Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç haftalık bebeğin?
bana diyorsunuz ki keşke hamile kalmasaydın biz evlendiğimizde yine bu sorunlar vardı ama eşim bana sahip çıkıyordu,bir süre rahatsız etmediler,bende zaten 3,5 yıl korunmuştum daha sonra çocuk istedik eşimde sorun çıktı ameliyat oldu ve aralıkta askere gitti,mayısta döndü,sonra tatile gittik ve orda hamile kalmışım,dönüğümüzde eşimin annesi ankaradan bize geldi,yine aynı şeyler oldu ama eşim bu sefer annesinden yana davrandı çok şaşırdım,çok kötü tartıştık ve ayrılmaya karar verdik,evden ayrıldı, 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim,ne yapacağımı bilemedim,eşime söyledim,aile büyükleri barıştırdı bizi,tekrar biraya geldik,bebeğimin geçen hafta kalp atışlarını duyduk,ultrason resmini aldı eşim,gömleğinin cebine koydu,bugün ablama gidip anneme göstereyim dedi,bu arada eşime sürekli baskı yaptıklarının farkındaydım,ablaları annesi arayıp duruyordu hep ve eşim bir şey diyemiyordu yanımda,onun arada kaldığının farkındaydım,annesi sürekli bize gelmek istiyordu,erteliyorduk,düşük tehlikem olduğu için yatıyordum,eşim artık dayamadı annesinin baskısına ve bu cumartesi ben istememe rağmen getirdi,meğer niyeti yuvamı dağıtıp gitmekmiş,sonrasını zaten biliyorsunuz,yazmıştım başta....
6 hafta 5 günlük şu an benimle bebeğim,yarın malesef alınacak....
Şimdi eşimizle aramız iyi olabilir, maddi durumumuz iyi olabilir, her şey mükemmel olabilir.
Diyelim ki bu çocuk doğdu ve bütün bu kavgalar ondan sonra oldu?
Diyelim çocuk doğduktan sonra maddi durumumuz bozuldu?
Diyelim çocuk doğduktan sonra anne veya babadan biri rahmetli oldu (Allah geçinden versin), veya boşandılar?
O zaman o doğmuş çocuğu öldürecek miydik? Kalbi atmaya başlamış, canı gelmiş yani. Üstelik bir kürtaj denemesi başarısız. Belki bütün bunlar bir işarettir?
Rabbim hakkınızda hayırlısını verir inşallah..