Boşanıyorum kocam beni hiç sevmedi mi

Daha ilk sayfadayım yazdıklarınız bi dışardan sesli şekilde okuyun . Bunu size kız kardeşinizin anlattığını düşünün ne derdiniz. Kardeşinizin nasıl bi ortam da yaşadığını size ailesine karşı nasıl saygısızlık yaptığını fark edin. Sizin bu adam benden boşanmak istiyor diye adak adamanız kurban kesmeniz lazım . Başıma dert almadan kurtuluyorum Rabbime şükürler olsun diye. Çok özür dileyerek iyi ki işinizi bırakmak gibi bir aptallık yapmamışsınız. Şükür edin ve yaşamınıza devam edin.

Anne babanıza çok üzüldüm, bir tek onlara üzüldüm hatta!
Doğur besle büyüt, sabahlara kadar başında bekle, okut, eğit, maddi manevi kendini parala, tahtını yap da bahtını yapama…
Bu ne ya, o insanlara nasıl reva gördünüz bu rezilliği?

Hala beni sevmiyor mu diyorsunuz, siz bu aileyi bu şerefsizleri ana babanızla nasıl muhatap edersiniz, yazık çok yazık…

Senin kocan yok, evliligin yok ki evladım?! adam geldiği iki günde bile sabah akşam gezip tozuyormuș.
Sende dışarıda çalışıp bir de akşama gelip kp kv deye gelinlik adi altinda hizmetcilik yapmışsın.
Kocamın olup olmaması hiç önemli değildi ki onlar için. Çünkü onlara göre onlar bana harika bir hayat sunuyorlardı. Dört duvar evin var milletin evi bile yok seni aç bırakmıyoruz. Seni istediğin zaman ben gezdiririm diyen bir kayınpeder. İşten geldiğimde koltuk kenarında oturursak sırf uyuyakalmışım diye uzanmadan 15 dk alarm kurup gözlerimi dinlendirip yukarı çıkardım. Çünkü onlara göre evde tek başıma kaldığımda delirmek mi istiyormuşum yarım saat geç çıksam arayıp kızardı hala neden çıkmıyorsun diye ama kimse düşünmezdi yorgunum uzanmak istiyorum dinlenmek istiyorum. Hep onlarla olayım onlarla oturayım hep bu istekler benim yaşadığım hayatı kim yaşıyormuş harikaymış dua etmem gerekirmiş falan filan hep bu manipülasyonlar

Kuzum yasiniz cok genc oyle sevilmem vs dusunmeyin cunku cok sacma zaten farkindaysaniz dunya sadece onlarin etrafinda dönmüyor, ilk is olarak psikolojinizi duzeltin ,mutlu olmaya bakin olan olmus ,sizi aramadi ? aramaz cunku ailesiyle karar almis onlarin dediklerinden cikmiyor bu asamada onu yalniz da birakmiyorlar ki dusunsun, onun icin beklentiye girmeyin.Boyle seyler sonradan koyar erkeklere ,cok ornegi var

Bosanma kesinse bosanir kendimi toparlar baskasiyla evlenirdim ,bir adam kötuyse hepside kotu degil ya bunlarin,onun icin rahat olun

Kendi düşen ağlamaz. İğrenç yüzünü gösterdiğ halde neden evlendin ki? Babanıda övme boşuna. Çok sevse sen çağırdığında gelirdi.

Kendi düşen ağlamaz. İğrenç yüzünü gösterdiğ halde neden evlendin ki? Babanıda övme boşuna. Çok sevse sen çağırdığında gelirdi.
Ben babamı hiç çağırmadım nerden çıkarıyorsunuz? Hiç bi şeyden haberi yoktu hep mutlu rolü oynadım babama. Onlar çağırınca babam her şeyi öğrendi sonra gitmeme izin vermedi

Valla artık ne şimdi ne boşandıktan sonra pişmanlığını bile görmek istemiyorum ne hali varsa görsünler Allah görüyo her şeyi ne yaşadım ne hale getirdiklerini beni

İleriye dönük çok büyük umutlarım var kendimle ilgili. Psikolojik destek alıyorum, kendimle ilgilenicem, yeni eğitimler alıcam vs vs

Psikolojik destek almaya başladım devam ediyorum

Ablam kendini hiç suçlama. Yıllarca birlikte olup evlenenler de gün geliyor "tanıyamamışım" diyor. Kötü bir evlilik olmuş ama bu hiç sevilmeyeceksiniz anlamıns gelmez. Lütfen psikolojik destek alın. Büyük travma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…