Boşanıyorum kocam beni hiç sevmedi mi

Başından beri ağzında küfür olan biriyle evlenmek dünyanın en büyük hatasıdır.Kimse kusura bakmasın ben baba evinde duymadığım küfürü neden koca evinde duyacağım çocukta yoksa baştan yol verin gitsin. Ailesi çocuğunu yönetiyorsa o adamdan hayır gelmez .

Bana sorarsan arkadaşım bu adam bırak seni hiç bir zaman sevmesin dediğini yap aç boşanma davasını ve hayatı da sadece acı bir tecrübe olarak kalsın Okumuş iyi bir işi belki çok düzgün kariyeri olan bir kadınsın bırak senin seviyende ne adamlar var dışarda böyle yobaz narsist kendini hiç bir şekilde geliştirememiş arsız asalak olarak yaşasın kendi dünyasında ama sen o dünyada olma derim

Arkadaşlarım iyi ki bitiyo diye beni eğlendirmek ve desteklemek için pasta sürprizi yaptılar ama ağlamaya başladım bir anda, tamamen benim aptallığım
Bence bir destek al özgüvenini yeniden gözden geçir benim sana dostane tavsiyem sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez sen kendinle barışık ol bu evlilik motivasyonunun para olduğunu düşünmüyorum çünkü bu adam o imkanları size hiç vermemiş bırak annesinin adam edemediğini sen mi adam edeceksin sana yazık değil mi? Senin bir hayatın yok mu? Sal gitsin bacım

Yarisina kadar okudum oku oku bitmedi nisanliyken yapmadigi eziyet kalmamış gidip aile binasına yerlesmissiniz
Bosanin ama iyi bir avukat tutun nafaka/tazminat neyse herseyi isteyin ayrica biriyle konusurken hoparlor acmak suç izinsiz ses kaydi gibi. Isinin ehli bir bosanma avukati sizi kurtarir diye düşündüm sadece

Ailecek narsistik tavirlari var bir de ablasi hayatinda cok baskin sanki karisi o demissiniz ya işte bu bilincaltinda ailede ensestlik tarzi bir durummus gerekirse psikolojik sorunlari vardi adamin psikolojik testten gecmesini istiyorum diyebilirsiniz tabii avukata danisin bir ise yarar mi bilmiyorum

Bence sizde sorun yok önce siz sevilmeyi değeri her insan gibi hakkediyorsunuz bu acı bir tecrübe olmuş ama hep böyle değil hayat sizi seven sevmeyi bilen biriyle karşılaştığınız zaman bunu anlayacağınızı düşünüyorum. Şuan durumuzu çok merak ettim aradan geçen zaman içerisinde ne yaptınız boşandınız mı? (Sorma sebebim benimde eşimle benzer sorunlarım olmasıydı)

Maalesef bile bile lades demişsiniz. Adam zaten nişanlılık döneminde kendini belli etmiş. Benim anlamadığım şey, siz bunca şeyi görmenize rağmen neden bu adamla hala evlendiniz! Aşık mı oldunuz yoksa? Yoksa sırf evlenmiş olmak için mi evlendiniz, hem de bu kadar kısa bir süre içerisinde!?!?! Çok tuhaf gerçekten. Şimdi formdaki kadınların size ne söylemelerini bekliyorsunuz bilemiyorum ancak, size verilecek en güzel tavsiye bu adamdan boşanmanız yönünde olacak. Adamlar zaten boşanma davasını açmışlar, hala peşlerinden kulçun kulçun etmenin bir anlamı yok.

Sana evi terkettin diye ihtarname gönderirler hemen bi avukat bul kurtul bu adamdan

Eşiniz bekarken de böyleymiş ailesi evlendirip kurtulmaya çalışmış. Onun da işine gelmiş hem evli gözüküyor dışarıya karşı hem de bekar hayatına gezmesine karıya kıza devam ediyor başından beri bi sevgi yok maalesef…evlenmesindeki amaç eşe dosta karşı evli gözükmek yani.

Mesleğin var baban arkanda gül gibi yaşar gidersin , seni eş olarak değil ailesine hizmetçi olasın diye evlendirmişler resmen. Bu ne ya ! Okurken sabrım tükendi bacım işin gücün var baban arkanda bak EN BÜYÜK ŞEY BABAN DESTEK. Evet sen seviyor olabilirsin ama o adam seni sevmiyor sevse böyle mi yapar. Nolur kurtar kendini

Ay yarisini okuyabildim ama bence kosarak uzaklas bu adamdan da ailesinden de ve bir daha arkana bakmaz saygisiz hanzongobi bir seymis, bir de Aslan burcu mu bu

yarıısını okurken bile darlandım

kufur eden, ozel bır harekette bulunmayan, hep elestıren, bır hedıye bıle almayan bır okuzle evlenmıssınız kusura bakmayın da

ayrıca resmen ana-abla ne dersenız dıyın o dedıgınız kuzulardan ama dısarıya gelınce afıllı dayı modunda

sen, işin var hatta ailesi de kendisi de durumu ıyıyken sana balayına bıle ızın mı vereceklerdı yahu anlamıyorum

wc ye gıderken bıle onlara mı sormanız gerekıyordu yani. hıc anlamıyorum

valla ağzınıza sağlık

hersey cam gıbı gorunurken, bıle bıle lades demek olmus bence bu evlılık

geç b,le kalmışsınız, şiddet uygulayan, evi otel sizi de ailesine hızmetı goren bırı. bu adamla bır gun bıle evlı kalınmaz

kaldı esınız ıyı olsaydı bıle bu aıle ıle ıyı gecınmenız de ımkansız olurdu

tencere kapak mısalı, ailesi de cırkef kendisi de

Adam evlenmeden her türlü göstermiş kendini ve sizin yazdığınız tek olumlu(?) nokta maddi durumu. Kendiniz yazmışsınız tipi kötü , giyimi kötü, tespih sallayan tarzı kötü, huyları kötü, ailenize ve size saygısız .... O halde bu adamla niye evlendiniz?

Size yüzsüzsün seni istemiyorum diyen adamla nişan atıyorsunuz ve babası mı ikna ediyor sizi? Sonra tüm hayat babasıyla oturuyorsunuz işte .. bir de kendinize kariyer sahibi vs demişsiniz. Kariyer böyle bir şey değil. Her ay maaşla çeyrek yapıp kayınpederin eline sayan biri kendini geliştirmiş olabilir mi? Yapmayın lütfen . Hala neyi soruyorsunuz. Boşanın kurtulun. Kendinizi sevin yahu . Hayatta kendinizi öncelik yapın. Adam evlilik boyunca yanınızda değil bu sürede kimse olmadı mı hayatında ? Zaten tuhaf bir özgüveni var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…