• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum sanırım kesin artık..

Sonuçta her insan farklıdır ama eşim böyle bir durumda bunu yapsa gemileri tamamen yakardım heralde. Kendimi kapana sıkıştırılmış hissederdim. Eski konularınıza baktım ve adama da hak vermedim değil çünkü.
Bilmiyorum ne düşünecek Allah inşallah iyi eder ne diyim...

Arka koltuğu nasıl ayarladın ?
Bileti alırken kıza dedim tanıdığım da aynı uçakta olacak yakınına alabiliyor muyuz dedim o da bana yolcular hakkında bilgi veremiyoruz buradan check-in yapılmıyor dedi. Check in yaparken adam rastgele bir yere verdi beni. Sonra ben eşim de aynı uçakta seyahat edecek dedim kimliğimi gördü adam zaten adını söyledim yanı boş değil dedi en yakın arka çapraz var dedi. İsterseniz eşiniz gelince yer değişikliği yapabiliriz dedi. Bende eşim arabada dedim tamam arka çapraz olsun dedim

ben de merak etmedim değil. İyice pembe dizi moduna bağladı bu konuda:))
Ya canım yemin ederim şuna gözümden uyku akıyor ve öğlen dahil hiç bir şey yemedim. He bide eşimin ciddi olduğunu dolaptaki eşyalarını götürdüğünü görünce anladım döner almıştım ekmek arası onu bile yiyemedim..

Allah yardımcın olsun canım.. Inşallah seni görünce içi ılık ılık olur,bir gülümseme kaplar yüzlerinizi ve sarılıp barışırsınız..

Allah yardımcın olsun canım.. Inşallah seni görünce içi ılık ılık olur,bir gülümseme kaplar yüzlerinizi ve sarılıp barışırsınız..
İnşallah kuzum inşallah amin tek isteğim o. Ne hallere düştüm şuan bekleme koltuklarına uzandım valla buradaki bir abla öyle yaptı gördüm bende uzandım. Popom ağırdı çünkü otura otura.. inşallah iyi olur herşey o zaman bu çektiklerime yanmam...

Siz çok fazla romantik film izlemişsiniz bence. Gerçek hayatta işler bu şekilde nadiren yürür. Bu kadar boğucu olmayın.

Siz çok fazla romantik film izlemişsiniz bence. Gerçek hayatta işler bu şekilde nadiren yürür. Bu kadar boğucu olmayın.
Bilmiyorum inşallah ters tepmez çünkü Allah biliyor kaç gündür ne düzgün yemek yiyebiliyorum nede uyuyabiliyorum.. inşallah rabbim içine sıcaklık verir..

Vallahi kızkardeşim geçenlerde buna benzer şekilde barıştı kocasıyla;)

Eşimle kavga ettiğimiz cok olmuştur hatta evden kovdugum da ama gece ayni odada uyuduk hep. O ev bizim ve her seye rağmen evimizde olduk. Ilk yıl zor geciyor birbirimize alıştık hos görmeyi ogrendik. Sorunlar hala oluyor tabi ki ama önemli olan ikinizin bir aile olduğunu bilmeniz. Ne olursa olsun evinzde olun ve kaynana kayinbabalari aradan çıkartın. Esim bana bunu yapsa evi bırakıp gitse ben de bosanalim derim. Siz yanlislarinizdan ders almış gibisiniz bunu ona da gösterin. En basiti avukata bile verse evinizden çıkmayın ve en önemlisi de adamı bogmayin onun da bi hayatı var görüştüğü kadın arkadaşları da olacak. Bu normal eger adam namuzsuzsa sen istedigin kadar engel koy aldatır. Kiskanclik bu bağımlılık ve çocukluklardan kurtulmak istediginizi ona belli edin tabi bi de o da sütten çıkmış ak kaşık değil barışmak isterken dahabda bunaltıcı oluyor gibisiniz yarınki uçak mihabbetinden sonra da barismazsa rahat bırakın akrabalariniza soyleyin karismasinlar aile ici bir mesele bu siz çözün

Bilmiyorum inşallah geri çeker ne diyeyim.. duygularım o kadar karışık ki.. dua edin lütfen..
esinin av.seni mutlaka anlasmali olsun diye aricak sende madem bosanmak istemiyosun av.ta esini sevdigini bosanmak istemediğini söylüceksin bu durumda cekismeli dava olacak buda bir yil kadar sürermiş o bir yil sonunda hakim kadin sevdiği için boşamiyomus ve ondan sonra adamin üç yil ayni evde yaşamadiğini kanitlarsa otomatikmen boşanma oluyomuş önünde rahat bi dört yil var üzme kendini hepsini geçen ay av. öğrendim hakkinda hayirlisi olsun

Eşimle kavga ettiğimiz cok olmuştur hatta evden kovdugum da ama gece ayni odada uyuduk hep. O ev bizim ve her seye rağmen evimizde olduk. Ilk yıl zor geciyor birbirimize alıştık hos görmeyi ogrendik. Sorunlar hala oluyor tabi ki ama önemli olan ikinizin bir aile olduğunu bilmeniz. Ne olursa olsun evinzde olun ve kaynana kayinbabalari aradan çıkartın. Esim bana bunu yapsa evi bırakıp gitse ben de bosanalim derim. Siz yanlislarinizdan ders almış gibisiniz bunu ona da gösterin. En basiti avukata bile verse evinizden çıkmayın ve en önemlisi de adamı bogmayin onun da bi hayatı var görüştüğü kadın arkadaşları da olacak. Bu normal eger adam namuzsuzsa sen istedigin kadar engel koy aldatır. Kiskanclik bu bağımlılık ve çocukluklardan kurtulmak istediginizi ona belli edin tabi bi de o da sütten çıkmış ak kaşık değil barışmak isterken dahabda bunaltıcı oluyor gibisiniz yarınki uçak mihabbetinden sonra da barismazsa rahat bırakın akrabalariniza soyleyin karismasinlar aile ici bir mesele bu siz çözün
Canım dava açmış zaten eniştemle görüşecekti onun da telefonlarını açmıyor . Gerçekten ders aldım ve huzur dolu bir yuva istiyorum sadece.. inşallah düzelir herşey

esinin av.seni mutlaka anlasmali olsun diye aricak sende madem bosanmak istemiyosun av.ta esini sevdigini bosanmak istemediğini söylüceksin bu durumda cekismeli dava olacak buda bir yil kadar sürermiş o bir yil sonunda hakim kadin sevdiği için boşamiyomus ve ondan sonra adamin üç yil ayni evde yaşamadiğini kanitlarsa otomatikmen boşanma oluyomuş önünde rahat bi dört yil var üzme kendini hepsini geçen ay av. öğrendim hakkinda hayirlisi olsun
Kuzum inşallah hakkımızda hayırlısı hiç istemiyorum boşanmayı Allah ım yardım etsin huzurlu bir yuva nasip etsin bize inşallah.. o süreçleri kaldırabilir miyim bilmiyorum hastalık sahibi olurum ben kesin şuan bile nasıl fenayım bir bilsen.. ne olur dua edin..

Canım dava açmış zaten eniştemle görüşecekti onun da telefonlarını açmıyor . Gerçekten ders aldım ve huzur dolu bir yuva istiyorum sadece.. inşallah düzelir herşey
Anladım o zaman soyle senin akrabalarindan kimse onu aramasin anladigim kadariyla zaten baskalari karıştı diye is buralara gelmis. Arkadaslarin da dedigi gibi evinden ayrılma koca na da olgunlastigini goster ilk olarak baska insanları cek aradan. Bir de dedigim gibi metaneti koru ve bu sefer de olmazsa kendini geri cek avukata da kocami seviyorum de ve tedavilerine devam et insallah atlatırsınız

Anladım o zaman soyle senin akrabalarindan kimse onu aramasin anladigim kadariyla zaten baskalari karıştı diye is buralara gelmis. Arkadaslarin da dedigi gibi evinden ayrılma koca na da olgunlastigini goster ilk olarak baska insanları cek aradan. Bir de dedigim gibi metaneti koru ve bu sefer de olmazsa kendini geri cek avukata da kocami seviyorum de ve tedavilerine devam et insallah atlatırsınız
İnşallah canım amin inşallah.. zikir çekiyorum inşallah kabul olur..

Allah sana güç versin canim ona güçlü ve olgun biri oldugunu goster ki senin ne kadar ciddi oldugunu anlasın.

Back