Ban yedigim icin yazamadim.
Esim baya uzun yazmis ama sadece evdeki olaylari anlatmaya karar verdim. ( surekli kotulemis
)
Esim abime baya kizmis ve ofkeli. Abin sinirli ve agzi bozuk biri. O nasil olurda babamin yaninda bana sen cahilsin sen bir terapiste gitmem lagzim oldugunu soyluyor ? Babama sizde esinizle kavga etmisinizdir herkesin sorunlari sorusuna babam hayir bizim hic kavgamiz olmadi demesine sasiran abin. Babam orda nazik bir sekilde laf soktu onu bile anlamadi.
( yahu babamla annemin sorunlari var yok sanane. Orda sorun varsa sorun ben ile sen babamla annemin sorunu neden soz konusu oluyor ? )
Ev reisi kimki ? Babanin surati bir karis ben neyaptim ? Sanki seni dovdum de her yerin mor hic bir kelime etmedi. Babam oglu yasindaki COCUKLA muhatap oldu. Ben yine abi dedim benim hic birsey den haberim yok baska sorunlarda var bunu soyleyemem DEDIM !! Ama o biz bir AILEYIZ herseyi soyle dedi bende yumdum gozlerimi saydim laflari. Neymis efendim 3-4 gun sonra seni almaya geldigimde. abin ve baban Madde kullanici gibi kardesim / kizim hic boyle gormedik surekli agliyor siz paracisiniz herseyi parayla cozmeye calisiyorsun. ( tabi cok para kazanan paraci oluyor ) Yok efendim hicmi dusunememisim bu kiz kac gundur ne giyiyor kiyafetleri varmi yokmu... pes....... Benim kizim olacak esiyle ayrilacak ve ben kiyafet konusu acacam.... PARAM olmasa bile gider borc alirim o lafi damadima soylemem...... Yok bide bana ben herseyi ailemle paylasiyorum demeleri. Nasil olurda ben aileme herseyimi anlatiyormusum ozelimi anlatiyormusum. ( senin ufak bankadaki borcunu nasil anlatirim ) bunu nasil olurda anlatiyormusum. Ben bunlari duymama ragmen seninle konusmak istedim. Seni istedim. Benimle muhatap olup 15dk bile konusmadin herseyi bitirdin. Ustelik konustugumuz gun ailenle gelip 500 metre arkamizdan yuruduler... Korkuyormuslar benden...