• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanıyorum.

Benim de aklıma bu geldi.Altınlar kanunda kadına aittir ispat edebilirse ev teminatı olarak kullanıldığını ev paylaşımında o para kadın hissesine verilir.ve hala kredisi ödenen bir ev kredi borcu ödeme yükümlülüğü kadındayken gak talep etmesi de baya zor olacak gibi
Hak talep edemeyecek eşinin evliliğinin değerini bilemedi hayat da onu on sene geriye taşıyacak hakketti bunu

Dışarıdan bakıp bosan kurtul demek çok kolay bizler için ama eminim siz kurduğunuz yuvanın bozulmaması için hala uğraşıp durmak istiyorsunuz. Zorlu bi süreçten geçeceksiniz ve bundan korkuyorsunuz belki de.
Ama ne yazık ki dışarıdan bakıldığında bu evliliğin sonu yok gibi görünüyor. Bugün olmasa yarın , yarın olmazsa başka zaman.. Bu evlilik yürümez. Böyle bir adam için kendinizi üzmeye yiparatmaniza değmez. Allah yardımcınız olsun.
Bi de böyle annelere anlam veremiyorum oğullarını seviyorlar ama mutlu bir evliliği onlara çok görüyorlar ortalığı karıştırıyorlar ara bulmak yerine bosan diyorlar. Allah akıl fikir versin ne diyeyim
Annesi oğlunu para olarak görüyor çünkü evlenmesini de istemiyordu evden ayrılmasını vs çünkü evlerinde tek memur o ve evin geçimini o sağlıyordu

Bu kadar abuk sabuk saçma sapan bir evlilik çok nadirdir sanırım. bunlara katlanan kadınlara çok şaşırıyorum. neden ya. bu nasıl yokluk ya hu

Böyle koca olmaz bu başka bir şey resmen. Şükür işiniz var ayaklarınız üzerinde duruyorsunuz keşke ilk şiddette boşansaydınız ama geç değil

Bu kadar abuk sabuk saçma sapan bir evlilik çok nadirdir sanırım. bunlara katlanan kadınlara çok şaşırıyorum. neden ya. bu nasıl yokluk ya hu
Bizim kadınlarımız kendini sevmeyi bilmiyorlar o şekilde yetiştiriliyoruz zaten bir çoğumuz malesef.
Kendimizi sevip saygı duymayı seçebiliriz yaşımız kaç olursa olsun ama bunu yapmak yerine bir çoğumuz karşısına çıkan ilk öküze taparcasına aşık olup her türlü kullanılmayı seçiyor evlilik adı altında.
Önceden kadınlar sadece evde kullanılıyordu bu öküzler tarafından artık iş hayatınada atıldılar kadınlar.
Şimdi maddi manevi kullanılmaya başladılar üstelik birde şiddet hakaret görüp hala bu iğrenç hayatlara katlanan kadınları asla anlamıyorum anlamam.

İsabetli karar olur👍
Anne babası ailesi değil evlendikten sonra sadece ebeveynleri olur. Daha sütten kesilmemiş bir bebe ile kimse evli kalmasın mümkünse yoksa kadınlar erkeklerin en sağlam bildiği oyuncak haline gelir.

Dışarıdan bakıp bosan kurtul demek çok kolay bizler için ama eminim siz kurduğunuz yuvanın bozulmaması için hala uğraşıp durmak istiyorsunuz. Zorlu bi süreçten geçeceksiniz ve bundan korkuyorsunuz belki de.
Ama ne yazık ki dışarıdan bakıldığında bu evliliğin sonu yok gibi görünüyor. Bugün olmasa yarın , yarın olmazsa başka zaman.. Bu evlilik yürümez. Böyle bir adam için kendinizi üzmeye yiparatmaniza değmez. Allah yardımcınız olsun.
Bi de böyle annelere anlam veremiyorum oğullarını seviyorlar ama mutlu bir evliliği onlara çok görüyorlar ortalığı karıştırıyorlar ara bulmak yerine bosan diyorlar. Allah akıl fikir versin ne diyeyim
Ben çok uğraştım bir seyler değişsin diye hep kendimden taviz verdim tartışmalardan sonra özürler diledim baktım ağlasam bile beni umursamıyor evin içinde şarkı mırıldaniyor falan ben yüzüne bakarak ağlıyorum bana duvara anlatiyormusum gibi hissettiriyor boş gözlerle bana bakıyor eminim şuan bu kadar minnetsiz olmasında ailesinin etkisi var ama benim gücüm kalmadı ona da onlara da evet evliliğimin bitmesi alışkanlıkları terketmek korkutuyor bu doğru düzelir bir şeyler umuduyla hep bekledim ama şunu farkettim ne zaman tartismalarimiza ailesi dahil olsa hep böyle ayrılıyoruz o iş ailesine sirayet ettiğinde onlara açıklama yapamıyor onlar ayril diyorsa günlerce engelliyor ya da onların aklıyla karısına yaklaşıyor . Nisanimiz bozulduğunda bana tekrar birleşelim dedi o iş sen de düzeltecek olan sensin dediğimde bile ben babama söylemeye çekiniyorum diyordu.

Bizim kadınlarımız kendini sevmeyi bilmiyorlar o şekilde yetiştiriliyoruz zaten bir çoğumuz malesef.
Kendimizi sevip saygı duymayı seçebiliriz yaşımız kaç olursa olsun ama bunu yapmak yerine bir çoğumuz karşısına çıkan ilk öküze taparcasına aşık olup her türlü kullanılmayı seçiyor evlilik adı altında.
Önceden kadınlar sadece evde kullanılıyordu bu öküzler tarafından artık iş hayatınada atıldılar kadınlar.
Şimdi maddi manevi kullanılmaya başladılar üstelik birde şiddet hakaret görüp hala bu iğrenç hayatlara katlanan kadınları asla anlamıyorum anlamam.
Evet maalesef kendimi sevmeyi bir turlu başaramadım çünkü babam da bize sevgi vermedi hiçbir zaman annem babam da ayrıldı şiddet yüzünden sanırım baba sevgisi görmediğim için gerçek sevgi nedir bilemedigim için ve bu adam benim ilk konuştuğum ve son konuştuğum insan olduğu için doğru yaklaşamadim olaylara ayrılıktan hep korktum halbuki sevgiliyken de sürekli tartışır terkeden biriydi kpss sürecinde bile sınava hazırlanıyorum bana bunu yapma tartışma modumu düşürme dediğimde bana banane senin sınavından istersen atanma beni ne bağlar derdi ben böyle bir vicdansızla evlendim işte

Ben kimim? Neleri severim?
Hayattan beklentim ne?
Başkası için harcanacak kadar ucuz mu benim hayatım?

Kendime saygı duyuyor muyum?

Yarın öbür gün bunu kendime nasıl yapmışım? Diye sorduğumda cevabım ne olabilir?

Bunları kendinize sorun. Size hiç değer vermemiş, yada bunu hissetmemiş. Erken sütten kesmi, şartlı sevmiş ailenize yakın olmamaya çalışın

Ben kimim? Neleri severim?
Hayattan beklentim ne?
Başkası için harcanacak kadar ucuz mu benim hayatım?

Kendime saygı duyuyor muyum?

Yarın öbür gün bunu kendime nasıl yapmışım? Diye sorduğumda cevabım ne olabilir?

Bunları kendinize sorun. Size hiç değer vermemiş, yada bunu hissetmemiş. Erken sütten kesmi, şartlı sevmiş ailenize yakın olmamaya çalışın
Sözde seviyordu sadece sözde beraber gezelim dediğimde günün yarisinda mutlaka birini yanımızda buluyorduk ben tek başına onu mutlu edemiyordum arkadaşlarıyla ailesiyle vakit geçirmeyi çok seviyordu ama ben beraber vakit geçirelim dediğimde mutlaka günün sonunda bir arkadaşı yanımızda bitiyordu .Hayır ben kendime değer vermeyi bilmiyorum insan kendine nasıl saygı duyar bilmiyorum hayattan beklediğim işimiz gücümüz varken iki kişilik mutlu bir aile olmayı becerebilmekti sevgi görmek

Evet maalesef kendimi sevmeyi bir turlu başaramadım çünkü babam da bize sevgi vermedi hiçbir zaman annem babam da ayrıldı şiddet yüzünden sanırım baba sevgisi görmediğim için gerçek sevgi nedir bilemedigim için ve bu adam benim ilk konuştuğum ve son konuştuğum insan olduğu için doğru yaklaşamadim olaylara ayrılıktan hep korktum halbuki sevgiliyken de sürekli tartışır terkeden biriydi kpss sürecinde bile sınava hazırlanıyorum bana bunu yapma tartışma modumu düşürme dediğimde bana banane senin sınavından istersen atanma beni ne bağlar derdi ben böyle bir vicdansızla evlendim işte
Daha önce yazdığım gibi kendimizi sevmeyi saygı duymayı öğrenebiliriz çok zor değil.
Hatta emin ol kocan gibi bir öküzü sevmekten çok çok daha kolay.
Sana zerre saygı duymayan sevmeyen birini neden seviceksinki.
Üstelik maddi imkanın varken eminim yaşında çok gençtir.
Kendini sevmek ile ilgili kitaplar var psikoloji kitapları onları okumakla başlayabilirsin.

çok çok doğru maalesef

çok çok doğru maalesef
paranı bu hayata harcayacağına avukat ve psikologlara harca ve boşan doğru düzgün bir gelecek için

Daha önce yazdığım gibi kendimizi sevmeyi saygı duymayı öğrenebiliriz çok zor değil.
Hatta emin ol kocan gibi bir öküzü sevmekten çok çok daha kolay.
Sana zerre saygı duymayan sevmeyen birini neden seviceksinki.
Üstelik maddi imkanın varken eminim yaşında çok gençtir.
Kendini sevmek ile ilgili kitaplar var psikoloji kitapları onları okumakla başlayabilirsin.
Öyle yapacağım kendisi ben ailemin evindeyken davasini açmış atti bugün evragi hakkını da iki cihanda helal etmiyormuş öyle diyor eşyalarını toplamış kendi aldıklarını kombi ve ankastre seti bıraktım kullanırsın ama parasını mahkemede alacağım demiş böyle bir adam kim hakkını helal etmemeli acaba

Ya allah aşkına şiddeti meşrulaştırmayın ya. Şiddet uyguladı sonra aracılarla barıştık diyorsunuz. Balık baştan kokmuş. Niye boşanmıyorsunuz ?

Öyle yapacağım kendisi ben ailemin evindeyken davasini açmış atti bugün evragi hakkını da iki cihanda helal etmiyormuş öyle diyor eşyalarını toplamış kendi aldıklarını kombi ve ankastre seti bıraktım kullanırsın ama parasını mahkemede alacağım demiş böyle bir adam kim hakkını helal etmemeli acaba
Mobilyalarıda mı almış götürmüş? İsterseniz gidin bir eve bakın ne durumda.

Back