- 27 Eylül 2017
- 154
- 176
- 23
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım inan benim için bu bile çok tutmak.. dün çok güzel davrandım bugün de güzelce yazışıyoruz inşallah hep iyi devam eder.. Rabbim bana engel olsun akıl fikir versin şeytanın vesveselerinden korusun inşallah..Laf arası bilmem ne diye kendini kandırıyorsun darlamadım fln diye açık ve net söyleyeyim yapmayacaksın yanı yapmayacaksın bu kadar mı güçsüzsün kendini tut biraz ya ağır ol azıcık artık onun peşinden koşmayı bırak gereksiz kıskançlığı bırak dışarıya böyle zaten daha çok itersin hayır çalışıyorsunda evde oturup bütün gün kuruyor olsan git bir meşkale edin kendine diyeceğim
inşallah kuzum benim cümlemizi..amma aşkım var ya içime fenalık gelldi
konunuzu bugün okudum açıkçası yeni evli iken olur öyle şeyler
sanırım çok kıskançsınız.. yapmayın
Allah mutlu mesut etsin :)
evet kuzum çok haklısın rabbime hep dua edeceğim.. inşallah güzel bir evliliğimiz olacak..Seni tartıyor olabilir hep şöyle düşün şifrelide olsa birşey varsa Allah yanına bırakmaz zamanla ne şifreler açılır ne sorunlar çözülür yeterki sen zaman ver kendine eşinede değil çünkü senin sorunun eş değil sensin kendinsin
canım benim inşallah rabbim en hayırlısını en güzelini versin kalbine göre versin.. dua et kuzum..
Saol canım Allah razı olsun tavsiyelerin için.. Öyle yapacağım şimdilik bişey demeyeceğim ama telefonunun şifreli olması beni çok sıkıyor yani telefonda şifre nedir ya Allah aşkına.. Bunu söyleyeceğim kendisine yarabbim sabır nasip et bana.. sükunet nasip et.. Biraz daha sabırlı olmam gerek..Konuyu başından beri takip ettim. Esinle barıştın cok sevindim. Ama ilk günden resim telefon mevzusunu acman yanlış. Yüzüğü sormuşsun haklısın tabi sorabilirsin belki de attı sinirden dedigin gibi. Ama ilk gunden bunaltmissin adami. Laf arasinda ilk gunden soylersen diger gunlerde neler yaparsin. Bir kac hafta su kinkancligi birak. Bak esimin telefonu sifrelidir ama ben bilirim. Bana soylemezse kıyamet kopar. Ama ben onun telefonunu karistirmam bile mesele aramizda gizli saklı bir sey olmaması. Haklısın bu konuda şifre olsa bile sen bilmelisin. Ama bunun yeri ve zamani degil. Bir kac hafta sabret normale dönsün. Sen onun senden beklediklerini yap ki senin de ondan bir sey istemeye yüzün olsun. Zamanı gelince anlat derdini. Aramizda gizli saklı olsun istemiyorum de. Bu beni üzüyor de guzelce. Resim meselesine gelince ne demek birlikte resmimiz olsun evli olduğun belli olsun. Oldu olacak bir de tasma tak boynuna adamın. Alnına da sen kendi adını yaz. Canım rahat birak adami resmin ne onemi var. Adam hakli is yapiyor o numara ile. Bazi seyler önemlidir. Kirmadan dokmeden derdini anlatirsin. Bazi seyler ise gereksi ayrıntıdır. Bu kadar takma her seyi. Ve sunu bil seni aldatacak olsa sen her seyini bilsen senin her dedigini yapsa kıskanacak hic bir konu olmasa dahi gizliden yapar. Biraz rahat ol kendine guven. Bu kadar bunaltma adami gerekiyorsa kiskanclik konusinda terapi al. Bu evlilikte asil sorun kiskanclik her sorunun temelinde o var.
Canım eşiminde telefonu şifreli ve parmak izli iş yerinde böylesi güzel diyo kimse alıp karıştıramıyo mantıklı bencebırak şifreliyse şifreli bu ufak şeylere takılma senin ilk ve birinci işin kendini eşine doğru ifade edip şeytenı koltuğundan bi def etmen asla sinirle bişey yapma herşeyi oluruna bırakSaol canım Allah razı olsun tavsiyelerin için.. Öyle yapacağım şimdilik bişey demeyeceğim ama telefonunun şifreli olması beni çok sıkıyor yani telefonda şifre nedir ya Allah aşkına.. Bunu söyleyeceğim kendisine yarabbim sabır nasip et bana.. sükunet nasip et.. Biraz daha sabırlı olmam gerek..
kuzum orası öyle de benim eşiminki de öyle ama ben neden bilmiyorum o şifreyi yani.. canım bu duruma çok sıkılıyor whatsp profili için değil ama bu şifre olayı için rahatsız olduğumu söyleyeceğim... yarabbim mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine doğru adımlar attırsın inşallah..Canım eşiminde telefonu şifreli ve parmak izli iş yerinde böylesi güzel diyo kimse alıp karıştıramıyo mantıklı bencebırak şifreliyse şifreli bu ufak şeylere takılma senin ilk ve birinci işin kendini eşine doğru ifade edip şeytenı koltuğundan bi def etmen asla sinirle bişey yapma herşeyi oluruna bırak
sana bi tavsiye sorma şifreyi şimdi öle direkt sorarsan sıkıntıkuzum orası öyle de benim eşiminki de öyle ama ben neden bilmiyorum o şifreyi yani.. canım bu duruma çok sıkılıyor whatsp profili için değil ama bu şifre olayı için rahatsız olduğumu söyleyeceğim... yarabbim mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine doğru adımlar attırsın inşallah..
Aynen canım sabır başka çaren yok once herşeyi yoluna koymalisinSaol canım Allah razı olsun tavsiyelerin için.. Öyle yapacağım şimdilik bişey demeyeceğim ama telefonunun şifreli olması beni çok sıkıyor yani telefonda şifre nedir ya Allah aşkına.. Bunu söyleyeceğim kendisine yarabbim sabır nasip et bana.. sükunet nasip et.. Biraz daha sabırlı olmam gerek..
içim sıkılıyor bu konuda canım istesem söyler heralde ama ne bileyim off.. Allah a şükür yine nerelerden nerelere geldik.sana bi tavsiye sorma şifreyi şimdi öle direkt sorarsan sıkıntı
İnşallah canım benim.. bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah..Aynen canım sabır başka çaren yok once herşeyi yoluna koymalisin
istesen verir ama işte ne düşünerek verir için sıkıldıkça dua et canım rabbim içimi ferahlat sen sıkıntımı bilensin de takılma boşvermeyi oğren diline terbiyeyi en iyi sen verirsin güçlü ve dimdik oliçim sıkılıyor bu konuda canım istesem söyler heralde ama ne bileyim off.. Allah a şükür yine nerelerden nerelere geldik.
evet canım.. rabbim yardım etsin inşallah.. off off.. birde şimdi istemesem 2 gün sonra istesem bu sefer derki 2 gün oldu hemen istedin.. belkide en başından demeliyim..istesen verir ama işte ne düşünerek verir için sıkıldıkça dua et canım rabbim içimi ferahlat sen sıkıntımı bilensin de takılma boşvermeyi oğren diline terbiyeyi en iyi sen verirsin güçlü ve dimdik ol
Hey ya kız komik misin sen şimdi istesen on1 gün bile sabredemedin diyecek :)evet canım.. rabbim yardım etsin inşallah.. off off.. birde şimdi istemesem 2 gün sonra istesem bu sefer derki 2 gün oldu hemen istedin.. belkide en başından demeliyim..