Boşanıyoruz... Bebeğe rağmen olmadı, yapamadık.....

tamam o zaman aldırsın bebeği kıysın canına,ben eşiyle arasında geçenlerle ilgili vs..bi yorum yazmadım benim odaklandığım tek şey bir bir canlıya bir insana kendi evladına kıymaması yönünde.tabiki bu şartlarda bebeğin olmaması arkadaş için daha iyi fakat BEN YAZIMDANDA ANLAŞILACAĞI GıBı OLAYA DıNı VE VıCDANı YÖNDEN BAKIYORUM.Allaha sığınması ve bol bol dua etmesi kanaatindeyim,ama sebep ne olursa olsun aldırmamalı bebeğini,gün gelecek ve eminim daha çok üzülecek.

hakkınızda hayırlı olsun.size şunu yap bunu yap diyemem hayat sizin hayatınız ama ben sizin yerinizde olsam (Allah korusun) ne olursa olsun aldırmazdım bebeğimi

Canım hakkında hayırlısı olsun burdaki kimse seni anlayamaz eminim başa gelen bilir ama hayat gerçekten çok zor şimdi öyle bir adama hiç bebek yapmıycaktın diycem ya değişirse diye düşünmüşsündür evliliğini kurtarabilmek için bazen insan hatalar yapabilir çocuğu doğursam bu sefer bana göstermezler diyosun o daha acı bir durum aldırsan günahı büyük Yüce mevlam hakkında hayırlısını eylesin o vicdansızlarada vicdan merhamet duygusu versin inşallah elbet onlarda yaptıklarının bedelini misli misli ödüyecek

lekelenmem ve sancılarım devam ediyor,doktorumu aradım,saat 4 te kürtaj olacağım,düşük olacağını söyledi,bu durumda en azından ben aldırmıyorum,yavrum kendi de istemiyor dünyaya gelmeyi onu anladım...

babasız bir bebek dünyaya getirmek bana çok bencilce geliyor,lütfen sırf siz bebek istiyorsunuz diye böyle hareket etmeyin,ileride çocuğunuzun geleceğini düşünün,hem bir bebeğiniz olursa o aile ilede ömrünüzün sonuna kadar bağlarınız kopmamış olacak,

allahım sana dayanma gucu sabır versın:çok üzgünüm:
allah o aileyi ve eşinide bıldıgı gıbı yapsın :çok üzgünüm:

Herşeyin en iyisini rabbim bilir. demekki hakkından hayırlısı buydu. kürtaja giderken eşini aramayı ihmal etme. mahkemede bunu delil yapar. benden habersiz çocuk aldırdı der. düşük bile yapmış olsan bunu bile kullanır bu hainler.

Rabbim dayanma gücü versin sana .

Hakkında hayırlısı olsun.

önceki mesajımda yazmıştım bunu. Allah' ın sevdiği kuluymuşsunuz.

bundan sonra hakkınızda herşeyin hayırlısı olur inşallah.

:teselli:

cok üzüldüm ..allah sabir versin sana ...seni cok iyi anliyorum ....allah böyle erkekleri bildigi gibi yapsin ....üzme hirpalama kendini bu günler de gecer canim ...

İçime nasıl bir acı otudu
Allahım yardımcın olsun canım
Eğer imkanın varsa lütfen aldırma bebeğini
Hem anne hem baba olursun
Allah yardım ederrr

Bu mesajını görmemiştim
Canım benim rabbim hakkında ne ise iyi ve hayırlı olan onu versin:Saruboceq::Saruboceq:

Ya hayır yaaaa,hayır..
O çocuğu aldıktan sonra kesinlikle bir araya gelmemeilsiniz.
Kusura bakmayın ama yürümeyen bir ilişkiyse madem neden o bebeğe sahip olmak için gerekeni yaptınız..
Kusura bakmayın ama sizi teselli edemeyeceğim.Herkes o yavru olmadan hayatına devam edip yeni hayatlar kuracak.Ya kalbi atarken alınan o bebek..

canim neler hissediyorsun bilemiyorum ama bir bebek cok seyi degistirir. tek basina da olsa dimdik olursun büyütürsün. her canli kismetiyle gelir. kendisi istemezde düserse bisey denmez tabii ama aldirma fikri iyi bir fikir degil bence. ana-evlat yasarsiniz babasi olmasa da. babasiz büyüyen tek o olmayacak ki.

eger düsmezse bebegine saril, aldirma onu.

bak demiştim sana aldırma diye o zaten düşer allah alır onu diye.allahın sevgili kuluymuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…