Bosanıyorum.

En büyük hatayıda orda yapıyoruz galiba annesi gbi davranarak. Değmez bi yuvayı yıkmaya hicbsey için ama belliki hep yapacak. Aldatılmanın bizimle alakası olmadıgını anlamamız gerek ama anlamıyoruz. Ben biara kızın profiline girip herseyiyle kendimi kıyaslıyordum ne eksikti diye. Eksik olan o pslik adamlar ki kızla kendim konustum evli oldugunu saklamıs bosandım demiş ama eli bike elime değmedi hiç yalnız görüşmedik ama yeni bosandıgını söylediğinden saygı duydum dedi öyle aglıyoduki kız tlfda ben onu teselli ederken buldum kendimi. Tüp bebekte embriyolarım vardı bi ara kendmde bile hata bulmaya calısırken buldm kendimi affetmeyi bile düşündüm. Çok saçma sapan psikolojiler. İlk baslarda üzülmek içinde zaman vermelisiniz kendinize.ben cok bastırdım sonradan patladı.Boş kalmamalı zihin bunu bilir bunu söylerim deli gbi iş bakıyorum garsonluk yapcaktm ailem izin vermedi düzgün bi iş buluruz dediler fiziksel olarak o tempoyu kaldıracak kafr güçlü değilim. Üniversite mezunuyum o sehirde cok rahat bi işim vardı. Sizde yazın bu forum cok iyi bi yer. Bazen acımasızca yorumlar yapılıyor ama orda bile farkediyorm ki bize yapılan yanlısları hiç bizi tanımayan hemcinslerimiz kaldıramıyor öfkeleri bize değil ama kızıyolar aklımız basımıza gelsin diye iyide yapıyolar valla

Vallahi eşimden duyduğum hakaretlerde sonra burdakiler iltifat gbi gelio artık. Bn 39 yaşındayım. Ve eşimin sayesinde hiç arkdsm kalmadı. Narsist biri. Ve doğduğum büyüdüğüm şehirden beni alıp 1000 km uzağa getirdi evlennce. Özgüven bırakmadı. O neşeli esprili gülen kadın gtti. Sürekli huzursuz stresli gergin mutsuz bı kadın oldum. Yaşınız kaç bilmiom ama. Bana yaşadıklarından arada bahsedermisiniz. Msjlada yazabilirsiniz burdan. Çevremde bıktı artık eşimle kavgalarimdan. İnsanlara anlatamiorum artık. Arada yazarsam msjdan cevap verrmsnz yengeç burcuyum aşırı duygusalim. Takintiliyim.esim koç burcu ve asla hatasını kabul etmeyen biri. Arada konuşsam sizle olurmu

Çok gzl yazmışsınız. Bnde yengeç burcuyum ins bosannca atlaticam herseyi
Rabbim tez zamanda sağ salim kurtulmanızı nasip etsin hem konu sahibine hem size

O duygu yoğunluğunu hissettiğiniz de buralardayım ben konuşup dertleşmek isterseniz ikiniz de yazabilirsiniz.

Dertler paylaştıkça yükü hafifler derler.

Acilen boşan eşin insan değil...

Sizin durum kritik geri döner gibi bir haliniz var sayın meslektaşım, kendinize mukayyet olun sakın dönmeyin, bu konu size ibret olsun ...

Sizin durum kritik geri döner gibi bir haliniz var sayın meslektaşım, kendinize mukayyet olun sakın dönmeyin, bu konu size ibret olsun ...
Sevgim ve saygım kalmadı böyle birine ayruca evlilik huzur bulmak için mutlu olmak içindir çile çekmek için evlenilmez iki kişinin evliliği zaten başı başına bir sorumluluk çocuk da olursa sorumluluk 3 olucak Bi de aileyle yaşamak aptallık olur ben bu yaşıma kadar mutsuz olmak in beklemedim

Sizin gibi naif kadınları avlayıp kullanan erkeklerle doldu memleket , eskiden erkek adam ben eşimi kimseye muhtaç etmem, onun parasına tamah etmem derken şimdilerde memur kız avında hepsi , misal bizim okulda birbiri ile alakası olmayan iki kişi nişanlandı fakat ilişkilerinde zerre duygusallık yok , adam kızı hamal gibi kullanıyor ama kız adama kendini kaptırmış belki de hayatında ilk defa sevildiğini ve iyi bir koca bulduğunu sanıyor, adamda bu ekonomide maaşlı kız buldum diye seviniyor , etrafım böyle samimiyetsiz ilişkilerle doldu , eşimle ikimizde özelde az bir para karşılığında çalışırken evlendik ve sonradan atandık, bazen düşünüyorum da ıyiki eşimle bu şartlarda evlenmişim, sizi siz sıfır haldeyken tercih edecek biri ile olun , mümkünse evlenene kadar ev , araba ,altın vb. Hicbir birikimi görüştüğünüz kişi ile paylaşmayın, hatta ilk görüşmede ücretli olarak çalıştığınızı söyleyin, atandığınızı dahi söylemeyin ilişki düzeyi netlesip samimi bir hal alana kadar

Bunları söylemeswm de insanın içinde varsa yine yapıyor eşi çalışmayıp eşine hiç bakmayanlar da var hatta bazı zengin erkekler çalışmayan karılarını ezip hor görüyolar tqk tersi karşındaki kişi bunları bilsin ki yeri geldiği de siktiri basacağımı bilsin ki öyle de oldu zaten

Aferiiiin. Siz böyle adamlardan dayak yiyip barışın, susup susup oturun, üşürsün diye sizi bir saniye düşünmeden döven adama acıyın. (Gerçi bu kaynanaya gitme demek için bahane olabilir) ama o adam sizi iki dakikada boşasın. Hak mı kendinize yaptığınız bu zulüm? Size yazık değil mi? Sizin dayağa rağmen bırakmadığınız adam sizi anneciğinin iki lafı ile bırakır işte

Dışarıdan bakıp bosan kurtul demek çok kolay bizler için ama eminim siz kurduğunuz yuvanın bozulmaması için hala uğraşıp durmak istiyorsunuz. Zorlu bi süreçten geçeceksiniz ve bundan korkuyorsunuz belki de.
Ama ne yazık ki dışarıdan bakıldığında bu evliliğin sonu yok gibi görünüyor. Bugün olmasa yarın , yarın olmazsa başka zaman.. Bu evlilik yürümez. Böyle bir adam için kendinizi üzmeye yiparatmaniza değmez. Allah yardımcınız olsun.
Bi de böyle annelere anlam veremiyorum oğullarını seviyorlar ama mutlu bir evliliği onlara çok görüyorlar ortalığı karıştırıyorlar ara bulmak yerine bosan diyorlar. Allah akıl fikir versin ne diyeyim

Ev Evlendikten sonra alındıysa kredi sizin adınıza da olsa eşinizle ortak kabul ediliyor. Yani o da pekala hak talep eder.
Benim de aklıma bu geldi.Altınlar kanunda kadına aittir ispat edebilirse ev teminatı olarak kullanıldığını ev paylaşımında o para kadın hissesine verilir.ve hala kredisi ödenen bir ev kredi borcu ödeme yükümlülüğü kadındayken gak talep etmesi de baya zor olacak gibi

Anneye gitme demedim git kal yemeğini ye çayını iç akşama kadar kal ama uyumaya evine git sobalı ev ve sobalı odada annen baban uyuyor senin evin var dedim ama o annemle babamla beraber uyuyacağım dedi ben ona sinirlendim emzikli bebek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…