Bosanıyorum.

Öyle ben nişan sürecinde sevdiğim.halde hayırlı değilse olmasın dedim olmadı iki kez bozuldu ikisinde de duam aynıydı ama sanki duayı eden ben degilmisim gibi üstüne gittim
İşte sadece dua etmekle olmuyor. Rabbim duanın karşılığını vermiş aslında,bir çok emarede göstermiş sana ama sen anlamamışsın.

Onu kestiremiyorum gerçekten ev benim adıma krediyi ben çektim dolayısıyla benim evim en olmadı kavga gürültü çıksa polis çağıracağım

yazının sonunda bosanmayi sizin sectiginizi okuyacağımı sandim, ama esiniz istemiş:) siz de üzülmüşsünüz. Hayret vallahi, al oglunu emzir deyip mahkemeye gidemediniz mi?
Orda olmadığım için henüz gidemedim kendisinin dava açtığı falan da yok hep beni tehdit ettiği bir konuydu sürekli bosanalim diyordu şuan bosaniyoruz derken o açmasa da ben gidince açacağım için bu yazıyı yazdım aslında burada amacım sizce bosanmali miyimdan ziyade evet haklıyım ama bazı insanlardan da bunu duymak bana iyi gelecek

Bugün kaçıncı öğretmenin bile isteye adam olmayacak kişiler elinde ne hale geliyor konusu...

haklisin bacim daha ne olcak, gercek bir erkekle gercek bir ask yasarsin bu ne boyle

Çok gzl yazmışsınız. Bnde yengeç burcuyum ins bosannca atlaticam herseyi

Bu dediklerinizi bnde uygulucam haftaya boşanma davam var. Bu şehirden gdnce zamanla toparlanan ins

2 kere Nisan atmadan sonra ne cesaretle evlenebildin bu adamla

İnşallah biz kendimize inanırsak hersey güzel olur
Arada bana yazın çok ihtiyacım var ii değilim.sanki canlı cenaze gbym. Dungece hiç uyumadım.yeni hayat korkuyuyo beni. Ama artık bu adamla kalmam imkansız. Başka bi kadinla konuşup gorusmuom diyip yalanlar solemesinden bıktım. Ve hep aynı kadın. Bnden once görüştüğü yatıp kalktığı gezdigi yaşlı zengin kadın. Bn bakimliyim ve eşimin saç bakimini bile yaparım. Bebek gbi baktm ona.hala ne bulup o kadında anlamiorum. Beni kaybetme pahasına bukdr degermi diorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…