-
- Konu Sahibi yorgunumeydostlar
Tahmini dedim canım 17den de fazladır o zamn e daha iyi değil miAnne babsniz 10-15 yıldır evliler ve siz 17 yaşındasınız
Siz 2 yaşındayken filan evlendiler yani anladimTahmini dedim canım 17den de fazladır o zamn e daha iyi değil mi
Tahmini dedim canım 17den de fazladır o zamn e daha iyi değil mi
Peki siz ne yaptınız şuan durum neHerkese merhaba, Konu sahibi umarım hakkında en hayırlısı olur.Bir an kendim açtım sandım konuyu. Bu yüzden üye oldum..Bende aynı durumdayım.Bizde boşanma gerçekleşti.3 ay oluyor.Mahkemeden 2 gün sonra yanına gittim ben dilekçeyi çekelim diye. Neden şimdi dedi? İletişim o ağladı, ben ağladım,perişan olduk ikimizde..En son yine konuşmak için gittim yanına.Saçma sapan bir durumdayım..Kusura bakma lütfen konuna dahil oldum derdimle.
Her evlilik ve boşanma kendine özel, kişiseldir.Herkese merhaba, Konu sahibi umarım hakkında en hayırlısı olur.Bir an kendim açtım sandım konuyu. Bu yüzden üye oldum..Bende aynı durumdayım.Bizde boşanma gerçekleşti.3 ay oluyor.Mahkemeden 2 gün sonra yanına gittim ben dilekçeyi çekelim diye. Neden şimdi dedi? İletişim o ağladı, ben ağladım,perişan olduk ikimizde..En son yine konuşmak için gittim yanına.Saçma sapan bir durumdayım..Kusura bakma lütfen konuna dahil oldum derdimle.
Peki siz ne
15 gün önce yine yüz yüze konuştuk. Kafasının çok karışık olduğunu söylüyor. Arada mesajlaşıyoruz ama adım atmaya cesareti yok gibi algılıyorum. Açıkçası bende ne yapacağımı bilmiyorum. Ne doğru ne yanlış ayırt edemiyorum.Peki siz ne yaptınız şuan durum ne
Evet haklısınız pat diye daldım konuya.5 yıllık evliydik. Çocuğumuz yok zaten güvenip de birbirimize çocuk yapamadık. Ve bu durum bende travma yarattı, Artık inatlaşıyorduk bir birimizle. şiddet , aldatma yoktu. Ama sevgisini belli edemeyen bir insan. Ailesi ile ilgili problemler yaşadık bir dönem. Onlar benim daha sıcakkanlı ve devamlı iletişim halinde olmamı istediler. Yapım gereği mesafeli oldum.Her evlilik ve boşanma kendine özel, kişiseldir.
Siz evliliğinizin neden tıkandığını yazarsanız.
bazen çiftler boşanıyor. Pişman olup tekrardan evleniyor.