Boşanıyorum kocam beni hiç sevmedi mi

Bi daha sevilmeyecegim diye uzulme bu adam zaten sevmemis seni. Kendinden ve ailesinden baska da birini sevemez zaten yapisi musait degil

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki... Kesinlikle böyle bir adama gönül vermiş ve gözünüz başka bir şeyi görmemiş ne hatalarını ne kusurlarını hiçbir şey gözünüze batmamış. Sizi sevdiğini değer verdiğini hep koruyup kollayacağını sanmış, işte evleneceğim kişi bu diye düşünmüşsünüz . Böyle düşünmenizin altında kesinlikle ve kesinlikle aileden alamadığınız yeterli sevgi ve değer diye düşünüyorum. Çocuklukta görülmeyen sevgi ve değer maalesef yanlış kişileri tercih etmemize sebep oluyor. Bence karşı taraf gözünüzü korkutmak geri getirtmek için boşanma davası açmış. Öyle hissettim. Allah yardımcımız olsun.

Kusura bakma da bu ayıyı nerden buldun.
Hehe herkes ona aşıktır zaten ozguvene gel .
Bir tane erkek arkadaşım vardı zamanında en yakın kız arkadaşımın kiskandiginu soylemisti.
Kız da asla ona bakicak bir tip değil.
Seni istemezdi o zaten demiştim şok olmuştu niyeyse .
Ben nasıl istedim zaten ona da şaşırıyorum şimdi
Bu konu bana onu hatırlattı

O kadar iyi anlamışsınız ki, her durumda her koşulda peşinde koşan ben olduğum için asla vazgeçemeyeceğimi yalvaracağımı düşündüler ama yanıldılar ve geri adım asla atmadım şuanda instagramda attığım her story i fake hesabından anında görüyo resmen sayfamdan çıkmıyo gibi bi şey. ve ben o kadar mutluyum ki hayatın tadını çıkarıyorum geziyorum tozuyorum bir kere bile ne yapmış ne etmiş diye merak edip onu stalklamıyorum umrumda bile değil. pişmanlıktan kıvrım kıvrım kıvranacaklar ama artık asla beni bıraktıkları gibi bulamayacaklar.

Adam narsist bir kişiliğe sahip.Ayrıca evlilik adamı değil.Vallahi anlatımınıza göre bu adam kimseyi sevemez.Kendisine bile saygısı yok bir kere.Sizin ondan üstün olduğunuzun farkında ve bu sebeple sizi aşağı çekmeye çalışıyor ve bundan zevk alıyor.Kendini çok seviyor dediniz ya ben şahsen kendini sevdiğine inanmıyorum.Kompleksli, kendine güveni olmayan bir insan sadece.Etrafındaki insanları üzerek kendini mutlu etmeye çalışan bir zavallı.Bir an önce bu adamdan kurtulun.Yoksa psikolojinizi mahvedecek.İş hayatınızı da bitirecek.Ne güzel bir işiniz var.Durumunuz da iyi.Sizi seven ve size değer veren bir insan muhakkak çıkacaktır.Lütfen bir an önce boşanın..

Henüz dava tarihi belli değil anlaşmalı boşanma protokolünü gönderdiler imzaladım geri gönderdim dava tarihini bekliyorum
Bir de utanmadan boşanma davası açıyor.Tam bir zavallı.. Haklı bir yanı varmış gibi.Valla sizin yerinizde olsam sağlam bir nafaka davası açarım ona..Manevi anlamda beni yıprattı diye.

yorumları okumaya geldim. Valla çok insaflı. Kendimi tutamam ban yerim diye korkuyorum.
Sakın boşanmayın. Sıkın dişinizi. Neyiniz eksik. O kadar kanırta kanırta evlenmişsiniz boşa gitmesin. Evlilik evliliktir. Oturun kayınpederinizle, hizmetinizi yapın. Çalışın altınları da kasalarına koyun. Kocanız da çalışıyor ne güzel uzaklarda bir yerde. Mis gibi. Niye boşanıyorsunuz onu anlamadım.
Not: İddiaya giriyorum ki boşanmayacak!

Hepsini okudum. Arkana bakmadan çek git. Onlar iyilikten anlamamışlar. Dua et çocuğun falan olmamış yoksa alkolik bir babayı örnek alacaktı. Karşına ne iyi insanlar çıkar. Çıkmasa bile kendi ailen yeter bosver sağlıklı isen ailen yanındaysa tamam. Değerini bilmeyen karşı taraf utansın. Bir de kızlar bence kayinvalide ile çok yakın oturmayın sürekli beraberlik kötü oluyor bence..

Kuzum sen zaten hiç sevilmemissinki yol ver gitsin benim eski eşimin bı değişik versiyonuymus seninkilerde inan daha mutlu olucaksin..

15 Aralık cuma boşanma tarihim gel girelim iddiaya istersen

Okurken elim ayagim titredi ama gozunuze perde mi indi nisanlilik doneminde ?
Disaridan bakinca tek mantikli sey buyu ya da silah zoruyla evlendiginiz geliyor butun bunlari gormenize ragmen

Böyleleri belalarini er yada geç bulurlar merak etme...biran önce kurtulmaya bak ve sukret ki çocuğun yok...
Daha çok gençsin..karşına illaki senin hakedecek bir insan çıkacak
Trawmalarin için psikolojik destek almanı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…