• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanıyorum.

Öyle ben nişan sürecinde sevdiğim.halde hayırlı değilse olmasın dedim olmadı iki kez bozuldu ikisinde de duam aynıydı ama sanki duayı eden ben degilmisim gibi üstüne gittim
İşte sadece dua etmekle olmuyor. Rabbim duanın karşılığını vermiş aslında,bir çok emarede göstermiş sana ama sen anlamamışsın.

Onu kestiremiyorum gerçekten ev benim adıma krediyi ben çektim dolayısıyla benim evim en olmadı kavga gürültü çıksa polis çağıracağım

yazının sonunda bosanmayi sizin sectiginizi okuyacağımı sandim, ama esiniz istemiş:) siz de üzülmüşsünüz. Hayret vallahi, al oglunu emzir deyip mahkemeye gidemediniz mi?
Orda olmadığım için henüz gidemedim kendisinin dava açtığı falan da yok hep beni tehdit ettiği bir konuydu sürekli bosanalim diyordu şuan bosaniyoruz derken o açmasa da ben gidince açacağım için bu yazıyı yazdım aslında burada amacım sizce bosanmali miyimdan ziyade evet haklıyım ama bazı insanlardan da bunu duymak bana iyi gelecek

Bugün kaçıncı öğretmenin bile isteye adam olmayacak kişiler elinde ne hale geliyor konusu...

Orda olmadığım için henüz gidemedim kendisinin dava açtığı falan da yok hep beni tehdit ettiği bir konuydu sürekli bosanalim diyordu şuan bosaniyoruz derken o açmasa da ben gidince açacağım için bu yazıyı yazdım aslında burada amacım sizce bosanmali miyimdan ziyade evet haklıyım ama bazı insanlardan da bunu duymak bana iyi gelecek
haklisin bacim daha ne olcak, gercek bir erkekle gercek bir ask yasarsin bu ne boyle

Bir Yengeç burcu olarak söylüyorum ki canım kardeşim çok hassas ve aşırı duygusal biriyim.

Hiç ürkütmesin boşanma süreci seni anlaşmalı olarak boşanmaya bak derim çünkü çekişmeli daha da üzer.

Ben anlaşmalı boşandım, bir kaç ay içinde kurtuldum, sende öyle yap emin ol daha iyi olur.

Duygusal boyuta gelince her acı kalıcı kalmıyor alışıyoruz bu da aynı tür acı alışacaksın zamanla ilk günlerde ki yoğun duyguların kalmayacak.

Sana tavsiyem o ilk zamanlar da acını dibine kadar yaşa kaçma ağlaman gelince tutma kendini her şey zamanın da yaşanmalı ya hani acı da öyle.

Sonra kendine gelecek ve yeniden hayatına döneceksin. 💕
Çok gzl yazmışsınız. Bnde yengeç burcuyum ins bosannca atlaticam herseyi

Manipüle etmiş seni. Ben aldatıldım bi süre snra kendimi sorgularken bulmustum ben öyle yaptm böyle yaptım ondan oldu diye. Ama bi süre sonra anlıyorsn ki hersey karakter meselesi. O şehirden cıktıgında da cok seyin değiştiğini göreceksin yavas yavas hafifleyeceksin bazen arada yoklucak ama her seferinde daha az acıdıgını göreceksin. Ve tek tavsiyemdir ben yaptım siz yapmayın bosandıgınız gbi iletişimi kesin yoksa toparlanması mümkün olmuyor
Bu dediklerinizi bnde uygulucam haftaya boşanma davam var. Bu şehirden gdnce zamanla toparlanan ins

Hanımlar merhabalar ben eşimle severek evlendim bir yıldır evliyiz nişan sürecimiz çok kötü geçti iki defa nişan attik ailesinin hiçbir şeye yanaşmamasi kınayı kız evinde yapmayı kabul etmemesi vs gibi türlü sebeplerden evlendik eşim daha önce ailesinden hiç ayrılmamış ilk ayda sürekli ailesinin evine gidip gelmesinden ötürü tartışmamız oldu bize vakit ayırmasıni istiyordum ama onun aklı sürekli ailesindeydi her sabah orada kahvaltı yapıyordu ben çalışıyorum diye neyse kavgadan sonra bana şiddet uyguladı evi terketti bi süre sonra aracılar vesilesiyle barıştık ama evliliğimde sürekli kendimi ikinci planda hissettim zaman zaman eşim asla hatasını kabul etmez şiddet uyguladiginda bile ben onu dövmedim kendi kendini dövmüş diyen biri. Ben bu ara tatilde ailemi ziyarete geldim eşim de kendi ailesine gitti benimle gelmedi ailesi çalıştığımız yerde ben ona onları ziyaret et ancak onlarda kalma evleri soğuk hasta olacaksın dediğimde ben annemle babamla aynı odada uyuyacağım dedi ben hoş bulmayinca tartışma çıktı annesi o benim oğlum göğsümde de uyuturum ne diye memlekete gittin sen bana ne yaptın bana ne emeğin geçti anlasamiyorsaniz bosanin gibi laflar etti eşimin yanında eşim beni engelledi beş gündür bosanacagim dedi ne hissedecegimi bilmiyorum.
2 kere Nisan atmadan sonra ne cesaretle evlenebildin bu adamla

İnşallah biz kendimize inanırsak hersey güzel olur
Arada bana yazın çok ihtiyacım var ii değilim.sanki canlı cenaze gbym. Dungece hiç uyumadım.yeni hayat korkuyuyo beni. Ama artık bu adamla kalmam imkansız. Başka bi kadinla konuşup gorusmuom diyip yalanlar solemesinden bıktım. Ve hep aynı kadın. Bnden once görüştüğü yatıp kalktığı gezdigi yaşlı zengin kadın. Bn bakimliyim ve eşimin saç bakimini bile yaparım. Bebek gbi baktm ona.hala ne bulup o kadında anlamiorum. Beni kaybetme pahasına bukdr degermi diorum

Back