- Konu Sahibi Powergirl06
-
Ancak bu kadar anlatılırdıKonu sahibi düşük yapmış, kocası da düşükten iki ay sonra konu sahibi ile yani karısı ile halvet olmak istemiş. Konu sahibi de kocası ona dokunduğu için adama sapık ve vicdansız muamelesi yapmış. Adam da konı sahibine kızınca, konu sahibinin kalbi sıkışmış. Eşi bunu dikkate almayıp başka odaya geçmiş. Konu sahibi de yememiş içmemiş annesini arayıp onları galeyana getirmiş. Beni anlamıyor, bana dokunmak istiyor diye vermiş gazı, vermiş gazı.. Annesi, babası, abisi ilk uçakla oraya gitmişler. Adamı sıkıştırmışlar, adama nikahlı karısına yaklaşmak istediği için tecavüzcü muamelesi yapmışlar. Adam da bu baskılar neticesinde sizin kızınız bana kadınlık yapmıyor, 5 senedir bana doğru düzgün yaklaşmıyor demiş. Konu sahibi sanki herşeyi ortaya döken kendi değilmiş gibi adama vay sen bizim özelimizi ortaya döktün diye posta koyuyor. Konu sahibi ailesinin gazına gelip evden eşyaları almaya geliyor. Eşi beyefendi evde neleri almayı hak görüyorsan al git diyor. Bunlar da ailecek çeyiz olarak sadece yatak odası takımı alınmış olmasına rağmen evi şampuanlara, kremlere varana kadar yağmalıyorlar. Konu sahibinin hesabında da 300 bin TL değerinde altın varmış onları da alıyor. Eşi konu sahibine daha önce aldığı 14.000 tl değerindeki çanta haricinde evden bişey almıyor ama bunların gözünde yine de adam paragöz oluyor. Daha sonra konu sahibi güya pişman oluyor ama annesi bu işin dönüşü yok masada kağıda bişeyler yazıldı ama seni ilgilendirmez, abinle baban bakıyor o işe diyor. Yani adam ile konu sahibinin ailesi pazarlık masasına oturuyor. Ama 30 yaşındaki kadın ne kağıdı ne yazısı diye soramıyor ailesine. Velhasılı kelam adam yağlı kapı bunlarda ne koparırsam kar diye uğraşıyorlar.
Vay be ne hayatlar var..Konu sahibi düşük yapmış, kocası da düşükten iki ay sonra konu sahibi ile yani karısı ile halvet olmak istemiş. Konu sahibi de kocası ona dokunduğu için adama sapık ve vicdansız muamelesi yapmış. Adam da konı sahibine kızınca, konu sahibinin kalbi sıkışmış. Eşi bunu dikkate almayıp başka odaya geçmiş. Konu sahibi de yememiş içmemiş annesini arayıp onları galeyana getirmiş. Beni anlamıyor, bana dokunmak istiyor diye vermiş gazı, vermiş gazı.. Annesi, babası, abisi ilk uçakla oraya gitmişler. Adamı sıkıştırmışlar, adama nikahlı karısına yaklaşmak istediği için tecavüzcü muamelesi yapmışlar. Adam da bu baskılar neticesinde sizin kızınız bana kadınlık yapmıyor, 5 senedir bana doğru düzgün yaklaşmıyor demiş. Konu sahibi sanki herşeyi ortaya döken kendi değilmiş gibi adama vay sen bizim özelimizi ortaya döktün diye posta koyuyor. Konu sahibi ailesinin gazına gelip evden eşyaları almaya geliyor. Eşi beyefendi evde neleri almayı hak görüyorsan al git diyor. Bunlar da ailecek çeyiz olarak sadece yatak odası takımı alınmış olmasına rağmen evi şampuanlara, kremlere varana kadar yağmalıyorlar. Konu sahibinin hesabında da 300 bin TL değerinde altın varmış onları da alıyor. Eşi konu sahibine daha önce aldığı 14.000 tl değerindeki çanta haricinde evden bişey almıyor ama bunların gözünde yine de adam paragöz oluyor. Daha sonra konu sahibi güya pişman oluyor ama annesi bu işin dönüşü yok masada kağıda bişeyler yazıldı ama seni ilgilendirmez, abinle baban bakıyor o işe diyor. Yani adam ile konu sahibinin ailesi pazarlık masasına oturuyor. Ama 30 yaşındaki kadın ne kağıdı ne yazısı diye soramıyor ailesine. Velhasılı kelam adam yağlı kapı bunlarda ne koparırsam kar diye uğraşıyorlar.
Bende tekrar okuyunca kendimi tebrik ettim.Ancak bu kadar anlatılırdı
Bir tek asansörde kocasının ellemek istemesini atlamışsınız bence önemli bir detayBende tekrar okuyunca kendimi tebrik ettim.
Neyseki orayi okumustumBir tek asansörde kocasının ellemek istemesini atlamışsınız bence önemli bir detay
Çünkü bunu asla olmaması gereken birşeymiş gibi kargocu pizzacı ellemiş gibi anlatması eşine olan mesafesinin göstergesi bence
.
Doğru aslında unutmadım ama genel bi başlık altında topladım diyelimBir tek asansörde kocasının ellemek istemesini atlamışsınız bence önemli bir detay
Çünkü bunu asla olmaması gereken birşeymiş gibi kargocu pizzacı ellemiş gibi anlatması eşine olan mesafesinin göstergesi bence
.
bence kalbi kırık şu an siz de uzun bi mesaj çekseydiniz ve ilişkinizin bi şansı daha hakettiğini söyleseydiniz herşeyin çok güzel olacağına inandığınızı ve bir kadın gibi tüm hislerimle seni istiyorum vs deyin yumuşatın işteAradim acmadi... bi kac saat sonra mesaj atmis. Baya uzun bir mesaj. Cok sevdigini ve hala da seviyorum ama kafasinda bitirmis.
Dediğim gibi konu sahibinin hakkını yememek lazım olayları olduğu gibi anlatıyor.Konu sahibi düşük yapmış, kocası da düşükten iki ay sonra konu sahibi ile yani karısı ile halvet olmak istemiş. Konu sahibi de kocası ona dokunduğu için adama sapık ve vicdansız muamelesi yapmış. Adam da konı sahibine kızınca, konu sahibinin kalbi sıkışmış. Eşi bunu dikkate almayıp başka odaya geçmiş. Konu sahibi de yememiş içmemiş annesini arayıp onları galeyana getirmiş. Beni anlamıyor, bana dokunmak istiyor diye vermiş gazı, vermiş gazı.. Annesi, babası, abisi ilk uçakla oraya gitmişler. Adamı sıkıştırmışlar, adama nikahlı karısına yaklaşmak istediği için tecavüzcü muamelesi yapmışlar. Adam da bu baskılar neticesinde sizin kızınız bana kadınlık yapmıyor, 5 senedir bana doğru düzgün yaklaşmıyor demiş. Konu sahibi sanki herşeyi ortaya döken kendi değilmiş gibi adama vay sen bizim özelimizi ortaya döktün diye posta koyuyor. Konu sahibi ailesinin gazına gelip evden eşyaları almaya geliyor. Eşi beyefendi evde neleri almayı hak görüyorsan al git diyor. Bunlar da ailecek çeyiz olarak sadece yatak odası takımı alınmış olmasına rağmen evi şampuanlara, kremlere varana kadar yağmalıyorlar. Konu sahibinin hesabında da 300 bin TL değerinde altın varmış onları da alıyor. Eşi konu sahibine daha önce aldığı 14.000 tl değerindeki çanta haricinde evden bişey almıyor ama bunların gözünde yine de adam paragöz oluyor. Daha sonra konu sahibi güya pişman oluyor ama annesi bu işin dönüşü yok masada kağıda bişeyler yazıldı ama seni ilgilendirmez, abinle baban bakıyor o işe diyor. Yani adam ile konu sahibinin ailesi pazarlık masasına oturuyor. Ama 30 yaşındaki kadın ne kağıdı ne yazısı diye soramıyor ailesine. Velhasılı kelam adam yağlı kapı bunlarda ne koparırsam kar diye uğraşıyorlar.
Konu sahibi kocasını sevmiyor yada insan olarak seviyor ama erkek olarak sevmiyor. Yoksa insan kocasının ona dokunmasını nasıl sapıklık olarak algılar. Bende kocasını aramasını yazdım kaç sefer ama evliliği için uğraşmıyor çaba sarf etmiyor. Kendi hayatının sorumluluğunu alacak olgunlukta değil. Yani artık adama da yazık yaDediğim gibi konu sahibinin hakkını yememek lazım olayları olduğu gibi anlatıyor.
Adam hala seviyorum ama kafamda bitirdim demiş, ne yapar eder tatil yaptığı yere gider gönlünü alması lazım. Biraz ilgi ile bu adam yumuşar.
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.Arkadaslar ben bu konuyu kapatmak istiyorum.
Herkese tesekkur ederim... kusura bakmayin cok zor bir donemden geciyoruz..
Burdaki tüm kadınlar sizin iyiliğiniz için konuşuyor. Bu kadar mesaja rağmen neden bir adım atmadınız? Araya bu kadar zaman koyum aranızı soğutmayın. Sonra çok pişman olursunuz söyleyeyim.O mesaj dan sonra birsey yollamadim. Gunlerdir burdakileri ve esimin mesajlari okuyup duruyorum.
Cok tereddutte kaldim. Burda paylassam mi bi kismini paylasmasammi diye...
O mesaj dan sonra birsey yollamadim. Gunlerdir burdakileri ve esimin mesajlari okuyup duruyorum.
Cok tereddutte kaldim. Burda paylassam mi bi kismini paylasmasammi diye...
Arkadaslar ben bu konuyu kapatmak istiyorum.
Herkese tesekkur ederim... kusura bakmayin cok zor bir donemden geciyoruz..
Tekrar açtırmış demek ki konusunu. Bir paylaşacağı mesajları okusaydık.
Konu sahibi düşük yapmış, kocası da düşükten iki ay sonra konu sahibi ile yani karısı ile halvet olmak istemiş. Konu sahibi de kocası ona dokunduğu için adama sapık ve vicdansız muamelesi yapmış. Adam da konı sahibine kızınca, konu sahibinin kalbi sıkışmış. Eşi bunu dikkate almayıp başka odaya geçmiş. Konu sahibi de yememiş içmemiş annesini arayıp onları galeyana getirmiş. Beni anlamıyor, bana dokunmak istiyor diye vermiş gazı, vermiş gazı.. Annesi, babası, abisi ilk uçakla oraya gitmişler. Adamı sıkıştırmışlar, adama nikahlı karısına yaklaşmak istediği için tecavüzcü muamelesi yapmışlar. Adam da bu baskılar neticesinde sizin kızınız bana kadınlık yapmıyor, 5 senedir bana doğru düzgün yaklaşmıyor demiş. Konu sahibi sanki herşeyi ortaya döken kendi değilmiş gibi adama vay sen bizim özelimizi ortaya döktün diye posta koyuyor. Konu sahibi ailesinin gazına gelip evden eşyaları almaya geliyor. Eşi beyefendi evde neleri almayı hak görüyorsan al git diyor. Bunlar da ailecek çeyiz olarak sadece yatak odası takımı alınmış olmasına rağmen evi şampuanlara, kremlere varana kadar yağmalıyorlar. Konu sahibinin hesabında da 300 bin TL değerinde altın varmış onları da alıyor. Eşi konu sahibine daha önce aldığı 14.000 tl değerindeki çanta haricinde evden bişey almıyor ama bunların gözünde yine de adam paragöz oluyor. Daha sonra konu sahibi güya pişman oluyor ama annesi bu işin dönüşü yok masada kağıda bişeyler yazıldı ama seni ilgilendirmez, abinle baban bakıyor o işe diyor. Yani adam ile konu sahibinin ailesi pazarlık masasına oturuyor. Ama 30 yaşındaki kadın ne kağıdı ne yazısı diye soramıyor ailesine. Velhasılı kelam adam yağlı kapı bunlarda ne koparırsam kar diye uğraşıyorlar.
Bence gerek yokTekrar açtırmış demek ki konusunu. Bir paylaşacağı mesajları okusaydık.
Pardon da size ne oluyor?Bence gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?