• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum sanırım kesin artık..

Sizin eski konunuzu okumuştum, bazı arkadaşlar uyarmıştı sizi böyle devam ederseniz ufak bir tartışmada eşiniz sizi terkedebilir diye... sanki haklı çıkmış görünüyorlar. Eşinizi tek bir şekilde geri kazanabilirsiniz, acilen olgunlaşmamış lazim, adamı hayatınızın odak noktasından çıkartın. Çalışmıyorsanız da bir uğraş bulun, farklı şeylerle ilgilenin, arkadaşlarınızla buluşun, yeni arkadaşlar edinin, terapinize devam edin... yani kafanizi boşaltıp takıntılarınızdan kurtulun. Çok zor biliyorum ama imkansız değil. Ve eşinizle tekrar karşılaştığınızda ağlamayın, yalvarmayin, hele sakin sinirlenmeyin. Onu sevdiğinizi söyleyin sakince duygularınızı anlatın, hatalarınızı farkettiginizi anlasın. Başarılar dilerim, bu da sizin sınavınız.

limoncu28 limoncu28 eşimle eniştem Çarşamba günü konuşacaklarmış dediğim gibi canım bakalım çarşambayı bekliyorum. Gelmedi yazmadı da bişey.. hakkımızda hayırlısı olsun çok yıprandım gerçekten rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin ama yuvam yıkılsın da istemem..

@karbeyaz_34 doğru söylüyorsun canım bu durumdan kurtulmam lazım ama aslına bakarsan şuanki yalnızlığım bana ders veriyor gibi.. hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah
carsammbamı eee esin nerde bu sırada yada neden carsamda cok sacma yani face falan kullanmıyosunun su esine biraz nispet yap yaa al bi tur kendine gez tatil yap kıbırs sıcaktır bi tbt yap cok kızdım valla adam bide gün vermis devlet daires gibi

carsammbamı eee esin nerde bu sırada yada neden carsamda cok sacma yani face falan kullanmıyosunun su esine biraz nispet yap yaa al bi tur kendine gez tatil yap kıbırs sıcaktır bi tbt yap cok kızdım valla adam bide gün vermis devlet daires gibi
Canım çalışıyorum kızmanı anlıyorum bende kızıyorum içten içe. O iş seyahatine gidecekti o yüzden.. Çarşamba dönecekmiş olsun sabredeceğim ne yapayım..

Sizin eski konunuzu okumuştum, bazı arkadaşlar uyarmıştı sizi böyle devam ederseniz ufak bir tartışmada eşiniz sizi terkedebilir diye... sanki haklı çıkmış görünüyorlar. Eşinizi tek bir şekilde geri kazanabilirsiniz, acilen olgunlaşmamış lazim, adamı hayatınızın odak noktasından çıkartın. Çalışmıyorsanız da bir uğraş bulun, farklı şeylerle ilgilenin, arkadaşlarınızla buluşun, yeni arkadaşlar edinin, terapinize devam edin... yani kafanizi boşaltıp takıntılarınızdan kurtulun. Çok zor biliyorum ama imkansız değil. Ve eşinizle tekrar karşılaştığınızda ağlamayın, yalvarmayin, hele sakin sinirlenmeyin. Onu sevdiğinizi söyleyin sakince duygularınızı anlatın, hatalarınızı farkettiginizi anlasın. Başarılar dilerim, bu da sizin sınavınız.
Çok doğru dedin kuzum.. gerçekten 2 kere banlandım o eski konuda herkese saldırdım resmen cevaplarımı okudum sonradan oha ben mi yazmışım bunları insanlara dedim nasıl sinirliymişsem.. terapiye gittim 2 kere sanki iyi geldi gibi daha sakinledim gibi bu pazartrsi de randevum var bakalım canım. Ve kesinlikle olgunlaşmam gerek rabbim inşallah bana bunu kısmet eder ne diyeyim..

Çok doğru dedin kuzum.. gerçekten 2 kere banlandım o eski konuda herkese saldırdım resmen cevaplarımı okudum sonradan oha ben mi yazmışım bunları insanlara dedim nasıl sinirliymişsem.. terapiye gittim 2 kere sanki iyi geldi gibi daha sakinledim gibi bu pazartrsi de randevum var bakalım canım. Ve kesinlikle olgunlaşmam gerek rabbim inşallah bana bunu kısmet eder ne diyeyim..
Esin sana inanırsa devam eder bence, daha çok yeni evlisiniz, ilk yıllar sancılı geçer. Ama aklınızda olsun bir dahaki kavganızda aileleri işin içine sokup olayları buyutmeyin. Hadi hayırlısı inşallah düzelir herşey.

Esin sana inanırsa devam eder bence, daha çok yeni evlisiniz, ilk yıllar sancılı geçer. Ama aklınızda olsun bir dahaki kavganızda aileleri işin içine sokup olayları buyutmeyin. Hadi hayırlısı inşallah düzelir herşey.
İnşallah canım bakalım hayırlısı olsun zaten aileme gitmeseydim bellide hiçbiri olmayacaktı büyükler bazen daha çok büyütüyor maalesef

İnşallah canım bakalım hayırlısı olsun zaten aileme gitmeseydim bellide hiçbiri olmayacaktı büyükler bazen daha çok büyütüyor maalesef

Ama yine büyükleri araya koyarak barış sağlamaya çalışıyorsun.

Eğer bu kadar taviz vererek bu ilişkiye devam edersen inan bana çok mutsuz olursun.
Neden bu kadar bağımlı davranıyorsun ?

" Ağır şiddet gördüm , hemde defalarca " diyen sen değil miydin ?

Senin şuan trip atman gerekiyordu.

Ama yine büyükleri araya koyarak barış sağlamaya çalışıyorsun.

Eğer bu kadar taviz vererek bu ilişkiye devam edersen inan bana çok mutsuz olursun.
Neden bu kadar bağımlı davranıyorsun ?

" Ağır şiddet gördüm , hemde defalarca " diyen sen değil miydin ?

Senin şuan trip atman gerekiyordu.
Belkide sevdiğimden belkide bu yaşta dul kalmak istemediğimden bilmiyorum canım gerçekten özlediğimi hissediyorum başkasıyla yapamam hiçbir zaman gibi geliyor.. Çok üzülüyorum..
Bu güçlü kadınlar nasıl yapabiliyorlar anlamıyorum..

Yuvam yıkılmasın istiyorum benimde çok hatam olduğundan dolayı bilmiyorum ne yapmam gerekiyor ve eşim o anlamda çok güçlü bir karakter acıdan ölse bile sesini çıkarmaz mutlu gözükür..

İnşallah herşey düzelir..

Bence boşanmalı...
Bir adam veya insan yana yakıla boşanmak için çaba sarfediyorsa veya her iki lafında boşanalım bitsin diyorsa;
O kişi sizi sevmediği içindir.
Bana göre her şeyin kapısını sevgi açmalı.
Eşinizde bunu göremedim.

Led_BiR_Vele_DisTiri Led_BiR_Vele_DisTiri limoncu28 limoncu28

Kızlar bugün çok özledim diye bir mesaj attım hemen ardından 2 gün 2 yıl gibi geçti diye mesaj attım cevap yok.. Bu akşam psikoloğa gideceğim randevum var.. Ya eve gelirse diye de aklım onda kalacak offf.. iptal edemem bu saatten sonrada saat 19:30 da randevu.. Çok üzülüyorum hiç istemiyorum boşanmayı.. Sizce koca ev dar geldi bana keşke birden çıkıp gelsen filan mı yazsam randevumun olduğunu filan yazsam mı bilemedim.. Offf çarşambayı beklemekten başka çarem yok.. regl oldum namaz da kılamıyorum.. bana dua edin nolur..

Bence boşanmalı...
Bir adam veya insan yana yakıla boşanmak için çaba sarfediyorsa veya her iki lafında boşanalım bitsin diyorsa;
O kişi sizi sevmediği içindir.
Bana göre her şeyin kapısını sevgi açmalı.
Eşinizde bunu göremedim.
Bilmiyorum kuzum belki o da üzülüyordur da artık canına tak etmiştir.. yada biraz daha aklı başına gelsin diye düşünüyordur yada gerçekten bitirmeyi kafasına koymuştur.. Çok fenayım .. İnşallah güzel olur herşey..

Hiçbir şey yazmayın. Böyle yaparak barışsanız bile adama bir dahaki kavgada aynı şeyi yapma lüksü veriyorsunuz.

Kızlar bugün çok özledim diye bir mesaj attım hemen ardından 2 gün 2 yıl gibi geçti diye mesaj attım cevap yok.. Bu akşam psikoloğa gideceğim randevum var.. Ya eve gelirse diye de aklım onda kalacak offf.. iptal edemem bu saatten sonrada saat 19:30 da randevu.. Çok üzülüyorum hiç istemiyorum boşanmayı.. Sizce koca ev dar geldi bana keşke birden çıkıp gelsen filan mı yazsam randevumun olduğunu filan yazsam mı bilemedim.. Offf çarşambayı beklemekten başka çarem yok.. regl oldum namaz da kılamıyorum.. bana dua edin nolur..
Kaçan kovalanır güzelim...
Burada kaçan o kovalayan sen...
Bunu tersine çevirmelisin...
Ama eşin seni sevmiyor, bunu kabullenmelisin ve psikologda buna yönelsin daha çok bence..

Hiçbir şey yazmayın. Böyle yaparak barışsanız bile adama bir dahaki kavgada aynı şeyi yapma lüksü veriyorsunuz.
Başka birşey yazmayacağım inşallah tutabilirim kendimi içim içimi yiyor ya boşuna umutlanıyorsam diye canım..

Hayır yazma artık o elindeki telefonu bırak ve bekle
Boşanmak istemiyorsun madem adamın totosunu iyice tavana vurdurma.

Kaçan kovalanır güzelim...
Burada kaçan o kovalayan sen...
Bunu tersine çevirmelisin...
Ama eşin seni sevmiyor, bunu kabullenmelisin ve psikologda buna yönelsin daha çok bence..
Psikoloğa geçen gidişimizde adam eşime sen eşine çok seviyorsun bence dedi.. Şuraya bak geçen hafta ne haldeydik 4 günde ne olduk..
Canım şu durumda bunu nasıl tersine çevirebilirim adam gemileri yakmış belliki tamam desem boşanacağız..

Hayır yazma artık o elindeki telefonu bırak ve bekle
Boşanmak istemiyorsun madem adamın totosunu iyice tavana vurdurma.
Belki onu ne kadar çok sevdiğimi anlar diye yaptım ne bileyim off herşeyi kendi elimle mahvettim ben.. Allah'ım yardım et.. Adamı fıttırttım sonunda..

Back