Boşanıyoruz... Bebeğe rağmen olmadı, yapamadık.....

çok sinirliyim sana çook,biraz ağır olacak ama oku!!!

sen sağlıklı rabbimin ol demesiyle olan ol bebeği aldıracak kadarmı vicdansızsın??

bir daha istediğinde Allah verecekmi acaba??

hiçmi uykularına girmesinden korkmuyorsun?

hiçmi azaptan korkmuyorsun??herşeyin affı var kul hakkının yok

bunun cinayetten ne farkı var?içindeki bir canlı!!!!

o bebeğin engelli bile ona kıymaya hakkın yok!!!!

bebeğime bakıyorum şimdi,şu an bana kahkahalar atan,oyunlar oynayan yavrumda içimde senin karnındaki bebek kadardı..

çok günah çookk,Allah ıslah etsin,üçüz olsa yine aldırmam

babası tarafıdan istenmeyen bi çocuk demişsin,onu aldırmaya karar verdiğine göre sende istemiyorsun

bebek hesap sorarken sana soracak,o zaman dersin yavrum baban istemedide ondan aldırdım diye

ohoo babası istemiyo sen aldırıyosun,istemeyin bakalım öbür tarafta oda sizi isteyecekmi!!!

çok zor bi karar ama iyi düşün kararı bebekten yana olsun rabbim ona bi sebep verir rızık kapısı allahtan allahım yar ve yardımcın olsun

aldır kurtul,sıfırdan başla hayata,bu bu kadar kolay olmamalı,oyun değil bu can
anneler siz beni daha iyi anlarsınız

karşı olanlar olabilir yazdıklarıma bu benim düşüncem,içimden geçenleri yazım...

senağlama senağlama senağlama senağlama
canım gerçekten allahım ilahi adaletini elbet bunu sana yapanlara gösterecektir çok zor bir durumla hatta sınavla karşı karşıyasın inşallah canım başarıyla çıkacaksın allahın izniyle sakın canım bebeğine kıyma şimdi doğurana kadar beraber olsaydınız doğduktan sonra ayrılsaydın o zaman da yanlız bakacaktın bebeğine şimdide öyle olur canım ne olur bebeğine kıyma iyi düşün vebalini bir ömür boyu taşıma ne kadar da o insanlarda sorumlu olsalarda sende en büyük sorumlu olursun canıımm her şerde bir hayır vardır bunu asla unutma yoluna bebeğinle devam et körolasıca adamı hiçç düşünme canım ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN SENİ DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bence aldırmayın bebeğinizi...
kıymayın ona...

Hakkında hayırlısı olsun canım en doğru kararı verecek olan sensin yaşantını senden iyi kımse bilemez.

Canım yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.Gerçekten bu son çaremi?Bir anlaşma yoku olamazmı?Ne diyecegimi bilemiyorum.Allah hakkında hayırlısını versin.

Rabbim o kadar büyükki dışarda alıcak tek bir nefeslik canı dahi olsa sen ne yaparsan yap doğacak o işte.en güzelini yapmışsın doğurmakla.
konu sahibi arkadaşa gelince benzer durumu adını bile anmak istemediğim halam kendi gelinine yaptı.kızcağız terkedildiğinde hamileydi ve o kadar güzel bir kızdıki su gibi
ve ayrılırken halam olacak kadın bi de tuturmaz mı sakın aldırma çocuğu bak görümcenin çocuğu olmuyo ona verirsin diye
:1shok:
tabi ben bunları duyunca bi an ölüyorum kıyamet kopuyo falan sandım
zavallı kız bebeğini aldırmış diye duydum sora
belki de korktu doğurursam kaçırırlar falan diye
Allahtan çok uzakta yaşıyolar da yüzünü falan görmüyorum halamın.
İnşallah en doğru kararı verirsin kendin ve bebeğin için.:çok üzgünüm:

ben kötü olan hiç bir sözünüzü haketmiyorum,ben ister miyim böyle olmasını ,günlerdir ne haldeyim,evliğimin bitmesi gözümde değil,biterse bitsin beni üzen tek şey bu bebeği kaybedeceğim,gerçekten anlamıyorsunuz,dışarıdan biri olsam bende sizin gibi düşünürdüm ama şu an ne şartlarda ve nasıl yaşadığımı bilemezsiniz,o yüzden hak veriyorum hepinize,ne yapayım peki çocuğu aldırdım deyip çocuğumu doğurayım ve çocuğum babasının öldüğünü mü bilsin,ya sonra öğrendiğinde ne yapalım,herkesi kandırdık mı diyelim söyleyin ne diyelim....

sadece burda yazılan bir kaç cümleye bakarak,
insanların hayatları ve kararları hakkında yargılamada bulunmanın doğru olmadığını düşündüm hep.

o yüzden neler yaşadığınızı bilmiyorum.
ama gel gitler yaşadığınızı ve de cok zr olan bir karar sürecinde olduğunuzu düşüyorum.

Ama lütfen bol bol dua edin.
bu gibi durumlarda insan coğu zaman kendi başına mantıklı düşünemez ve doğru kararları veremez.
o yüzden Allahtan yardım dileyin sizi doğruya sevketmesi için.
hakkınızda hayırlısı olsun.

ama karnınızdaki bebek ne olursa olsun size gönderilmiş bir emanettir.
ne olur ona da kıymayın :çok üzgünüm:

durumun o kadar zor ki senin, gerçekten seni anlıyorum desem de boş çünkü şu an yaşadıklarını yaşamıyorum
tabiki çok üzücü yaşadıkların ama bi hal çaresi olmalı bunun
bi bebeğin hayatı olmamalı sonu.
bilmiyorum ya inan çok üzüldüm çok:teselli:

canım bak bu senin için bi sınav eğer başarılı geçersen vicdanın rahat olur belkide allah alır onu aldırmaya gerek kalmaz bak lekelenme oldu diyosun bekle biraz:a015:

canım hiç gerek yok bence doğuracağını bilsinler önemli olan senin ailenin yanında sana yer varmı bebeğinle birlikte annenle konuş bence onun sizlerden birinden vazgeçebilirmiydi onu sor sonuçta sizde babasız büyümüşsün tamam zorlukları olmuştur ama sonuçta bak büyümüşsünüz iyi kötü bu hayatta yaşamaya devam ediyorsun bebeğin için belki allahım şartlarını öyle güzel yapacak ki kim bilir dua et allahtan hayırlısını iste

canım yazdıklarını okudum gerçekten çok üzücü ve verilmesi zor bir karar.ben 7haftalık bebeğimin kalbi durduğunda hıçkıra hıçkıra bağıra bğıra ağlamıştım hastanede kızımla beraber
inan uzun zaman toprlanamadım kürtajdan sonra.şimdi hamileyim çok mutluyum ama inan hala aklımda o bebeğim gözlerim doluyo o aklıma geldikçe.ne olursa olsun o benim bebeğim evladımdı keşke kaybetmeseydim ama rabbimin bildiği birşey var demekki dedim kabullendim.umarım bu bebeğim sağlıkla büyür ve kucağıma alırım.
sana ne desem boş.bu senin hayatın kararı verecek olan sensin.yaşadıklarını en iyi sen bilirsin.yaşam şartların nasıl bilemeyiz.şunu yap bunu yap demek bana düşmez.sadece iyi düşün ve sonradan pişman olacağın bir şey yapma diyebilirm canım.içinde canlanmış bir bebek var.ondan vazgeçmek elbette istemiyorsundur senin için çok zor bi rdurum ailenlede konuş.
allah kocanı ve ailesinide ıslah etsin onlara ancak bu söylenir.
hakkınızda hayırlısı olsun.

okurken gözyaşlarımı tutamadım canım o yaşadıklarının acısını bebeğinle gelen mutlulukla sileceksin emin ol. şu an o senin karnında farkında değilsin ama gün geçtikçe ay geçtikçe tekmeler başladıkça aldırmadığına şükredeceksin...
şimdi ayrılacaksın yarın başkasıyla tanışıp başkasıyla evleneceksin belki ondan bebeğin olmayacakmı. o zaman o bebeğin karnındayken bu bebeğine ne kadar haksızlık ettiğini katili olduğunu düşünmeyecekmisin lütfen gücün varsa bebeğine bakabilirsin lütfen aldırma o bebeği

canım bu kadar strese girme lütfen. :teselli: bebeğinde senle etkileniyo. kimsenin bencede sana hayatını bilmeden yaşadıklarını bilmeden yüklenmeye kötü söz söylemeye hakkı yok.senle hemfikirim bu konuda.
dediğim gibi ailenlede konuş ve iyice düşünüp kararını ver.bu senin hayatın.bizler ancak fikirlerimizi söyleyebiliriz sana.son karar senin....

arkadasin bu yazdiklarinizin hic birini haketmedigini dusunuyorum

lutfen cumlelerinizi kurarken karsinizdaki kirilir mi onu neye suruklediginizi dusunerek yaziniz

bu bayanin ne durumda oldugunu bakabilecek gucu oldugunu biliyormusunuzda konusuyorsunuz

tabi siz konusursunuz cunku sizin cocugunuzun babasi yani basinizda

siz evde otursanizda babasi calisip cocuguna bakabilcek gucte ya bu kadinin ??

ne yapicak tek basina

aileside hem karsi cikiyormus okumadiniz sanirim tam anlamiyla

lutfen cumlelerinize dikkat dikat dikkat diyorum yasakkelime

alkisalkisalkis vereliniortak

bengüsu arkadaşım, şu anda boşanma aşamasında olmandan dolayı bu bebeğin karnında olması bir mucize. böyle kritik zamanlarda ortaya çıkan sıradışı durumlarda vardır bir hikmet. hikayemde de anlattım, eğer bebeğim olmasaydı şuan eşimle beraber olmazdım. evet çok kötü şeyler yaşattı bana ama şimdi öyle iyi ki.
birde tersini düşünüyorum. bebeği aldırdım ve yeni bir hayata başladım. belkide daha kötü şeyler yaşayacaktım. kim bile bilirki.
bebeğim benim mutluluk anahtarım oldu. onunla tüm dünyayı unutuyorum. onun dünyasına öyle dalıyorum ki, onunla birlikteyken kendimi bebeklik çağında hissediyorum.
onu bakınca hep şükrediyorum, iyiki doğurmuşum.
İnşallah bu kötü günleri ondan alacağın güçle atlatma şansın olur. şuan da bebeğin sana tutunuyor gibi görünse de, farkedeceksin ki aslında sen ona tutunuyorsun. Allah'ın sana uzattığı bu dalı kırmak veya yeşertmek tamamen senin elinde. Hakkından hayırlısı olsun canım.

Tüm bunları yaşamış olmama rağmen funda arkadaşımın sözlerine sonsuz katılıyorum. Son karar senin. kendin için iyi olanı yine kendin bilirsin. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…