- 29 Mayıs 2021
- 2.859
- 5.535
- 108
- 39
- Konu Sahibi Tuanasenay
-
En büyük hatayıda orda yapıyoruz galiba annesi gbi davranarak. Değmez bi yuvayı yıkmaya hicbsey için ama belliki hep yapacak. Aldatılmanın bizimle alakası olmadıgını anlamamız gerek ama anlamıyoruz. Ben biara kızın profiline girip herseyiyle kendimi kıyaslıyordum ne eksikti diye. Eksik olan o pslik adamlar ki kızla kendim konustum evli oldugunu saklamıs bosandım demiş ama eli bike elime değmedi hiç yalnız görüşmedik ama yeni bosandıgını söylediğinden saygı duydum dedi öyle aglıyoduki kız tlfda ben onu teselli ederken buldum kendimi. Tüp bebekte embriyolarım vardı bi ara kendmde bile hata bulmaya calısırken buldm kendimi affetmeyi bile düşündüm. Çok saçma sapan psikolojiler. İlk baslarda üzülmek içinde zaman vermelisiniz kendinize.ben cok bastırdım sonradan patladı.Boş kalmamalı zihin bunu bilir bunu söylerim deli gbi iş bakıyorum garsonluk yapcaktm ailem izin vermedi düzgün bi iş buluruz dediler fiziksel olarak o tempoyu kaldıracak kafr güçlü değilim. Üniversite mezunuyum o sehirde cok rahat bi işim vardı. Sizde yazın bu forum cok iyi bi yer. Bazen acımasızca yorumlar yapılıyor ama orda bile farkediyorm ki bize yapılan yanlısları hiç bizi tanımayan hemcinslerimiz kaldıramıyor öfkeleri bize değil ama kızıyolar aklımız basımıza gelsin diye iyide yapıyolar vallaArada bana yazın çok ihtiyacım var ii değilim.sanki canlı cenaze gbym. Dungece hiç uyumadım.yeni hayat korkuyuyo beni. Ama artık bu adamla kalmam imkansız. Başka bi kadinla konuşup gorusmuom diyip yalanlar solemesinden bıktım. Ve hep aynı kadın. Bnden once görüştüğü yatıp kalktığı gezdigi yaşlı zengin kadın. Bn bakimliyim ve eşimin saç bakimini bile yaparım. Bebek gbi baktm ona.hala ne bulup o kadında anlamiorum. Beni kaybetme pahasına bukdr degermi diorum
Evet maalesefSizi döven adama soğuk odada üşürsün mü dediniz?
Umarım eve dönünce barışmaya kalkmazsınızEvet maalesef
Maddi gücün var mıevef s
Vallahi eşimden duyduğum hakaretlerde sonra burdakiler iltifat gbi gelio artık. Bn 39 yaşındayım. Ve eşimin sayesinde hiç arkdsm kalmadı. Narsist biri. Ve doğduğum büyüdüğüm şehirden beni alıp 1000 km uzağa getirdi evlennce. Özgüven bırakmadı. O neşeli esprili gülen kadın gtti. Sürekli huzursuz stresli gergin mutsuz bı kadın oldum. Yaşınız kaç bilmiom ama. Bana yaşadıklarından arada bahsedermisiniz. Msjlada yazabilirsiniz burdan. Çevremde bıktı artık eşimle kavgalarimdan. İnsanlara anlatamiorum artık. Arada yazarsam msjdan cevap verrmsnzEn büyük hatayıda orda yapıyoruz galiba annesi gbi davranarak. Değmez bi yuvayı yıkmaya hicbsey için ama belliki hep yapacak. Aldatılmanın bizimle alakası olmadıgını anlamamız gerek ama anlamıyoruz. Ben biara kızın profiline girip herseyiyle kendimi kıyaslıyordum ne eksikti diye. Eksik olan o pslik adamlar ki kızla kendim konustum evli oldugunu saklamıs bosandım demiş ama eli bike elime değmedi hiç yalnız görüşmedik ama yeni bosandıgını söylediğinden saygı duydum dedi öyle aglıyoduki kız tlfda ben onu teselli ederken buldum kendimi. Tüp bebekte embriyolarım vardı bi ara kendmde bile hata bulmaya calısırken buldm kendimi affetmeyi bile düşündüm. Çok saçma sapan psikolojiler. İlk baslarda üzülmek içinde zaman vermelisiniz kendinize.ben cok bastırdım sonradan patladı.Boş kalmamalı zihin bunu bilir bunu söylerim deli gbi iş bakıyorum garsonluk yapcaktm ailem izin vermedi düzgün bi iş buluruz dediler fiziksel olarak o tempoyu kaldıracak kafr güçlü değilim. Üniversite mezunuyum o sehirde cok rahat bi işim vardı. Sizde yazın bu forum cok iyi bi yer. Bazen acımasızca yorumlar yapılıyor ama orda bile farkediyorm ki bize yapılan yanlısları hiç bizi tanımayan hemcinslerimiz kaldıramıyor öfkeleri bize değil ama kızıyolar aklımız basımıza gelsin diye iyide yapıyolar valla
Sen ayrı ev tutEvet şükür isim var
Rabbim tez zamanda sağ salim kurtulmanızı nasip etsin hem konu sahibine hem sizeÇok gzl yazmışsınız. Bnde yengeç burcuyum ins bosannca atlaticam herseyi
Ev benim krediyle aldım kredi benim adıma eşimin bu konuda söz hakkı yok kanun önünde deSen ayrı ev tut
Acilen boşan eşin insan değil...Hanımlar merhabalar ben eşimle severek evlendim bir yıldır evliyiz nişan sürecimiz çok kötü geçti iki defa nişan attik ailesinin hiçbir şeye yanaşmamasi kınayı kız evinde yapmayı kabul etmemesi vs gibi türlü sebeplerden evlendik eşim daha önce ailesinden hiç ayrılmamış ilk ayda sürekli ailesinin evine gidip gelmesinden ötürü tartışmamız oldu bize vakit ayırmasıni istiyordum ama onun aklı sürekli ailesindeydi her sabah orada kahvaltı yapıyordu ben çalışıyorum diye neyse kavgadan sonra bana şiddet uyguladı evi terketti bi süre sonra aracılar vesilesiyle barıştık ama evliliğimde sürekli kendimi ikinci planda hissettim zaman zaman eşim asla hatasını kabul etmez şiddet uyguladiginda bile ben onu dövmedim kendi kendini dövmüş diyen biri. Ben bu ara tatilde ailemi ziyarete geldim eşim de kendi ailesine gitti benimle gelmedi ailesi çalıştığımız yerde ben ona onları ziyaret et ancak onlarda kalma evleri soğuk hasta olacaksın dediğimde ben annemle babamla aynı odada uyuyacağım dedi ben hoş bulmayinca tartışma çıktı annesi o benim oğlum göğsümde de uyuturum ne diye memlekete gittin sen bana ne yaptın bana ne emeğin geçti anlasamiyorsaniz bosanin gibi laflar etti eşimin yanında eşim beni engelledi beş gündür bosanacagim dedi ne hissedecegimi bilmiyorum.
Sizin durum kritik geri döner gibi bir haliniz var sayın meslektaşım, kendinize mukayyet olun sakın dönmeyin, bu konu size ibret olsun ...Ben size ke;dinden örnek vereyim ben de öğretmenim nişanlıydım doğu görevimi tamamladım ve ankaraya atandım memleketime eski nişanlıyla istanbulda tanıştık ve ben ona demiştim açık açık ben memlekete atanı am benim aldığım ev vardı aileme de yakın olmak istiyordum oraya gidersem oradan iş bulursun demiştim o da kabul etti her neyse. Nişanı yaptık filan aradan geçti 6 ay ortada ne iş bulma ne eşya alma var en son ailesinide benim eve getirip yerleştirmek istedi ben kabul etmedim bu sefer de kocaelibe gel atan dedi dedim biz böyle anlaşamadık baştan dedim ve nişanı attım demek ki oraya gitseydim benim de başıma bu tarz şeyler gelebilirdi iyiki de gitmemişim sizin eşiniz Bi de çocuğunuz varken bunu yapıyormuş cidden kimseye güvenmemek gerektiğini Bi kez daha anladım bence sizde resti çekin ben olsam blyor Bi durumda çocukla tehdit ederim çocuğumu da alırım yüzünü bile göstermem giderim ailemin yanına tayin isterim hadi bakalım
Sevgim ve saygım kalmadı böyle birine ayruca evlilik huzur bulmak için mutlu olmak içindir çile çekmek için evlenilmez iki kişinin evliliği zaten başı başına bir sorumluluk çocuk da olursa sorumluluk 3 olucak Bi de aileyle yaşamak aptallık olur ben bu yaşıma kadar mutsuz olmak in beklemedimSizin durum kritik geri döner gibi bir haliniz var sayın meslektaşım, kendinize mukayyet olun sakın dönmeyin, bu konu size ibret olsun ...
Sizin gibi naif kadınları avlayıp kullanan erkeklerle doldu memleket , eskiden erkek adam ben eşimi kimseye muhtaç etmem, onun parasına tamah etmem derken şimdilerde memur kız avında hepsi , misal bizim okulda birbiri ile alakası olmayan iki kişi nişanlandı fakat ilişkilerinde zerre duygusallık yok , adam kızı hamal gibi kullanıyor ama kız adama kendini kaptırmış belki de hayatında ilk defa sevildiğini ve iyi bir koca bulduğunu sanıyor, adamda bu ekonomide maaşlı kız buldum diye seviniyor , etrafım böyle samimiyetsiz ilişkilerle doldu , eşimle ikimizde özelde az bir para karşılığında çalışırken evlendik ve sonradan atandık, bazen düşünüyorum da ıyiki eşimle bu şartlarda evlenmişim, sizi siz sıfır haldeyken tercih edecek biri ile olun , mümkünse evlenene kadar ev , araba ,altın vb. Hicbir birikimi görüştüğünüz kişi ile paylaşmayın, hatta ilk görüşmede ücretli olarak çalıştığınızı söyleyin, atandığınızı dahi söylemeyin ilişki düzeyi netlesip samimi bir hal alana kadarSevgim ve saygım kalmadı böyle birine ayruca evlilik huzur bulmak için mutlu olmak içindir çile çekmek için evlenilmez iki kişinin evliliği zaten başı başına bir sorumluluk çocuk da olursa sorumluluk 3 olucak Bi de aileyle yaşamak aptallık olur ben bu yaşıma kadar mutsuz olmak in beklemedim
Bunları söylemeswm de insanın içinde varsa yine yapıyor eşi çalışmayıp eşine hiç bakmayanlar da var hatta bazı zengin erkekler çalışmayan karılarını ezip hor görüyolar tqk tersi karşındaki kişi bunları bilsin ki yeri geldiği de siktiri basacağımı bilsin ki öyle de oldu zatenSizin gibi naif kadınları avlayıp kullanan erkeklerle doldu memleket , eskiden erkek adam ben eşimi kimseye muhtaç etmem, onun parasına tamah etmem derken şimdilerde memur kız avında hepsi , misal bizim okulda birbiri ile alakası olmayan iki kişi nişanlandı fakat ilişkilerinde zerre duygusallık yok , adam kızı hamal gibi kullanıyor ama kız adama kendini kaptırmış belki de hayatında ilk defa sevildiğini ve iyi bir koca bulduğunu sanıyor, adamda bu ekonomide maaşlı kız buldum diye seviniyor , etrafım böyle samimiyetsiz ilişkilerle doldu , eşimle ikimizde özelde az bir para karşılığında çalışırken evlendik ve sonradan atandık, bazen düşünüyorum da ıyiki eşimle bu şartlarda evlenmişim, sizi siz sıfır haldeyken tercih edecek biri ile olun , mümkünse evlenene kadar ev , araba ,altın vb. Hicbir birikimi görüştüğünüz kişi ile paylaşmayın, hatta ilk görüşmede ücretli olarak çalıştığınızı söyleyin, atandığınızı dahi söylemeyin ilişki düzeyi netlesip samimi bir hal alana kadar
Aferiiiin. Siz böyle adamlardan dayak yiyip barışın, susup susup oturun, üşürsün diye sizi bir saniye düşünmeden döven adama acıyın. (Gerçi bu kaynanaya gitme demek için bahane olabilir) ama o adam sizi iki dakikada boşasın. Hak mı kendinize yaptığınız bu zulüm? Size yazık değil mi? Sizin dayağa rağmen bırakmadığınız adam sizi anneciğinin iki lafı ile bırakır işteHanımlar merhabalar ben eşimle severek evlendim bir yıldır evliyiz nişan sürecimiz çok kötü geçti iki defa nişan attik ailesinin hiçbir şeye yanaşmamasi kınayı kız evinde yapmayı kabul etmemesi vs gibi türlü sebeplerden evlendik eşim daha önce ailesinden hiç ayrılmamış ilk ayda sürekli ailesinin evine gidip gelmesinden ötürü tartışmamız oldu bize vakit ayırmasıni istiyordum ama onun aklı sürekli ailesindeydi her sabah orada kahvaltı yapıyordu ben çalışıyorum diye neyse kavgadan sonra bana şiddet uyguladı evi terketti bi süre sonra aracılar vesilesiyle barıştık ama evliliğimde sürekli kendimi ikinci planda hissettim zaman zaman eşim asla hatasını kabul etmez şiddet uyguladiginda bile ben onu dövmedim kendi kendini dövmüş diyen biri. Ben bu ara tatilde ailemi ziyarete geldim eşim de kendi ailesine gitti benimle gelmedi ailesi çalıştığımız yerde ben ona onları ziyaret et ancak onlarda kalma evleri soğuk hasta olacaksın dediğimde ben annemle babamla aynı odada uyuyacağım dedi ben hoş bulmayinca tartışma çıktı annesi o benim oğlum göğsümde de uyuturum ne diye memlekete gittin sen bana ne yaptın bana ne emeğin geçti anlasamiyorsaniz bosanin gibi laflar etti eşimin yanında eşim beni engelledi beş gündür bosanacagim dedi ne hissedecegimi bilmiyorum.
Dışarıdan bakıp bosan kurtul demek çok kolay bizler için ama eminim siz kurduğunuz yuvanın bozulmaması için hala uğraşıp durmak istiyorsunuz. Zorlu bi süreçten geçeceksiniz ve bundan korkuyorsunuz belki de.Hanımlar merhabalar ben eşimle severek evlendim bir yıldır evliyiz nişan sürecimiz çok kötü geçti iki defa nişan attik ailesinin hiçbir şeye yanaşmamasi kınayı kız evinde yapmayı kabul etmemesi vs gibi türlü sebeplerden evlendik eşim daha önce ailesinden hiç ayrılmamış ilk ayda sürekli ailesinin evine gidip gelmesinden ötürü tartışmamız oldu bize vakit ayırmasıni istiyordum ama onun aklı sürekli ailesindeydi her sabah orada kahvaltı yapıyordu ben çalışıyorum diye neyse kavgadan sonra bana şiddet uyguladı evi terketti bi süre sonra aracılar vesilesiyle barıştık ama evliliğimde sürekli kendimi ikinci planda hissettim zaman zaman eşim asla hatasını kabul etmez şiddet uyguladiginda bile ben onu dövmedim kendi kendini dövmüş diyen biri. Ben bu ara tatilde ailemi ziyarete geldim eşim de kendi ailesine gitti benimle gelmedi ailesi çalıştığımız yerde ben ona onları ziyaret et ancak onlarda kalma evleri soğuk hasta olacaksın dediğimde ben annemle babamla aynı odada uyuyacağım dedi ben hoş bulmayinca tartışma çıktı annesi o benim oğlum göğsümde de uyuturum ne diye memlekete gittin sen bana ne yaptın bana ne emeğin geçti anlasamiyorsaniz bosanin gibi laflar etti eşimin yanında eşim beni engelledi beş gündür bosanacagim dedi ne hissedecegimi bilmiyorum.
Ev Evlendikten sonra alındıysa kredi sizin adınıza da olsa eşinizle ortak kabul ediliyor. Yani o da pekala hak talep eder.Ev benim krediyle aldım kredi benim adıma eşimin bu konuda söz hakkı yok kanun önünde de
Benim de aklıma bu geldi.Altınlar kanunda kadına aittir ispat edebilirse ev teminatı olarak kullanıldığını ev paylaşımında o para kadın hissesine verilir.ve hala kredisi ödenen bir ev kredi borcu ödeme yükümlülüğü kadındayken gak talep etmesi de baya zor olacak gibiEv Evlendikten sonra alındıysa kredi sizin adınıza da olsa eşinizle ortak kabul ediliyor. Yani o da pekala hak talep eder.
Anneye gitme demedim git kal yemeğini ye çayını iç akşama kadar kal ama uyumaya evine git sobalı ev ve sobalı odada annen baban uyuyor senin evin var dedim ama o annemle babamla beraber uyuyacağım dedi ben ona sinirlendim emzikli bebek gibiAferiiiin. Siz böyle adamlardan dayak yiyip barışın, susup susup oturun, üşürsün diye sizi bir saniye düşünmeden döven adama acıyın. (Gerçi bu kaynanaya gitme demek için bahane olabilir) ama o adam sizi iki dakikada boşasın. Hak mı kendinize yaptığınız bu zulüm? Size yazık değil mi? Sizin dayağa rağmen bırakmadığınız adam sizi anneciğinin iki lafı ile bırakır işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?