- 13 Eylül 2015
- 21.888
- 68.762
- 598
- Konu Sahibi Powergirl06
-
Altın yumurtlayan tavuğu kesmek cazip geldi cunkiŞimdi ben düşününce ailenin yerinde olsam paracı olsam zengin adamdan kızımı boşatmam ki
Boşanmasa ne paralar akar o tarafa
Kız zaten aileye çok değer veriyor belli ki
İletişim problemi olabilir ama bence konu sahibi eşinden soğumuş yoksa ben bu ülkede bu kadar kolay yuvasını dağıtan kadın görmedim
O kadar bollukta hiç terapiste gitmek düşülmemiş mi
Benim param olsa hobi olsun diye gider anlatır rahatlarım
30 yaşında kadın çocuk da değil bilemedim
Şimdi ben düşününce ailenin yerinde olsam paracı olsam zengin adamdan kızımı boşatmam ki
İletişim problemi olabilir ama bence konu sahibi eşinden soğumuş yoksa ben bu ülkede bu kadar kolay yuvasını dağıtan kadın görmedim
Keşke yapsaydi da ailesinin gerçek yüzünü görseydi. Nasıl bi aile ben anlamadim kiben en basindan dedim konu sahibine aileni denemek icin tazminat nafaka almicam bankadaki parayi biraz önce geri yolladim desin, bakin nasil daha cümlesini bitirmeden bavulunu eline verip kapiyi gösteriyorlar. bu ailenin tek bir derdi var oda damatlarinin parasi
Altın yumurtlayan tavuğu kesmek cazip geldi cunki
yok ya bence resmen korktular bu bebek olayindan sonra aralari acilirda bosanirlar kiz ortada kalir diye hazir bankada para dururken bosatacaklar kizi.
hem damadin zengin olmasi kizin ailesine para yedirecegi anlamina gelmez ki
Ben bu evliligin bitmesine cok uzuldum. Kurtulurdu bu evlilik. Buyukler araya girmeseymis ciftler sorunu cozerdi gibime geliyor. Yalniz konu sahibinde hatalar var. Esin ve sen aile oldunuz artik ve hersey anneye anlatilmaz. Olaylar buyumus de buyumus. Apar topar bitirilmis. Sorunlari once esin ve sen cozmeliydiniz. Cozemiyorsaniz bir uzman yardimi isteyebilirdiniz. Ya da buyuklerinize danisabilirdiniz. Yazik olmus. Cok uzuldum.
Çocuğunu seven insan 'kizim ne karar verirsen arkandayız' der. Aklı basinda bi ailenin yapacağı şeyler degil ki bunlarin yaptıkları. (Evdeki sampuana kadar almak birde adam sadece çantayı aldi diye paragöz damgası vurmak) yapıcı değil yıkıcı olmuşlar. Bide üstüne kızının kiyafetini bile laf etmiş. Ben olsam çağırır esimle konuşurum. Bi süre uzak duralim herkesten, kafamızı toplayalim derim. O surede de 2 tarafda aileden uzak duracak. Ama adam çoktan vazgeçmiş anlağim kadariyla.Şimdi ben düşününce ailenin yerinde olsam paracı olsam zengin adamdan kızımı boşatmam ki
Ailesi araya girince adamı boşamaya kalkan kadın para isteyince vermez miydi
Adam 300 bin liralık altını kadına vermiş bunu yapan her ay bir maaş kadar para veren adam aileye damlatılanı takar mıydı acaba kafaya
Boşansa nafaka alacak mı ne bileyim ya saçma detaylar verilmiş yok kıyafet yok şampuan
Kız boşansa tekrar evlenecek mi evlendiği zengin olacak mı kız çalışmıyor şu an,boşanınca çalışacak mı yoksa nafakayla mı geçinecek? bakın 14 binliralık çanta lafı geçti bunlar absürt rakamlar benim yaşamımda
Ailenin bunu tepmesi kızın tepmesi sadece 300 bin liraya bel bağlamaları bana saçma geldi
Para bitince ne olacak
Aile belki cahildir ne şamın şekeri ne arabın yüzü diyorlardır belki ama ele yüze bulaştırdılar belki
Ayrıca adam ne demiş ki konu sahibi annesini arayıp ağlamış orayı kaçırdım
Şurada adama üzüldüğümüz ender konulardan oldu bu konu
Doğur bebeni otur işte niye boşuyorsun adamı
Su yasanilanlar unutulur mu onu bilemedim. Kizimiz 30 yasinda da olsa hala anneye bagimli gibi. Kendi kararlarini kendi veremeyen birisi sanki. Ben kocami seviyorum biz bir konusalim diyememis. Esyalar alinmis.Bence hala kurtulur
Uzman desteğiyle aşılır
Sıkıntı konu sahibi eşini seviyor mu?
Buna karar verecek...
Konu sahibi etme vak yuvan güzelmiş toparlamaya çalış
Dava açma
Hem de evli eşine inanamıyorum nasıl yapar bunuadam bidaha bebek yapalim demis.
ayrica adam kadina dokunuyomus, elliyomus
yaaa sorma adam belli araliklarla cinsel iliski bile istemis....Hem de evli eşine inanamıyorum nasıl yapar bunu
Bende öyle dedim ilk sayfalarda,konu sahibi dedi ki,hele şükür biri beni anladıHem de evli eşine inanamıyorum nasıl yapar bunu
Vay arkadaş adamın suçuna bak asansörde karısıyla cilveleşiyormuş eve gidince sevişmek istiyormuş böyle iş mi olur yahu yazık sana!
Seni sevgine sıçayım ben ! Sevgiye nak hele. Yelloz seni. Bizim hesabımıza bu paralar yatmıyor. Kocam asgari ücretle çalışıyor ben de aynı.Gercekten uzuluyorum ben. Bende elbette farkindayim herseyin. Tamam ama dedigim gibi sanki beni anlayamama duygusu var icimde surekli. Bu duygu icimden atamiyorum surekli. Kv dedigi de surekli degirmen gibi kafamda donuyor.. dusunuyorum dusunuyorum, ama seviyorumda cocugu. Zaten son cumlelerim seni seviyorum ama ikimizde baska kafa yapisi var seklinde oldu. Yukarda allah var, herzaman onun icin dua etmisimdir ben. 1 istedim 2 verdi hatta 4 verdi. Bunu ben inkar etmiyorum. O benim ilk askim, baska hic bir erkek ile ne gezdim ne flort yaptim. Zaten cok kucuk yaslarda sevgili olduk. 17 18 yaslarimda bi tanismisligimiz var. Ben onu sevdigim icin birakmak istiyorum sanirim bir yandanda cabalayip onun kadini olmak istiyorum ama yine basaramamdan korkuyorum.
Seni sevgine sıçayım ben ! Sevgiye nak hele. Yelloz seni. Bizim hesabımıza bu paralar yatmıyor. Kocam asgari ücretle çalışıyor ben de aynı.
Yeri geliyor pazara gidecek ekmek alacak parayı zor buluyoruz.
8 haftalık çocuğumu da gene kocamın inadı yüzünden 2 hafta önce kaybettim !
buna rağmen hayatı da kocamı da bırakmadım !
2 haftafır ağlıyor kafasını duvarlara vuruyor benim yüzümden öldü diye. Onu ben teselli ettim ! Evet onun yüzünden öldü doğru o hatasının farkında ama o inadının bu kadar ciddi sorunlara yol açacağını bikemedi ve ben bu krizi fırsata çevirdim ! Atanilirdim onu atmadım !
Çünkü onu seviyorum, çünkü beni seviyor !
Çünkü yuva yapmak zor, yıkmak kolay !
Küçük yaşta annesi tarafından terkedilen, eskiden sinir krizleri geçiren, ruhunda derin travmalar olan, öfke patlamaları yaşayan kocam gitti yerine bebeğini kaybetmiş olmanın üzüntüsü ezikliğinin olgunluk getirdiği bambaşka bir adam geldi,
Her şerde bir hayır varmış diyorum kendi kendime.2 hafta oldu kürtaj olalı, ben kocamla birlikte olmak için çıldırıyorum. Hergün buradaki yorumları okuyorum kürtajdan sonra kızlar ne zaman ilişkiye girmiş diye. Senin gibi bir salağa denk geldim gece gecegit o sevgi anlayışını bi sorgula sen !
Ben ev geçindiriyorum, kocama annelik yapıyorum çünkü ruhunda hiç dolmayan boşluklar var o boşlukları ben dolduramam biliyorum hafifletmeye çalışıyorum ! 4 aylık evliyim iki göğsümden toplam 3 kitle aldırdım, düğünümün ertesi günü babamın kanser olduğunu öğrendim 2 aylık bir bebek kaybettim geçim derdi sırtımda. Ulan sen de kadınsın ben de kadınım utan biraz utan mıy mıy ezik ! Adamın sana sunduğu imkanlara bak bir de senin çingeneliğine bak...
Kocam beni elliyormuş. Allah akıl versin sana akıl ! Beyinsiz seni!
Ha bu arada dipnot: kocamın Asansörde ya da yemek yaparken ya da arabada giderken beni sıkıştırmasına bayılıyorum mesela.
Ki o yapmadığı zaman ben yaparım ona.
Umarım senin koca en yakın zamanda başkasını eller
Kocaniza annelik yapmaya çalışırken sizinde içinizde derin yaralar açılmış, öfke dolmuş içiniz dışınız, üslubunuz ne kadar çirkin. Kendinize gelin.Seni sevgine sıçayım ben ! Sevgiye nak hele. Yelloz seni. Bizim hesabımıza bu paralar yatmıyor. Kocam asgari ücretle çalışıyor ben de aynı.
Yeri geliyor pazara gidecek ekmek alacak parayı zor buluyoruz.
8 haftalık çocuğumu da gene kocamın inadı yüzünden 2 hafta önce kaybettim !
buna rağmen hayatı da kocamı da bırakmadım !
2 haftafır ağlıyor kafasını duvarlara vuruyor benim yüzümden öldü diye. Onu ben teselli ettim ! Evet onun yüzünden öldü doğru o hatasının farkında ama o inadının bu kadar ciddi sorunlara yol açacağını bikemedi ve ben bu krizi fırsata çevirdim ! Atanilirdim onu atmadım !
Çünkü onu seviyorum, çünkü beni seviyor !
Çünkü yuva yapmak zor, yıkmak kolay !
Küçük yaşta annesi tarafından terkedilen, eskiden sinir krizleri geçiren, ruhunda derin travmalar olan, öfke patlamaları yaşayan kocam gitti yerine bebeğini kaybetmiş olmanın üzüntüsü ezikliğinin olgunluk getirdiği bambaşka bir adam geldi,
Her şerde bir hayır varmış diyorum kendi kendime.2 hafta oldu kürtaj olalı, ben kocamla birlikte olmak için çıldırıyorum. Hergün buradaki yorumları okuyorum kürtajdan sonra kızlar ne zaman ilişkiye girmiş diye. Senin gibi bir salağa denk geldim gece gecegit o sevgi anlayışını bi sorgula sen !
Ben ev geçindiriyorum, kocama annelik yapıyorum çünkü ruhunda hiç dolmayan boşluklar var o boşlukları ben dolduramam biliyorum hafifletmeye çalışıyorum ! 4 aylık evliyim iki göğsümden toplam 3 kitle aldırdım, düğünümün ertesi günü babamın kanser olduğunu öğrendim 2 aylık bir bebek kaybettim geçim derdi sırtımda. Ulan sen de kadınsın ben de kadınım utan biraz utan mıy mıy ezik ! Adamın sana sunduğu imkanlara bak bir de senin çingeneliğine bak...
Kocam beni elliyormuş. Allah akıl versin sana akıl ! Beyinsiz seni!
Ha bu arada dipnot: kocamın Asansörde ya da yemek yaparken ya da arabada giderken beni sıkıştırmasına bayılıyorum mesela.
Ki o yapmadığı zaman ben yaparım ona.
Umarım senin koca en yakın zamanda başkasını eller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?