İnşallah canım bir düzelsek nasıl iyi olacağım inşallah Allah’ın izniyle..Allah sana güç versin canim ona güçlü ve olgun biri oldugunu goster ki senin ne kadar ciddi oldugunu anlasın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım bir düzelsek nasıl iyi olacağım inşallah Allah’ın izniyle..Allah sana güç versin canim ona güçlü ve olgun biri oldugunu goster ki senin ne kadar ciddi oldugunu anlasın.
Ben eşimi kıskanan eve kapatan biri olmadim hic sadece bir kadinla samimi olmasını istemedim o kadar biliyorum esim ona o gozle bakmiyor arkadasi ama huyu bozuk bir kadındı. Buna ragmen ona ne tasma takmadigim kaldi ne de bogmadigim erkekler evlilige zor alsiyor hele de kıskançlık ve kısıtlama varsa boguluyorlarİnşallah canım amin inşallah.. zikir çekiyorum inşallah kabul olur..
Aminİnşallah canım bir düzelsek nasıl iyi olacağım inşallah Allah’ın izniyle..
Bol bol dua et canim en cok da güç ve sabır dile onun karşısında dik ce güçlü dur aglama sinirlenme sakin ol. Cok zor ama yapmak zorundasinR Rebelion18 çok haklısın canım ki ben çok ama çok abarttım.. amin inşallah..
İnşallah beni görünce gitmez ve inşallah görebilirim eşimi canım bol bol dua ediyorum kabul olur inşallah sizde edin Allah rızası içinBol bol dua et canim en cok da güç ve sabır dile onun karşısında dik ce güçlü dur aglama sinirlenme sakin ol. Cok zor ama yapmak zorundasin
Hamilenin duası kabul olurmus derler i sallah konusursunuz ve ortak bir yol bulursunuz barışmak içinİnşallah beni görünce gitmez ve inşallah görebilirim eşimi canım bol bol dua ediyorum kabul olur inşallah sizde edin Allah rızası için
İnşallah canım rabbim evladınızı size sizi de ona bağışlasın inşallah darısı başımıza..Hamilenin duası kabul olurmus derler i sallah konusursunuz ve ortak bir yol bulursunuz barışmak için
Amiiin:)İnşallah canım rabbim evladınızı size sizi de ona bağışlasın inşallah darısı başımıza..
4:45 giriş 5:30 uçuş canımSaat kaçta bu ucak ?
Bileti alirken kullandigin mail ya da krefi kartina erisimi varsa ogrenmis olabilir ya da iş ptal olmustur. Bi de heyecanı birak derin nefes al kendine sakin olman gerektiğini telkin et unutma guclu ve sakin olman lazımBenim de olduğumu öğrenip iptal mi etti acaba.. hala yok ortalarda.. kalbim sıkışıyor gibi. Allah kimseye yaşatmasın bu imtihanı
Bu sessizligini kocanla bulustuguna ve orta yol bulmak icin konustugunuza yoruyorum. İnşallah oyledir.Benim de olduğumu öğrenip iptal mi etti acaba.. hala yok ortalarda.. kalbim sıkışıyor gibi. Allah kimseye yaşatmasın bu imtihanı