Bosanirken evden neler alinir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ancak bu kadar anlatılırdı

Vay be ne hayatlar var.. cok tesekkur ederim.. konu sahibi yuzde besyuz haksiz

Bende tekrar okuyunca kendimi tebrik ettim.
Bir tek asansörde kocasının ellemek istemesini atlamışsınız bence önemli bir detay
Çünkü bunu asla olmaması gereken birşeymiş gibi kargocu pizzacı ellemiş gibi anlatması eşine olan mesafesinin göstergesi bence
.

Doğru aslında unutmadım ama genel bi başlık altında topladım diyelim

Aradim acmadi... bi kac saat sonra mesaj atmis. Baya uzun bir mesaj. Cok sevdigini ve hala da seviyorum ama kafasinda bitirmis.
bence kalbi kırık şu an siz de uzun bi mesaj çekseydiniz ve ilişkinizin bi şansı daha hakettiğini söyleseydiniz herşeyin çok güzel olacağına inandığınızı ve bir kadın gibi tüm hislerimle seni istiyorum vs deyin yumuşatın işte

olur bence hayırlısı olsun

Dediğim gibi konu sahibinin hakkını yememek lazım olayları olduğu gibi anlatıyor.
Adam hala seviyorum ama kafamda bitirdim demiş, ne yapar eder tatil yaptığı yere gider gönlünü alması lazım. Biraz ilgi ile bu adam yumuşar.

Konu sahibi kocasını sevmiyor yada insan olarak seviyor ama erkek olarak sevmiyor. Yoksa insan kocasının ona dokunmasını nasıl sapıklık olarak algılar. Bende kocasını aramasını yazdım kaç sefer ama evliliği için uğraşmıyor çaba sarf etmiyor. Kendi hayatının sorumluluğunu alacak olgunlukta değil. Yani artık adama da yazık ya

O mesaj dan sonra birsey yollamadim. Gunlerdir burdakileri ve esimin mesajlari okuyup duruyorum.

Cok tereddutte kaldim. Burda paylassam mi bi kismini paylasmasammi diye...

Bir tanidigim da bir senelik evlilikten sonra bosanmisti. O da evhanimiydi ve cocugu yoktu. Bosandiktan sonra sadece ceyizlerini almisti. Mutfak esyalari ve teksil urunlerini. Yani o eve neyi getirdiyse onlari geri goturmustu.

O mesaj dan sonra birsey yollamadim. Gunlerdir burdakileri ve esimin mesajlari okuyup duruyorum.

Cok tereddutte kaldim. Burda paylassam mi bi kismini paylasmasammi diye...
Burdaki tüm kadınlar sizin iyiliğiniz için konuşuyor. Bu kadar mesaja rağmen neden bir adım atmadınız? Araya bu kadar zaman koyum aranızı soğutmayın. Sonra çok pişman olursunuz söyleyeyim.

İnşallah kocanız sizden kurtulur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…