Bosanirken evden neler alinir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

adam yerden göge kadar hakli.

paraci olan esiniz degil sizin aileniz

Ben olsam neyi ben aldıysam , onu alırdım.
Onun aldıklarına tenezzul etmezdim. Ev kiramı sizin mi? Evlendikten sonra alınan mülkte yarıyarıya sizin hakkınız var.

anca bu kadar güzel anlatilabilirdi. Önce ilk mesaja göre yorum yazdım ama , mesajları okudukça işin gerçeği değişti..

Kusura bakmayın ama haksızsınız. Baştan sona haklı oldugunuz hiiç bir konu yokk. Siz bence boşanın en iyisi.. ailenin davayı onlar açsım demesin bile bence çıkarları için. PESS YANİ. UMARIÖ BOŞANIRSINIZ HERKES RAHAT BİR NEFES ALIR.

Tebrik ederim sizi ya. burda kaç kişi ailenizi karıştırmayın kendiniz eşinizi arayıp konuşun diye yardımcı olmaya çalıştı ama hiç çaba göstermediniz. Eşiniz de haklı 30 yaşında kendi hayatını ailesine emanet edip hiç birşeye karışmayan biri ile daha ne yapacak. Siz bırakın bu adamı gerçi zaten hiç tutmadınız ya neyse. Daha geç olmadan gidip eşinizle konuşun bu evlilik bitecekse de siz bitirin aileniz değil. Çünkü onların derdi başka

Adam kendini güzel ifade ediyor.
Talih bir kez yüzüne gülmüş,kıymetini bilmemişsin,adamın yerinde olsam aynı suda iki kere yikanmam.
İkinci şansı hakendenler de var,ama burada bütün şanslar toptan tepilmiş bence,bu yara dikiş tutacaga benzemiyor

Eşin çok haklı. Adam yine kötü birşey söylememiş ki. Başkası olsa ağzından bi dolu hakaret küfür çıkar valahi sen bu adami kaçırdığına otur ağla. Yine terbiyeli insanmiş. Ayrıca babanin yaptığı çok büyük ayıp ne kıyafetinden bahsetmiş görmemişler gibi.. ailenin derdi sadece para. Eşin icin cok üzüldüm Allah yardımcısı olsun

Adam 3 günlük kıyafet alamamış kızına,daha dur bakalım,arkasında daglarrr gibi durdugun kızını prensesler gibi yaşatacaksın babasi,hehheeeeey:))

Ben damat beyin tarafını tutuyorum. Bosanmak onun için daha hayırlı gibi. Siz aldığınız herşeyle bir süre saygısız ailenizin yanında idare edersiniz
Valla idare etmek zorunda,baksanıza babası diyormuş ya,kaç gündür kız ne giyiyor düşündün mü

Adam 3 günlük kıyafet alamamış kızına,daha dur bakalım,arkasında daglarrr gibi durdugun kızını prensesler gibi yaşatacaksın babasi,hehheeeeey:))
paraciklari suyuni cekene kadar. bunlar baktilar ki baska türlü para koparamayacaklar, paralarda kizlarinin hesabindayken ortaligi karistirip resmen para icin kizlarinin basini yediler

Işi çok zoor çook. Yanlış hatırlamıyorsam daha şimdiden çamaşır makinası çok çalışıyor diye surat yapmıştı annesi. Konu sahibi 10 yaşında cocuk gibi hala annesinin babasinin agzina bakıyor vala sinir oldum ya. Tanisam gidip sarsicam yakasindan kendine gel diye

ben en basindan dedim konu sahibine aileni denemek icin tazminat nafaka almicam bankadaki parayi biraz önce geri yolladim desin, bakin nasil daha cümlesini bitirmeden bavulunu eline verip kapiyi gösteriyorlar. bu ailenin tek bir derdi var oda damatlarinin parasi

paraciklari suyuni cekene kadar. bunlar baktilar ki baska türlü para koparamayacaklar, paralarda kizlarinin hesabindayken ortaligi karistirip resmen para icin kizlarinin basini yediler
Okulda bir tekerleme vardı,
hanım hanım dediler,
Akcalarım yediler,
Akcalarim bitince
Çıksın canın dediler,
konu sahibi ne yapıyor aile evini çatır çatır sökerken?
"Ailem arrrkamdaaa,abiiiim var beniiiim"

Eti sütü yetmedi,işkembe böbrek sökeceklerdi ailece...

Şimdi ben düşününce ailenin yerinde olsam paracı olsam zengin adamdan kızımı boşatmam ki
Boşanmasa ne paralar akar o tarafa
Kız zaten aileye çok değer veriyor belli ki

İletişim problemi olabilir ama bence konu sahibi eşinden soğumuş yoksa ben bu ülkede bu kadar kolay yuvasını dağıtan kadın görmedim

O kadar bollukta hiç terapiste gitmek düşülmemiş mi
Benim param olsa hobi olsun diye gider anlatır rahatlarım

30 yaşında kadın çocuk da değil bilemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…