- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
@yoladevam canım doğru söylüyorsun ama oldu bir kere artık bilmiyorum ikna edebilir miyim ama inşallah ikna ederim. Ben kendimi bir değiştireyim bir öyle deneyelim istiyorum.. çok yanlışım var gerçekten.. inşallah iyi olur herşey..
@1var1yok kuzum inan çok haklısın ama ben değiştiğimi göstermek istiyorum ve başarmak istiyorum bunu.. belki bekleseydim de başka türlü çözülecekti bilmiyorum onu rabbim bilir ama içim kıpır kıpır bekleyemiyorum. Şuan bile nasıl bekliyorum şaşıyorum canım..
@Papatya ve lale belkide en doğru olan boşanmaktır canım belkide puan beklemeyip çekip gitmeliyim ama hem yüreğime söz geçiremiyorum hem boşa gitsin çabam istemiyorum ve değiştiğimi görmesini istiyorum kesinlikle..
@iyivegucluol kuzum çok delilikler yaptım konumun üstüne ahh ahh rabbim hayırlısını versin inşallah hayırlısıyla düzeliriz
@Ahdunya canım büyükler de bıktı bizden artık inan.. ve evet neden onları karıştırdım ki işin içine..
@zencefilli limonata canım hayırlısıyla düzelelim inşallah.. ve inşallah ileride dediğin gibi demem.. çok üzülüyorum kırılıyorum ama kendim ettim kendim buldum..
@mihribanbalik canım benim inşallah barışırız.. dediklerinde sende çok haklısın gerçekten artık bir şekilde onu geri çevirmem gerekiyor bu yoldan inşallah akşam ola hayır ola..
Saat 7 gibi filan bitecek işi kızlar ahh bu ben kendimi nerelere atsam.. çok üzülüyorum kırılıyorum yıpranıyorum ama kendim yaptım ve değişme vakti geldi artık.. bekliyorum şuan sadece bekliyorum..
İnşallah Allah kalbine bir merhamet verir de seni daha fazla üzmez,boşanıcaz diye diretip..
Ama sana şunu söyleyim ve bunu bari yap; karşısında ezilip bükülme tamam mı.. yani ağlamaklı yalvar yakar bir şekilde ondan medet umma..
Kalpleri yumuşatan Allah.. ondan başkasından medet umma..
3-4 gündür Ona yalvarışların, çabaların bana ters şeyler, zira çok büyük bir kabahatin yok..
Aklını başına al ve güçlü dur dimdik dur karşısında..
Her şey olacağına varır unutma.