• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum sanırım kesin artık..

Psikoloğa geçen gidişimizde adam eşime sen eşine çok seviyorsun bence dedi.. Şuraya bak geçen hafta ne haldeydik 4 günde ne olduk..
Canım şu durumda bunu nasıl tersine çevirebilirim adam gemileri yakmış belliki tamam desem boşanacağız..
Yalvarıp barışında daha mı iyi. Senin zorunla olmuş olmayacak mı ?
Ben bu kadar yalvarılıp peşinden koşmanı anlayamıyorum.
Hatan vardır elbette bu kadar kolay bırakamaz bir insan karısını.
Ya sen bu adamın ömrünü yedin sevgisini bitirdin, ya da blöf yapıyor sana ...

İnşallah olumlu gelişmeler olur kızlar.. Dua edin.. Çok üzülüyorum yuvam yıkılacak diye..

Belki onu ne kadar çok sevdiğimi anlar diye yaptım ne bileyim off herşeyi kendi elimle mahvettim ben.. Allah'ım yardım et.. Adamı fıttırttım sonunda..
Neden tüm suç kendinde gibi görüyorsun ?
Bu adamın şu duruma gelmende hiç mi katkısı yok ?
Ona sorsan her şey senin yüzünden oldu deyip işin içinden sıyrılacakken sen neden sürekli kendini suçlar haldesin ?
ALLAH aşkına yapma.

Arkadaşlar şu durumu hepinize itiraf etme vakti geldi artık... Hepiniz benim için üzülüyorsunuz biliyorum.. Hem bana kızıp hemde üzülüyorsunuz.. Ben vajinismusum.. Eşim hep anlayışla karşıladı beni ama 10 ay oldu ve artık o bundan da etkilendi bide benim darlamalarım derken patladı sonunda sanırım.. Tedavi olacağım ilk işim o barışınca.. İnşallah geçer bu günler..

Arkadaşlar şu durumu hepinize itiraf etme vakti geldi artık... Hepiniz benim için üzülüyorsunuz biliyorum.. Hem bana kızıp hemde üzülüyorsunuz.. Ben vajinismusum.. Eşim hep anlayışla karşıladı beni ama 10 ay oldu ve artık o bundan da etkilendi bide benim darlamalarım derken patladı sonunda sanırım.. Tedavi olacağım ilk işim o barışınca.. İnşallah geçer bu günler..
Haydaaaaaa !!!!!
Peki şimdiye kadar tedavi olmadın mı ?
Sana destek çıkmadı mı eşin ?

Belki onu ne kadar çok sevdiğimi anlar diye yaptım ne bileyim off herşeyi kendi elimle mahvettim ben.. Allah'ım yardım et.. Adamı fıttırttım sonunda..
Onu çok sevdiginden emin misin ?
Yoksa ayrılacaksınız diye içinde anlık beliren bir his mi bu ?
Bak eşim bana şu dediklerini yapsa ona karşı olan sevgimi sorgularken bulurdum kendimi.
Yani öldüm, bittim, seviyorum demekten ziyade oturup hata tam olarak nerede diye düşünmeye gayret et.
Sürekli benim yüzümden oldu modundasın.

Led_BiR_Vele_DisTiri Led_BiR_Vele_DisTiri @limoncu28

Kızlar bugün çok özledim diye bir mesaj attım hemen ardından 2 gün 2 yıl gibi geçti diye mesaj attım cevap yok.. Bu akşam psikoloğa gideceğim randevum var.. Ya eve gelirse diye de aklım onda kalacak offf.. iptal edemem bu saatten sonrada saat 19:30 da randevu.. Çok üzülüyorum hiç istemiyorum boşanmayı.. Sizce koca ev dar geldi bana keşke birden çıkıp gelsen filan mı yazsam randevumun olduğunu filan yazsam mı bilemedim.. Offf çarşambayı beklemekten başka çarem yok.. regl oldum namaz da kılamıyorum.. bana dua edin nolur..

Arkadaşım iyi değilsin gerçekten sen. Çok bağımlı olmuşsun. Sakın iptal etme.

Es geçip duruyorsun şiddet olayını ama lütfen yapma.
" Ağır şiddet uyguladı , defalarca " diye yazdıktan sonra ben olumlu bakamıyorum konuna.

Hala özledim yazıp durma bari ya Allah aşkına. Biraz geri tut kendini.

Haydaaaaaa !!!!!
Peki şimdiye kadar tedavi olmadın mı ?
Sana destek çıkmadı mı eşin ?
Destek çıktı çok anlayışlı oldu başkası olsa çokta bırakmıştı belkide.. Karı koca hayatı yaşayamıyoruz sadece sevişme tarzı oluyor.. Koca adam 30 yaşında.. Hep erteledik kavgalardan benim kıskançlıklarımdan zaman bulamadık.. denedik denedik olmadı .. Allah'ım yardım et ya..

Destek çıktı çok anlayışlı oldu başkası olsa çokta bırakmıştı belkide.. Karı koca hayatı yaşayamıyoruz sadece sevişme tarzı oluyor.. Koca adam 30 yaşında.. Hep erteledik kavgalardan benim kıskançlıklarımdan zaman bulamadık.. denedik denedik olmadı .. Allah'ım yardım et ya..
Döverek mi destek oldu ?
Nasıl bir destek bu.
Sana ne yüzden şiddet uyguladı bu adam mesela ?
Nedir detayı.

Haydaaaaaaaa!!!!! Canım her gün yeni bişeyin çıkıyor. Sen bu vakite kadar neden tedavi olmadın???
Bu br boşanma sebebi değil buna bağlama ama yine de bir evlilikte çok önemlidir cinsellik. Bence adam aşırı derecede sabırlı bir insan. Ama sen buna rağmen adamı çileden çıkarmış gibisin:kızgın:
Çarşambayı bekle madem çarşama günü gelicekmiş. İş için bir yere gitti değil mı?

G gkk1 ya ben sana çok üzülüyorum. ara ara konunu takip ediyorum, ve şuan onun üzerin gidiyorsun, düşünmeye fırsat vermiyorsun. bunaltıyo olabilirsin bak bizi dinle ve lütfen yazma, çık terapine git deli gibi anlat ağla rahatla, sonra git bir arkadaşınla sabahla ya da ablanda felan kal yap bunları cidden. bırak eve gelince o sen nerdesin diye merak etsin, herhalde aaa bak evde değil boşayım ben bunu evde olmadığı için diyecek hali yok dimi ? sen böyle üstüne düştükce o istediği gibi davranıp seni ezikliycek nasıl olsa kabulleneceksin sende bu psikolojiyle. bizde eşimle sık kavga ederiz, o resti çekerse bende çekerim, bazen çık git bile derim gitmeye yeltenir gider geri gelir, ben giderim sen kal derim beni yollamaz felan cidden blöf yapıyorlar çoğu zaman, bırak kendi haline.

Kızlar eşim çok ciddi ve şuan nerede olduğuma inanamayacaksınız... havaalanındayım bu sabah iş için günübirlik bir yere uçacak aldım bilet arka koltuğuna çok heyecanlıyım bu yaptığım nasıl bir delilik çılgınlık Allah im yardım et..

Bana mesaj attı bitti artık boşuna çabalıyorsun diye bunu okuyunca gözüm döndü resmen ağlama krizlerine girdim sonra yerimde duramadım ve işte buradayım.. Allah’ım güç ver bana ne olur..

Kızlar ya bana burada ne işin var diyip yüzüme bakmayacak yada tam tersi.. nasıl heyecanlıyım bir bilseniz.. sizce karşısına uçakta mı çıksam yoksa havaalanında mı.. offf ya iyice kızarsa diyorum bir yandan da 300 küsür para verip bilet aldım ve sabah 5 saatlerinde uçak.. nasıl dayanacağım ben dua edin nolur..

Saatlerce bekleyeceğim inşallah iyi olur sonu dua edin nolursunuz... ben regl oldum bugün ayetel kürsi okuyamıyorum bilenler Allah rızası için okusun..

Allah ım ya içim daralıyor... buraya yazıyorum başka kimse bilmiyor çok fenayım inşallah o saate kadar bayılıp kalmam.. işe de bişey demedim kaldım öyle ya pff

Sonuçta her insan farklıdır ama eşim böyle bir durumda bunu yapsa gemileri tamamen yakardım heralde. Kendimi kapana sıkıştırılmış hissederdim. Eski konularınıza baktım ve adama da hak vermedim değil çünkü.

Back