- 26 Ocak 2023
- 84
- 38
- 3
- 30
- Konu Sahibi Tuanasenay
-
Korkusu yok inanın şikayet et beni hiçbir şeyden çekinmiyorum kabul ediyorum dövdüm keşke beter etseydim diyordu tartışmanın devamında sırf mesleğinden ötürü şikayet etmedim insanlık mı aptallık mı bilmiyorum ama sırf o sebeptenBir insan 7 sinde neyse yetmişinde odur düzelmiyor onda aşağılık kompleksi var sana, el kaldırdığın anda polis çağıracaktın bak nası korkuyordu ece de uzaklaştırma alacaktın can sağlığım tehlikede adam beni dövüyor diyecektin bak bakalım nası Yusuf Yusuf oluyodu
Düzgün bir anne olsa zaten çocuğunun evliliğine bu kadar müdahil olmaz. Beklentiye girmeyip silip atmak sizin hayriniza olacakAnnesinin söylemi doğru anlasamiyorsaniz bosanin evet ama ağrıma giden ben senin gibi yapsam eşim beni çoktan bosardi oğlumun beynini sulandirdin vs gibi ağır laflar sarfetmesi hiçbir şekilde anne profili çizmiyor.
GerçektenBöyle adamları bayıltıp alınlarına “yürüyen b.k” yazmak istiyorum.
Beklentim vardı ta ki onların insan olmadığını tek olaylarının pisi pisine birbirlerini tutmak olduğunu anlayana kadar ama artık yokDüzgün bir anne olsa zaten çocuğunun evliliğine bu kadar müdahil olmaz. Beklentiye girmeyip silip atmak sizin hayriniza olacak
Cahil insanlardan saygı bekleme şunu da unutma herkese özenme arkadaşlarının evliliklerinde sorun yok mu sanıyorsun onların da vardır illaki ama kimse sorununu dışarıya yansıtmaz sana bişey diyim benim dayımla yengem emin ol dışarıya öle Bi imaj çizerlerfi ki sanırsın bunlar ne güzel mutlu Bi aile çok iyi anlaşıyorlar ama eve geldiklerindeşiddet kavga gürültü hem de çocuklarının yanında hiç bilet öyke göründüğü gibi olmuyor emin ol o yüzden hayatını karartma kafaya da takma byby de dön arkanı gitOnunla uğraşırsam sırf bu evlilik devam etsin diye dönüşmem gereken kimlik şu susan ailesiyle ilgili ne olursa olsun kabul eden biri. Ben saygı göreceğim her an hatirlanacagim sevgiye bogulacagim bir ilişki istedim hep çoğu meslektaşım böyle yaşam sürerken neden ben dedim kesinlikle onu adam etmekle zaman harcamayacagim artık
İnşallah o gücümü şu tatilden sonra toparlayıp oraya gittiğimde hiçbir zaman beni terketmez gözüyle baktığı kadının da bir hayatı olduğunu ondan daha kıymetli olduğunu gösterip bu kangren olmuş ilişkiyi bitireceğim.Cahil insanlardan saygı bekleme şunu da unutma herkese özenme arkadaşlarının evliliklerinde sorun yok mu sanıyorsun onların da vardır illaki ama kimse sorununu dışarıya yansıtmaz sana bişey diyim benim dayımla yengem emin ol dışarıya öle Bi imaj çizerlerfi ki sanırsın bunlar ne güzel mutlu Bi aile çok iyi anlaşıyorlar ama eve geldiklerindeşiddet kavga gürültü hem de çocuklarının yanında hiç bilet öyke göründüğü gibi olmuyor emin ol o yüzden hayatını karartma kafaya da takma byby de dön arkanı git
O sana blöf yapıyor ben senin yerinde olsaydım kapıyı kitler odaya geçer gizlice polisi arardım ve kapıyı o açtığında da polisi karşında görünce bakalım ne yapacaktı emin ol kornacaktı size blöf yapmışKorkusu yok inanın şikayet et beni hiçbir şeyden çekinmiyorum kabul ediyorum dövdüm keşke beter etseydim diyordu tartışmanın devamında sırf mesleğinden ötürü şikayet etmedim insanlık mı aptallık mı bilmiyorum ama sırf o sebepten
O an onun ayrımını yapamadım tek bildiğim duyguları var mı yok mu çoğu zaman anlamazdım gözyaşlarına çok kez boğuldum anlattım anlattım bir duvar gibi bakıyordu banaO sana blöf yapıyor ben senin yerinde olsaydım kapıyı kitler odaya geçer gizlice polisi arardım ve kapıyı o açtığında da polisi karşında görünce bakalım ne yapacaktı emin ol kornacaktı size blöf yapmış
Bunu da ailene anlat annene anlatmaktan çekinme onlar senin yanında oldukça daha çok güçlenirsin ki olacaklar da yalnız kalma bu süre içindeİnşallah o gücümü şu tatilden sonra toparlayıp oraya gittiğimde hiçbir zaman beni terketmez gözüyle baktığı kadının da bir hayatı olduğunu ondan daha kıymetli olduğunu gösterip bu kangren olmuş ilişkiyi bitireceğim.
Ailem hep yanımda haberleri var annem kimseye bosan demeyi doğru bulmam normalde ama sana diyorum mutlaka bosan diyor her daim destekcim gerçektenBunu da ailene anlat annene anlatmaktan çekinme onlar senin yanında oldukça daha çok güçlenirsin ki olacaklar da yalnız kalma bu süre içinde
Sevindim aile desteği çok önemli bu konuda akrabalarına filan anlatma herkes bişey der ailen arkansaysa sorun yok sen onu çekmek zorunda değilsin bir işin var bu psikolojiyle mesleğini de yapamazsın hep sıkıntı hep sıkıntı kafan rahat olması lazım ondan dolayı doğru yoldasınAilem hep yanımda haberleri var annem kimseye bosan demeyi doğru bulmam normalde ama sana diyorum mutlaka bosan diyor her daim destekcim gerçekten
Yok zarar verecek biri değil biterse biter pişman olduğu durumda yazabilir onu nisanda da yaptı ama bu boşanma aynı şeyi yapmaz diye düşünüyorum. Annem tayin olana kadar yanıma geleceğini söylüyor henüz dava açılmadı ben yarı yıl tatili için annemin yanına geldim en son kavga telefonda oldu ve beni engelledi oraya gittiğimde dava açacağımSizi aynı şehirde rahatsız etme durumu olur mu peki? Büyük bi şehir mi? Böyle sıkıntılarda olabiliyor anneniz yanınıza gelir mi tayin cıkana kadar? Dava acıldı mı bu arada? Konu cok hızlı ilerledi sanırım sadece boşanma muhabbeti geçti aranzda. Benm ex yanında birini görürsem sana bsey yapmam onuda kendimide öldürürüm diyordu bazen arabayla takip ediyordu falan zarar vermedi ama yine insan korkuyor
Çok engel oldu mesleğime gerçekten iki günde bir modum düşük derslere girdim bu eziyeti yapamam kendime dediğiniz gibi en iyisi boşanmakSevindim aile desteği çok önemli bu konuda akrabalarına filan anlatma herkes bişey der ailen arkansaysa sorun yok sen onu çekmek zorunda değilsin bir işin var bu psikolojiyle mesleğini de yapamazsın hep sıkıntı hep sıkıntı kafan rahat olması lazım ondan dolayı doğru yoldasın
Valla boşanma erkekler için ilk başta kabullenmesi daha zor bişey oluyor biz anlaşmalı boşandık bi an önce bitsin istiyordum. Karsı taraf sevdiğinizden emin olunca boşanma kagıt üstünde bsey sen benim karımsın diye geziniyor yani umarım öyle olmaz. Aklına kötü seyler getirmek istemedim sadece yasadklarımdan dolayı her ihtimali düşünelim dedim. Annen yanında olursada daha kolay olur hem yalnız kalmamıs olursun hemde cesarette edemez en kötü polis ve uzaklastrma kararı cıkarılır zaten.Yok zarar verecek biri değil biterse biter pişman olduğu durumda yazabilir onu nisanda da yaptı ama bu boşanma aynı şeyi yapmaz diye düşünüyorum. Annem tayin olana kadar yanıma geleceğini söylüyor henüz dava açılmadı ben yarı yıl tatili için annemin yanına geldim en son kavga telefonda oldu ve beni engelledi oraya gittiğimde dava açacağım
Valla boşanma erkekler için ilk başta kabullenmesi daha zor bişey oluyor biz anlaşmalı boşandık bi an önce bitsin istiyordum. Karsı taraf sevdiğinizden emin olunca boşanma kagıt üstünde bsey sen benim karımsın diye geziniyor yani umarım öyle olmaz. Aklına kötü seyler getirmek istemedim sadece yasadklarımdan dolayı her ihtimali düşünelim dedim. Annen yanında olursada daha kolay olur hem yalnız kalmamıs olursun hemde cesarette edemez en kötü polis ve uzaklastrma kararı cıkarılır
Valla evliyken eşim gözüyle bakmadi şuan boşanma işleminden sonra o gözle bakar da beni rahatsız ederse polisi aramaktan asla çekinmemValla boşanma erkekler için ilk başta kabullenmesi daha zor bişey oluyor biz anlaşmalı boşandık bi an önce bitsin istiyordum. Karsı taraf sevdiğinizden emin olunca boşanma kagıt üstünde bsey sen benim karımsın diye geziniyor yani umarım öyle olmaz. Aklına kötü seyler getirmek istemedim sadece yasadklarımdan dolayı her ihtimali düşünelim dedim. Annen yanında olursada daha kolay olur hem yalnız kalmamıs olursun hemde cesarette edemez en kötü polis ve uzaklastrma kararı cıkarılır zaten.
Ben burdaki kadınların şu dayanışmasına bayılıyorum. Kız kardeşlikSütten kesilmemiş danayı eş diye alırsanız böyle oluyor işte.
Salın ipini anasının bahçesinde otlamaya devam etsin
Sen daha neyı beklıon?Hanımlar merhabalar ben eşimle severek evlendim bir yıldır evliyiz nişan sürecimiz çok kötü geçti iki defa nişan attik ailesinin hiçbir şeye yanaşmamasi kınayı kız evinde yapmayı kabul etmemesi vs gibi türlü sebeplerden evlendik eşim daha önce ailesinden hiç ayrılmamış ilk ayda sürekli ailesinin evine gidip gelmesinden ötürü tartışmamız oldu bize vakit ayırmasıni istiyordum ama onun aklı sürekli ailesindeydi her sabah orada kahvaltı yapıyordu ben çalışıyorum diye neyse kavgadan sonra bana şiddet uyguladı evi terketti bi süre sonra aracılar vesilesiyle barıştık ama evliliğimde sürekli kendimi ikinci planda hissettim zaman zaman eşim asla hatasını kabul etmez şiddet uyguladiginda bile ben onu dövmedim kendi kendini dövmüş diyen biri. Ben bu ara tatilde ailemi ziyarete geldim eşim de kendi ailesine gitti benimle gelmedi ailesi çalıştığımız yerde ben ona onları ziyaret et ancak onlarda kalma evleri soğuk hasta olacaksın dediğimde ben annemle babamla aynı odada uyuyacağım dedi ben hoş bulmayinca tartışma çıktı annesi o benim oğlum göğsümde de uyuturum ne diye memlekete gittin sen bana ne yaptın bana ne emeğin geçti anlasamiyorsaniz bosanin gibi laflar etti eşimin yanında eşim beni engelledi beş gündür bosanacagim dedi ne hissedecegimi bilmiyorum.
Beklemiyorum kesin olan bir şey sadece psikolojik destek tavsiye ne bileyim bunlar isteSen daha neyı beklıon?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?