturmuş bence sizinle zaten rutine bağlamış siz hala masalsı bi ilişki peşindesiniz eleştirmiyorum sizi yanlış anlamayın isteyebilirsiniz en doğal hakkınız ama karşınızdaki adamın potansiyelini iyi değerlendirin boşuna üzüyorsunuz kendinizi sanki

Evlilik bu kadar basit mi sandın. Arkadasım oylanacak bisey bul adam isinde gucu de evinde bakında aldatsa sana deger vermese kıymetli olurdu. Adam ıyı bir es ama sen degğlsğn bence de bosa bu adamı yazık.

Yok kız yarın 'Londraya tatile gidiyoruz ama parise gitmeyecekmişiz boşanmalımıyım' diye konu açabilirim hazırlıklı olun
Alay mı ediyorsunuz? Siz ne yazdıysanız biz ona göre cevap verdik. Dönün hele bir yazdıklarınızı okuyun. Biz sizi bilemeyiz hanımefendi, nasıl bir hayatınız olduğunu, kursa gidip gitmediğinizi, piremsesler gibi yaşayıp yaşamadığınızı... Sonra da alay etmeniz çok tuhaf gerçekten! Ne yapmaya çalışıyorsunuz ki? Boş vaktiniz bol heralde, önce yalan yanlış evliliğinizi anlatıp sonra da verdiğimiz cevaplarla dalga geçiyorsunuz. Saygısızlık resmen

Bu nedir ya böyle boşanma sebebi mı olur? Aman ha sakın çoluk çocuğa karışmayın sizden aile olmaz

Ilkokulda evcilik oynayan çocukların kurduğu oyun bile daha ciddi.

Yok kız yarın 'Londraya tatile gidiyoruz ama parise gitmeyecekmişiz boşanmalımıyım' diye konu açabilirim hazırlıklı olun

Yani artık level atlamak şart oldu size ben 1 yazicam siz 2yi gorebileceksiniz

sabah sabah bu şakalarla güne başlamak nasıl da iyi geldi nasıl bir nüktedanlık Allah'ım

siz bol bol gezin ama lütfen espiri yapmaya zorlamayın kendinizi

Biseyler yedik içtik derken bu arada konuştuk ben kararımı verdigimi boşanacağımı söyledim oda tamam dedi 15 gün ayrı deneyelim yapabilirsen davayı açarsın dedi.

Hakikaten aşkınız dillere destanmış
Bu kadar kolay mı boşanmaya karar vermek ya?
Bu noktadan sonra konudan koptum ne yalan söyleyeyim.
Gezemiyoruz diye ağlamak, zırlamak ve bir anda "olmuyor boşanalım" demek. Ve karşı tarafında "he tamam o zaman ya hallederiz" der gibi rahatça onaylaması??
Ne büyük aşkmış

Bence siz kendinizi hala lise aşıkları sanıyorsunuz. İşte bu yüzden evlilik için olgunluk şart olmalı..

Ne boş muhabbet yapmışsınız ya
Boşanıcam çünkü kocam beni gezdirmiyor.

Yaşınıza veriyorum, evliliğinize heyecan gelsin istiyorsunuz herhalde karıkoca
O kadar uzun şeyi bosuna okuduğuma mı yanayım Boşa zaman kaybettiğime mi.

Gezdiriyorsa tek gez.

Boşanmakta çok kolay oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…