- 26 Ağustos 2019
- 63
- 16
- 3
- Konu Sahibi Powergirl06
-
Merhaba kizlar bir sorum var cok karisik kafam, ailem, arkadaslarim herkes birsey diyor.
30 yasindayim, 5.5 senelik evliligim bitti, ve sormak istedigim birsey var.
Cocugum yok, 5.5 senedir ev hanimiydim, maddi bir gelirim olmadi bu evlilikte.
Boyle bi durumda, evden ne alip goturulur ? Evlendigimde sadece yatak odasini aldim.
Benim hakkim ne sizce ? eski kocam, 2ci anaktarlar sende, sizce hakkiniz ne ise onu alip anaktarlari masaya birakip gidin diyor.
Evlilikten sonra alınan bir mülk ,araba var mı?Merhaba kizlar bir sorum var cok karisik kafam, ailem, arkadaslarim herkes birsey diyor.
Boyle bi durumda, evden ne alip goturulur ? Evlendigimde sadece yatak odasini aldim.
Benim hakkim ne sizce ? eski kocam, 2ci anaktarlar sende, sizce hakkiniz ne ise onu alip anaktarlari masaya birakip gidin diyor.
Valla ben aldatıldığım için, boşanırken tabiri caizse donuna kadar almıştım
evlendikten sonra araba almıştık, arabanın yarısını almıştım bir de..
Kız mübalağa yaptımDonunu bıraksaydın kızasdsad
Merhaba kizlar bir sorum var cok karisik kafam, ailem, arkadaslarim herkes birsey diyor.
Bende öyle yaptım.. Benim avukatım çok fenaydı.. tuttuğunu koparan cinsten benim delillerde olduğu için zaten mahkeme de kendide itiraf etmişti eşimi aldattım diye. ben kamyonu evin önüne dayayıp bütün eşyaları almıştım kalan sadece kıyafetleri idiBn dava açtık dan sora avukat karşı tarafla konuştı bi gün gittim mutfak eşyam yatak odam almıştm ne aldım sa geri aldım (kaynanam elektrik süpürgesi ne sarılmıştı ben aldım halde) ama bir tanıdık nakliye ile anlaşmış eşi aldatmıştı onu eve ne var ne yok hep almıştı sorun olmamıştı alabildin al başkası oturcak sen eşyana
Keske arAbann hepsini alsaydin serefsizdenValla ben aldatıldığım için, boşanırken tabiri caizse donuna kadar almıştım
evlendikten sonra araba almıştık, arabanın yarısını almıştım bir de..
Elektrik süpürgesine sarılmak nedir ya aç kadınBn dava açtık dan sora avukat karşı tarafla konuştı bi gün gittim mutfak eşyam yatak odam almıştm ne aldım sa geri aldım (kaynanam elektrik süpürgesi ne sarılmıştı ben aldım halde) ama bir tanıdık nakliye ile anlaşmış eşi aldatmıştı onu eve ne var ne yok hep almıştı sorun olmamıştı alabildin al başkası oturcak sen eşyana
Valla onu bende düşündüm ama o kadarına gerek yoktu.. boşanırken zaten mülk varsa yarı yarıya bizim ev ve araba yarıya bölündü ama onun haricinde evde 1 tane bile iğne bırakmadım.. sonra kalan eşyaları ihtiyacı olanlara verdim gerisini de hurdacıya bedava verdimKeske arAbann hepsini alsaydin serefsizden
Elektrik süpürgesine sarılmak nedir ya aç kadın
anlaşmalı mı çekişmeli mi boşanıyorsunuz. ben olsam kişisel eşyalarım haricinde birşey almazdım.
Evlilikten sonra alınan bir mülk ,araba var mı?
Konu sahibi 5.5 yıl az değil maddi katkım olmadı deme yıllarını vermişsin alabildiğini al giderken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?