Boşanırken hala sevmek??

esinizde gurur olduktan sonra yürümesi cok zor. kadin erkekten daha hassastir, kadin eger gitmek icin bir adim attiysa erkek panige kapilip sevdigini ne olursa olsun kaybetmeyi goze almamali, kadini ikna edebilmeli. hatalrini kabul etmeli. evlilikte biri ofkeliyse digeri susmali. ama susan taraf hic esiniz olmamis anladigim kadariyla. hem gururlu hem de hatalarini kabul etmeyen biri. tek basina bir cabayla yurumez. en basta da dedigim gibi gurur varsa evlilik gemisi yurumez

Umarim duzelir.Cunku oda hatasi oldugunu bilerek biseyler yapmaya calismis.Benimki ne kitap okumasi ne terapisi yanindan gecmez daha benim hatam oldugunu savunur.En azindan adim atmis.Bunlar bana gore bi adim.Ayrilik cok uzucu bir sey.Aglamasi bi nevi uzuluyo oldugu ve gitme deme bicimi bence.Bi sansi daha hak ediyor.Inanin iki tarafta degerini anlamis da olabilir bu surecte.

Olmazları oldurmak değil aslında amaç ama emek var ortada ve evlilik öncesi flört dönemi kavgasız bir şekilde gayette makul bir ilişki ile evliliğe gidilmiş bence tahammülsüzlük vb birçok sebep var altında ufak bir söz ufak bir hareket bile kişiden kişeye çok farklı tepkilere neden oluyor hepimiz farklı farklıyız iyisiyle kötüsüyle kimse dört dörtlük değil tabiki ama tüm bu yaşadıklarınızın altındaki ana sebepi bulmadan pes etmeyin ayrı kalın biraz kendinizi dinleyin ya da gerçekten çok ama çok sağlam bir konuşma yapın ama sakin kalarak yapın bu konuşmayı belliki eşiniz bu sakinliğini koruyamıyor sizinde tepkinizi daha fazla göstermenize neden oluyor. ardından da kararlar alın evliliğinizi nasıl düzeltebiliriz gibi ayrı kalmakta yine her ilişkide çok başkadır mesela bize 2 gün yeterken size belki 1 sene gibi düşünün ve zamana bırakın acele karar vermeyin ama derseniz ki artık geri dönüşü yok boşanacağız boşanın zaten olacağı ve oluru varsa ve gerçekten bir sevgi var ise yine evlenirsiniz belki de evlilik için doğru zamanda değilsiniz bunu yaşamadan bilemezsiniz hakkınızda en hayırlısı neyse onu yaşayın

Herkese merhaba, Konu sahibi umarım hakkında en hayırlısı olur.Bir an kendim açtım sandım konuyu. Bu yüzden üye oldum..Bende aynı durumdayım.Bizde boşanma gerçekleşti.3 ay oluyor.Mahkemeden 2 gün sonra yanına gittim ben dilekçeyi çekelim diye. Neden şimdi dedi? İletişim o ağladı, ben ağladım,perişan olduk ikimizde..En son yine konuşmak için gittim yanına.Saçma sapan bir durumdayım..Kusura bakma lütfen konuna dahil oldum derdimle.

Peki siz ne yaptınız şuan durum ne

Her evlilik ve boşanma kendine özel, kişiseldir.
Siz evliliğinizin neden tıkandığını yazarsanız.
bazen çiftler boşanıyor. Pişman olup tekrardan evleniyor.

Her evlilik ve boşanma kendine özel, kişiseldir.
Siz evliliğinizin neden tıkandığını yazarsanız.
bazen çiftler boşanıyor. Pişman olup tekrardan evleniyor.
Evet haklısınız pat diye daldım konuya.5 yıllık evliydik. Çocuğumuz yok zaten güvenip de birbirimize çocuk yapamadık. Ve bu durum bende travma yarattı, Artık inatlaşıyorduk bir birimizle. şiddet , aldatma yoktu. Ama sevgisini belli edemeyen bir insan. Ailesi ile ilgili problemler yaşadık bir dönem. Onlar benim daha sıcakkanlı ve devamlı iletişim halinde olmamı istediler. Yapım gereği mesafeli oldum.

Yetmeyince yetmiyor o daha azla yetinen sizde daha çok veren birileriyle mutlu olursunuz .herkesin talepleri ve verecekleri çok farklı .

Aklınızda hala eşiniz var. Boşanırsanız bu daha da artacak. Bence imzanızı çekin. Eşinize de söyleyin. Bir daha deneyin.

Eşyaları toplamana müsaade etmiş mi? Etmiş. Dur toplama daha zaman var, vazgeçme ihtimalin yok mu boşanmaktan, kesin kararını verdin galiba falan drmemiş. Bu adamın orda seni seviyorum bitirmeyelim, elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım demesini zaten beklemiyorum da seni durdurabilirdi isteseydi ya da börek vermek dışında somut bir şey yapabilirdi

Ayrılmayın düzelmeyecek birşey yok. Yazıktır günahtır ya. Sadece yorulmuş iki taraf da. Biraz sessizlik ve sevgi çözer sizin işinizi.
Şu aşamada konuşarak çözmeye çalışmayın iyice gerilir aranız. Sadece boşanmayın ve sevdiginizi söyleyin biraz zamana bırakın.
Çocuk için hiç acele etmeyin. Deneyin tekrar. Kafanız netleşince düşünürsünüz o kısmı.

Erkekliğe p.k sürdürmemek için geri dön bile demiyor, ozur dilemiyor, hatalarım var deyip oturup konusalım demiyor...Gururlu sözde

İlgiye takıksın diyen adamla barısırsan zaten ilgi bekleme artık...Ya kabul edeceksin bu şekilde ya da ayrılacaksın...Değişmez bi insan kolay kolay...Evlendik işte demekki seviyoruz başja bişeye gerek var mı diyen adamlardan

İnsan bir eşyasını bile kaybettiğinde üzülür. Bir insanın hayatınızdan çıkması nedeniyle duyduğunuz üzüntü gayet normal bir durum.

İlgisiz erkeğin düzeldiği örneklere hiç rastlamadım. Eğer ilgi gösterilmesine, sevginin hissettirildiği hoş jestlere ihtiyaç duyan biriyseniz iki seçeneğiniz var:

1. Bu adam ilgisiz bir erkek ama ben razıyım onu böyle kabullenip ömür geçiririm.

2. Bu adam ilsiz bir erkek ben geri kalan ömrümü ondan ilgisini dilenerek geçirmek istemiyorum.

Seçim sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…