• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz... Bebeğe rağmen olmadı, yapamadık.....

canım benim Allah yardımcın olsun nekadar sevinmiştik bebişin olacağını öğrenince.
kendi düşmüş,her şerde bi hayır varmış işte günahına girmedin hiç değilse..

okuduklarıma ve arkadaşın yaşadıklarına inanamıyorum
o eşe ve o kaynanaya yazıklar olsun diyorum o adama erkek denirmi bee
ailem için pes ediyorum annemi sana tercih ediyorum ne demek eşine evladına kıymak demek yaa
Allah ım versin haklarını hukuklarını bela okumak istemiyorum ama kör şeytanından bulsun böyleleri
yazık bu kıza yaaa belki şuan bebeğini bile kaybetti artık bebeği onunla değil
birde o kadfar tedavi zorluktan sonra süpriz bir şekilde gelmiş meleği ama koca bir hiççç uğruna geldiği bırakıp gitti belkide annesini Allah ım kimsenin başına vermesin böylesi acıyı
bana kalırsa arkadaşımız bunca olandan sonra o eşle asla ve asla barışmamalı
evladını eşini yok sayan eşinin başına silah dayayan erkekten ömrü billah hayır gelmez insana
o eşin ve kaynananın yatacak yeri yok bence o kadın ölse toprak onu kabul etmeyecek
çok sinirlendim yaaaa

Son düzenleme:
canımyaa yaşadıklarn çok zorr ne desek ne söylesek teselli olmaz başta Alla c.c. yar ve yardımcın olsun unutmaki her şerde bir hayır, her hayırda birde şer vardır. rabim herşeyin iyisini bilir sen evlet istemişsin oda vermiş bu herkese nasip olmuyor maalesefki şimdi de boşanıyorsun ve o canı istemiyorsun peki sordunmu kendinie nası hesap veceksin mevlaya:1no2: öyle sıkıntlı bi zamanda vermişki onu sana vardır bi hikmeti sana düşen rabbime sığınıp onu dünyaya getirmekti ne kadar zor olrsa olsun allah yardımcın olur eger istersn bu senin için büyük bi imtihan hakkında hayırlısı ama unutmaki
yaptıgımız herşeyden hesaba çekilecegiz..
eger düşük yaparsan vardır bundada bi hikmet rabbim eşine ve ailesine hidayet verin işl onlarda yaptıklarının hesabını vercekler kimsenin hakkı kimsede kalmaz unutma cnm allaha emanet ol:teselli:

Yazdıklarını okudukça o kadar üzüldüm kisenağlama Ayrıldığın eşine hiç bir şey diyemiyorum ona insan demek bile ayıptır...Hele ki kayınvaliden..... nasıl yaparlar böyle nasıl aklım almıyor...Çok üzüldüm inan...Yaşadılkarını en kısa zamanda atlatmanı dilerim Allah'tan:Saruboceq: Rabbim kimseyi böyle durumlara düşürmesin..:Saruboceq:

VE LÜTFEN Bebeğini aldırma!!! Düşürse birşey denmez Allah aldı denir... ama sana tutunduysa lütfen aldırma.O lekelenme İlla bebeğin düşüyor anlamına gelmez stresten, üzüntüden de olabiliyor..Eğer yaşama şansı varsa lütfen aldırma...

arkadaşlar bebeğim düşmedi,kürtaj için anestezi aldım,doktorum uğraşmış biraz ama rahim açılmamış,birmiyom varmış o engel olmuş bebeği almasına,o yüzden yarın sabaha erteledik,gözümü açtığımda ilk sorduğum şey bebeğim nerde demek olmuş,annem söylüyor ben hatırlamıyorum sonra demişim ki bana gösterin ne olur cinsiyeti belli mi demişim ağlıyarak bir daha bebeğim olur mu diye hıçkırıklara boğulmuşum,eve gelince söyledi annem bebeğin alınmadığını,biraz kanamam var,rahim biraz zorlandığı için onun dışında iyiyim,eşim mesaj atmış mantığım çocuğun düşmesini istiyor ama kalbim onun yanında onun arkasındayım diyor,yarın sabah erkenden gideceğim,rahim içine ilaç verecekler,açılması için ve 6 saat sonra alacaklar,belki diyorsunuz bu sana işaret hala şansın var diye inanın çarem yok benim...

canım yaaa ne biçim insan bu yaa annesinin kardeşinin ağzına bakıyo hiç mi anlamadın canım yaa keşke hamile kalmasaymışın,nediyeyim hakkında hayırlısı ama inan çok üzüldüm yaaa

evet duymak istemiyosunuz bunu eminim ama rabbim herkese vermeyeceği fırsatı vermiş size..

sizde bebeğinize bi fırsat verin....

yaşama hakkını elinden almayın..

eğer izin verirseniz büyüycek kocaman bi insan olacak lütfen bunu yapmayın...öldürmeyin onu..lütfen...

canım b,iliyorum senin için zor bir durum ama kalp atışını bile duyduğun o ğüzel bebeğine nasıl kıyacaksın ben ce vazgeç çok pişman olmadan evladına kıyma ne olursa olsun aldırmazsan allah sana yardım eder eminim sakın kıymamafoldumbenmafoldumben

bana diyorsunuz ki keşke hamile kalmasaydın biz evlendiğimizde yine bu sorunlar vardı ama eşim bana sahip çıkıyordu,bir süre rahatsız etmediler,bende zaten 3,5 yıl korunmuştum daha sonra çocuk istedik eşimde sorun çıktı ameliyat oldu ve aralıkta askere gitti,mayısta döndü,sonra tatile gittik ve orda hamile kalmışım,dönüğümüzde eşimin annesi ankaradan bize geldi,yine aynı şeyler oldu ama eşim bu sefer annesinden yana davrandı çok şaşırdım,çok kötü tartıştık ve ayrılmaya karar verdik,evden ayrıldı, 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim,ne yapacağımı bilemedim,eşime söyledim,aile büyükleri barıştırdı bizi,tekrar biraya geldik,bebeğimin geçen hafta kalp atışlarını duyduk,ultrason resmini aldı eşim,gömleğinin cebine koydu,bugün ablama gidip anneme göstereyim dedi,bu arada eşime sürekli baskı yaptıklarının farkındaydım,ablaları annesi arayıp duruyordu hep ve eşim bir şey diyemiyordu yanımda,onun arada kaldığının farkındaydım,annesi sürekli bize gelmek istiyordu,erteliyorduk,düşük tehlikem olduğu için yatıyordum,eşim artık dayamadı annesinin baskısına ve bu cumartesi ben istememe rağmen getirdi,meğer niyeti yuvamı dağıtıp gitmekmiş,sonrasını zaten biliyorsunuz,yazmıştım başta....

canım sabret oturun yenen sakince konuşun bebeğinize yazık çoçuk katili olacaksın tekrar düşün inan çok üzüldümmafoldumben

bana diyorsunuz ki keşke hamile kalmasaydın biz evlendiğimizde yine bu sorunlar vardı ama eşim bana sahip çıkıyordu,bir süre rahatsız etmediler,bende zaten 3,5 yıl korunmuştum daha sonra çocuk istedik eşimde sorun çıktı ameliyat oldu ve aralıkta askere gitti,mayısta döndü,sonra tatile gittik ve orda hamile kalmışım,dönüğümüzde eşimin annesi ankaradan bize geldi,yine aynı şeyler oldu ama eşim bu sefer annesinden yana davrandı çok şaşırdım,çok kötü tartıştık ve ayrılmaya karar verdik,evden ayrıldı, 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim,ne yapacağımı bilemedim,eşime söyledim,aile büyükleri barıştırdı bizi,tekrar biraya geldik,bebeğimin geçen hafta kalp atışlarını duyduk,ultrason resmini aldı eşim,gömleğinin cebine koydu,bugün ablama gidip anneme göstereyim dedi,bu arada eşime sürekli baskı yaptıklarının farkındaydım,ablaları annesi arayıp duruyordu hep ve eşim bir şey diyemiyordu yanımda,onun arada kaldığının farkındaydım,annesi sürekli bize gelmek istiyordu,erteliyorduk,düşük tehlikem olduğu için yatıyordum,eşim artık dayamadı annesinin baskısına ve bu cumartesi ben istememe rağmen getirdi,meğer niyeti yuvamı dağıtıp gitmekmiş,sonrasını zaten biliyorsunuz,yazmıştım başta....

Evliliğinizin en başından beri bu sorunlar vardı amaa ;
siz bu bebeğe sahip olabilmek için çırpındınız, uğraştınız, tedaviler oldunuz...
Niye; bebeğim olsun da belki evliliğimiz kurtulur mantığıyla....

şimdi de babası istemiyor ben de aldırıyorum diyorsun..

şu durumda senin de en az babası kadar suçun var...bile isteye dünyaya getirmeye vesile ol, sonra da artık istemiyorum diyerek öldür...
PEKı DÜNYAYA GELMEK ÜZERE YOLA ÇIKAN O CANA SORULDU MU BUNLAR ?
ONUN SUÇU GÜNAHI NEYDı ?

Allah affetsin sizi ...

Son düzenleme:
canım benim,inanki çok üzüldüm ama ailesinin bu tavırlarıyla bu gün olmasa yarın bir şekilde biterdi gibi geliyor bana bu evlilik :çok üzgünüm: eşinde karaktersizmiş canım kusura bakma ailesiyle senin alanda tercih yapabilecek kadar.....
preview.gif
daha neler söylemek isterim ama neyse çocuk konusunda birşey söyleyemem bu senin kararına kalmış.eşini de ailesini de en iyi sen tanırsın .mutsuz bir çocukta olabilir ileride bu şartlarla

Sevgi güzellik ister,
güzellik emek ister,
güzellik tende değil yürekte ateş ister.....

seninkinde ne yürek ne ateş varmış.boşver arkadaşım kaybeden o olur.....

6 hafta 5 günlük şu an benimle bebeğim,yarın malesef alınacak....

tamam cetvelinde yazıyormuş zaten..bu kadar insan yapma etme diyorsa bildikleri vardır.bi abdest al,dua et,hayırlısını iste Allahtan..hepimiz senin için dua ederiz.

Şimdi eşimizle aramız iyi olabilir, maddi durumumuz iyi olabilir, her şey mükemmel olabilir.

Diyelim ki bu çocuk doğdu ve bütün bu kavgalar ondan sonra oldu?
Diyelim çocuk doğduktan sonra maddi durumumuz bozuldu?
Diyelim çocuk doğduktan sonra anne veya babadan biri rahmetli oldu (Allah geçinden versin), veya boşandılar?

O zaman o doğmuş çocuğu öldürecek miydik? Kalbi atmaya başlamış, canı gelmiş yani. Üstelik bir kürtaj denemesi başarısız. Belki bütün bunlar bir işarettir?

Rabbim hakkınızda hayırlısını verir inşallah..

Şimdi eşimizle aramız iyi olabilir, maddi durumumuz iyi olabilir, her şey mükemmel olabilir.

Diyelim ki bu çocuk doğdu ve bütün bu kavgalar ondan sonra oldu?
Diyelim çocuk doğduktan sonra maddi durumumuz bozuldu?
Diyelim çocuk doğduktan sonra anne veya babadan biri rahmetli oldu (Allah geçinden versin), veya boşandılar?

O zaman o doğmuş çocuğu öldürecek miydik? Kalbi atmaya başlamış, canı gelmiş yani. Üstelik bir kürtaj denemesi başarısız. Belki bütün bunlar bir işarettir?

Rabbim hakkınızda hayırlısını verir inşallah..

a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s

canim umarim hakkinda hayirlisi olur, ama cok üzücü bi durum allah kolaylik versin sana ve cok iyi düsün tasin sonradan pisman olacagin bir karar verme dualarim seninle.

Back